Son Eklenenler

ADANA ALTILISI TAHMİNİ 8 HAZİRAN PAZAR

8 haziran 2014 tarihinde pazar günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 18:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 19:00 da start alacak.

İstanbul Veliefendi hipodromundaki koşular saat 21:30 itibari ile sona erecek.

Günün önemli koşusu;

4.ayak; Demre Koşusu
5.ayak; Portakal Bahçeleri Koşusu

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Küçük Matra isimli safkanı öneriyorum.

Yarış hayatı boyunca koştuğu 14 koşuda da tabelada kendine yer bulan ve yarışlarda varlığını hissettiren safkan artık kazanmayı da öğrendi.

Bu nedenle de bu koşuyu da kazanıp duble yapmasını bekliyorum.

Günün Adana Kuponu;

1.ayak; 2,3
2.ayak; 1,3,7,6
3.ayak; 8,5,4
4.ayak; 1
5.ayak; 10,4,5,11,2
6.ayak; 1,2,3,4,10

kupon bedeli; 36 TL

BURSA ALTILISI TAHMİNİ 6 HAZİRAN 2014

1.Ayak: Açık yarışta start alıp tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu bu grup için son derece tatminkar olan Rüzgar Eto uygun rakipleri yanında fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bursa pistinde start aldığı iki koşusu da oldukça tatminkar olan Büyük Patron, bilinen üstün süratinin avantajını en iyi şekilde kullanmak isteyecek olan Postacı ve süratli gitmesi muhtemel olan yarışın son düzlüğünde yapacağı etkili sprinti ile devreye girmeye çalışacak olan Fire Of Karşıyaka favoriye zor anlar yaşatabilirler.

2.Ayak: Gününde olduğu zaman oldukça etkili yarışlar koşabilen Alburak Kızı birinciliğin en güçlü adayı olarak ön plana çıkıyor.

Son derece istikrarlı yarışlar koşan formda kısrak Şen Mürvet favorinin sıkı rakibidir. Kazandığı koşu ile moral bulan Başyazar, idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza etmeyi başaran Muhtarınoğlu, formunda gözle görülür bir yükselme olan Başar Bey, son koşusunu tekrarlaması halinde Şahserdar, geliyorum sinyalleri veren Ak Prens ve toparlanmaya başlayan Yolver sırası ile şanslı olabilecek diğer isimlerdir.

3.Ayak: Çim pistte start alıp beklenilenin altında performans sergilediği iki yarışının ardından daha iyi sonuçlar alabildiği kum pistte başarılı bir ikincilik elde eden Çiftçi Ağa ile grubun iyi performanslı isimlerinden olan Paşa Gönlüm arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, gücü oranında yarışlar koşabilen Sea The Storm’da katılabilir.

4.Ayak: Kum pistte start aldığı iki koşuyu da birincilikle tamamlayan atımız Cankardeşler’in ilk defa çıkacağı çim pistte de başarılı koşup birincilik serisini devam etmesini bekliyor ve günün ilk bankosu olarak altılı ganyan kuponlarınıza yazmanızı öneriyorum.

5.Ayak: Çok daha sert gruplarda bile oldukça başarılı sonuçlar elde edebilen kalite isim Burkal dişine göre rakipleri ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün bir diğer bankosu olacaktır.

6.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçlerin bir araya geldiği bu koşuda, son koşusu ölçü olmayan Konrap, kazandığı yarışı ile şeytanın bacağını kıran Acımasız, grubun iyi performanslı isimi Zorluat, İzmir’den formda gelen Tavşanabi, hızla toparlanmaya başlayan Dağlar Efesi, kısa bir süre dinlendirilen Çakmakoğlu, kum pistte daha etkili koşabilen Balkan, Anemon Eleven, Nurayası, Turakina ve Dilperiz ayırım yapılmadan altılı ganyan kuponlarında bulundurulmalıdır.

İSTANBUL AT YARIŞI TAHMİNİ 6 HAZİRAN CUMA

1.Ayak: Bu koşuya uzun süredir ciddi şekilde hazırlanan ve son galobunda adeta kanat takıp uçan Wolfs Revenge birinciliğin en güçlü adayıdır.

Oldukça pişkin bir tay olan ve yeterli düzeyde galopları bulunan Aras Efe favorinin en ciddi rakibidir.

İdmanlarına hız kazandıran Cash In, start alan dört kardeşi de yarış kazanmayı başarmış bir isim olan Darin Sultan, My Secret gibi kalite bir kısrağın Anne kardeşi olan Sea Secret ve Karayiğit’de ihmale gelmeyecek taylardır.

2.Ayak: Yaklaşık bir yıl ara verdikten sonra start aldığı üç koşusunu da dördüncü olarak tamamlayan ve idmanlarını aksatmadan sürdürerek kondisyon açığını tamamen gidermeyi başaran Baturşah etkili binicisi ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

3.Ayak: Hayatının ilk koşusunu birincilikle tamamlamayı başarırken ne denli yetenekli bir isim olduğunun da sinyallerini veren Azmi Reis dereceli galoplar ile sıkı şekilde hazırlandığı bu yarışta da benim favorim. İlk iki yarışında ortaya koyduğu performansı son derece başarılı olan Neo Kaplan ve kazandığı koşu sonrası etkili formunu muhafaza eden Ebabil favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: Üst üste pist ayırımı yapmadan mükemmel yarışlar koşan ve süper formunu korumayı başaran El Conquearador çok iyi uyum sağladığı binicisi ile bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Bu yıl süper bir çıkış yakalayarak kalitesini gözler önüne seren Don Destello ve bir süredir start almamasına rağmen bu koşu için ciddi şekilde hazırlık yaptığımız atımız Fast Stars Line favoriye oldukça zor anlar yaşatacaklardır.

5.Ayak: Kazandığı koşu ile moral bulan ve idmanlarını düzenli olarak sürdüren Abuş ile çim pistte start aldığı iki koşusunu da birincilikle tamamlamayı başaran Mirdanhan eşit şans verdiğim safkanlardır.

Sert grupta start alıp tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu ışıklı olan Füze ve tabela dışı kaldığı son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan Buzkaya yarışta söz sahibi olabilecek diğer isimlerdir.

6.Ayak: Yaklaşık sekiz ay ara verdikten sonra start aldığı koşusunu dördüncü tamamlayan Burakefe gelişen form ve kondisyonu ile birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, formunun zirvesindeki Tumbul Saburum, formunda gözle görülür bir yükselme olan Affan, her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan Digor ve bu aralar bir patlama beklediğim Abjarkaya sırası ile devreye girebilirler.

İZMİR AT YARIŞI TAHMİN 5 HAZİRAN PERŞEMBE

1. AYAK: İlk çim yarışında kendisinden tecrübeli Öğünsel’e zorlu anlar yaşatarak yarım boyla gerisinde güzel bir 2.lik elde eden Artukhan’ın kumda da etkili olmasını bekliyorum.

Ciddi bir hazırlıktan geçtiği gözlerden kaçmayan Ateşkale ve aşama kaydeden Asyaefesi üst sıraları zorlayabilecek diğer şanslı taylar.

800/56.8 – 400/27.3 HÇ galobuyla göz okşayan Memoşkaya, kumcu orijiniyle beklentilerin üstünde bir sonuç ortaya koyabilecek güçte. Fenerlikaya ve Beyamca kollanılması gereken diğer isimler.

2. AYAK: Tabela sonunda şans bulduğu son koşusu ardından gerçekleştirdiği hazırlıklarında dereceler sergileyen Star Cat, inatçı yapısıyla rakiplerine üstünlük sağlayabilir.

Üzerine gidilmeden bir yarış gösterilen Adisa, mesafesinde birinciliğin bir diğer güçlü adayı. Bu tip mesafelerde başarılı koştuğunu gördüğüm Patiska, önde kuracağı sert temposuyla bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir.

Form tutmaya başlayan Carambita, sonlardaki güçlü ataklarıyla sonuca ulaşmaya çalışacaktır.

3. AYAK: İzmir kumunda katıldığı 7 yarışından 5’ni kazanan ve sadece bir kez tabela dışında tamamlayan Cool Girl, muhafaza ettiği müthiş durumuyla parlak koşularına bir yenisini eklemek için uğraş verecektir.

Kısa ve orta mesafelerde çok daha başarılı koşan Terex, hayal kırıklığı yarattığı son koşularının aksine bu kez birinciliğe ortak olabilir.

Bursa’dan formda gelen Grade Boy ve dereceli kazandığı son yarışı ile Borgata sürpriz yapabilirler.

4. AYAK: Kendinden büyükler arasında katıldığı son 1400 metrelik çim yarışını 1.34.86’lik derecesiyle kazanmayı başaran Görkembey, bu kez yaşıtları arasında çok daha iddialı olabilir.

Uzunca bir süre koşmasa da hız verdiği çalışmalarında istenilen düzeye geldiğini ortaya koyduğu derecelerle ispatlayan Urla Efesi, dinçlikle rakiplerini avlayabilir.

İstikrar yakalayan Ayçiçek, kısa sprintini sonlara saklaması halinde rakip tanımayacaktır. Çimde de tatminkar koşuları bulunan Kopuz, kuponların olmazsa olmazlarından biridir.

5. AYAK: Kum ve çimde katıldığı son yarışlarında sürekli adından bahsettirmeyi başaran Onurlu’nun oldukça uygun bu rakipler arasında ağır bastığını söyleyebilirim. Etkili jokeyi idaresinde kazanmasını beklediğim tayı günün kalesi olarak görüyorum.

6. AYAK: Form durumlarını birbirlerine çok yakın gördüğüm; Nos, Airtouch, Almadovar ve Galapacus arasındaki sıkı çekişmede en az hata yapan kazananı belirleyecektir.

ANKARA ALTILISI YORUMLARI 5 HAZİRAN 2014

1. AYAK: Formunda gözle görülür gelişmeler olan Benzeoğu, dengi rakipler arasında öncelikli düşünülmeli.

Aşama içerisindeki Ecehanım, ekürisinin de yardımı ile üst sıraları zorlayabilir.

Jokeyini düşürdüğünden dolayı son koşusunu derecesiz tamamlayan Özlüce Aslanı, orijin olarak yatkın olduğu pistte gözden uzak tutulmalı.

Kondisyon açığını giderdiğini düşündüğüm Sarsan ve tabela diplerindeki son koşuları olumlu Cesurçocuk daha sonra değerlendirmeye alınmalı.

2. AYAK: Mücadele verdiği son 1400 metrelik kum koşusunu 1.29.02’lik derecesiyle çok kolay bir şekilde kazanan Roksana, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır. Kısrağı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

3. AYAK: İstanbul’da ağır kilo ile katıldığı son yarışında koşunun tüm yükünü çekerek Cabire’ye çok az farkla geçilen Usagara, süratli yapısı ve inatçı karakteriyle başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Ankara pistini çok seven Bitirimkarınca, muhafaza ettiği güzel durumuyla birinciliğin bir diğer güçlü adayı olacaktır.

Koşunun süratli gidecek olması lehine Orçun, sprinter yapısıyla rakiplerini avlamaya çalışacak.

4. AYAK: Ufak tefek sorunlarından kurtulan ve burada yaptığı çalışmalarında gayet güzel dereceler sergileyen kumcu safkan Sneijder, başarılı pilotu idaresinde yarışa ağırlığını koyabilir.

62 kilo ile katıldığı son yarışının bir nevi galop niyetine geldiğini düşündüğüm Bawikal, kendisini ısrarla tercihleyen jokeyi idaresinde favoriye sert rakiptir.

Güzel bir form yakalayan Laguardia ve tırnağının ucuna getirilen Bambalero hata affetmezler.

5. AYAK: Süratli giden tempolu koşuları seven Salida, bu gün için öndeki kapışmadan en iyi şekilde istifade edecektir.

Her geçen gün yükselen bir form grafiği bulunan Star Of Melih, üstün süratiyle bir solukta bitirmeye çalışabilir.

Çok az farkla kaybettiği son yarışında göz dolduran Ofsayt, biraz daha sabırlı olduğu takdirde ekibinin yüzünü güldürecektir.

Kısa mesafelerin etkili isimlerinden biri olan Coffee Bean kuponlarda muhakkak bulundurulmalı.

6. AYAK: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu 1.34.37 gibi gayet başarılı bir dereceyle 2. Tamamlayarak olumlu izlenimler veren Songüz’ün tırnağının ucuna getirildiği gözlerden kaçmıyor.

Gördüğü koşularıyla açıklarını kapatan süratli kısrak Fatoşcan, ihmale gelmez. Mavi Melek ve Sevimli Hanım hatalardan kendilerine pay çıkaracaklar.

ELAZIĞ AT YARIŞI TAHMİNLERİ 4 HAZİRAN ÇARŞAMBA

1. AYAK: Bir üst gruptaki son 5.liğini bu rakipler için yeterli gördüğüm Time Us Up, başarılı olduğu pist ve mesafede koşuya ağırlığını koyabilir.

Gördüğü iki koşusu ardından açıklarını hızla kapatan Hypatia, gelişen kondisyonuyla üst sıraları zorlayacaktır.

Toparlanma çabası içerisindeki Kış ve ciddi bir hazırlıktan geçtiği gözlerden kaçmayan Ağarantan hatalardan en iyi şekilde istifade edebilecek diğer safkanlardır.

2. AYAK: Rakiplerine nazaran çok daha iyi bir durumda olduğu görülen Keramet, kısa sprintini sonlara saklaması halinde başarılarına bir yenisini ekleyecektir.

Koşunun süratli gidecek olması lehine Gedizbey, hazırlıkları olumlu Satıroğlu ve Adana çiminde yarış görerek açıklarını kapatan Roket Kız favorinin öncelikli takipçileridir.

Sürekli kendisine tabela içerisinde şans yaratan Gülennur, mesafesinde şeytanın bacağını kırmaya çalışacaktır. Efehaçım ve Ruhugül sürpriz severlerin ilk tercihi olmalıdır.

3. AYAK: Elazığ’daki ilk startında ciddi rakiplerle koşarak son 300’e kadar gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek az farkla tabela dibinde tamamlayan Lega Nord, Pazartesi sabahı yaptığı 800/49.9 – 400/24.3 Ç süper dereceli galobuyla çok daha iyi bir duruma ulaştığını gözler önüne serdi.

Tam dişine göre rakipler yanında ve piste bu kez çok daha iyi tanıyacak olmasıyla kazanmasını beklediğim safkanı sizlere günün teki olarak öneriyorum.

4. AYAK: Aceleci davrandığı son 1000 metrelik kum koşusunda fotoya yakın dışından diri gelen Karlı Güzeli’ne az farkla geçilen Kırımlı, bu gün için aynı hataya düşmediği takdirde adını birinciliğe yazdıracaktır.

Kolay kazandığı ilk sınavı ardından yaptığı hazırlıklarında da göz okşayan Asi Sönmez, favorinin beklenileni verememesi halinde devreye girecektir.

5. AYAK: İdeal pist ve mesafesinde mücadele verecek olan Kırdemirkır, gayet güzel hazırlıklarıyla kuponlara öncelikli yazılmalı.

Aradan sonraki ilk yarışını kazanarak büyük bir sürprize imza atan Kaanefe, o koşusunun bir tesadüf olup olmadığını bu gün için bizlere gösterecektir. Mertbey ve Kanije hatalardan kendilerine pay çıkaracaklar.

6. AYAK: Sürprize açık gördüğüm günün son ayağında; Ağaslan, Süzgecinoğlu, Pepe Hacı, Bossy, Labruna, Heaten, Arling ve Warhead sırası ile kuponlara yazılması gereken en şanslı isimler olacaktır.

İSTANBUL ALTILI TAHMİNİ 4 HAZİRAN 2014

1. AYAK: Geçtiğimiz hafta sert rakipler arasında katıldığı uzun mesafeli çim yarışının bir nevi galop niyetine geleceğine inandığım Usluhan, 6/3 yaptığı bu piste son haftaların formda aprantisi idaresinde gruba üstünlük sağlayacağına inanıyorum.

2. AYAK: Büyük bir sabır ve titizlikle hazırlanan Ascella, geçtiğimiz sene çok daha iyi gruplarda koşarak adından bahsettirebilen kalite bir kısrak.

Bu rakipler için yeterli gördüğüm hazırlıklarıyla birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Eksik koşması halinde karışacak olan ayakta ise; Tear Drop, Neotric, Agarta, Eserhatun ve Winşah devreye girerler.

3. AYAK: Yarış içerisindeki yerini almakta geciktiği son 1900 metrelik çim yarışında fotoya yakın yaptığı atakları ancak kendisine 2.lik getiren Pan Amore, koruduğu güzel formu ve sihirbaz jokeyi idaresinde bu kez ekibinin yüzünü güldürebilir.

Uzayan mesafelerde çok daha etkili koşabildiğini gördüğüm Elevato, sprinter yapısıyla favoriye zorlu anlar yaşatabilecek güçtedir.

Son koşusunu kazanan ve yaptığı çalışmalarında oldukça sıhhatli gördüğüm Balçibin ise bu ikiliden sonra kuponlara eklenebilir.

4. AYAK: Her geçen gün yükselen bir formu bulunan Pango, sabah çalışmalarında bir hayli canlı görünüyor.

Kendisine 3 kez üst üste binecek olan klas jokeyi idaresinde birinciliği zorlayacaktır.

Hafta başı yaptığı 600/37.4 – 400/24.4 R kendi halindeki sprintinde göze hoş gelen Pentagon Force ve üzerindeki durgunluğu hızla atmaya başlayan sınıf safkan Mitico favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecekler.

5. AYAK: Aprantiyle katıldığı son çim yarışını yakın aralarla 3. tamamlayarak formunda gelişmeler olduğunun izlenimlerini veren Selected, dereceli galoplarla hazırlandığı sınavında üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kendisine uygun rakipleri bulan Magic Slipper, büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu unutturmaya çalışacaktır.

Kondisyon açığını kapatan Dekor, önde istediği avansı alması halinde bitirebilir. Heiwa Iwa ve Çalışkan hata kollarlar.

6. AYAK: Formunu sürekli geliştiren Rabia, 800/56.8 – 400/27.6 R dereceli galobunu gezinti yaparcasına çok kolay bir şekilde tamamlayan Günhat, yaşça büyük rakipler arasındaki başarısız son yarışını bu koşusuyla kesinlikle kıyaslamadığım Tahire ve Ankara’dan çok iddialı getirildiklerini öğrendiğim Esramkızı sırası ile kuponlara yazılmalıdır.

ADANA AT YARIŞI TAHMİNİ 03-06-2014 SALI

03-06-2014 tarihinde salı günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:45 de başlayacak,altılı ganyan ise saat 19:00 da start alacak.

Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı saat 21:30 da sona erecek.

Günün önemli koşusu;

4.ayak; Silifke Koşusu

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 5 numaralı Sonalp isimli safkanı öneriyorum.

Safkan uygun rakiplerini sonlardaki bitirici sprinti ile geçecektir diye düşünüyorum.

Günün Adana Tahmini;

1.ayak; 1,2,4,8
2.ayak; 3,6,8
3.ayak; 1,2,3,4
4.ayak; 5
5.ayak; 1,2,3
6.ayak; 6,4,1,2,14

ANKARA AT YARIŞI TAHMİNLERİ 3 HAZİRAN 2014


3 haziran 2014 tarihinde salı günü Ankara 75.yıl hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 15:00 de start alacak,altılı ganyan ise saat 15:30 da başlayacak.

Ankara 75.yıl hipodromundaki koşular saat 18:00 itibari ile sona erecek.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 4 numaralı Aslıgibi isimli safkanı öneriyorum.

İstikrarlı performası ile göz kamaştıran safkanın Özcan Yıldırım ile özlediği birinciliğe ulaşmasını bekliyorum.

Günün Ankara Tahmini;

1.ayak; 1,2,3,6
2.ayak; 1,4,6,7,8
3.ayak; 1,2,3,7
4.ayak; 4
5.ayak; 2,3
6.ayak; 3,4,5,6,12

KUPON BEDELİ; 48 TL

Kuloğlu koşusu False Start mı


2 haziran 2014 tarihinde Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenen Büyükşehir Belediye Başkanlığı koşusu büyük tartışmalara sebep olacak gibi gözüküyor.

Kuloğlu'nun ve Açıkbey'in startta kalması ile birlikte birçok yarışsever False Start olduğu konusunda hemfikirler.

Bununla birlikte Kuloğlu'nun yarış içinde bir arıza geçirmesi ve yarışı sonuncu tamamlaması da günün en çok konuşulan olayı oldu.

Lakin Kuloğlu günün bankosuydu ve nispeten kolay rakiplerle mücadele ediyordu ki yarışı kazanan Dağtekelihan isimli safkanın 14.85...

Komplo teorilerine açık bir konu olsa da Kuloğlu'nun ciddi bir rahatsızlığının olmaması dileğiyle.

Yarışı izlemek için tıklayın

Sait Akson Koşusu ve İsmet İnönü Koşusu Kayıtları


Gazi Koşusu öncesi, dişi tayların katılabildiği Kısrak Koşusu ile erkek tayların katıldığı Sait Akson Koşusu ve İsmet İnönü Koşusu’nun kayıtları yapıldı.

8 Haziran Pazar günü Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenecek Kısrak Koşusu’na 24, Sait Akson Koşusu içinse 12 safkan kayıt edilirken,İsmet İnönü Koşusu içinde 15 safkanın kaydı yapıldı.

kısrak koşusu kayıtları;
  1. ADAKARASI
  2. BEYAZ GÖLGE
  3. CYRSTAL CLEAR
  4. DECOLTE
  5. DERYA SULTAN
  6. DIREHORSE
  7. EKİN BURCU
  8. ESPRESSO
  9. GAZELLA
  10. HARD BABY
  11. INSPIRATION
  12. IRON GIRL
  13. KAKAO
  14. LADY MORGANA
  15. LAMBOURN
  16. LIGHT FOOT
  17. PETEKCAN
  18. SUZİ GOLD
  19. SWEET BREW
  20. TWINSEA
  21. WARRIOR PRINCESS
  22. YORKVILLE QUEEN 
yedek olarak ALLSHANTI ile MAVİ MEHTAP isimli taylar kayıt yaptırdı.

Sait Akson Koşusu Kayıtları;
  • BLAZE TO WIN
  • CAMPIO
  • CANIS MAJORIS
  • CİVANHAN
  • GREY CORAL
  • GUNPOWDER
  • HIGH TIDE
  • KARABEKMEZ
  • KERİM AGA
  • KING HIRO
  • PAYİTAHT
  • YAVUZSEL  
İsmet İnönü Koşusu Kayıtları;
  • ALWAYS PRESIDENT
  • BLANDOPHOBIC
  • CİHANIM
  • DUTYFREE
  • KOPENHAG
  • MAXIMUS DREAM
  • MÜDÜR
  • STEP BY STEP
  • FREE CHI
  • KEMALHAN
  • MARVELOUS IRON
  • RUDE BOY
  • SARILAR RUNNER
  • VILLAGE WIND 
  • CELERITAS 

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNİ 02-06-2014


1. AYAK: Uzun mesafeli son kum koşularında gayet başarılı sonuçlar sergileyerek tırnağının ucuna getirildiğini ispatlayan Arashan, etkili aprantisi idaresinde kazanmaya en yakın isim olacaktır.

2. AYAK: Olumlu tedavisi ardından 4 gün önce katıldığı 1200 metrelik kum koşusunda tatminkar bir 5.lik sergileyerek olumlu izlenimler bırakan Prens Sönmez, çok daha hazır gireceği sınavında söz sahibi olacaktır.

Kolay kazandığı yarışı ardından yaptığı hazırlıklarında göz dolduran Shiny Moon, uygun kilosuyla yine adından bahsettirebilir.

Bursa’dan çok iyi durumda getirilen Sönmezstars, ilk kez çıkacağı İzmir pistini yadırgamadığı takdirde yarışa ortak olabilecek düzeyde.

Üstün süratiyle bilinen Chankara, bir beyaz bayrak ayna yarışı gerçekleştirebilir. Koşunun süratli gidecek olması lehine Son Of Sea ve Royal Cat ise sağlam kuponlar için değerlendirilmeli.

3. AYAK: Son haftalarda oldukça güzel bir form yakalayan Ceo, muhafaza ettiği iyi durumuyla yine iddialı olur.

Her geçen gün yükselen bir form grafiğine sahip Nikolayev, uzun mesafeye rağmen bu rakiplerle baş edebilecek yetenekte olduğu unutulmamalı.

Başarısız son çim yarışlarını ölçü almadığım Yusufunoğlu, bu kez etkili olabildiği piste kuponlardaki yerini almalıdır. Gününde olduğu zaman farklı koşabilen Akışlı ve uygun kilosuyla Dönüm Noktası rakiplerinin eksiklerinden en iyi şekilde yararlanabilirler.

4. AYAK: Üst üste kazandığı son koşularındaki güzel durumunu devam ettiren Garanti, önde kuracağı sert temposuyla birinciliklerine bir yenisini ekleyebilir.

İzmir’de yaptığı hazırlıklarında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yol Bulan, bu havasını performansına yansıttığı takdirde rakip tanımayacaktır. Üzerindeki durgunluğu atan Koralay ve eküri destekli Yürekkaya daha sonraki ihtimallerdir.

5. AYAK: 4 gün önce katıldığı 1700 metrelik çim koşusunu kazanırken çok daha ciddi rakipleri geride bırakmayı başaran İlksen, sık koşmaktan etkilenmediği takdirde yine zaferle ayrılacaktır. Aksi takdirde; Koçarlı, Çelimli ve Filintay üçlüsü devreye girebilirler.

6. AYAK: Her yarışını bir öncekinden etkili koşarak artan bir kondisyona sahip olduğunu ispatlayan Bilgininoğlu, lehine pist ve mesafede favori olmayı hak ediyor.

Koşunun süratli gidecek olması lehine Karaefe ve sıkıştırılmadan bir yarış gösterilen Özgür Bike favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecekler.

BURSA AT YARIŞI TAHMİNİ 2 HAZİRAN 2014


1.Ayak: Bir müddet ara verdikten sonra start aldığı iki yarışı kondisyon açığını tamamen gideren Çarçıra birinciliğin en güçlü adayıdır. Ankara’dan oldukça formda gelen Onyıl, yükselen form grafiği ile Blachernae ve kazandığı koşunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdüren Flying Girl favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: Her yarışını bir öncekinden iyi koşan ve pist ayırımı yapmayan istikrarlı isim Balıkesirli kazanarak maidene veda etmeye oldukça yakın görünüyor.

Bu tayın beklenilen yarışını yapamaması durumunda, idmanlarında dereceli galoplar yaparak ciddi şekilde hazırlanan Kır Firuze, ilk kez start alacak olmasına rağmen yeterli hazırlığı bulunan Anayüreği, son üçüncülüğü ile geliyorum sinyalleri veren Mihricanım, devamlı aşama içerisinde olan Küçük Ezo ile son galobunde bir hayli dikkat çeken ve iyi bir kan hattına sahip olan Yolaşan sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: Start aldığı koşularda kalitesini defalarca gözler önüne seren ve süper formunu da muhafaza etmeyi başaran Kuloğlu uygun rakipleri ile start alacağı bu yarışta altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

4.Ayak: Beklediğimizde daha kötü bir performans sergilediği son yarışı gerçek gücünü yansıtmayan atımız Fenerlican rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili binicisi ile bu açığını kapatıp fotoyu önde geçecektir.

Günün bir diğer bankosu olarak Fenerlican’ı yazabilirsiniz.

5.Ayak: Üst üste ikincilikler elde ettiği yarışlarının ardından daha da iyi duruma gelen ve bu koşuyu hedef yapan Lady Dora benim ilk şans vereceğim isimdir.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan Spring Breeze ve kazandığı yarışının ardından etkili formunu koruyan My Konos favorinin ciddi rakipleridir.

Pist ayırımı yapmadan oldukça istikrarlı sonuçlar elde eden Raziye Ana ve son kötü yarışlarının kötü izlerini silmek isteyecek olan İpek Su daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam, artık kazanacak kıvama gelen Uçkaya, gününde olduğu zaman daha sert rakiplere bile kafa tutabilen Alarap, formunda gözle görülür bir yükselme olan İlkayhan, ön tarafta istediği tempoyu kurup fazla rahatsız edilmez ise Sırakaya, form ve kondisyonunu geliştiren Çalışkan, bu aralar eli kulağında olan Çetinyürek, Yörükefe ve Akbaran şeklinde.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk