Ana Sayfa » , » Kısa Vade koşu Nedir-Katılma Şartları

Kısa Vade koşu Nedir-Katılma Şartları

Kısa Vade koşular kendis arasında 4 farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır.Kısa Vade 6-7-8-9 şeklinde koşulmaktadır.

bu koşulara katılmak için gerekli şartlar ve bilgiler ;

Kısa Vade 6 :

Kazançları 190 bi TL yi geçmemiş yarış atlarının katılabildiği bu koşularda ; 162 bin TL den fazla kazancı olan atlara 3 kilo ağırlık verilir , 143 bin TL li geçenlere 2 kilo ağırlık koyulur.87 bin TL den az kazancı olanlardan 3 kilo eksiltilir,47 bin TL yi geçmeyenlerden ise 4 kilo indirilmektedir.

Kısa Vade 7 :

Kazandıkları miktar 225 bin TL yi geçmeyen yarış atlarının katıldığı koşulardır.Kazandıkları miktar 192.000-TL.yi geçenler 3 kilo, 169.000-TL.yi geçenler 2 kilo fazla ağırlık ile koşarla. Kazançları 102.000-TL.yi geçmemiş atlardan 2 kilo,78.000-TL.yi geçmeyenlerden 3 kilo., 56.000-TL.yi geçmeyenlerden 4 kilo indirilmektedir.

Kısa Vadeli 8/S :

Cari yıl içinde Grup 1’de bir ya da Grup 2’de iki ya da Grup 3’de üç koşu veya Grup 2‘de bir ve Grup 3’de iki koşu kazanan atlar katılamaz.

Kısa Vadeli 9/S :

Cari yıl içinde Grup 1’de bir, Grup 2’de iki koşu kazanan atlar kaydedilmez. Grup 2’de kazanılan koşu için 2 kg eklenir.

kısa vade koşu nedir

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk