Spy X İzmir Altılı tahmini 14 mart cuma


1.AYAK: 

Her zaman olduğu gibi güne yine oldukça zorlu bir koşu ile başlayacağımızdan dolayı ilk ayağın kapatılarak rahat bir koşu izlenilmesinde yarar görmekteyim.

2.AYAK: 

Bu pist ve mesafedeki son koşusunda son metrelere yakın dış kulvardan yaptığı düzgün ataklarıyla 1.51.72 gibi dikkat çekici bir dereceyle kazanarak artık istenilen düzeye ulaştığını ispatlayan Anadolu Aslanı, sihirbaz jokeyi idaresinde yine ciddi hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

Üst üste kazandığı koşularında göz dolduran Delicihan ise önde fazla rahatsız edilmediği takdirde etkili yarışlarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

3.AYAK: 

Kantarmasını çok iyi tanıyan binicisini bulan Doğu Pınarı ve gösterişli kazandığı son yarışı ile dikkat uyandıran Razyana arasındaki mücadeleye, ciddi bir hazırlıktan geçen Özgür Bike sprinter yapısıyla katılabilir.

4.AYAK: 

Kısa ara sonrası katıldığı son 1400 metrelik kum koşusunu starttan çıktığı gibi yanına hiçbir rakibini yaklaştırmadan 1.27.01 gibi bu grup için iyi sayılabilecek bir dereceyle sermayeli kazanan Heavy Lift, muhafaza ettiği üst düzey durumu ve klas jokeyi idaresinde yine kazanmaya en yakın kısrak olacaktır.

5.AYAK: 

Kaba kumda katıldığı 12 yarışından 10’nu kazanan ve sadece 2 kez geçilen kalite safkan Demirdöven’in şimdiye kadar İzmir’de hiç geçilmediğini belirtmekte yarar görüyorum.

Bu safkanı ufak ve misli oynayanlar kuponlarına risk edebilirler.

Yanına at yazmak isteyenler ise; 800/53.7 galobunda artık istenilen düzeye geldiğini belli eden Bitirimkarınca, İstanbul’dan iddialı götürülen Baldar ve form durumu gayet parlak Dorabey üçlüsünü değerlendirebilirler.

6.AYAK: 

İlk startında son metrelere yakın en dış kulvardan yaptığı etkili ataklarının kendisine 3.lük getirdiğini gördüğüm Win Fearless, gelişen kondisyonu ve edindiği tecrübeyle çok daha iddialı bir sonuç ortaya koyacaktır.

Koşunun tüm yükünü çektiği son sınavında çok az farkla First Khan’a geçilen Charisma, kısalan mesafede bir nefeste bitirmeye çalışacaktır.

Formunda önemli derecede kıpırdamalar olan Inferno ise kuponların olmazsa olmazlarından biridir. Bol Şanslar

Spy X İzmir tahmini;

1.AYAK: Hepsi
2.AYAK: 6-5
3.AYAK: 1-2-6
4.AYAK: 3
5.AYAK: 4-2-1-5
6.AYAK: 14-4-7
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk