Kalp Krizi Geçiren Jokey Frank Hayes

Ölümün nerde,ne zaman geleceği asla belli olmaz. Frank Hayes isimli jokeyde 1953 yılında trajıkomik bir şekilde hayatını kaybetti.

Oldukça ünlü bir jokey olan Frank Hayes yarış sırasında kalp krizi geçirir.

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Frank Hayes ilginç bir şekilde tarihe geçti.

Kalp krizi geçirdikten sonra bindiği atın boyuna sarılmış bir şekilde yarışı birinci bitirdi.

Dünya tarihinde hayatını kaybettikten sonra yarış kazanan ilk ve tek jokey olan Frank Hayes birçok jokeyin isteyebileceği bir şekilde hayatını kaybetmiş ; Koşu Kazanarak.

1953 yılında gerçekleştiği için herhangi bir video dökümanı bulamadım ama Frank Hayes'in bir resmini sizlerle paylaşmak istedim.

Jokey Frank Hayes

at yarışı



Paylaş :

1 yorum:

  1. BU OLAY NEW YORK - BELMONT PARK PİSTİNDE
    20 GANYANLA 20 ŞUBAT 1923 TE OLMUŞTUR.
    ATIN İSMİ SWEET KISS
    DAHA SONRA BU ATA KİMSE BİNİP YARIŞMAMIŞTIR.

    YanıtlaSil

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk