6 Eylül 2013 Cuma İzmir At Yarışı Tahminleri

6 eylül izmir altılısı
6 eylül 2013 cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda 19:00 da başlayacak yarışlarda ön plana çıkan safkanlar ilk ayakta 5 numaralı African Queen ve dördüncü ayakta Temelhan isimli safkanlar.

Özellikle altılı ganyanın son ayağının sürprize açık bir koşu olduğunu belirtmekte de fayda olduğunu düşünüyorum

1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken Son Lira gibi güçlü bir safkanı geride bırakan 5 numaralı African Queen'nin jokeyi Gökhan Gökçe ile bu koşuyu kazanacağını düşünüyorum ve sizlere tek olarak öneriyorum.

2.Ayak;

Son koşusunu yumuşak pistte kazanan ancak o koşunun üstüne 10 kilo artan kilosuyla bu koşuya katılacak 2 numaralı Gülen Aslan ağır kilodan etkilenmezse bu grubu geçecektir.

Ancak artan kilosu ve uzun mesafeden dolayı 11 numaralı Uçanbir,7 numaralı Zuha Çiçeği ve 4 numaralı Parista'yı da kuponlara eklemek faydalı olaekücaktır.

3.Ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden koşu da öncelik son koşularında performansları ile 4 numaralı Göksu Rüzgarı ve 5 numaralı Kopuz isimli safkanlarda.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde 7 numaralı Son Kalelim 1 son koşusu ölçü olmayan 1 numaralı Arzak devreye girebilirler.

Koşunun bombasını 9 numaralı Laşin yapabilir DİKKAT.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan  İzmir'in Kurtuluşu koşusunda son yarışında sert grupta beşincilik elde eden ve Halis Karataş faktörü ile 3 numaralı Temelhan günün güvenilir safkanlarından biri olarak gözüküyor.

Temelhan'ı yıkmak isteyenler 3 numaralı Tolikopa'yı yazabilirler.

5.Ayak;

Günün bir diğer önemli koşusu olan Fuar Koşusunda 4 numaralı Orkunhan,5 numaralı Aspurce ve 6 numaralı Sabo Bey arasında geçmesini beklediğim koşuda 2 numaralı SAND BLLESRT sürpriz yapabilir DİKKAT.

6.Ayak;

Performansları vatan olan 4 ve yukarı arap atlarının katılacağı koşuya fazla at yazmak mantıklı bir karar olacaktır.

Öncelikle son üçüncülüğü dikkat çeken 3 numaralı Şirince,5 numaralı Fikriye ve 9 numaralı Yünlüce Kızı değerlendirilmelidir.

Daha sonra eküri avantajıyla 14 numaralı Aygök,13 numaralı Sönmez Esintisi,4 numaralı Tulya Kızım ve 1 numaralı Cibek isimli safkanları değerlendirilebilir.

6 Eylül 2013 Cuma İzmir Altılı Tahminim 

1.Ayak; 5
2.Ayak; 2,11,7,4
3.Ayak; 4,5,7,1,9
4.Ayak; 3
5.Ayak; 4,5,6,2
6.Ayak; 3,5,9,14,13,4,1

Kupon Bedeli ; 22,40 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk