Son Eklenenler

Bir yarışa tek at katılırsa sonuç ne olur

15 mart 2014 tarihinde Adana Yeşiloba hipodromunda koşulan Tekir Yaylası koşusuna iki safkanın katılması akıllara bu safkanlardan biri koşudan çıkarsa ne olur sorusunu getirdi.

Bu konu ile ilgili Tjk yönetmenliğine göre;

Madde 56-(1)

Koşuya birden fazla katılacak at olmadığı hallerde,bu atın bütün mesafeyi koşmasına gerek kalmaksızın,binili olarak yarış komiserlerinin önünden geçmesi,koşuya katılmış ve koşuyu kazanmış olması için yeterlidir.

Time Feel ve Clark Kent isimli safkanların Tekir Yaylası koşusunu izlemek için de tıklayın

Derhadır Adana Vali Koşusunu Kazandı


Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleştirilen Adana Vali Koşusu’nu jokeyi Halis Karataş ile start alan Engin Berk Sezen’in sahibi olduğu DERHADIR isimli safkan kazanmayı başardı.

Üst üste yedinci koşusunu kazanırken formu ve görüntüsü ile göz kamaştırdı.

Koşunun ikincisi ORÇUN olurken, YALNIZEFE üçüncü ve SEZAR isimli safkan da dördüncü olarak koşuyu tamamladılar.

Koşunun farkları Baş - 4 Boy - 2 Boy şeklinde gerçekleşti.

Yarışın Bitiriş derecesi 1.37.70 olurken,ganyanı da 1.05 verdi.

Yarışın videosunu izlemek için tıklayın

Kocaeli İzmit At Yarışı Tahminleri 15 mart 2014


Yer; İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromu;
Koşu Adedi; 7
Koşu Başlama saati; 14:00
Altılı Ganyan Başlama saati; 14:30
Yarış Bitiş saati; 17:00

Günün bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 1 numaralı Sokollu isimli safkanı öneriyorum.

Sevdiği pist ve mesafede start alacak safkan önde istediği tempoyu kurması halinde yarışı çok rahat kazanacaktır kanaatindeyim.

Günün İzmit Kuponu;

1.ayak; 2,3,5,7
2.ayak; 7,2,10,11
3.ayak; 1,4,7
4.ayak; 2,3,5,1
5.ayak; 1
6.ayak; 5,6,7,2,1

kupon bedeli ; 38,40 TL

Adana At Yarışı Tahminleri 15-03-2014


15 mart 2014 tarihinde cumartesi günü Adana yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alırken,altılı ganyan ise 18:30 da başlayacak.

Adana Programındaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Programın ilk bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında koşulacak Vali koşusunda start alacak olan Derhadır isimli safkanı öneriyorum.

Bu sezonun flaş safkanı olan ve son altı yarışı kazanan safkanın usta jokeyi Halis Karataş ile fotoyu önde geçip arka arkaya yedinci yarışını kazanacağını düşünüyorum.

Derhadır yarışseverler tarafından da tek atılacağını düşündüğümden bu safkanı yıkmak isteyenlere ve bomba arayanlara 1 numaralı Besleney isimli safkanı öneriyorum.

Günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak olan Esat Özbilen koşusunda start alacak olan Opstinate isimli safkanı öneriyorum.

Ekürisi Bandidas'ın koşuyu hızlandırması ile sonlardaki etkili sprinti ile fotoyu önde geçmesini beklediğim safkanı günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

Günün Adana Tahmini;

1.ayak; 5,6,7,1,9,11,12
2.ayak; 9
3.ayak; 2,7
4.ayak; 6
5.ayak; 1,3,9,13,2,17,6,7
6.ayak; 10,11,7,5,12,17,2

kupon bedeli ; 39,20 TL

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ 16-03-2014


16 mart 2014 tarihinde pazar günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 15:00 da start alacak.

Programdaki koşular saat 17:30 da sona erecek.

Birbirinden güzel mücadelelerin yaşanacağı programın en önemli koşular WILLIAM GIRAUD ve EGE DERBİSİ koşuları.

Günün ilk bankosu olara altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan ve son 6 yarıştan zaferler ayrılan Sayda isimli safkanı öneriyorum.

Her ne kadar karşılaştığı rakipler biraz daha sert olsa da Sayda'nın birincilik serisine 7'ye çıkaracağını ve arka arkaya en çok kazanan safkan rekoruna giden yolda devam edeceğini düşünüyorum.

Bu safkanı yıkmak isteyenlere ise idmanlarında adeta uçan 3 numaralı Siverek Beyi'nin öneriyorum.Bu safkan gelirse altılı para yapar hatırlatmak istedim...

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında koşulacak Ege Derbisi'nde start alacak olan Last Exit isimli safkanı öneriyorum.

Zaten yarış otoriteleri tarafında da günün bankosu olarak gösterilen bu safkanın çok büyük bir aşama kaydettiğini de şahit olduk.

Son yarışlarında üst düzey rakiplerini çok rahat geçen safkan bu önemli koşuda da birinciliğin en önemli adayı.

Ancak bu safkanı bu koşuda geçebilecek tek safkanın Oğlum Melih olabileceğini düşünüyorum.

Bu koşuda sürpriz arayanlar ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan Oğlum Melih'i kuponlarına eklesinler.

Günün İzmir Tahmini;

1.ayak; 1,4
2.ayak; 10,6,1
3.ayak; 2,4
4.ayak; 6,3
5.ayak; 4,6
6.ayak; 1,2,3,4,5,8

kupon bedeli; 14,40 TL

Kocaeli 6'li ganyan tahmini 15 mart 2014


1.AYAK: Bursa’daki son 1800 metrelik kum koşusunda kendisi gibi süratli yapısıyla bilinen Sünnetçi Beyi tarafından sürekli rahatsız edilmesine rağmen fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele sonucunda yakın aralarla 1.54.79 gibi gayet güzel bir dereceyle kendisine 3.lükte şans yaratan Altınkaya’nın bu gün için önde rahatsız edecek rakiplerinin fazla olmamasıyla şansı artmış görünüyor.

Her geçen gün daha iyi bir duruma ulaşan Valhala, öndeki kapışmadan en karlı çıkabilecek safkanların başında geliyor. Bursa’dan morali getirilen Spear ise hiçte yabancısı olmadığı pistte yarışa ortak olabilecek yetenekte olduğu göz önünde bulundurulmalı.

2.AYAK: Kendisinden çok daha tecrübeli rakipler arasındaki ilk 1400 metrelik kum koşusunda yarışa başlarda adapte olmakta zorluk çekmesinden dolayı bir anda en geriye kalan ve son viraja da 8. durumda çıksa da bu metrelerden sonra hafif dışarıya doğru açılarak yaptığı oldukça düzgün atakları ile Lady Mita’yla arasındaki farkı her metrede eritse de rakibine yetiştiremeyerek 1.28.61 gibi dikkat çekici bir dereceyle 2.likle ayrılan Tumai, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle aynı şansızlığı yaşamadığı takdirde kazanmaya en yakın kısrak olacaktır.

Bursa’daki ilk çim yarışını çok beğendiğim, sonrasında olumlu bir tedavi dönemi geçirmesine rağmen ciddiyet kazandırdığı idmanlarında harikalar yaratan Crocodile’nin bu rakiplerle baş edebilecek güçte olduğuna inanıyorum.

Yarışın tüm yükünü çektiği son startında tatminkar bir 3.lük çıkaran Krijger, biraz daha kısalan bu mesafede üstün süratiyle bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

İlk startında fazla sıkıştırılmayan Lega Nord’un Onassis gibi oldukça kalite bir safkanın anne kardeşi olduğu kesinlikle göz önünde bulundurulmalı. Yarış galobu olumlu Pompacı Nihat ise sürpriz uğraşı verecektir.

3.AYAK: Son kez Bursa’da katıldığı 1800 metrelik kum koşusunda yarışı önlerde kabullenen son viraj dönülür dönülmez iç kulvardan ataklarını artıran Watanabe ile arasındaki fark 100’de bir anda 5-6 boya kadar çıkmasına rağmen fotoya yakın içinden gelen Kadbey ile birbirlerine sürükleyerek yaptığı kuvvetli ataklarının ancak kendisine 1.5 boyla 2.lik getiren Gülcihan’ın son 50’de Külünkoğlu’nun pistte gezinmesinden de olumsuz yönde etkilendiğini muhakkak göz önünde bulundurulmalı.

Koruduğu üst düzey formu ve kantarmasını çok iyi tanıyan pilotu idaresinde bu kısrağın birinciliği zorlamasını bekliyorum. 171 gündür koşmamasına rağmen uzun süreden beridir İstanbul iç pistte yaptığı hazırlıklarında göz dolduran ve bu günkü pilotunun da kendisini itinayla çalıştırdığını belirtmek istediğim Fountainhead, yeterli kondisyonu ve orijin olarak kaba kuma yatkın olmasıyla favoriyi zorlayabilecek isimlerin başında geliyor.

Başarısız son yarışı ölçü almadığım Bir Umut ise geniş kuponlar için düşünülebilir.

4.AYAK: Bursa’da mücadele verdiği son 1900 metrelik kum koşusunda startla birlikte ön tarafta gayet iyi bir tempo kuran, son viraj dönüldüğünde binicisinin hafif teşviklerine her metrede aynı güzellikle karşılık vererek farkı açarak uzak farkla 2.15.16 gibi gayet ciddi bir dereceyle kazanırken elinde hala sermaye olduğu gözlerden kaçmayan Göreme, koruduğu üst düzey formu ve daha önce koştuğu 4 yarışının 2’sini kazandığı Kocaeli pistinde adeta bütünleştiği aprantisiyle başarılarına bir yenisini eklemesini bekliyorum.

5.AYAK: Bu sezon burda katıldığı 4 yarışını da üst üste kazanarak ne denli mükemmel bir durumda olduğunu gözler önüne seren Princess Ada, bomboş kilosu ve her zamanki başarılı aprantisi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Ağır kilosuna rağmen daha iyi gruplarda mücadele veren Sokollu, Adana’dan çok iddialı götürülen Mayan, sık koşmasına rağmen tırnağının ucundaki Nasrullah Bey ve formunda gözle görülür gelişmeler olan Argonot favorinin birinciliklerine son verebilecek başlıca ciddi rakiplerdir.

Tam bir istikrar abidesi olan Akyazılı Mutlu’nun önde koşunun süratli gidecek olması şansını bir hayli yükseltmiş görünüyor.

Gücü oranında başarılı koşabilen Flaying Arion ve toparlanma yolundaki Sünnetçi Beyi ise büyük kuponlara eklenerek bu koşu rahat izlenebilir.

6.AYAK: 135 gün aradan sonra Bursa’da katıldığı 1200 metrelik kum koşusunda 200’de liderliği alan ve bu metrelerden sonra içinden ve dışından gelen tüm rakiplerine karşılık vererek 1.23.58’lik derecesiyle kazanırken ilk kez takılan DİLBAĞI’nın bir hayli faydasını gördüğü gözlerden kaçmayan Sabırlıcan, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

Formunda gelişmeler olan Beylerinoğlu, süratli giden tempolu koşuları seven Höyüklü, aşama kaydeden Çıldıroğlu ve üstün süratiyle bilinen Büyülü Göl söz sahibi olabilecek diğer şanslı safkanlardır. Eküri destekli Çeliksoy, aradan sonra sıkıştırılmadan bir yarış gören İstanbul ve Bursa’daki hazırlıkları yeterli Yiğit Horse her an devreye girebilecek güçteler.

Spy X Kocaeli Tahmini

1.AYAK: 1-5-8
2.AYAK: 10-2-3
3.AYAK: 2-6
4.AYAK: 1
5.AYAK: 7-1-6-2-8-5-4-3
6.AYAK: 6-9-10-11-4-7-1-8

Spy X Adana 6'lı Ganyan tahmini 15 mart cumartesi


1.Ayak: Yaklaşık 7 ay aradan sonra koştuğu ilk yarışta beşinci olan ve sonrasında sürdürdüğü muntazam çalışmalarında çok iyi durumda olduğu gözlenen KOCABAŞ’ı, ilk ayağı risk etmek isteyenlere günün alternatif bankolarından biri olarak öneriyorum.

İlk ayaktan yatma sendromunu yaşamak istemeyenlere önereceğim diğer isimler; ATİKTAY ve YALNIZKURT…

2.Ayak: Adana’da kış sezonunu harika geçiren ve koştuğu bütün yarışları kazanarak birlikte koştuğu kendi yaşıtlarına büyük bir üstünlük kuran DERHADIR, bu defa kendinden yaşça büyük rakiplerle birlikte start alacak.

Sabah çalışmalarında kusursuz bir forma sahip görünen safkanın ben bu gruba da üstünlük sağlayacağına inanıyor, günün bankosu olarak bu safkanı tek yazmanızı öneriyorum.

3.Ayak: Hemen hemen her mesafede başarılı yarışlar koşabilen bir safkan olmasına rağmen bu tip mesafelerde bana göre daha iyi koşabilen CEPHEI, ağır kilosuna rağmen rakiplerinden bir adım önde gördüğüm isim. TWINSEA ve PIRILIM beğendiğim yarış hazırlıkları ile bu ikiliden hemen sonra değerlendirilmesi gereken safkanlar.

4.Ayak: Kum pistte bu tip mesafeleri çok iyi koşabilen safkanların bir araya geldiği Dişilere ait Kısa vadeli yarışta ROYAL BEAUTY ve DARK MAGIC birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar.

Altılı Ganyan kuponlarında ayırım yapılmadan birlikte bulundurulmalarını önerdiğim bu ikilinin rakipleri, son haftalarda formunda büyük gelişmeler gözlediğim BANDIDAS ve ALWAYS MARJU olacaktır.

5.Ayak: Henüz yarış kazanmayı başaramamış olan 4 Yaşlı Dişi Arap atlarının mücadele vereceği bu koşuda sizlere sırasıyla önermek istediğim safkanlar; FÜSUNGÜZELİ, ALHARİKA, GÜLŞİFA, SU BERAK ve MİNE HANIM…

Kuponlarınıza bu atları mutlaka yazın…

6.Ayak: Günün son yarışı aynı zamanda Altılı Ganyanın da en zor ayağı

TARGET LIFE, MERTOL, EXECUTE ve KAMKAM kuponlarda öncelikle bulundurulması gereken safkanlar. GÜM GÜM, ROBUSTO, BURSIBUR, HAZARHAN, YAVRU KARTAL, EYMENİM ve KING BOLT geniş kuponlarda değerlendirilmesi gereken safkanlar.

Spy X adana altılı tahmini;

1.Ayak: 7
2.Ayak: 9
3.Ayak: 2
4.Ayak: 1.3
5.Ayak: 8.3.9.13.11
6.Ayak: 10.11.5.2

kupon bedeli; 3 TL

Tekir Yaylası koşusuna 2 at katılacak


15 mart cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromunda koşulacak olan Tekir Yaylası koşusuna 2 safkan katılacak.

75.000 TL ikramiyeli Tekir Yaylası Koşusuna Perşembe sabahı sadece 3 tay deklare edilmişti..

Safkanın kayıt olduğu ve Gemici ile Enyalios’un deklare edilmemesi nedeniyle 3 safkanın kaldığı koşuda, bugünde geçirdiği “Alerjik” bir sorundan dolayı Hakeem’in de start almayacağı öğrenildi.

Yedili Plasenin ilk koşusuna sadece Clark Kent ve Time Feel isimli safkanlar kaldı.

İzmir At Yarışı Tahminleri 14 Mart 2014 cuma


14 Mart 2014 tarihinde cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alacak,altılı ganyan ise saat 18:30 da başlayacak.

Programdaki koşularında bitiş saati ise 21:00

Birbirinden önemli koşularında olduğu yarış programında oldukça zevkli mücadeleler yaşanacağını düşünüyorum.

Günün önemli yarışları Ayizi,Foçalı ve Lozan Koşuları..

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Ayizi Koşusunda mücadele edecek olan Heavy Lift isimli safkanı öneriyorum.

Son iki koşusunu kazanan safkanın son iki birinciliğini elde ettiği Halis Karataş ile yine fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Altılı ganyanın beşinci ayağında ise Demirdöven ve Bitirim Karınca'nın ayrım yapılmadan kuponlarda yer alması gerektiğini düşünüyorum.

günün izmir kuponu;

1.ayak; 1,2,4,5
2.ayak; 5,6,7
3.ayak; 1,2,3,6
4.ayak; 3
5.ayak; 4,2
6.ayak; 7,8,10,3,4,2

kupon bedeli ; 28,80 TL

Spy X İzmir Altılı tahmini 14 mart cuma


1.AYAK: 

Her zaman olduğu gibi güne yine oldukça zorlu bir koşu ile başlayacağımızdan dolayı ilk ayağın kapatılarak rahat bir koşu izlenilmesinde yarar görmekteyim.

2.AYAK: 

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda son metrelere yakın dış kulvardan yaptığı düzgün ataklarıyla 1.51.72 gibi dikkat çekici bir dereceyle kazanarak artık istenilen düzeye ulaştığını ispatlayan Anadolu Aslanı, sihirbaz jokeyi idaresinde yine ciddi hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

Üst üste kazandığı koşularında göz dolduran Delicihan ise önde fazla rahatsız edilmediği takdirde etkili yarışlarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

3.AYAK: 

Kantarmasını çok iyi tanıyan binicisini bulan Doğu Pınarı ve gösterişli kazandığı son yarışı ile dikkat uyandıran Razyana arasındaki mücadeleye, ciddi bir hazırlıktan geçen Özgür Bike sprinter yapısıyla katılabilir.

4.AYAK: 

Kısa ara sonrası katıldığı son 1400 metrelik kum koşusunu starttan çıktığı gibi yanına hiçbir rakibini yaklaştırmadan 1.27.01 gibi bu grup için iyi sayılabilecek bir dereceyle sermayeli kazanan Heavy Lift, muhafaza ettiği üst düzey durumu ve klas jokeyi idaresinde yine kazanmaya en yakın kısrak olacaktır.

5.AYAK: 

Kaba kumda katıldığı 12 yarışından 10’nu kazanan ve sadece 2 kez geçilen kalite safkan Demirdöven’in şimdiye kadar İzmir’de hiç geçilmediğini belirtmekte yarar görüyorum.

Bu safkanı ufak ve misli oynayanlar kuponlarına risk edebilirler.

Yanına at yazmak isteyenler ise; 800/53.7 galobunda artık istenilen düzeye geldiğini belli eden Bitirimkarınca, İstanbul’dan iddialı götürülen Baldar ve form durumu gayet parlak Dorabey üçlüsünü değerlendirebilirler.

6.AYAK: 

İlk startında son metrelere yakın en dış kulvardan yaptığı etkili ataklarının kendisine 3.lük getirdiğini gördüğüm Win Fearless, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle çok daha iddialı bir sonuç ortaya koyacaktır.

Koşunun tüm yükünü çektiği son sınavında çok az farkla First Khan’a geçilen Charisma, kısalan mesafede bir nefeste bitirmeye çalışacaktır.

Formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Inferno ise kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Bol Şanslar

Spy X İzmir tahmini;

1.AYAK: Hepsi
2.AYAK: 6-5
3.AYAK: 1-2-6
4.AYAK: 3
5.AYAK: 4-2-1-5
6.AYAK: 14-4-7

Spy X Bursa Altılı Tahmini 14-03-2014 cuma


1.Ayak:

Üst üste istikrarlı yarışlar koştuktan sonra birincilikle tanışan BAŞYAZAR müsait kilosu ve etkili formu ile favorim.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, son koşusunu ölçü almadığım KİKKULİ, eli kulağında olan CANKURTARAN; kazandığı koşu ile moral bulan UÇARER, gücü oranında koşan HELİNCAN ve grubun iyi performanslı safkanı DESTAN YAZAN sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: 

Start aldığı üç koşusunun ardından formunu daha da geliştiren IMPARABLE benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak:

Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, ENGİZEK, HİLVAN GÜZELİ, GUTİ, GÜNEBAKIŞ, BEYAZATLI, EMİRDEV ve QUENN şeklinde.

4.Ayak:

Sert rakipleri ile mücadele ettiği son koşusunu üçüncü tamamlarken bu grup için oldukça tatminkar bir sonuç elde eden MISS COOPER fotoyu önde geçmeye bir hayli yakın görünüyor.

Etkili formlarını muhafaza etmeyi başaran formda kısraklar OCEAN GOLD ile QUEEN OF KADİRLİ favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

5.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinin birer adım önünde olduklarını düşündüğüm safkanlar BAŞTACIM ve WILD AVALACHE arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

6.Ayak: 

Son iki koşusunda etkili sonuçlar alan INKASSATOR eküri avantajı ile maidene veda etmeye yakın görünüyor.

Yükselen form grafiği ile ÇİFTÇİ AĞA favoriye en ciddi rakip olacaktır. Her geçen gün daha iyi duruma gelen DARK SUN, artık kazanacak kıvama gelen MESUDİYELİ ve dikkat çekici son koşusu ile NAZGREL daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır. Bol Şanslar…

bursa altılı tahmini spy x

1.Ayak: 7.1.5.3.4.2
2.Ayak: 11
3.Ayak: 5.6.2.1.3.8.4
4.Ayak: 3.2.1
5.Ayak: 2.8
6.Ayak: 6.3.4.7.12

Bursa At Yarışı Tahminleri 14-03-2014 cuma


Yer; Bursa Osmangazi Hipodromu
Koşu Adedi; 7
Yarışların Başlama Saati; 14:00
Altılı Ganyan Başlama Saati; 14:30
Yarış Bitiş Saati; 17:00
Önemli Koşular; Beşinci Ayak-Gelibolu Koşusu

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın ilk ayağında start alacak olan 3 numaralı Uçarer isimli safkanı öneriyorum.

Formda jokeyi Akın Sözen ile bu koşuyu kazanacağını düşünüyorum.

Günün Bursa Kuponu;

1.ayak; 3
2.ayak; 5,9,10,1
3.ayak; 1,2,4,11
4.ayak; 1,2,3
5.ayak; 1,2,4,8,10
6.ayak; 4,6,7,3,12

kupon bedeli ; 60 TL

2014 Eşrefpaşa Koşusu-Sonalp


İzmir Şirinyer hipodromunda koşulan Eşrefpaşa koşusunu Sonalp isimli safkan jokeyi Uğur Polat ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Şahpazlı isimli safkan ikinci,Yalımsoy üçüncü,Saltabaş ise dördüncü olarak tamamladılar.

1600 metre kum pistteki koşuyu kazanan Sonalp'in yarışı bitiriş derecesi 1.51.03 olurken,ganyanı da 1.35 verdi.

Sonalp bu aralar gösterdiği performans ile parmak ısırtıyor Allah ayaklarınız düz bastırsın...

yarışın farkları ; Burun-Uzak-2 Boy

yarışın videosunu izlemek için tıklayın

2014 Bergama Koşusu-CemCem


13 mart 2014 tarihinde İzmir Şirinyer hipodromunda koşulan Bergama koşusunu CemCem isimli safkan jokeyi Sadettin Boyraz ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Bay Dragon isimli safkan ikinci,Dymaxion isimli üçüncü,Külünkoğlu isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı.

2000 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan CemCem'in yarışı bitiriş derecesi 2.10.32 olurken,ganyanı da 2.20 verdi.

Yarışın farkları ; 2 boy-4,5 boy-1,5 boy

2014 Bergama koşusunu izlemek için tıklayın

İzmit altılı tahmini Spy X 13-03-2014

1.AYAK: 

Gayet başarılı son 3.lüğünün bir tesadüf olmadığını hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle belli eden Şirince, bu havasını performansına yansıtması halinde kazanabilir.

Gücü nispetinde başarılı koşabilen Necme Kızı, sprinter yapısıyla sonuca ulaşmaya çalışacak. Yeni yeni kendine gelmeye başlayan Sönmez Esintisi, bu koşusu dahil yakın markaja alınmalı.

Gelişen formuyla Buseli, Bursa’daki son sınavında olumlu izlenimler veren Nurgülüm ve toparlanan Gözdeözlem ilk ayakta sizlere önerebileceğim safkanlar.

2.AYAK: 

Sert rakipler arasındaki başarısız son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve bu mesafede bir önceki sınavında 2.04.04 gibi gayet güzel bir dereceyle parlak bir 3.lüğü bulunan Demirağa, idmanlarındaki kendinden emin görünümü ve dengi grupta kazanmaya en yakın isim olacaktır.

3.AYAK: 

Mücadele verdiği son iki koşusunda da Sneijder gibi oldukça güçlü bir rakibe geçilen Cemcem, biraz daha uygunlaşan bu rakipler yanında adını birinciliğe yazdırabilir.

Kaba kumda kimliğini bulduğuna inandığım Dymaxion, kendisini tercihleyen klas jokeyi idaresinde Cemcem’e zorlu anlar yaşatabilir.

Sık koşmasına rağmen Külünkoğlu ve uzun galobunda yeşil ışık yakan Bay Dragon ikilisi fazlaca ihmale gelmezler.

4.AYAK:

Uzun mesafeye rağmen son sınavında fotoya kadar verdiği nefes kesen mücadele neticesinde Sonalp’e çok az farkla geçilirken en az kazanan at kadar başarılı olduğunu söylemek istediğim Şahpazlı, çok daha iddialı olduğu mesafesinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

Eski günlerine dönmüş görünen Sonalp, uyum içerisindeki jokeyi idaresinde birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacak.

Rekor dereceli 1000 metrelik galobu kadar koşması halinde Turabi, rakip tanımayacaktır.

Başarılı bir sezon geçiren Prensim, sert rakiplere rağmen sürpriz severlerin muhakkak değerlendirmesi gereken safkanların başında gelmelidir.

5.AYAK: 

Aradan sonraki ilk yarışını son metrelere yakın dışından diri gelen Ertekin Beyi’ne kaptıran Syriana, gelişen kondisyonu ve çok daha hazırlıklı gireceği sınavında zaferle ayrılabilir.

Hazırlıklarında çok değişmiş gördüğüm Airtouch, ilgililerinin aşırı güvendiği Golden Valley ve üstün süratiyle bilinen Perfect Strike favorinin beklenileni verememesi halinde devreye gireceklerdir.

6.AYAK: 

Kendisine oldukça uygun rakipleri bulan Laşin ve kısa bir süre koşmasa da hız verdiği çalışmalarında çok beğendiğim Sihirli arasındaki mücadelede en az hata yapan koşunun galibini belirleyecektir. Bol Şanslar…

Spy X İzmir Tahmini; 

1.AYAK: 5-2-9-8-3-1-6
2.AYAK: 3
3.AYAK: 2-3-4-1
4.AYAK: 4-3-5-1
5.AYAK: 7-2-5-6
6.AYAK: 9-4

Spy X Şanlıurfa altılı tahmini 13 Mart perşembe

1.AYAK: 

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda startla birlikte ön tarafta gayet iyi bir tempo bulan ve fotoya kadar yanına hiçbir rakibini yaklaştırmadan 1.15.13 gibi gayet güzel bir dereceyle zorlanmadan kazanırken elinde hala sermaye olduğu gözlerden kaçmayan Coşkuntay, sertleşen rakiplerine rağmen muhafaza ettiği formuyla yine çok şanslı olacaktır.

Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak artan bir kondisyona sahip bulunduğunu gözler önüne seren Pajarito, takılarına ilave edilen DİLBAĞIYLA bu kez beklentilerin üstünde bir sonuç ortaya koyabilecek yetenekte.

Uzun mesafeli başarısız son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım Cemil Bey, dikkat çekici idman görünümü ve makineden düzgün çıkması halinde üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kazandığı son yarışı ile Özduman ve hazırlıklarını Adana’da tamamlayan Compressor daha sonra düşünülebilir.

2.AYAK: 

Önde kendisini rahatsız edecek rakiplerinin olmamasıyla şansının artığını gözlemlediğim Fikokaya ve aradan sonra katıldığı ilk yarışında olumlu izlenimler veren Çirkinağa arasındaki mücadeleye, kısa mesafeli son yarışının bir nevi galop niyetine geldiğini düşündüğüm Evrenoğlu’da katılabilir.

Ekürisi desteği bulunan ve yarış içerisindeki ciddi rakipleriyle arasında önemli bir kilo avantajına sahip Küçük Yıldız, kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Hastayım ve gelişen formuyla Sualp gözden uzak tutulmamalı.

3.AYAK: 

Son kez yaptığı 800/56.3 galobunda daha önceki işlerine nazaran çok daha iyi bir derece ortaya koymasıyla formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu ispatlayan Ezel Ağa, ilk kez takılacak olan DİLBAĞIYLA ekibinin yüzünü güldürebilir.

Adana’da uzun mesafede koştuğu yarışları bu grup için çok iyi olan Cembey, Urfa pistini yadırgamadığı takdirde birinciliğe ortak olabilecek güçte.

İstikrarlı bir çıkış yakalayan Erzanbey, koştukça üzerine koyan Bahabey ve formu üst düzeydeki Ak Prens ise hatalardan en iyi şekilde yararlanabilirler.

4.AYAK:

Kısa ve orta mesafeleri çok daha iyi koşabildiğini gözlemlediğim Alzenginoğlum, öndeki kapışmadan en iyi şekilde yararlanabilecek isimlerin başında geliyor.

Kazanarak moral bulan Usagara, süratli yapısı ve inatçı karakteriyle başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Adana’dan iddialı getirilen Saraycan, kısa sprintini sonlara saklaması halinde şeytanın bacağını kıracaktır.

Sevdiği pist ve mesafede koşan Hakansoylu, sertleşen rakiplere rağmen en küçük bir hatayı affetmez. Ağır kilolarla koşmaya alışkın bir isim olan Camuzağa ise göz ardı edilmemeli.

 5.AYAK: 

Urfa’daki önemli koşuların kilit jokeylerinden biri olduğuna inandığım Kemal Kurt ile mücadele verecek olan Hayal, kendi stilli rakiplerin bir hayli fazla olmasına rağmen üstün süratiyle bir solukta bitirme uğraşı verecektir.

Mükemmel form durumu ve en az kendisi kadar iyi durumda bulunan iki ekürisiyle birlikte start alacak olan Kandemirkır, etkili yarışlarına bir yenisini ekleme uğraşı verecektir.

Sulu pistte yaptığı son yarış galobunda yeşil ışık yakan Ofsayt, başarısız son koşusundaki kötü izleri silmeye çalışacaktır.

Gününde olduğu zaman ne denli farklı koşabildiğini adeta gezinti yaparcasına kolay kazandığı son yarışı ile bir kez daha gösteren Abjar Academy, denk rakipler arasında göz ardı edilmemeli.

Üst üste kazandığı yarışları ardından yaptığı hazırlıklarında da bir o kadar beğeni toplayan Molu Beyi, kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Eli kulağındaki Ocean Rain ise kollanmalı.

6.AYAK:

Birbirinden başarılı son koşularıyla mükemmel bir görüntü ortaya koyan ve buradaki birçok rakibini geride bırakma başarısı gösteren Harlems Queen, tam mesafesinde ve kantarmasını iyi okuyan aprantisi idaresinde birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Bahis oynamak isteyenler ise; Testa Cesta, Mackhalia, Rengarenk, Divine Rain ve Miss Dennis beşlisini değerlendirmeli.

Şanlıurfa Spy X Tahmini;

1.AYAK: 5-4-3
2.AYAK: 2-5-7-9-11-3-1
3.AYAK: 6-4-5-3-2
4.AYAK: 2-3-7-5-1
5.AYAK: 10-1-11-2-4-5
6.AYAK: 3

Şanlıurfa At Yarışı Tahminleri 13-03-2014


Tarih; 13 Mart 2014 Perşembe
Yer; Şanlıurfa Hipodromu
Koşu Sayısı; 7
Yarışların Başlama saati; 14:00
Altılı Ganyan Başlama saati; 14:30
Koşuların Bitiş Saati; 17:00
Programın Önemli Koşuları; 4.Ayak M.Reşat Aksoy Koşusu,5.ayak Ceylanpınar Koşusu

Günün bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında start alacak olan 7 numaralı Evrenoğlu isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusundan büyük hayal kırıklığı yaratsa da ben bu koşuyu kazanarak yeniden birincilik serisine başlayacağını düşünüyorum.

Günün Şanlıurfa tahmini;

1.ayak; 1,4,5
2.ayak; 7
3.ayak; 2,3,4,5
4.ayak; 5,4,3,1
5.ayak; 1,2,3,4,7
6.ayak; 3,4,5,14,12

kupon bedeli ; 36 TL

İzmir At Yarışı Tahminleri 13 Mart 2014


13 Mart 2014 tarihinde perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 18:30 da başlayacak.

Programdaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında koşulacak Bergama Koşusunda mücadele edecek olan Külünkoğlu isimli safkanı öneriyorum.

Her ne kadar son iki koşusundan hayal kırıklığı yaratsa da idmanlarında çok iyi işler yapan Külünkoğlu'nun rakiplerini geri bırakacağı kanaatindeyim.

Bu nedenle de safkanın bu koşu ile yeniden birincilik serisine başlayacağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak ise altılı ganyanın dördüncü ayağında Eşrefpaşa koşusunda start alacak olan Sonalp isimli safkanı öneriyorum.

İkinci baharını yaşayan ve son iki koşusunu muhteşem sprinti ile kazanan safkanın kendisi ile bütünleşen jokeyi Uğur Polat ile yine fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Bunun yanında altılı ganyanın ikinci ayağının sürprize açık olduğunu düşündüğümden imkanı olanların kapatmasını veya fazla at yazmasını öneriyorum...

Günün İzmir Tahmini;

1.ayak; 7,8,1,5
2.ayak; H
3.ayak; 4
4.ayak; 3
5.ayak; 5,7,1,2
6.ayak; 4,3,2,9

kupon bedeli ; 22,40 TL

2014 Seyfettin Çalbatur Koşusu-My Dear Son


12 mart 2014 günü İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Seyfettin Çalbatur koşusunu My Dear Son isimli safkan jokeyi Uğur Polat ile kazanmayı başardı.

En önemli rakibi Adakarası'nın da startta 5 boy kalması ile çok rahat bir koşu kazanan My Dear Son arka arkaya 3. zaferini kazandı

Bu önemli koşuyu Adakarası ikinci,Golden Tower üçüncü,Suharry isimli safkanda dördüncü olarak tamamladılar.

1400 metre kum pistteki koşuyu kazanan My Dear Son'un yarışı bitiriş derecesi 1.24.14 olurken,ganyanı da 1.45 verdi.

Koşunun farkları uzak,burun,3,5 boy

koşunun videosunu izlemek için tıklayın

2014 Yıldız Sarayı Koşusu-Tanatar


12 mart 2014 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulan Yıldız Sarayı Koşusunu Tanatar isimli safkan jokeyi Ahmet Çelik ile kazanmayı başardı.

Son metreleri oldukça zevkli geçen koşuda rakiplerini etkili sprinti ile hakim olan Tanatar bu önemli koşuyu lider bitirerek 3 koşu üst üste kazandı.

Bu önemli koşuyu Gezeroğlu ikinci,Akarçay üçüncü,Almaata ise dördüncü olarak tamamladılar.

Tanatar'ın yarışı bitiriş derecesi 1.40.80 olurken ganyanı da 3.10 verdi.

Yarışın Farkları; Baş 1 boy 2 boy

Yarışın Videosu için tıklayın

İstanbul At Yarışı Tahminleri 12 Mart 2014


12 Mart 2014 tarihinde çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alırken,altılı ganyan saat 18:30 da başlayacak.

Programdaki koşular saat 21:00 da sona erecek.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak SEYFETTİN ÇALBATUR koşusunda mücadele edecek olan 7 numaralı Adakarası isimli safkanı öneriyorum.

Son 3 koşusunu kazanan ve bu gruptaki rakiplerinin birçoğunu bu koşularda rahat geçen safkanın Selim Kaya ile fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Günün İstanbul Tahmini;

1.ayak; 2,3,5,6
2.ayak; 1,2,4,9,10
3.ayak; 4,5,6
4.ayak; 7
5.ayak; 2,3,7
6.ayak; 4,3,13,8,6,11,12

kupon bedeli ; 63 TL

Spy X İstanbul Altılı Tahmini 12-03-2014

1.Ayak: 

Birbirlerine devamlı üstünlük sağlayabilen kısrakların bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans veriyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak: 

Kazandığı koşunun ardından muntazam idmanlarını sürdürerek daha da iyi duruma geldiğini gözlemlediğim ŞEKER AĞA benim favorim.

Her geçen gün biraz daha iyi duruma gelen BAŞKAN NEXIA, toparlanmaya başlayan LEE VALLEY ve kısa süre dinlendirilen KING ARDA favorinin en küçük bir hatasını affetmezler. 

3.Ayak:

İlerleyen yaşına rağmen son derece başarılı yarışlar koşup adeta ikinci baharını yaşayan kalite safkan GELİBOLU ve üst üste kazandığı koşularının ardından idman pistinde de son derece canlı görünen TANATAR arasında geçmesini beklediğim kıyasıya birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

4.Ayak: 

Sentetik pistte start aldığı dört yarışın üçünü kazanırken, diğerini de ikinci olarak tamamlayan ve süper formunu koruyan MY DEAR SON fotoyu önde geçmeye oldukça yakın görünüyor.

Yaklaşık üç ay kadar ara verdikten sonra start aldığı koşuyu üçüncü tamamlayan SUHARRY gelişen form ve kondisyonu ile favorinin en küçük bir hatasını affetmez.

5.Ayak: 

Start aldığı koşularda istikrarlı sonuçlar alan HATTUŞAŞ başta olmak üzere ayırım yapılmadan tüm safkanlara eşit şans veriyor ve bu ayağı da kapatarak rahat bir yarış seyretmenizi tavsiye ediyorum.

6.Ayak: 

Start aldığı dört koşudan da ikincilikle ayrılan ve idmanlarını aksatmadan sürdürerek formunu daha da geliştiren DAMLATAŞ’ın bu defa şeytanın bacağını kırıp maidene veda etmesini bekliyor ve günün en sağlam bankosu olarak öneriyorum.

Spy X Altılı Tahmini;

1.Ayak: Hepsi
2.Ayak: 1.2.9.4
3.Ayak: 4.7
4.Ayak: 4.5
5.Ayak: Hepsi
6.Ayak: 4

Bursa At Yarışı Tahminleri 12-03-2014 çarşamba

Tarih; 12 mart 2014
Hipodrom; Bursa Osmangazi
Koşu Sayısı; 8
Yarış Başlama Saati; 13:30
Altılı Ganyan Başlama saati; 14:30
Yarış Bitiş Tarihi; 17:00

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan 2 numaralı Arbond isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunda hayal kırıklığı yaratan safkanın idmanlarındaki görüntüsü ve dereceleri ile ne denli iyi durumda olduğunu gösterdi.

Arbond'un Bursa pistlerinin en kaliteli jokeylerinden biri olan Murat Gündüzeli ile bu yarışı kazanacağını düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 3 numaralı Grand Sea isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunda Genç Aslan gibi kaliteli bir safkanın arkasında ikincilik elde eden safkanın uygun rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum.

günün bursa tahmini;

1.ayak; 1,2,5
2.ayak; 4,6,1,3
3.ayak; 2
4.ayak; 3
5.ayak; 1,2,3,6
6.ayak; 1,2,4,5

kupon bedeli ; 9,60 TL

Spy x Bursa Altılı Tahmini 12 Mart Çarşamba

1.Ayak: 

Kazandığı yarışının ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza eden ADIMNUR favorim.

Her geçen gün daha iyi duruma gelen BAHTIŞAHANE favorinin en ciddi rakibidir.

İzmir’den formda gelen ELDANS ile gücü oranında yarışlar koşan KIRIMKIZ daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak: 

İstikrarlı yarışları ile beğeni kazanan AMARILLO’ya ilk şansı veriyorum.

Bir müddet ara vermesine rağmen idmanlarına hız kazandıran AÇIK BEY ve bu defa iyi bir performans sergilemesini beklediğim COOPER favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

3.Ayak:

Kısa mesafede start alıp tabela dışı kaldığı son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan ARBOND ile üst üste kazanarak adeta tırnaklarının ucunda olduğunu gözler önüne seren STOP STOPPING ME arasındaki mücadeleden en az hata yapan fotoyu önde geçecektir.

4.Ayak: 

Bu pist ve mesafede start aldığı ilk koşusunda formda bir rakibe geçilip ikinci olan istikrarlı isim GRAND SEA uygun rakipleri yanında benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

5.Ayak: 

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

6.Ayak: 

İkinci olduğu son koşusu ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren SILVER PLANE benim favorim.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, SEA SPARKLE, TİNNO, STAR OF STREET, LAWYER, ATALANTE ve SECRET STORY sırası ile devreye girebilecek kısraklardır.

Bursa Altılı Tahmini;

1.Ayak: 1.3.2.5
2.Ayak: 4.1.6
3.Ayak: 2.3
4.Ayak: 3
5.Ayak: 7.3.4.1.2.5.6
6.Ayak: 4.2.9.6.1.5.3

Spy X adana altılı tahminleri 11-03-2014 salı

1.Ayak: 

İdman pistinde yapmış olduğu hazırlıklarda bu yarış öncesi çok iyi duruma geldiğini gözlediğim SAĞNAKHAN’ın biraz risk alınarak kuponlara tek yazılabileceğini düşünüyorum.

Bu safkanı tek yazmayı riskli bulanlar öncelikle KEYİF, YÜKSELİN OĞLU, ÖZTUNÇ ve ANADOLU RÜZGARI’nı değerlendirebilirler.

2.Ayak: 

Rakiplerine oranla hem daha iyi bir performansa hem de daha iyi bir forma sahip olan EFEKAN’ın etkili binicisi ile bu grubu geride bırakmasını bekliyor, günün ikinci bankosu olarak bu safkanın tek yazılmasını öneriyorum.

3.Ayak: 

Son yarışını gücüne ölçü almadığım HAYATIM, sabah çalışmalarındaki son derece formda ve sağlıklı görünümü ile kazanmaya en yakın gördüğüm isim.

KILIÇ PRENSES tatminkar son yarışı ile bu safkanın ilk rakibi olacaktır. YELLOW APACHY, HAYIRLI AYAK, HARNUP ve MELODİ koşuda üst sıraları zorlamasını beklediğim diğer isimlerdir.

4.Ayak: 

DIVINE STAR’ın kağıt üzerinde rakiplerinden bir adım önde görünse de, ben bu koşuda AÇILIM, REBELLION ve GAZEBO’nun da birincilik şanslarının yüksek olduğunu düşünüyorum.

Sağlam kuponlarda bu dört safkanın birlikte bulundurulmasında büyük fayda var.

5.Ayak: 

Henüz yarış kazanmayı başaramamış olan 3 yaşlı Dişi İngiliz taylarının maiden mücadelesinde FROM THE SINOPE, sürekli olarak artan form grafiği ile koşunun en şanslı ismi...

Dikkat çeken galop ve sprintleri ile IAM A DREAMER’ı bu taya en yakın rakip olarak görüyorum. ASEYLÜL bu aralar çok iyi duruma gelmeye başladı.

Tecrübesiyle TRUTHFUL GIRL ihmal edilmemesi gereken bir isim. MERAM ve GANJ da her an fotoyu önde geçebilecek safkanlar.

6.Ayak: 

Kazandığı yarıştaki iyi durumunu korumayı başaran HAZARHAN ve bu yarışla birlikte patlama yapmasını beklediğim BURSIBUR kuponlarda öncelikle bulundurulması gereken safkanlar.

MARUFBEY ve OĞLUM KAAN sabah çalışmalarındaki ilgi çeken görüntüleriyle bu iki safkandan hemen sonra düşünülmeli.

Spy X Adana Tahmini;

1.Ayak: 8
2.Ayak: 4 
3.Ayak: 5.10.11.8.7.2 
4.Ayak: 1.3.5.2 
5.Ayak: 6.10.2.14.12.7 
6.Ayak: 7.6.13.18

Adana At Yarışı Tahminleri 11 mart 2014

Tarih;11 mart 2014
Gün;Salı
Hipodrom;Adana Yeşiloba
Koşu Sayısı;8
Yarışların Başlama Saati;17:30
Altılı Ganyan Başlama Saati;18:30
Yedili Plase Başlama Saati;18:00

Adana yarışlarının standartına göre kalabalık yarış programı hatırı sayılır bir ikramiye verecek gibi gözüküyor.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Divine Star isimli safkanı öneriyorum.

Arka arkaya üç koşu kazandıktan sonra katıldığı Süphan koşusunda sert rakiplerden etkilenen safkan koşuyu sekizinci olarak tamamlamıştı.

Uygunlaşan grupta Gökhan Kocakaya ile fotoyu önde geçecektir ve tahmini zor programın en güvenilir ismi olacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın son ayağında start alacak olan 15 numaralı From The Sea isimli safkanı önereceğim.

Her ne kadar yarışa 18 safkan katılsa da From The Sea'nin formda jokeyi Özcan Yıldırım ile yarışı kazanabileceğini düşünüyorum.

Günün Adana Tahmini;

1.ayak; 7,8,10
2.ayak; 9,1,2,3,4
3.ayak; 5,7,10,1
4.ayak; 1
5.ayak; 6,13,7,8,4,10
6.ayak; 15

kupon bedeli; 18 TL

Kocaeli İzmit at yarışı tahminleri 11-03-2014

11 mart 2014 tarihinde salı günü İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alacak,altılı ganyan ise saat 14:30 da başlayacak.

Programdaki koşular saat 17:00 da sona erecek.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Başoğul isimli safkanı öneriyorum.

Vali Koşusunda beşinci olan safkan uygunlaşan rakiplerini geride bırakarak bu yarışı kazanacaktır diye düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 1 numaralı Ramayana isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusunu kazanırken oldukça iyi ve formda gözüken safkan ekürisi Özbaylım ile bu koşuyu da kazanacaktır diye düşünüyorum.

günün kocaeli kuponu;

1.ayak; 2,1,5,7
2.ayak; 2,6,5,4
3.ayak; 1
4.ayak; H
5.ayak; 1
6.ayak; 6,7,8,9,4

kupon bedeli ; 16 TL

Spy X İzmit Kocaeli altılı tahmini 11 Mart Salı

1.Ayak: Günün sürprize müsait görünen bu koşusunda başta GENÇTAY ve MUSON RÜZGARI olmak üzere tüm safkanlara eşit şans veriyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak: Son iki koşusunda ortaya koyduğu performansı ile dikkat çeken müsait kilolu GENÇ PURPLE’a ilk şansı veriyorum.

Startta fazla oyalanmadığı taktirde çok iyi bir yarış koşmasını beklediğim MAYA KISKA favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

Gücü oranında sonuçlar alan COSMIC FEELINGS, bu aralar bir patlama beklediğim BROWN SPEED, toparlanmaya başlayan İPEK AY ve PRINCESS SÜREYYA koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

3.Ayak: Form ve performans olarak rakiplerinden daha iyi durumda olduklarını düşündüğüm safkanlar SIRKAYA ve BAŞOĞUL arasında geçmesini beklediğim zevkli ve çekişmeli birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

4.Ayak: Kocaeli pistinde başarılı yarışlar koşan yetenekli kısrak MÜYESSERS GIRL birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, kazandığı koşu ile moral bulan LEO, henüz yarış kazanamasa da formunu beğendiğim KILIÇASLANOĞLU ve zaman zaman ters sonuçlar alan IAN TAPP sırası ile devreye girebilirler.

5.Ayak: Rakiplerine göre ağır bir kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili formunu muhafaza etmeyi başaran RAMAYANA eküri avantajı ile benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: Her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan ÖZLEMCAN maidene veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Devamlı aşama kaydeden ve son koşusu ile de artık geliyorum sinyalleri veren NAZLI BİLGİN ile RULA ATEŞİ favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

Spy X İzmit Kocaeli tahmini

1.Ayak: 1.2.3.5.4.7.6
2.Ayak: 6.5.4.2.3.1
3.Ayak: 2.1
4.Ayak: 3.1.4.2
5.Ayak: 1
6.Ayak: 6.4.7

Spy X İstanbul altılı yorumları 10 mart pazartesi

1.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

2.Ayak:

Koştuğu ilk koşunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek daha da iyi duruma geldiğini gözlemlediğim KASPAR sihirbaz jokeyi ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Tatminkar yarışlar koşan SPYRIDON, beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım BRAVE WARRIOR ve istikrarlı SELAHATTİNBEY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

3.Ayak: 

Sert rakipleri ile mücadele edip tabela dışı kaldığı yarışları gerçek gücünü yansıtmayan BUZDENİZİ uygun grupta birinciliğin en güçlü adayıdır.

İdmanlarına hız kazandırıp her geçen gün gerçek gücüne ulaşmaya başlayan SEVDACAN ve kazandığı koşu ile moral bulan formda kısrak MERZA favorinin en ciddi rakipleridir.

4.Ayak: 

Çok az farkla üçüncü olduğu yarışı ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren RÜZGAR ETO’ya ilk şansı veriyorum.

Bir müddet aradan sonra yarış koşup kondisyon açığını gideren YENISEI ve grubun istikrarlı safkanı EL GANADOR koşuda söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

5.Ayak:

Sentetik pistte start aldığı on koşunun ikisinden birincilikle ayrılırken, diğerlerini de tabela içerisinde tamamlayan istikrarlı isim ATEN fotoyu önde geçmeye en yakın isimdir.

İstanbul’da koştuğu ilk koşusunda dikkat çeken ve çok iyi bir pedigriye sahip olan WOLFS BREATH favorinin ciddi rakibi olacaktır.

DELATIERRA, MÜBADELE ve MY MOON FACE sırası ile kuponlarda bulundurulması gereken diğer safkanlardır.

6.Ayak: 

Tabelanın hemen dibinde tamamladığı ilk koşusu ile dikkat çeken ROSE CHAMPS geliştirmeyi başardığı form ve kondisyonu ile benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır. Bol Şanslar…

İstanbul Spy X Tahmini;

1.Ayak: Hepsi
2.Ayak: 4.9.1.8
3.Ayak: 4.7.1
4.Ayak: 6.7.1
5.Ayak: 5.2.1.6.4
6.Ayak: 11

İstanbul At yarışı tahminleri 10 mart 2014

10 mart 2014 tarihinde pazartesi günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:30 da start alacak.

Koşular saat 21:00 da sona erecek.

Günün ilk bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan Rüzgar Eto'o isimli safkanı öneriyorum.

Bir türlü kalitesini sahaya yansıtamayan safkanın Halis Karataş ile fotoyu önde geçeceğini ve çok uzun süredir hasret kaldığı birinciliğe uzanacağını düşünüyorum.

Halis Karataş'ın Yenisei yerine Rüzgar Eto'o yu tercih ettiğini de hatırlatmakta fayda var.

Günün ikinci bankosu olarak altılı ganyanın beşinci ayağında Ahmet Çelik ile start alacak olan Aten isimli safkanı öneriyorum.

Koştuğu her koşuda tabela çevresinde olan safkanın idmanlarındaki formunu yarışa yansıtması halinde rakiplerini kolay şekilde geride bırakacaktır.

Günün istanbul tahmini;

1.ayak; 1,6,7,8
2.ayak; 1,8,9,4,5
3.ayak; 1,7,8,4
4.ayak; 6
5.ayak; 5
6.ayak; 4,5,11,10,2

kupon bedeli ; 20 TL

Şanlıurfa at yarışı tahminleri 10-03-2014

10 mart 2014 tarihinde pazartesi günü Şanlıurfa'da düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan 14:30 da başlayacak;programdaki koşular 17:00 da sona erecek.

Kalabalık yarış programı oldukça zor ve sürprize açık gözüküyor ve bana kalırsa hatırı sayılır bir ikramiye verecektir.

Günün banko olarak önerebileceğim tek ismi altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak olan HARRAN ÜNV.VET.FAK.DEK koşusunda mücadele edecek olan 1 numaralı Son Martı isimli safkan.

Son koşusunda 1200 metre kum pistte bu koşudaki rakiplerinden biri olan Sahakıran'a geçilen Son Martı mesafenin 1900 metreye çıkması ile yüksek şansa sahip.

Son 6 koşusundan 4 birincilik çıkaran safkanın bir önceki koşusundaki binici Ferit Yardımcı ile fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Bunun yanında altılı ganyanın beşinci ayağında start alacak olan 13 numaralı Yaşarcık isimli safkanı da günün sürprizini yapabileceğini düşündüğümden ihmal etmemenizi öneriyorum.

günün şanlıurfa tahmini;

1.ayak; 2,3,8
2.ayak; 4,5,7,8
3.ayak; 1,2,7,8,11
4.ayak; 1
5.ayak; 2,4,5,6,13
6.ayak; 6,7,8,9,1,10

kupon bedeli ; 54 TL

Spy X Şanlıurfa Altılı tahminleri 10-03-2014

1.AYAK: 

Çok daha formda rakiplerle koşan ve gayet tatminkar sonuçlar sergileyen Kara Gözlüm, bu günkü pilotu idaresinde gerçekleştirdiği 800/49.9 süper dereceli galobundaki havasını performansına yansıtması halinde kazanmaya en yakın isim olacaktır.

Geçtiğimiz hafta katıldığı 2000 metrelik kum koşusunda son düzlükte 10. durumda iken en dış kulvardan yaptığı kuvvetli ataklarıyla büyük bir ara kapatarak az farkla 2.likle ayrılan İkebana, sürekli artan bir kondisyona sahip bulunmasıyla en az favori kadar iddialı olur.

Tam bir istikrar abidesi olan Coşkungirl, devam ettirdiği üst düzey formuyla birinciliğe ortak olabilecek bir diğer şanslı kısraktır.

2.AYAK: 

Kolay ve gösterişli kazandığı son yarışıyla daha iyi gruplarda bile iş yapabileceğinin izlenimlerini veren Yavuz Reis, önemli kilo avantajı ve devam ettirdiği üst düzey formuyla yine çok şanslı konumda.

Son haftalarda mükemmel bir çıkış yakalayan ve bu günkü binicisiyle adeta bütünleşen Tour Guide, sonlardaki kuvvetli ataklarıyla sonuca ulaşabilir.

Süratli isimlerin bir araya gelmesi şansını yükselten Molu Han, kuponların olmazsa olmazlarından.

Turvakar galoplarla hazırlanmasından olumsuz yönde etkilenmediği takdirde Royal Ashley, lehine pist ve mesafede adından bahsettirebilecek güçte.

Zaman zaman ters koşular çıkaran Best Commander ise fazlaca ihmale gelmez.

3.AYAK: 

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda yarışı gereksiz yere çok gerilerde takip etmesinden dolayı sonlardaki etkili ataklarının kendisine ancak Tamdoğan’ın 3.5 boy gerisinde 1.26.80’lik derecesiyle fazla zorlanmadan 2.lik getiren Akbegüm, muntazam idmanlarıyla devam ettirdiği üst düzey formu ve kantarmasını çok iyi tanıyan aprantisi idaresinde kazanarak Maiden’e veda etmesini bekliyorum.

4.AYAK: 

Kolay kazandığı son yarışının bir tesadüf olmadığını son kez gerçekleştirdiği 1000/1.08.7 rekor dereceli galobuyla bir kez daha gözler önüne seren Tekelihan, koruduğu formuyla birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

1200 metrelik son startında üstün sürati ve inatçı yapısıyla bilinen Güvenbakan ile ilk metrelerde gereksiz yere mücadeleye girmesinden dolayı düzlükten sonra dışından diri gelen bu günkü rakiplerinden Saha Kıran’a direnemeyerek 2.lik elde eden Son Martı, aynı hataya düşmediği takdirde başarılarına bir yenisini ekleyebilecek yetenekte.

Güzel bir istirahat dönemi geçiren ve sonrasında ciddiyet kazandırdığı idmanlarında harikalar yaratan Alişirin Oğlu, bu koşusuyla kötü gidişattı durdurabilir. Kazanarak moral bulan SahaKıran ise hatalardan en iyi şekilde istifade edecektir.

5.AYAK: 

1400 metrelik son koşusunda sabırlı bir bekleme yarışı gerçekleştiren ve son 200’de 9. durumda iken aralardan çıkarak yaptığı müthiş ataklarıyla parlak bir 4.lük sergileyen Fair Honour’un eli kulağında olduğunu söyleyebilirim.

Dikkat çekici son yarışı ardından kısa bir süre dinlendirilmesine rağmen tekrardan hız verdiği çalışmaları olumlu Gaucho, öndeki kapışmadan en iyi şekilde istifade edecek isimlerin başında geliyor.

En ez kandesi kadar formda Little Cat ve Merttuğ gibi sıkı hazırlanan iki ekürisi bulunan Joyeux, altılı kuponlarına muhakkak yazılmalı. Makineden düzgün çıkması halinde Brave Grey, beklentilerin üstünde bir sonuç çıkarabilir.

Toparlanma yolundaki Sun Resital, önde istediği avansı alması halinde ters bir sonuç ortaya koyacaktır.

6.AYAK:

Altılının kaderini belirleyeceğini düşündüğüm oldukça zorlu günün son ayağında bütçenizin el verdiği kadarıyla fazla safkana şans vermenizi öneriyorum.

Sürekli artan bir kondisyona sahip bulunan Boksörkaya, her geçen gün daha iyi bir duruma ulaşan Akanoğlu, istim üzerine getirilen Gaddarınoğlu, ciddi bir hazırlık dönemi geçiren İncirlikaya, formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Babakeya ve bomboş kilosuyla Keramet öncelikli düşünülmeli. Şubathan, Özturgut ve Ertekin ise sürprizlerim.

Spy X Urfa Tahmini;

1.AYAK: 3-7-2
2.AYAK: 13-4-7 // 11-2
3.AYAK: 1
4.AYAK: 3-1-4-2
5.AYAK: 2-5-11 // 1-3
6.AYAK: 7-13-1-8-12-14 // 2-3-9

Şampiyon safkan Thunder Bold Hayatını kaybetti


90'lı yılların en unutulmaz safkanlarından biri olan Thunder Bolt hayatını kaybetti.7 mart günü hayatını kaybeden Thunder Bolt kariyeri boyunca birçok grup yarış kazandı.

Johnny Guitar ile efsaneleşen mücadeleleri,Bold Pilot efsanesini geride bırakmasının yanısıra Thunder Bolt bir döneme damga vurmuş bir şampiyondur.

Kariyeri boyunca kazandığı önemli koşular;
  • Erkek Tay Deneme
  • Ankara
  • Cumhurbaşkanlığı Koşusu galibi
  • 1993 yılı

Spy X Adana altılı tahminleri 9 mart pazar

1.Ayak: İstikrarlı yarışlarını birincilikle süslemesini beklediğim MEHMETCAN, idman pistindeki hazırlıklarında sürekli olarak ilgimi çeken FIRST EVER, iyi durumunu korumayı sürdüren AKENETON ve grubun iyi performanslı safkanlarından ADRIKAN birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar.

2.Ayak: Son yarışında beklenenin altında bir performans sergilemesi nedeniyle yanına at yazılması gerektiğini düşünmekle birlikte JAMILA’nın bu grupta yine de koşunun favorisi olmayı hak ettiğini düşünüyorum.

Formunda gelişmeler gözlediğim CHEEKY DOE, çok iyi bir form yakalayan MIA SWEET ve bu grupta etkili olabilecek kapasiteye sahip bulunan TORRENT koşuda iddialı olmalarını beklediğim diğer isimler.

3.Ayak: Kağıt üzerinde GÖNÜLVEREN ve VOKAL rakiplerine oranla biraz daha ağır basan safkanlar olsalar da, ben kuponlara HİLVANLI ZEYNO ve IŞILILGAZ’ın da mutlak surette yazılması gerektiğini düşünüyorum.

Bana göre bu dört safkan ayırım yapılmadan değerlendirilmeli.

4.Ayak: Bu mesafelerde koştuğu yarışlarda her zaman istikrarlı dereceler ortaya koyan DISTANT RISING, bilinen güç ve kalitesiyle bana göre koşunun ve günün en sağlam bankosu olarak düşünülmelidir.

5.Ayak: Günün en çekişmeli mücadelelerinden birine sahne olmasını beklediğim bu koşuda BORDALI, DALDAGÜL, UMUT ATEŞİ, GÜVENER, PATRONKAYA, KEITA ve ŞAHBERK kuponlarda sırasıyla bulundurulması gereken safkanlar.

6.Ayak: Sabah çalışmalarında son derece sağlıklı ve formda gördüğüm MISTIKBEY’in kazanması bana göre en normal sonuç olur.

Ancak son ayağı tek bırakmak istemeyenler bu safkanın yanına ÖZMUTLU ve CİHANEFE’yi ekleyebilirler.

Spy X Adana altılı tahminleri 9 mart pazar

1.Ayak: 10.3.5.8
2.Ayak: 1.8.9.2
3.Ayak: 1.2.5.6
4.Ayak: 2
5.Ayak: 1.8.3.5.2.9.7
6.Ayak: 2.1.8

Adana at yarışı tahminleri 9 mart 2014


9 mart 2014 tarihinde pazar günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:00 da start alırken,altılı ganyan saat 18:30 başlayacak;koşular saat 21:00 da sona erecek.

Tahmini zor programda Günün bankosu olarak önerebileceğim tek safkan altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 2 numaralı Distant Rising isimli safkan.

Son koşusunda çok rahat kazanan safkan kendisini tanıyan jokeyi Selim Kaya ile kazanacaktır.

Bu safkan birçok yarış otoritesine göre günün bankosu olarak safkanı yıkmak isteyenlere bir süredir ara veren Çaykaşı isimli safkanı öneriyorum.

günün adana tahmini;

1.ayak; 3,4,5,11
2.ayak; 2,3,7,8
3.ayak; 1,5,6
4.ayak; 2
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; 6,1,2,8,14

kupon bedeli ; 36 TL

2014 Güzel İzmir Koşusunu TEREX kazandı-Koşu Videosu


9 mart 2014 tarihinde İzmir Şirinyer Hipodromunda düzenlenen Güzel İzmir Koşusunu Terex isimli safkan jokeyi Fuat Çakar ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Madıba ikinci,Belmont üçüncü,Oğlum Melih ise dördüncü olarak tamamladılar.

Son viraj dönüldükten sonra yükselen temposu ile zor gruptaki yarışı çok rahat kazanan Terex ne denli kaliteli bir safkan olduğunu gösterdi.

Hiç şans verilmeyen Terex'in yarışı bitiriş derecesi 1.40.11 olurken,ganyanı da 5.35 verdi.

2014 güzel İzmir Koşusu

İzmir At Yarışı Tahminleri 09-03-2014 pazar

9 mart 2014 tarihinde pazar günü İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da start alırken,altılı ganyan saat 15:00 da başlayaca.

Koşular saat 17:30 da sona erecek.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak Güzel İzmir Koşusunda start alacak olan Belmont isimli safkanı öneriyorum.

Son koşusu ile hayal kırıklığı yaratan Belmont'un artan yarış kondüsyonu ile dişine göre rakiplerini kolay geçeceğini düşünüyorum.

Yarış kariyerinde birçok Grup koşu galibiyeti olan Belmont Halis Karataş ile programın en güvenilir ismi olacaktır.

Bu safkanı yıkmak isteyenler bu ayağı kapatsınlar;çünkü Belmont gelmezse bütün atların geliri olacaktır.

Günün İzmit tahmini;

1.ayak; 1,5,10
2.ayak; 2,5
3.ayak; 7,5,6
4.ayak; 1
5.ayak; 9,10,3,4,6
6.ayak; 1,2,3,4,5,6,7

kupon bedeli ; 31,15 TL

SpyX İzmir altılı tahminleri 9 mart pazar

1.Ayak:

BEZMİ ALEM ve BLUE LIFE ikilisi küçük kuponlara yeterli olabilir diye düşünüyorum. Geniş kuponlarda bulundurulması gereken diğer safkanlar; KEZBAN HANIM, ÇAKOMO ve MAGDALENA…

2.Ayak: 

Birbirlerine yakın güçteki safkanların bir araya geldiği günün ikinci ayağında GÜRHANAĞA, EMİRDEVİR ve POWER OF THE SUN üçlüsü birinciliğe biraz daha yakın görünen safkanlar. Ancak ERTANBEY ve İMTİYAZ her an ters bir yarış koşabilecek safkanlar.

3.Ayak: 

Rakiplerine oranla çok daha uygun bir sıklet ile start alacak olan SALTABAŞ ve bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda tırnaklarının ucunda görünen ÇETİNKALE arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

4.Ayak: Bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda mükemmel bir görüntü sergileyen MADIBA’yı bu önemli yarışın en şanslı ismi, hatta günün de en sağlam bankosu olarak görüyorum.

5.Ayak:

Rakiplerine oranla çok daha tecrübeli ve pişkin bir tay olduğuna inandığım ROYAL BLUE favorim.

LADY ELİF ve HADİ GÜLE GÜLE’yi bu safkana en yakın rakipler olarak görüyorum. GINGER LADY, MARA ve LADY MOON daha sonra dikkate alınması gereken safkanlar.

6.Ayak:

Başarılı son yarışları ile TAKASHIMA yine çok şanslı…

KING ABJAR idman pistindeki iyi durumunu yarışına yansıtabilirse bu safkanın en yakın rakibi olacaktır. SUMMER LOVE formunu koruyor.

GOLD HAMMER, BAY BLESSING ve GOLD ACCOUNT koşunun sürpriz isimleridir.

Spy X İzmir tahmini;

1.Ayak: 1.2.5.3.8
2.Ayak: 1.5.2.3.8
3.Ayak: 6.5
4.Ayak: 3
5.Ayak: 11.5.4.3.9.6
6.Ayak: 3.8.2.1.4.5

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk