Son Eklenenler

8 Eylül Pazar Adana At Yarışı Tahminleri

adana tahmini 8 eylül
8 Eylül 2013 pazar günü Adana'da koşulacak yarışlar her ne kadar İstanbul'da koşulacak yarışların gölgesinde kalsa da üst düzey mücadelelerin yaşancağı bir gün olacağa benziyor.


Altılı ganyanın ilk ayağında Pasifika,üçüncü ayağında My Pegasus ve beşinci ayağında Balbey günün güvenilir safkanları olarak düşünüyorum.

Bunun dışında günün ön önemli koşusu olan Pamukova koşusunda da Hızlıtay,Sedat Bey ve Demironur mücadelesinin birinciyi belirlemesi normal sonuç olacaktır.

1.Ayak;

Son koşusunda sprintinde geç kalan ve ikincilikle yetinen 3 numaralı Pasifika jokeyi Gökhan Yılmaz ile bu koşuyu kazanmasını beklediğim safkan ve sizlere tek olarak öneriyorum.

Büyük kupon yapacaklar ve yanına at yazmak isteyenlere son koşusunu kazanan 8 numaralı Bandidas ve 7 numaralı Tinkerbell'i yazabilirler.

2.Ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak 3 yaşlı arap atlarının katılacağı koşuda öncelik idman pistinde başarılı işler yapan 2 numaralı Cesi,eküri avantajıyla 4 numaralı Haliç Beyi ve 9 numaralı Ezgi Hanım'da.

5 numaralı Özdenören ve 1 numaralı Cankadir daha sonra değerlendirilmesi gereken safkanlar.

3.Ayak;

Kalite safkan 3 numaralı My Pegasus'un jokeyi Mehmet Kaya ile bu koşuyu rahat kazanmasını bekliyorum ve sizlere günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler arka arkaya başarılı yarışlar koşan 6 numaralı DEUX EX MACHINE'i değerlendirebilirler.

4.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Pamukova koşusunda kalite olarak bu grubun üstünde bir safkan olduğunu düşündüğüm ve önde boş kalması halinde bu grubu geçecek olan 4 numaralı Hızlı Tay'ı öncelikle kuponlara yazmanızı öneriyorum.

Bu safkanın en ciddi rakipleri  sonlarda etkili gelecek olan ve Fuat Çakar'ın bindiği 3 numaralı Demironur ve Erhan Yavuz faktörü ile formda safkan 8 numaralı Sedat Bey olacaktır.

Koşunun bombasını 1 numaralı Sonalp yapabilir DİKKAT.

5.Ayak;

1 numaralı Balbey son koşusunda sert gruptan etkilenmiş ve koşuyu dördüncülükle bitirmişti.Bu yarılta çok daha uygun rakipler arasında bu koşuyu kazanacaktır.

6.Ayak;

Altılı ganyanın son ayağı sürprize açık bir koşu olduğundan bu ayağı kapatmak en mantıklı tercih olacaktır.

8 Eylül Adana Altılı Tahminim

1.Ayak; 3

2.Ayak; 2,4,9,5,1
3.Ayak; 3,6
4.Ayak; 4,3,8,1
5.Ayak; 1
6.Ayak; H

Kupon Bedeli ;  24 TL

8 Eylül Adana Misli Altılı Tahminim 

1.Ayak; 3
2.Ayak; 2,4
3.Ayak; 3
4.Ayak; 4,3
5.Ayak; 1
6.Ayak;1,2,7,8,11,12

Kupon Bedeli 10 misli; 12 TL

8 Eylül İstanbul Pazar At Yarışı Tahminleri

8 eylül 2013 cuma enternasyonel
8 eylül 2013 Pazar günü İstanbul Veliefendi hipodormunda koşulacak yarışların sonucu merakla bekleniyor.

Topkapı,Malazgirt ve Boğaziçi koşularının yapılacağı bu yarış gününde safkanlarımız güçlü rakiplerinin yanında şans arayacaklar.

Özellikle Talip Han ve White Ram isimli safkanlarımız bu başarıyı yakalaması en muhtemek safkanlarımız.

1.Ayak;

Güçlü orjinleri ve kan hatları ile dikkat çeken 9 numaralı STILL LOVIN YOU  ve 6 numaralı DAY OF THE NILE koşunun öncelikli şansa sahip safkanları.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 7 numaralı Duckling ve 4 numaralı Quadis olacaktır.

Bu ayak için bu dört safkan yeterli olacaktır.

2.Ayak;

Günün ilk enternasyonel koşusu olan Boğaziçi koşusunda yurtdışında gelen 4 numaralı LOST IN THE MOMENT ve 8 numaralı AMBIVALENT isimli safkanlar güç olarak bu grubun üstündeler.

Bu safkanlara rakip olabilecek safkanların başında da şampiyon bir safkan olma yolunda ilerleyen 11 numaralı Talip Han gelmektedir.

Umudumuz Talip Han'ın uyumlu jokeyi Selim Kaya ile üst düzey rakipleri geride bırakıp bu koşuyu kazanması yönünde ancak işi çok zor.

Diğer bir formda safkanımız 7 numaralı Sanzatu ise Halis Karataş ile sürpriz yapabilir.

3.Ayak;

Son koşusunda etkili sprint i ile White Ram gibi üst düzey bir safkanın arkasında başarılı bir ikincilik elde eden 3 numaralı Sarılar Runner jokeyi Ahmet Çelik ile özlediği birinciliğe kavuşabilir.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 2 numaralı MARVELOUS IRON ve arka arkaya iki ikincilik elde eden 1 numaralı EL CONQUERADOR olacaktır.

4.Ayak;

Günün ikinci enternasyonel koşusu olan Malazgirt koşusu nda 3 numaralı NO PROBLEM AL MAURY nin bu koşuyu kazanması normal sonuç olacaktır.

1 numaralı Darfur ve 2 numaralı Kenanaco ise bu safkana rakip olmak için üst düzey bir performans sergilemek zorundalar.

5.Ayak;

Günün son enternasyonel koşusu olan Topkapı koşusunda seri stili ile 6 numaralı LIBRANNO ve sonlarda çok güçlü gelecek 7 numaralı PRODUCER arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Formda safkanımız 9 numaralı White Ram ve önde istediği avansı alması halinde 5 numaralı Fast Stars Line ise süpriz yapmak için uğraş verecekler.

6.Ayak;

11 numaralı Savurlu,7 numaralı El Ganador,1 numaralı Kimuna,6 numaralı Yenisei,2 numaralı Kral Yolu ve 3 numaralı Ofsayt ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlar.

8 Eylül Pazar Altılı Tahminim;

1.Ayak; 9,6,7,4
2.Ayak; 4,8,11,7

3.Ayak; 3
4.Ayak; 3

5.Ayak; 6,7,9,5
6.Ayak; 11,7,1,6,2,3

Kupon Bedeli ; 19,20 TL

8 Eylül Pazar 1.Üçlü Ganyan Tahminim;

1.Ayak; 1,6
2.Ayak; 5,6,8
3.Ayak; 3

Kupon Bedeli ; 50 Misli 15 TL

Günün Çiftesi ; 5.koşu 11 numaralı Talip Han / 6.Koşu 3 numaralı Sarılar Runner

Günün İkilisi ; 8.koşusu 6 numaralı Librann / 7 numaralı Producer

Günün Bankosu ; 6.koşu 3 numara Sarılar Runner

Günün Süprizi ; 5.koşu 7 numaralı Sanzatu

Günün Bombası ; 8.koşu 5 numaralı Fast Stars Line

2013 Enternasyonel Anadolu Koşusu-DANADANA

danadana fotoyu önde geçerken
7 eylül 2013 cumartesi günü koşulan son Enternasyonel koşu olan Anadolu koşusunu 1 numaralı Danadana isimli safkan jokeyi A.ATZENI ile rahat bir şekilde kazandı.

Bu önemli koşuda Danadana isimli safkan son 200 metrede artan temposuyla rahat kazanırken bu grubun üstünden bir safkan olduğunu bizlere gösterdi.

Gerek aksiyonları gerekse de fiziki görüntüsü ile bu koşuyu kazanacağını hissettiren safkan kadar King Drok'un performansı da oldukça ilgi çekiciydi.

İlerleyen günlerde King Drok'un çok ses getirecek işler yapacağını öngörmek sanırım mantıklı olacaktır.

Bu önemli koşuyu King Drok ikinci,Çakal Carlos üçüncü,Step by Step ise dördüncü olarak bitirdiler.

İyi koşmasını beklediğim Rampoldi ise koşuda varlık gösteremedi ve yarışı beşinci olarak bitirdi.

2000 metre sentetik kum pistteki koşuyu kazanan Danadana isimli safkanın bitiriş derecesi 2.03.79 olurken ganyanı da 1.20 verdi.

2013 Enternasyonel Anadolu Koşusu

2013 Enternasyonel IFAHR Koşusu-Gharra'a

Gharra'a fotoyu uzak yaparak geçerken
2013 Uluslararası Ifahr koşusunu Gharraa isimli safkan jokeyi F.Veron ile uzak ara kazanmayı başardı.

Yarışın favorilerinden biri olan Al Hibaab isimli safkanın koşudan çıkmasıyla yurtdışından gelen tek safkan olarak yarışan katılan Gharraa bu grubun çok üstünde bir safkan olduğunu bizlere açık şekilde gösterdi.

Koşuyu Kastal isimli safkan ikinci,Yol Bulan isimli safkan üçüncü,Yürekkaya isimli safkan ise bu önemli koşuyu dördüncü olarak bitirdiler.

Safkanlarımızın varlık gösteremediği bu koşuda yarışçılığımızın ne durumda olduğunu bir kez daha düşünmemiz gerektiği ortaya çıkmıştır sanırım.

Yarışın her yerinde oldukça rahat bir görüntü çizen ve aksiyonları ile yarışseverleri kendine hayran bırakan Gharra'a yı izlemekten büyük bir keyif aldığımı da belirtmem gerekiyor.

2100 metre sentetik kum pistte koşulan koşuyu kazanan Gharra'a isimli safkanın bitiriş derecesi  olurken ganyanı da 1.25 verdi.

2013 Uluslararası Ifahr Koşusu-Gharraa

2013 Kore Federasyonu Koşusu-MY SECRET

My secret koşuyu kazanırken

7 eylül 2013 cumartesi günü koşulan Kore Yarışçılık Federasyonu koşusunu My Secret isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

İlk kez bindiği My Secret isimli safkanla uyumu dikkat çeken Halis Karataş yine klasını konuşturarak bu önemli koşuyu kazandı.

Önümüzdeki yıllarda bu ikilinin kazandığı koşulara tanık olacağımızı düşünüyorum.

Always Marju'nun seri stili ile önde kaçtığı koşda son viraj dönülürken ortaya çıkan My Secret etkili sprinti ile yarışı kazanmayı başardı.

Always Marju ise tempo verdiği koşunun son metrelerine kaçar mücadelenin içinde kalarak dikkat çekti ve bu önemli koşuyu ikinci bitirmeyi başardı.

Koşuyu Lady Dramalı üçüncü,koşunun favorisi 7 numaralı Mara Despina ise dördüncü olarak bitirdiler.

Bugünün tahminlerinde tek olarak önerdiğim Tapit Girl ise kendisinden beklenmeyecek kadar kötü bir performans sergileyerek koşuyu yedinci olarak bitirdi.

Bunun yanında Sars ve Tearra isimli safkanlarda oldukça kötü bir performans sergilediler ve büyük bir form düşüklüğü yaşıyorlar bir problemleri olduğunu düşünüyorum

1500 metre sentetik kum pistte koşulan koşuyu kazanan My Secret'in bitiriş derecesi "1.32.10" olurken ganyanı da "2.35" verdi.

2013 Kore Yarışçılık Federasyonu Koşusu-My Secret

2013 Enternasyonel İstanbul Koşusu-BEATRİCE

beatrice fotoyu önde geçerken
2013 Enternasyonel İstanbul koşusunu Beatrice isimli safkan jokeyi F.Veron ile kazanmayı başardı.

Balçibin'in yüksek tempo ile önde kaçtığı koşuda 200 metreden sonra etkili bir sprint yapan ve yarışın favorisi Arsaadi'ye üstünlik kuran Beatrice bu önemli koşuyu zor da olsa kazandı.

Bu önemli koşuyu Arsaadi ikinci bitirirken,Willpower üçüncü,Lady Jacamira ise dördüncü olarak bitirdiler.

1600 metre çim pistte koşulan koşuyu kazanan Beatrice isimli safkanın bu koşuyu bitiriş derecesi 1.36.28 olurken ganyanı ise 7.85 verdi

Türk yarış atları içerisinde Gülerce ekürisne ait Will Power isimli safkan tabelaya girerken diğer safkanlarımız için bu koşu hayal kırıklığı yaşattı.

Keşke Celeritas'ı da bu koşuda izleyebilseydik diye düşünüyorum her şey daha farklı olabilirdi.

2013 Enternasyonel İstanbul Koşusu-Beatrice

2013 Morocco Sorec Koşusu-AZURRA

azurra fotoyu önde geçerken
7 Eylül 2013 tarihinde koşulan Morocco Sorec koşusunu 4 numaralı Azurra isimli safkan jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı.

İyi bir start çıkışı ile birlikte liderliği alan Azurra koşunun sonuna kadar rahat denilebilecek şekilde liderliğini sürdürdü ve beyaz bayrak ayna yaparak koşuyu kazandı.

Deha ve Ribella ile kardeş olan Azurra gösterdiği yüksek performans ile orjininin hakkını bu koşuyla fazlasıyla verdi.

Bu önemli koşuyu 7 numaralı Al Azra ikinci,11 numaralı Winşah üçüncü,2 numaralı Leydibors ise koşuyu dördüncü olarak bitirdiler.

Yarışı favorisi 5 numaralı CYRSTAL CLEAR ise beşinci olarak büyük hayal kırıklığı yarattı.

1200 metre çim pistteki koşuyu kazanan Azurra'nın yarışı bitiriş derecesi 1.12.44 olurken ganyanı da 4,15 verdi.

2013 morocco sorec koşusu-Azurra

The Cup-Kupa (2009-Amerika-At Yarışı Filmi)

at yarışı filmi kupa
the cup at yarışı filmi posteri
Filmin Konusu;

2002 yılında düzenlenen dünyanın en prestijli koşularından biri olan Mellbourne koşusunın hikayesinin anlatıldığı bir film.

Film gerçek bir hikayeden alınmış ve arkadaşlık,dostluk,at yarışı gibi kavramların çok güzel işlediği bir filmdir.

2009 yılında vizyona giren filmin senaryosunu ve yapımcılığını Simon Wincer üstlenmiştir ve en güzel ve gerçekçi at yarışı filmlerinden biridir.

bilgiler;
yapım;2009-amerika
tür;spor-at yarışı-aile-dram
süre;102 dakika
oyuncular;Ray Winstone,Stephen Curry

The Cup-Kupa filminden kareler

The Cup-Kupa filmi fragmanı

Spy X 7 Eylül İstanbul At Yarışı Tahminleri

spy x tahminleri
1.ayak;

Son startını müthiş sprinti ile kazanmayı başaran Cyrstal Clear artan form ve tecrübesiyle favorim.

Çok yetenekli ve pırıl pırıl bir tay olan Azurra ve form durumu her geçen gün daha iyi duruma gelen Divina Commedia bu safkanın en ciddi rakipleri olacaktır.

2.Ayak;

Geçen yıl bu koşuda üçüncülük elde ederken daha sert grupta koşan bu grubu rahat geçmesini beklediğim Arsaadi günün en şanslı safkanı sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

3.Ayak;

Sentetik pistte oldukça iyi koşular çıkaran My Secret ve idman durumunu yarışa yansıtırsa Tapit Girl arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Sonlardaki etkili sprinti ile Torun Setenay,Mara Despina,Tearra,Lady Dramalı ise daha sonraki ihtimaller.

4.Ayak;

Yürekkaya önde boş kalırsa bir çırpıda beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir.Riske girmek isteyenlerde bu safkanı tek atabilirler.Tek atamayanlara ise bu koşuyu kapatmalarını öneriyorum.

5.Ayak;

Altılı ganyanın beşinci ayağı olan Anadolu koşusunda Çakal Carlos,Rampoldi,Danadana arasındaki mücadele koşunun birincisini belirleyecektir.

6.Ayak;

Günün son koşusu karışık bir koşu olacaktır bu nedenle Tekfur,Kaankerem,Mert,Altun Pınar,Burukkızı,Doğu Fırtınası isimli safkanlar ayrım yapılmadan yazılmalıdır. belirleyecektir.

Spy X İstanbul Altılı Kuponu;

1.Ayak;5,4,6,7
2.Ayak; 1
3.Ayak; 3,4,2,7,6,10
4.Ayak; 1
5.Ayak; 5,1,3,
6.Ayak; 6,14,8,4,10,13

Kupon Bedeli ;  21,60

Halis Karataş 21 Eylül Cumartesi Bineceği Atlar

halis karataş uçanoğlu
halis karataş'ın bineceği atlar
21 Eylül Cumartesi günü Ankara’da koşulacak olan üç (G1) mücadelede şampiyon Jokey Halis Karataş’ın bineceği safkanlar üç aşağı beş yukarı belli oldu.

Aldığımız duyumlara göre sihirbaz lakaplı ünlü jokey 3 yaşlı Arap taylarına mahsus 420.000 TL ikramiyeli (G1) Hatay Koşusunda DERHADIR

4+ Araplara mahsus 320.000 TL ikramiyeli (G1) Türk Silahlı Kuvvetleri Kupası Koşusunda UÇANOĞLU

3 Yaşlı İngiliz taylarına mahsus 300.000 TL ikramiyeli (G1) Ankara Koşusunda ise FLY BY ME isimli safkanlara binecek.

Fly By Me ve Uçanoğlu Gökhan Kocakaya ile özdeşleşen safkanlar olduğu için Halis Karataş bu safkanlar ile koşuları kazanarak tanıdığı kardeşine büyük bir ders verecektir.

7 Eylül Cumartesi İstanbul At YarışıTahminleri

enternasyonel cumartesi veliefendi
7 eylül istanbul altısı yorumları
7 Eylül Cumartesi günü İstanbul Veliefendi hipodromu enternayonel koşularla birlikte muhtelem bir yarış gününe ev sahipliği yapacak.

Bu önemli koşularla birlikte yarışseverlere konserlerle birlikte muhteşem bir yarış günü bekliyor.

Toplam 6 uluslararası koşunun Anadolu,İstanbul ve Ifahr koşuları olmak üzere 3'ü cumartesi günü koşulacak.

7 eylül cumartesi yarış günün en plana çıkan atları ARSAADI ve TAPİT GİRL isimli safkanlar diye düşünüyorum.

7 Eylül İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri;

1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağın olan Morocco Sorec koşusunda öncelik son koşusunu kazanan ve Halis Karataş'ın bindiği 5 numaralı CYRSTAL CLEAR ve bir süre ara veren ve sıkıntıları gidirilen dinçlikle iyi koşacağını düşündüğüm 4 numaralı AZURRA isimli safkanlarda.

Arka arkaya iki ikincilik elde eden 3 numaralı Appel Candy ve 9 numaralı Müyessers Girl ise bu safkanların en ciddi rakibi olup en ufak hatayı affetmeyecek safkanlar.

2.Ayak;

Günün ilk enternasyonel yarışı olan İstanbul koşusu yurtdışından gelen safkanların favori olduğu ve kazanması muhtemel koşu olarak göze çarpıyor.

Önde kuracağı sert tempo ile koşuda ciddi şansa sahip 1 numaralı ARSAADI ve sonlarda etkili gelecek olan 4 numaralı LADY JACAMIRA arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Sürpriz arayanlar eküri avantajıyla 7 numaralı Willpower ve sorunlarının giderildiği söylenen kalite safkan 5 numaralı Mihrimaral'ı değerlendirebilirler.

3.Ayak;

Kore yarışçılık federasyonu için koşulacak bu koşuda 4 numaralı Tapit Girl'ün bu grubu usta jokeyi Selim Kaya ile geçeceğini düşünüyorum ve sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Günün ikinci uluslararası koşusu olan IFAHR koşusunda yarışa katılan 5 safkanın birbirine denk güçte olduğunu ve performanslarının dalgalı olması nedeniyle bu ayağı kapatmanın mantıklı bir tercih olacağını düşündüğümden H(hepsi) diyorum.

5.Ayak;

7 eylül cumartesi günü koşulacak son enternasyonel yarış olan Anadolu koşusu çok zevkli mücadeleye sahne olacak.

Öncelik yurtdışından gelen ve oldukça kaliteli bir safkan olan 1 numaralı Danadana'da.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 5 numaralı Çakal Carlos ve Halis Karataş'ın tercih ettiği 3 numaralı Rampoldi olacaktır.

4 numaralı Step by Step bu koşuda bomba arayanlara önereceğim safkan.

6.Ayak;

4 ve yukarı arap atlarının katılacağı altılı ganyanın son ayağı sürprize açık bir koşu olarak göze çarpıyor.

Bu nedenle de sırasıyla son koşusunu kazanırken formda görünen 6 numaralı Tekfur,arka arkaya başarılı koşan 8 numaralı Mert,sonlarda etkili gelecek olan 3 numaralı Digor,hafif kilolu 15 numaralı Gülbadem,13 numaralı Doğu Fırtınası ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Koşunun bombasını da patlatsa patlatsa 11 numaralı Bolkar Kızı patlatır demedi demeyin.

7 Eylül 2013 Cumartesi İstanbul Altılı Tahminim

1.Ayak; 5,4,3,9
2.Ayak; 1,4
3.Ayak; 4
4.Ayak; 1,2,3,4,5
5.Ayak; 1,5,3,4
6.Ayak; 6,8,3,15,13,11

Kupon Bedeli ; 48 TL

7 Eylül 2013 Cumartesi İstanbul Üçlü Ganyan Tahminim (Spy x'den)

1.ayak;1
2.ayak;1,5
3.ayak;3

100 misli 10 TL

Günün diğer önerileri;

Günün Bombası ; 5.ayak/4 numaralı Step by Step

Günün Sürprizi ; 2.Ayak/5 numaralı Mihrimaral

Günün Bankosu ; 3.Ayak/4 numaralı Tapit Girl

Günün Çiftesi ; 1.koşu/1 numaralı Balaban-2.koşu/3 numaralı Çikitay

Günün İkilisi ; 3.koşusu/1 numaralı Andarkan-9 numaralı Medoc

7 Eylül Cumartesi Ankara At Yarışı Tahminleri

7 eylül ankara at yarışı tahmini
1.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Tigem koşusuna 3 yaşlı arap atları katılacak.

Bu yarışta son iki koşusunda duble yapan ve form durumu yükselerek devam eden 1 numaralı Babür öncelikli şansa sahip safkan.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 2 numaralı Bilgininoğlu,sert grupta birincilik elde ederek büyük bir sürpriz yapan 13 numaralı Tornacı,eküri avantajıyla 10 numaralı Kıbrıs olacaktır.

Koşunun bombasını 11 numaralı Koyramert yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

son koşuları birbirinden başarılı olan 6 numaralı Hadise ve 9 numaralı Özüm Ülkü arasındaki mücadele koşunun birincisini belirleyecektir.

Fazla at yazmak isteyenler 7 numaralı Rüya Gibi,2 numaralı Sen Ben ve 11 numaralı Yaman Ülkü'yü yazabilirler.

3.Ayak;

200 metre kum pitteki koşuda 8 numaralı Balıkesirli isimli safkan sonlardaki etkili "sprint" i ile rakiplerini geride bırakacaktır sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maide koşu da yarış performansları rakiplerine göre daha iyi olan 2 numaralı Gazebo,4 numaralı Mecanic ve eküri avantajıyla 8 numaralı Serial Girl bu koşu için yeterli olacaktır.

5.Ayak;

Son iki koşusunda duble yapan 8 numaralı Güvenay,7 numaralı Yavuzsoy,11 numaralı Dilşar Beyi ve 4 numaralı Azmican sırasıyla yazmanızı önereceğim safkanlar.

 Hafif kilolu 13 numaralı Ensarhan koşunun bombası ismi olabilir

6.Ayak;

Son koşusundaki ikinciliği ile formda günlerine geri döndüğünü gösteren ve eküri avantajıyla bu koşuya katılacak olan 2 numaralı Spice Cat ve arka arkaya iki ikincilik ile gözdolduran 4 numaralı Best Wango öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Son koşusunu kazanan 9 numaralı IMPASSIONED,arka arkaya başarılı koşular koşan 8 numaralı BANA İNAN bu safkanların en ufak hatasını affetmeyecek isimler olacaktır.

10 numaralı Royal Tozan ise beklenen patlamayı bu koşuyla yaparak sürpriz yapabilir DİKKAT.

7 eylül cumartesi altılı tahminim

1.ayak; 1,2,13,10,11
2.ayak; 6,9
3.ayak; 8
4.ayak; 2,4,8
5.ayak; 8,7,11,4,13
6.ayak; 2,4,9,8,10

Kupon Bedeli ; 37,50 TL

Şatış Koşusu Nedir-Katılma Şartları

satış koşusu
Satış koşuların temel amacı at sahiplerinin satmak istedikleri atları görücüye çıkarmalarıdır.Yani satış koşularına katılan atların tamamı satılıktır.

Sartlı 11 sınıfına giren satış koşularında katılan atlara belirlenen satış fiyatlarına göre kilo ayarlamaları yapılmaktadır.

Eğer bu yarışa katılacak bir at hem bedeli hem de yarış ikramiyesi ödenerek alınırsa koşudan çıkarılır.

Satış koşuları kendi arasında 4 farklı kategoride koşulur.

Satış 1

Satış bedelleri maksimum 36 bin TL olan yarış atları katılabilmektedir.Satış bedeli 36 bin TL den azalan her 2 bin TL için ağırlıktan 1 kilogram indirilir.Satış 1 kategorisindeki en düşük jokey-apranti siklet limiti 50 KG dir.

Satış 2 : 

Satış bedelleri maksimum 46 bin TL olan yarış atları katılabilmektedir.Satış bedeli 46 bin TL den azalan her 2 bin TL için ağırlıktan 1 kilogram indirilir.Satış 2 kategorisindeki en düşük jokey-apranti siklet limiti 50 KG dir.


Satış 3 :

Bu yarışa satış bedelleri maksimum 60 bin TL olan safkanlar katılabilmektedir.Handikap puanı en düşük 40 olan atlar katılabilir.

Satış 4 : 

Bu yarışa satış bedelleri maksimum 100 bin TL olan safkanlar katılabilmektedir.Handikap puanı en düşük 60 olan atlar katılabilir...

6 Eylül 2013 Cuma İzmir At Yarışı Tahminleri

6 eylül izmir altılısı
6 eylül 2013 cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda 19:00 da başlayacak yarışlarda ön plana çıkan safkanlar ilk ayakta 5 numaralı African Queen ve dördüncü ayakta Temelhan isimli safkanlar.

Özellikle altılı ganyanın son ayağının sürprize açık bir koşu olduğunu belirtmekte de fayda olduğunu düşünüyorum

1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken Son Lira gibi güçlü bir safkanı geride bırakan 5 numaralı African Queen'nin jokeyi Gökhan Gökçe ile bu koşuyu kazanacağını düşünüyorum ve sizlere tek olarak öneriyorum.

2.Ayak;

Son koşusunu yumuşak pistte kazanan ancak o koşunun üstüne 10 kilo artan kilosuyla bu koşuya katılacak 2 numaralı Gülen Aslan ağır kilodan etkilenmezse bu grubu geçecektir.

Ancak artan kilosu ve uzun mesafeden dolayı 11 numaralı Uçanbir,7 numaralı Zuha Çiçeği ve 4 numaralı Parista'yı da kuponlara eklemek faydalı olaekücaktır.

3.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik son koşularında performansları ile 4 numaralı Göksu Rüzgarı ve 5 numaralı Kopuz isimli safkanlarda.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde 7 numaralı Son Kalelim 1 son koşusu ölçü olmayan 1 numaralı Arzak devreye girebilirler.

Koşunun bombasını 9 numaralı Laşin yapabilir DİKKAT.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan  İzmir'in Kurtuluşu koşusunda son yarışında sert grupta beşincilik elde eden ve Halis Karataş faktörü ile 3 numaralı Temelhan günün güvenilir safkanlarından biri olarak gözüküyor.

Temelhan'ı yıkmak isteyenler 3 numaralı Tolikopa'yı yazabilirler.

5.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Fuar Koşusunda 4 numaralı Orkunhan,5 numaralı Aspurce ve 6 numaralı Sabo Bey arasında geçmesini beklediğim koşuda 2 numaralı SAND BLLESRT sürpriz yapabilir DİKKAT.

6.Ayak;

Performansları vatan olan 4 ve yukarı arap atlarının katılacağı koşuya fazla at yazmak mantıklı bir karar olacaktır.

Öncelikle son üçüncülüğü dikkat çeken 3 numaralı Şirince,5 numaralı Fikriye ve 9 numaralı Yünlüce Kızı değerlendirilmelidir.

Daha sonra eküri avantajıyla 14 numaralı Aygök,13 numaralı Sönmez Esintisi,4 numaralı Tulya Kızım ve 1 numaralı Cibek isimli safkanları değerlendirilebilir.

6 Eylül 2013 Cuma İzmir Altılı Tahminim 

1.Ayak; 5
2.Ayak; 2,11,7,4
3.Ayak; 4,5,7,1,9
4.Ayak; 3
5.Ayak; 4,5,6,2
6.Ayak; 3,5,9,14,13,4,1

Kupon Bedeli ; 22,40 TL

6 Eylül 2013 Cuma Bursa At Yarışı Tahminleri

6 eylül bursa yorumları
6 Eylül Bursa Osmangazi hipodromunda koşulacak Bursa yarışlarında ön plana çıkan iki safkanı Altılı ganyanın üçüncü ayağında 3 numaralı Eralp ve dördüncü ayağında 1 numaralı Panikli gibi gözüküyor.

Bunun yanında altılı ganyanın ilk ayağındaki Kartepeli ve Fire of Karşıyaka arasındaki rövanşın sonucu da merakla bekleniyor.

6 Eylül 2013 Cuma Bursa Altılı Yorumları

1.Ayak ;

Son koşuyu atbaşı olarak kazanan iki safkanı 9 numaralı Kartepeli ve 7 numaralı Fire of Karşıyaka mücadelesi yine birinciyi belirleyecektir.

Son koşusu ölçü olmayan 10 numaralı MARKMOST ve son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken 13 numaralı WILD AVALACHE kesinlikle ihmale edilmeyecek safkanlar.

Koşunun sürprizini idmanlarında formda gözüken ve eküri avantajı olan 11 numaralı Özturna yapabilir DİKKAT...

2.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelikli şansa sahip olduğunu düşündüğüm safkanlar 5 numaralı Toydemir ve 4 numaralı Onurlucan.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 14 numaralı Muazzez ve 10 numaralı Çerkezköy Güzeli olacaktır.

3 numaralı Kılıçlı ve 7 numaralı Binnaz ise daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan BağBozumu koşusunda 3 numaralı Eralp jokeyi Özcan yıldırım ile birinciliğe uzanacaktır sizlere tek olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Yarış hayatı boyunca koştuğu koşuların sadece birinde tabela dışında kalan ve son koşularında da oldukça iyi bir performans sergileyen 1 numaralı Panikli bu koşunun da ön önemli favorisi.

En ciddi rakibi Ömer Kaya avantajı ile 4 numaralı Huma Kuşu olacaktır.

5.Ayak;

Sevdiği pist ve mesafede 11 numaralı Altunay ve form durumunun yükseldiği gözlenen 5 numaralı Yeni Ben arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkan dışında at yazmak isteyenler 12 numaralı Atikkız,13 numaralı Atlıvolkan ve 9 numaralı Deliormanlı'yı yazabilirler.

6.Ayak;

Günün en karışık koşusu olan altılı ganyanın son ayağına fazla at yazmanızı öneriyorum.

Sırasıyla son iki koşusunu ikincilikle bitiren 7 numaralı İpek Ay,son yarışını şanssız bir şekilde kaybeden 14 numaralı Ateş Girl,arka arkaya beklenmedik şekilde iyi koşan 5 numaralı One of Kind,son koşusunu kazanan 10 numaralı Börükan,ağır kilosuna rağmen ekürili 1 numaralı Tekdoğan ve Erhan Yavuz avantajı ile 4 numaralı Jaw Breaker yazmanızı önereceğim safkanlar.

Koşunun bombasını 6 numaralı Alişkoç yapabilir DİKKAT

6 Eylül Bursa Altılı Ganyan Tahmini

1.ayak; 9,7,10,13,11
2.ayak; 5,4,14,10
3.ayak; 3
4.ayak; 1
5.ayak; 11,5,12,13,9
6.ayak; 7,14,5,10,1,4,6

Kupon Bedeli ; 35 TL

5 Eylül 2013 İzmir At Yarışı Tahminleri

izmir tahmini 5 eylül
1.Ayak;

Son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken 8 numaralı Kızımın Kızı idmanlarında da formunu sürdürdüğünü göstermekte ve bu nedenle de koşunun şanslı ismi.

Bu safkanın en ciddi rakibi 4 numaralı Passing Shot ve son ikinciliği ile dikkat 9 numaralı Black Splendor olacaktır.

Koşunun süprizini 10 numaralı Göksu Yıldızı bombasını ise yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 11 numaralı Lady Karaca yapabilir.

2.Ayak;

5 numaralı Doremi Ahmet,1 numaralı Feride Ana,12 numaralı Ezgican ve 9 numaralı Wine Time öncelikle yazılması gereken safkanlar.

4 numaralı Najavo Best ve 3 numaralı Konkrit daha sonra değerlendirilecek safkanlar.

3.Ayak;

4 numaralı Affanbey,1 numaralı Urla Efesi,2 numaralı Sansar ve 8 numaralı Altınyumak arasındaki mücadelenin birinciliği belirlemesi normal sonuç olacaktır.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ilıca koşusunda pırıl pırıl görüntüsü ile 3 numaralı Star Cat bu koşuyu kazanacaktır sizlere tek olarak öneriyorum.

Yanına at yazmak isteyenler eküri avantajı ile 2 numaralı Adisa'yı yazabilirler.

5.Ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden koşu günün sürprize açık koşularından biri olarak gözüküyor bu nedenle de çok at yazmakta fayda var.

Öncelikle yarış performansı olarak rakiplerinden daha iyi durumda olan 10 numaralı Greengage ve 13 numaralı Midpoint değerlendirilmelidir.

Daha sonra 8 numaralı ABSOLUTE STAR,son iki koşusunda çok kötü koşan 1 numaralı GREEN, PALACE,son dördüncülükleri tatminkar olan 11 numaralı HAZ PINARIM ve 12 numaralı KOMŞU TINAZ yazılabilir.

6.Ayak;

Son üç koşusundan ikincilikle ayrılan 13 numaralı Osmancan jokeyi Fatih Vurucu ile birincilik hasretini sona erdirecektir günün ikinci bankosu olarak sizlere öneriyorum.

5 Eylül İzmir Altılı Tahminim;

1.Ayak; 8,4,9
2.Ayak; 5,1,12,9,4,3
3.Ayak; 4,1,2,8
4.Ayak; 3
5.Ayak; 10,13,8,1,11,12
6.Ayak; 13

Kupon Bedeli ; 21,60

2013 Kilyos Koşusu-PAMUK NİNE

pamuk nine fotoyu geçerken
4 yaşlı arap atlarının katıldığı Kilyos koşusunu Pamuk Nine isimli safkan jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanmayı başardı.

1400 metre sentetik kum pistte koşulan koşoyu beyaz bayrak ayna yaparak kazanan Pamuk Nine favori olarak çıktığı koşuda yarışseverleri yanıltmadı.

Pamuk Nine bu koşuyu kazanırken bitiriş derecesi 1.34.82 olurken ganyanı da 1.65 verdi.

Bu önemli koşuyu Başkentlim ikinci,Göçmenkızı üçüncü,Günyüzü ise dördüncü olarak bitirdiler.

2013 Kilyos Koşusu-Pamuk Nine

Zincirleme At Yarışı Kazası

zincirleme at yarışı kazası
29 şubat 2012 tarihinde İngiltere'nin Charlestown Yarış Pistinde meydana gelen kaza nedeniyle yarışa katılan 8 atın yedisi devrilmiştir.

Koşuya jokeyi üstünde bir at devam edebilirken haliyle koşuyu da bu safkan kazanmayı başarmıştır.

İlk olarak Sharp Beauty isimli satın devrilmesiyle birlikte gelişen zincirleme devrilme olayları başlamıştır.

Grubu arkalarda takip eden safkanlarda zincirleme bir şekilde Sharp Beauty'e çapınca İngiltere yarış tarihinin en ciddi at yarışı kazası meydana gelmiştir.

3 numaralı Miss Fifty isimli safkan bu zincirleme kazadan jokeyinin ustalığı ve kaza gerçekleştiğinde konumu nedeniyle devrilmemiş ve koşuyu kenter yaparak kazanmıştır.

Çok yağışlı ve çamurlaşmış pistte koşulan koşu sonrasında ingiliz yarış medyası yetkilileri suçlamış ve bu olay uzun süre gündemde kalmıştır.

Bu yarışta devrilen atların küçük yaralanmalarla atlattığı bu kazadan sonra devrilen atların birçoğu eski performanslarını sergilemekte zorlanmışlardır.

Zincirleme At Yarışı Kazası

2013 Saim Önhon Koşusu-FAZIL AĞA

fazıl ağa fotoyu önde geçerken
3 yaşlı arap atlarının katıldığı Saim Önhon koşusunu Fazıl Ağa isimli safkan jokeyi Gökhan Kocakaya ile kazanmayı başardı.

1400 metre kum pistte koşulan koşuyu starttan çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanan Fazıl Ağa sonlarda artan temposuyla da adeta gövde gösterisi yaptı diyebiliriz.

Bu önemli koşuyu Başseklavi isimli safkan ikinci,Kurtçabey üçüncü,benim çok güvendiğim Derhadır ise koşuyu dördüncü olarak bitirdiler.

Yarışın favorisi Saadın Zaferi ise büyük bir hayal kırıklığı yaşatarak koşuyu sonuncu olarak bitirdi.

Fazıl Ağa bu koşuyu kazanırken bitiriş derecesi 1.34.05 olurken ganyanı da 5.10 verdi.

Saim Önhon Koşusu-Fazıl Ağa

2013 Talha Dinçer Koşusu-ALL IN ONE

All in One fotoyu önde geçerken
Talha Dinçer adına düzenlenen koşuyu son günlerin en formda safkanlarından biri olan All in One isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

Yarışın son metrelerinde büyük bir mücadele yaşanırken 3 safkan aynı anda fotoyu geçtiler.

Ancak All in One aldığı avantajı yarışın sonuna kadar sürdürerek bu önemli koşuyu kazanmayı başardı.

Bu önemli koşunun diğer önemli bir detayı Mister Baron isimli safkanın yarışan 10 boy kadar geç başlamasına rağmen koşuyu çok küçük farklarla üçüncü bitirmesi.

Mister Baron bu koşudan sonraki koşularda mutlaka değerlendirilmelidir diye düşünüyorum ve normal bir start çıkışı yapabilseydi bu koşuyu kazanacak bir görüntü çizdiğini de belirtelim.

All in One isimli safkan 2100 metre çim pistteki mesafedeki koşudaki bitiriş derecesi 2.11.03 olurken ganyanı da 1.65 verdi.

2013 Talha Dinçer Koşusu All In One

2013 Büyük Taarruz Koşusu-VILLAGE WİND

Village Wind fotoda avladı
2013 yılının en önemli koşularından biri olan Büyük Taarruz koşusunu Village Wind isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

Yarışın son metrelerinden büyük bir heyecan yaşanırken sonlardaki etkili sprinti ile Village Wind bu koşuyu kazanarak sonunda gücünü gösterdi.

Yarışın favorilerinden Fly by Me nin önde istediği tempoyu kuramaması nedeniyle beklenilenin altında koşması Divine Heart'ın da erken sprint e kalkması ile Village Wind için istenilen ortam oluştu.

Yarış yorumlarında da dediğim gibi son koşularında yarış içinde aksilikler yaşayan patlamaya hazır safkan olduğunu belirttiğim Village Wind sonunda uzun süredir beklenen birinciliğe uzandı.

Gazi şampiyonu Divine Heart burun farkıyla ikinci olurken,Fly by Me üçüncü,Pan Amore ise dördüncü olarak koşuyu bitirdiler.

Yarışan tempo veren ve Fly by Me yi bozan Artic Man ise koşuyu sonuncu olarak bitirdi

Village Wind'in 2400 metre çim pistteki bu koşuyu kazanırken derecesi 2.28.35 olurken ganyanı da 2.90 verdi.

2013 Büyük Taarruz Koşusu Village Wind

Halil Polat 17 gün ceza aldı

mahmut doğan
Adana yarışlarına Mahmut Doğan ve Halil Polat arasında yaşanan gerginlik damgasını vurdu.

Günün ilk koşusunda Halil Polat'ın bindiği Anadolu Rüzgarı Mahmut Doğan'ın bindiği Günyalaz'a yarış içinde faul yapınca protesto yapıldı.

Yapılan protesto haklı görülünce iki safkanın sıralaması değiştirildi.

Ancak ikili arasındaki gerginlik 3. koşuda da devam etti ve küfürleşmeye-kavgaya kadar giden büyük bir gerginlik yaşandı.

Yaşanan bu olaylar sonucunda jokey Halil Polat'a 10 gün,ayrıca fazla kamçı kullanımı nedeniyle de 7 gün ceza verdi.

Bunun sonucunda jokey Halil Polat 17 gün boyunca at binemeyecek.

1992 yılında doğan ve daha 21 yaşında olan Halil Polat'ın yaptığı bu davranış bu yaşta jokey olmayı başarmış ve gelecek vaadeden bir jokeye yakışmamaktadır.

Kısa sürede bu hatalarından ders alıp başarılı olmasını temenni ediyoruz ve en kısa sürede Mahmut Doğan'dan özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum

Protesto olan ve gerginliği arttıran koşuyu sizlerle paylaşıyorum

4 Eylül İstanbul At Yarışı Tahminleri

4 eylül istanbul tahminleri
4 Eylül 2013 Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromu birbirinden önemli koşulara sahne olacak.

Muzaffer Bozok,Saim Önhon,Büyük Taarruz,Talha Dinçer,Kilyos koşularındaki mücadeleler nefesleri kesecek.

Gazi şampiyonu Divine Heart ve Fly by Me mücadelesi,All in One'ın birincilik serisine devam edip edemeyeceği gibi merakla bekleniyor.

Bunun yanında bu önemli günde Halis Karataş,Selim Kaya,Ahmet Çelik,Gökhan Kocakaya ve Yücel Bilik gibi jokeylerden hanginin güne damga vuracağı da diğer merak edilen sorulardan biri.

4 Eylül 2013 Çarşamba At Yarışı Değerlendirmeleri


1.Ayak ;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik idmanların iyi işler yapan ve son ikinciliği ile de koşu tecrübesi kazandığını gösteren 1 numaralı Farukhan'da.

Bu safkanın en ciddi rakipleri Selim Kaya ile yarışa katılacak 6 numaralı Çaygülü ve yarış tecrübesi fazla olan 8 numaralı Haymaana olacaklardır.

İlk iki koşusunda hayal kırıklığı yaratan 2 numaralı Kaprisli orjinini hakkını verirse bombayı patlatır DİKKAT.

2.Ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Muzaffer Bozok koşusuna 13 arap atı katılacak.Birbirlerine yakın atların katılacağı bu koşuya fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Sırasıyla son iki koşusundan birincilik çıkaran 9 numaralı Altın Adım,eküri avantajıyla 10 numaralı Kalaycı,2 numaralı Süper Baba ve 4 numaralı Pekkurt kuponlara işaretlenmesi gereken safkanlar.

Ağır kilodan etkilenmezse Fuat Çakar'lı 1 numaralı Karadeniz de mücadeleye katılabilir.Koşunun bombasını boş kiloyla yarışa katılacak olan 13 numaralı Ahpar yapabilir DİKKAT.

3.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Saim Önhon koşusunda bir türlü gerçek gücünü sahaya yansıtamayan 3 numaralı Derhadır Halis Karataş faktörü ile çok özlediği birinciliğe bu kez ulaşığ şanssızlığını kıracaktır ve sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

4.Ayak;

Yarışçılık camiamızın en önemli koşularından biri olan Büyük Taarruz koşusunda birbirinden kaliteli 3 yaşlı ingiliz atları mücadele edecek.

Gazi şampiyonu 2 numaralı Divine Heart uyumlu jokeyi Yücel Bilik ile ön plana çıksa da önde istediği tempoyu kurduğu zaman neler yapabileceğini bir önceki koşusunda gösteren 3 numaralı Fly by Me de en az Divine Heart kadar şanslıdır.

Gazi koşusunun favorilerinde olan ancak bu yarışta önü kapanan son koşusunda ise yarış içinde aksiyonu bozulan 4 numaralı VILLAGE WIND bombayı patlatırsa şaşırmam aman DİKKAT.

5.Ayak;

Altılı ganyanın 5.ayağı olan Talha Dinçer koşusunda büyük bir aksilik olmazsa 3 yarış üst üste kazanan 4 numaralı All in One birincliklerine bir yenisi ekleyecektir.

Bu safkanı yıkmak ya da yanına at yazmak isteyenler galoplarında adeta uçan bomba isim 6 numaralı DOCTOR olacak.

6.Ayak;

Altılı ganyan kapanışı Kilyos koşusu ile yapacak.Bu koşuda sırasıyla 2 numaralı Başkentlim,12 numaralı Günyüzü,5 numaralı Pamuk Nine ve 7 numaralı Özçetin ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Koşunun sürprizini 3 numaralı Hıçınkaya'dan bekliyorum.

4 Eylül 2013 Çarşamba İstanbul Altılı Tahminleri (Geniş Kupon)

1.Ayak; 1,6,8,2
2.Ayak; 9,4,10,2,1,13
3.Ayak; 3
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 5,6
6.Ayak; 2,12,5,7,3

Kupon Bedeli ; 36 TL

4 Eylül 2013 Çarşamba İstanbul Altılı Tahminleri (Küçük Kupon)

1.Ayak; 1,6,8
2.Ayak; 9,4,10
3.Ayak; 3
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 5
6.Ayak; 2,12,5

Kupon Bedeli ; 4,5 TL

4 Eylül 2013 Çarşamba İstanbul Beşli Tahminleri

2.Ayak; 9,4,10,2,1,13
3.Ayak; 3,1,5
4.Ayak; 2,3,4
5.Ayak; 5
6.Ayak; 2,12,5,7,3

Kupon Bedeli ; 13,50 TL

Günün İkilisi ;

1.Koşusu ; 5 numaralı King Arda / 6 numaralı Satisfactino

Günün Çiftesi ;

3.koşu 3 numaralı KayaGibi / 4.koşu 1 numaralı Bayındırhan

4 Eylül Elazığ At Yarışı Tahminleri

4 eylül çarşamba altılı tahminleri
1.Ayak;

Elazığ'ın en formda atlarından biri olan 3 numaralı ROYA ve 4 numaralı MISS WILLISTON arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

10 numaralı Anael ve 2 numaralı Money Center daha sonraki ihtimaller.

2.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunda öncelik 8 numaralı Kara Çocuk'ta.

Kara Çocuk eğer eksik koşarsa devreye 10 numaralı Le Luco,13 numaralı Zenda,12 numaralı Yıkıla Yıkıla ve eküri avantajıyla 6 numaralı Hammurabi devreye gireceklerdir.

Bu önemli koşunun bombasını patlatırsa 5 numaralı Gold Dancer patlatır benden söylemesi.

3.Ayak;

Son koşusunda büyük bir hayal kırıklığı yaratan 5 numaralı Rezai bu koşuyla eski performansına dönebilir.

Bu safkanın en yakın rakipleri eküri avantajıyla birlikte 2 numaralı Bir Sayfa,4 numaralı Miraybatur,12 numaralı Sahaların Yıldızı olacaktır.

Koşunun sürprizini yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan 11 numaralı Dila Sultan yapabilir DİKKAT.

4.Ayak;

3 yaşlı ingilizlerin katılacağı maiden koşu da son üçüncülüğü ile dikkat çeken 9 numaralı Valör ve 4 numaralı President Rock öncelikle şanslı gördüğüm safkanlar.

Bu iki safkanın dışına çıkarsa 5 numaralı PRINCE OF PERSIA ve yarış hayatının ilk koşusu ölçü olmayan 3 numaralı OZIRIS değerlendirilmesi gereken isimdir.

5.Ayak;

1 numaralı ATEŞHATOĞLU,6 numaralı ÖZDİLÇELİK,10 numaralı KANKARTAL,13 numaralı OĞUZKAYA ve 5 numaralı HASTAYIM arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

6.Ayak;

13 numaralı SÜZGECİNOĞLU bu aralar çok formda idmanlarındaki performansını yarışa yansıtırsa bu koşuyu kazanacaktır.


4 Eylül 2013 Çarşamba Elazığ Altılı Ganyan Tahminleri;

1.Ayak; 3,4,2,19
2.Ayak; 8,10,13,12,6,5
3.Ayak; 2,4,12,11
4.Ayak; 9,4,5,3
5.Ayak; 1,6,10,13,5
6.Ayak; 13

Kupon Bedeli ; 57,60 TL

2013 Enternasyonel Koşulara Katılacak Safkanlar

uluslararası yarış festivali 2013

Senenin en önemli koşuları olaran Enternasyonel Koşular 7 eylül cumartesi ve 8 eylül pazar tarihlerinden İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulacak.

Bu koşulara kayıt yaptıran safkanların kesinleşmesi ile birlikte şimdiden yarışseverler arasında büyük bir heyecan başladı.

46 safkanın mücadele edeceği 6 koşuda yaklaşık olarak 2,5 Milyon TL civarında ikramiye dağıtılacak.

Yurtdışından gelen safkanların çok güçlü gözükmediği Enternasyonel koşulara safkanlarımızın damga vurmasını bekliyoruz. 

Anadolu Koşusu (G2)

2000 metre sentetik kum pistte koşulacak Anadolu koşusuna yedi 3 ve yukarı ingiliz atı katılacak.

Yarışın İkramiyesi 115 bin EURO olarak belirlendi.

Katılacak Safkanlar ;
  1. Dana Dana
  2. Red Fighter
  3. Çakal Carlos
  4. King Drok
  5. Rampoldi
  6. Step by Step
  7. Walks in Dark
İstanbul Koşusu (G2)

1600 metre çim pistte koşulacak İstanbul koşusuna dokuz 3 ve yukarı ingiliz atı katılacak.

Yarışın ikramiyesi 115 bin EURO olarak belirlendi.

Katılacak Safkanlar ;
  1. Arsaadı
  2. Beatrice
  3. Lady Jacamira
  4. Xahım Qiz
  5. Balçibin
  6. Elevato
  7. Iphigeneia
  8. Mihrimahal
  9. Willpower
Ifahr Koşusu (G2)

2100 metre kum pistte koşulacak Ifahr koşusuna beş 3 ve yukarı arap atı katılacak.

Yarışın ikramiyesi 45 bin EURO olarak belirlendi

Katılacak Safkanlar ;
  1. Al Hibaab
  2. Gharra'a
  3. Kastal
  4. Yolbulan
  5. Yürekkaya
Topkapı Koşusu (G2)

1600 metre çim pistte düzenlenecek Topkapı koşusuna dokuz 3 ve yukarı ingiliz atı katılacak.

Yarışın ikramiyesi 270 bin EURO olarak belirlendi

Katılacak Safkanlar ;
  1. Chil the Kit
  2. Libranno
  3. Producer
  4. Quick Wit
  5. Agresivo
  6. Astorya
  7. Dutyfree
  8. Fast Stars Line
  9. White Ram
Boğaziçi Koşusu (G2)

 2400 metre çim pistte koşulacak Boğaziçi koşusuna onbir 3 ve yukarı ingiliz atı katılacak.

Yarışın ikramiyesi 180 bin EURO olarak belirlendi.

Katılacak Safkanlar ;
  1. Ambi Valent
  2. David Livingston
  3. Feuerblitz
  4. Lost in the Mom
  5. Nordvulkan
  6. Nymphea
  7. Cihanım
  8. Matador Yaşar
  9. Mitico
  10. Sanzatu
  11. Talip Han
Malazgirt Koşusu (G1)

1600 metre çim pistte koşulacak Malazgirt koşusuna beş 3 ve yukarı arap atı katılacak.

Yarışın ikramiyesi 65 bin EURO olarak belirlendi

Katılacak Safkanlar ;
  1. No Problem AL M.
  2. Almaata
  3. Darfur
  4. İpekela
  5. Kenanaco

3 Eylül Salı Adana At Yarışı Tahminleri

3 eylül salı adana tahminleri
1.Ayak;

Günün ilk ayağında 4 numaralı INVINCIBLE ROCK,5 numaralı SPEED RUNNER ve 1 numaralı HİROŞİMA arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

At yazmak isteyenlere 7 numaralı BLUSHING GHOST sürpriz olarak yazabilirler.

2.Ayak;

2 numaralı Titanic idmanlarında yaptığı derecelerle çok formda bir görüntü çizdiği için koşunun favori olarak öne çıkıyor.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 5 numaralı Perinin Kızı ve eküri avantajıyla 1 numaralı Orfeus olacaklardır.

Son koşusunun kazanan ve formda görüntüsünü sürdüren 10 numaralı İzet Baba'ya grup sert gelmezse bombayı patlatabilir DİKKAT.

3.Ayak;

Son koşusundaki ikinciliği ile dikkat çeken 2 numaralı Kalanta ve 6 numaralı One by One arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

1 numaralı Hınzır ve 5 numaralı Laçin Baba bu safkanların en ciddi rakipleri olacaktır.

4.Ayak;

2 yaşlı ingilizlerin katılacağı maiden koşu da ilk koşusundan beşincilikle ayrılan 5 numaralı Karan Girl ve grubun tecrübeli safkanı 3 numaralı Bengülay arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkanın dışına çıkarsa her atın gelme şansı var diye düşünüyorum

5.Ayak;

İki başarılı birincilik elde ettikten sonra son koşusundan dördüncülükle ayrılan 2 numaralı Canik bu koşuyla birincilik serisine geri dönecektir ve günün bankosu olarak öneriyorum.

6.Ayak;

10 numaralı LOWMAN,9 numaralı NOVEMBER ve eküri avantajıyla 2 numaralı THELMA arasındaki mücadelenin birinciliğini düşünüyorum.

11 numaralı OVER GROWN boş kilosuyla koşunun bombasını patlatabilir DİKKAT

3 Eylül Salı Adana Tahmini 

1.Ayak; 4,5,1,7
2.Ayak; 2,5,1,10
3.Ayak; 2,6,5,1
4.Ayak; 5,3
5.Ayak; 2
6.Ayak; 10,9,2,11

Kupon Bedeli ; 25,60 TL

3 Eylül Salı Ankara At Yarışı Tahminleri

3 eylül ankara tahminleri
3 Eylül 2013 Salı Ankara hipodromunda koşulacak yarışlar 15.30 da başlayacak.

Günün öne çıkan safkanları altılı ganyanın 3.ayağındaki Blue Beads ve 5.ayağındaki Gelibolu isimli safkanlar olarak gözüküyor.

Günün en önemli koşuları Yeni Mahalle Belediye Başkanlığı ve Türk Veteriner hekimleri Birliği koşuları olacak.

1.Ayak;

6 numaralı Ezgili ve eküri avantajıyla 1 numaralı Black King öncelikli şansa sahip isimler.

Bu safkanların en ciddi rakipleri 7 numaralı Fast Wing ve 8 numaralı İkizdeniz olacaktır bu ayak için bu dört at yeterli olacaktır

2.Ayak;

Performans olarak iyi durumda olan safkanların mücadelesinde Halis Karataş ile koşuya katılacak 7 numaralı Teo the Leo ve 8 numaralı Wish a Moon öncelikli şansa sahip safkanlar.

Çok formda olan 1 numaralı Concrete sert gruptan ve ağır kilodan etkilenmezse devreye girebilir.

6 numaralı Salida ve 2 numaralı Hawk Attack daha sonraki ihtimaller.

3.Ayak;

Altılı ganyanın 3.ayağı olan Yenimahalle Belediye Başkanlığı koşusunda 7 numaralı Blue Beads bu grubun çok üzerinde bir kaliteye sahip olduğundan bu koşuyu rahat kazanacaktır ve sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

4.Ayak;

İlk koşusunu kazanan 1 numaralı High Roller ve son koşusunu kazanan 5 numaralı Şasemu mücadelesini arasındaki mücadele koşunun birincisini belirleyecektir.

Koşunun sürprizini Ahmet Çelik ile koşuya katılacak olan 4 numaralı Out of Passed yapabilir DİKKAT.

5.Ayak;

Altılı ganyanın beşinci ayağı olan Türk Veteriner hekimleri birliği koşusunda 2 numaralı Gelibolu büyük şansa sahip.

6 numaralı Tozan sonlardaki etkili "sprint"i ile Gelibolu'yu sonlarda avlayabilir.

Gelibolu'yu yıkmak isteyenler Tozan'ı değerlendirsinler.

6.Ayak;

Son koşusunu kazanan ve Gökhan Kocakaya faktörü 9 numaralı Şubatınkızı ve 1 numaralı Sim Sim yarışın öncelikle düşünülmesi gereken safkanları.

5 numaralı Bünyan ve eküri avantajı ile 6 numaralı Elifnur Sultan bu safkanların ciddi rakipleri.

12 numaralı Deniz Yeli ise koşunun sürprizini yapabilir DİKKAT

3 Eylül 2013 Salı Ankara (Geniş Kupon)

1.Ayak; 6,1,7,8
2.Ayak; 7,8,1,6,2
3.Ayak; 7
4.Ayak; 1,5,4
5.Ayak; 2,6
6.Ayak; 9,1,5,6,12

Kupon Bedeli ; 30 TL

3 Eylül 2013 Salı Ankara (Küçük Kupon)

1.Ayak; 6,1,7
2.Ayak; 7,8,1
3.Ayak; 7
4.Ayak; 1,5,4
5.Ayak; 2
6.Ayak; 9,1,5

Kupon Bedeli ; 4,5 TL

Hakeem Yarış Atı Sakatlandı

hakeem yarış atı
Güçlü orjini ile ön plana çıkan Hakeem isimli safkan kazandığı yarışlarla orjininin hakkını vermeye başlamıştı ki safkandan üzücü bir haber geldi.

En son katıldığı Karayel koşusunu rahat bir tempoda kazanırken ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha yarışseverlere gösteren Hakeem yarıştan sonra topallamaya başlamış.

Bunun üzerine veteriner hekimleri tarafından kontrol edilen safkanın sağ dizinde ufak bir kırığa rastlanmış.

Ameliyat edilecek safkanın bu kırığı alınacak.

Bu sezon yarışlara katılmayacak safkanın gelecek sezondan itibaren idmanlara başlayacağı belirtilirken yarış hayatına da büyük ihtimal devam edebilecek.

35 bin dolar gibi cüzzi bir fiyata alınan Hakeem'in varolan bir probleminin nüksedip etmediği yarışseverlerce sorulan bir soru.

Bu kadar kaliteli bir atın bu fiyatlarda alıcı bulması ve şimdiden kendisi için verilen parayı fazlasıyla çıkarması da safkanın problemli şekilde alındığı iddialarını destekler nitelikte.

Ya da işin daha farklı bir boyutu var bilemiyoruz.

Hakeem safkanının sahibi Hikmet Kızılca ve ilgililerine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken safkanı bir an önce pistlerde görmeyi temenni ediyoruz.

Hakeem'in son kazandığı ve sakatlandığı Karayel Koşusunu izlemek için tıklayın.

1994 Cumhuriyet Koşusu-Bamka Yavuzhan

bamka yavuzhan fotoyu geçerken
1994 yılında koşulan cumhuriyet koşusunu Bamka isimli safkan jokeyi Ahmet Atçı ile kazanmıştır.

Bu koşunun favorisi Yavuzhan starttan 6 boy geç çıkmış buna rağmen etkili sprinti ile Bamka ile fotoyu beraber geçmişlerdir.

Ancak Bamka burun farkıyla da olsa koşuyu kazanmıştır.

Bamka'nın bu koşudaki ganyanı 10.65 vermiştir bitiriş derecesi ise 1.49.88 olmuştur.

Bu önemli koşuyu Dinçerbey üçüncü,Bihter ise dördüncü olarak bitirmişlerdir.

Her ne kadar tarih kazananları yazsa da bu koşu Yavuzhan efsanesinin doğuşunun en net örneklerinden biri olarak  ve starttan 6 boy geç çıkan bir safkanın 1600 metre çim pistteki koşudaki spinti ile hatırlanmaktadır.

1994 cumhuriyet koşusu İzle
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk