Son Eklenenler

ANKARA AT YARIŞI TAHMİNİ 17 HAZİRAN 2014

1. AYAK: Altılı Ganyanın ilk ayağında şansı olmayan safkan hemen hemen yok gibi… İdman pistinde yapmış olduğu hazırlıklarda iyi durumda olduğunu gördüğüm Özdenören, kalite olarak da grubun en iyi safkanı.

Yaklaşık 6 ay aradan sonra bu sene tekrar pistlere dönen safkan, sorunları nüksetmediği zaman bu grubu geçebilecek güçte olduğunu son yarışı ile gösterdi.

Risk ederim diyenler tek yazsın, risk etmek istemeyenler başta aşama içerisinde gördüğüm Kocabatur ve Servanağa olmak üzere bu ayağa çok at yazsın, hatta imkanı olanlar kapatsın.

2. AYAK: Son yarışlarında daha iyi gruplarda start aldığını düşündüğüm Aryele, sanki kazanabileceği grubu buldu.

Sabah çalışmalarındaki iyi durumunu yarışına yansıtması halinde ben bu safkanın rakiplerinden bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

Ser Atakan tatminkar yarışlarının yanı sıra hazırlıklarında da göz dolduruyor. Şayet Aryele beklenen yarışını çıkartamazsa devreye girebilecek ilk isim bence Ser Atakan olacaktır.

Temenni koştuğu her yarış sonrası daha iyi duruma gelmeye başladı. Safkanı bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda da geçen haftaya oranla çok daha iyi durumda gördüm.

Sağlamcılar bu safkanı yazmadan kupon oynamasınlar. Çim pistte iki kez start alıp bu defa şansını kum pistte deneyecek olan Tanemcan bu atlardan sonra sürprizde düşünülmesi gereken bir isim.

3. AYAK: Son yarışında hem uzun mesafeden hem de güçlü rakiplerden etkilenerek (KV-9) mücadelede kendisine ancak dördüncülükte yer bulabilen Laguardia, bu defa gerçek mesafesinde, hem de dişine göre rakiplerle start alacak.

Rakiplerine oranla biraz daha ağır bir sıklet taşıyacak olmasına rağmen ben bu safkanın koşuya ağırlığını koyacağına inanıyor ve günün tek atı olarak bu safkanın yazılmasını öneriyorum.

Bursa’dan gelecek olan ve kısa mesafelerde ciddi bir performansa sahip bulunan Hüsam Ağa, bana göre bu koşuda Laguardia’nın tek ve en yakın rakibi olacaktır.

4. AYAK: Arap Atlarının gün içindeki en önemli mücadelesi olan (KV-8) mücadelede, ilerleyen yaşına rağmen bu aralar özellikle sabah idmanlarında inanılmaz derecede iyi gördüğüm Orçun’un, bu defa bu durumunu yarışına yansıtması halinde rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

Harika bir form yakalayan ve mükemmel ahır bakımı sayesinde bu formunu sürdürmeyi başaran Bitirimkarınca, en az Orçun kadar şanslı gördüğüm bir diğer isim.

Ben yarışın büyük bir olasılıkla bu iki safkan arasında geçeceğine inanıyorum. Turabi ve Bürebey bana göre bu atlardan sonra değerlendirilmeye alınmalı.

5. AYAK: Altılı Ganyanın zor ayaklarından biri olarak görünen bu koşuda, gerek yarışlarında ortaya koydukları tatminkar performans, gerekse yarış hazırlıklarındaki sağlıklı görünümleri ile Ahpar ve Demironur öncelikle şanslı gördüğüm safkanlar.

Ağır kilolu Huysuz ve her an patlamaya hazır bir bomba gibi gördüğüm Ekobey hu ikiliden hemen sonra düşünülmeli.

Lider, Büyükreis ve Fakıbey de geniş kuponlarda bulundurulması gereken safkanlar. Bu ayağa çok dikkat etmekte fayda var.

6. AYAK: Son ayakta sizlere 3 safkan önereceğim. Yarış hazırlıklarında ilgimi çeken Royal Tozan, son başarısız yarışını ölçü almadığım Maya Kiska ve kısa mesafeli bu çim yarışta gerçek gücünü ortaya koymasını beklediğim Secred Fair birincilikte eşit şans tandığım safkanlar. Bol Şanslar…

Junior Pianist Gazi Koşusuna Katılacak

Gazi Koşusuna katılabilmek için 1.250 TL’lik son taksiti yatırılan 58 safkanın yanına, 11 Haziran Çarşamba günü katıldığı (KV-8) M.Niyazi Polatyar Koşusunu kolay bir şekilde kazanan Junior Pianist (Victory Gallop) de eklendi.

Son taksit tutarı olan 1.250 TL’yi 31 Mayıs Cumartesi gününe kadar yatırmayan safkanın ilgilileri, Junior Pianist’in Niyazi Polatyar Koşusunda ortaya koyduğu performansından ardından, ilgili hükümler gereği son taksit tutarının 5 katı karşılığı olan 6.250 TL’yi yarışçılık Müdürlüğüne yatırarak, Gazi Koşusuna atlarına kayıt yaptırabilme hakkını yeniden kazanmış oldular.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk