İSTANBUL ALTILI TAHMİNİ 4 HAZİRAN 2014

1. AYAK: Geçtiğimiz hafta sert rakipler arasında katıldığı uzun mesafeli çim yarışının bir nevi galop niyetine geleceğine inandığım Usluhan, 6/3 yaptığı bu piste son haftaların formda aprantisi idaresinde gruba üstünlük sağlayacağına inanıyorum.

2. AYAK: Büyük bir sabır ve titizlikle hazırlanan Ascella, geçtiğimiz sene çok daha iyi gruplarda koşarak adından bahsettirebilen kalite bir kısrak.

Bu rakipler için yeterli gördüğüm hazırlıklarıyla birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Eksik koşması halinde karışacak olan ayakta ise; Tear Drop, Neotric, Agarta, Eserhatun ve Winşah devreye girerler.

3. AYAK: Yarış içerisindeki yerini almakta geciktiği son 1900 metrelik çim yarışında fotoya yakın yaptığı atakları ancak kendisine 2.lik getiren Pan Amore, koruduğu güzel formu ve sihirbaz jokeyi idaresinde bu kez ekibinin yüzünü güldürebilir.

Uzayan mesafelerde çok daha etkili koşabildiğini gördüğüm Elevato, sprinter yapısıyla favoriye zorlu anlar yaşatabilecek güçtedir.

Son koşusunu kazanan ve yaptığı çalışmalarında oldukça sıhhatli gördüğüm Balçibin ise bu ikiliden sonra kuponlara eklenebilir.

4. AYAK: Her geçen gün yükselen bir formu bulunan Pango, sabah çalışmalarında bir hayli canlı görünüyor.

Kendisine 3 kez üst üste binecek olan klas jokeyi idaresinde birinciliği zorlayacaktır.

Hafta başı yaptığı 600/37.4 – 400/24.4 R kendi halindeki sprintinde göze hoş gelen Pentagon Force ve üzerindeki durgunluğu hızla atmaya başlayan sınıf safkan Mitico favorinin en küçük bir hatasını affetmeyecekler.

5. AYAK: Aprantiyle katıldığı son çim yarışını yakın aralarla 3. tamamlayarak formunda gelişmeler olduğunun izlenimlerini veren Selected, dereceli galoplarla hazırlandığı sınavında üst sıralardaki yerini alacaktır.

Kendisine uygun rakipleri bulan Magic Slipper, büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu unutturmaya çalışacaktır.

Kondisyon açığını kapatan Dekor, önde istediği avansı alması halinde bitirebilir. Heiwa Iwa ve Çalışkan hata kollarlar.

6. AYAK: Formunu sürekli geliştiren Rabia, 800/56.8 – 400/27.6 R dereceli galobunu gezinti yaparcasına çok kolay bir şekilde tamamlayan Günhat, yaşça büyük rakipler arasındaki başarısız son yarışını bu koşusuyla kesinlikle kıyaslamadığım Tahire ve Ankara’dan çok iddialı getirildiklerini öğrendiğim Esramkızı sırası ile kuponlara yazılmalıdır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk