2013 Enternasyonel Anadolu Koşusu-DANADANA

danadana fotoyu önde geçerken
7 eylül 2013 cumartesi günü koşulan son Enternasyonel koşu olan Anadolu koşusunu 1 numaralı Danadana isimli safkan jokeyi A.ATZENI ile rahat bir şekilde kazandı.

Bu önemli koşuda Danadana isimli safkan son 200 metrede artan temposuyla rahat kazanırken bu grubun üstünden bir safkan olduğunu bizlere gösterdi.

Gerek aksiyonları gerekse de fiziki görüntüsü ile bu koşuyu kazanacağını hissettiren safkan kadar King Drok'un performansı da oldukça ilgi çekiciydi.

İlerleyen günlerde King Drok'un çok ses getirecek işler yapacağını öngörmek sanırım mantıklı olacaktır.

Bu önemli koşuyu King Drok ikinci,Çakal Carlos üçüncü,Step by Step ise dördüncü olarak bitirdiler.

İyi koşmasını beklediğim Rampoldi ise koşuda varlık gösteremedi ve yarışı beşinci olarak bitirdi.

2000 metre sentetik kum pistteki koşuyu kazanan Danadana isimli safkanın bitiriş derecesi 2.03.79 olurken ganyanı da 1.20 verdi.

2013 Enternasyonel Anadolu Koşusu
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk