Son Eklenenler

Ümit Yaşar Oğuzcan Koşusu Tampico

23 Temmuz günü koşulan önemli koşulardan biri de merhum Ümit Yaşar Oğuzcan adına düzenlenen koşuydu....

3 ve daha yukarı ingiliz safkanlarının katıldığı koşuyu jokeyi Halis Karataş ile yarışan Tampico isimli safkan kazandı.

Tampico 1900 metre çim pistteki mücadeleyi 1.56.94 lük bir dereceyle kazanırken sahiplerine 36 bin tl lik bir ikramiye kazandırdı.

Büyük mücadeleye sahne olan son 100 metrede Tampico rakiplerinin sert sprintlerine direnerek fotoyu yakın farklarla önde geçti.

Koşunun ikinci Starfist,üçüncüsü Granikos,dördüncüsü de yarışın favori atı Black Point oldu.

ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN KOŞUSU

Halim Celaloğlu Koşusu Boom Boom

23 Temmuz yarış gününün önemli koşularından biri olan Halim Celaloğlu koşusunu Boom Boom isimli safkan jokeyi Erhan Yavuz'la kazandı

2.34.47 lik bitiriş derecesiyle rahat denilebilecek şekilde kazanan safkan sahiplerini sevindirdi.

2400 metre çim pistte koşulan koşunun ikincisi Yunus Efe,üçüncüsü Jack Boot, dördüncüsü de sonlarda etkili gelen Ilgazhan oldu.

Virajı rahat bir tempoda ikinci dönen Boom Boom son 300 metreden sonra temposunu arttırarak yarışı baştan beri önde götüren Yunus Efe'yi geride bırakarak fotoyu rakiplerinin önünde geçti.

bu koşuda dikkat çeken diğer bir noktayı belirtmek gerekirse Ilgazhan'ın sonlarda etkili sprinti oldu. Ilgazhan'ı diğer koşularda dikkate almak gerekir diye düşünüyorum...

Halim Celaloğlu Koşusu

2010 Niğbolu Koşusu İzle Hisarbey

niğbolu koşusunu kazanan hisarbey 23 Temmuz İstanbul yarış gününün en önemli koşusu olan Niğbolu koşusunu Hisarbey isimli safkan jokeyi Fuat Çakar ile kazandı.

Cangıl,Sarraf gibi önemli safkanların favori olduğu koşu hisarbey günün en büyük sürprizini gerçekleştirerek "11.25" ganyan ile koşuyu kazandı.

Hisarbey 2400 metre çim pistteki koşuyu 2.47.41'lik bir dereceyle çıktığı gibi kazanarak "Beyaz Bayrak Ayna" yapan Hisaberbey sahibinin 160.000 lik bir ikramiye kazandırdı.

Virajı 3-4 boyluk bir avantajlı dönen Hisarbey rakiplerinin ataklarına başarılı şekilde karşılık vererek koşuyu kazandı. Fuat Çakar'ın önde kaçan atları daha iyi koşturduğunu birkez daha şahit olduk.

Koşuyu Mertkal ikinci, Sarraf üçüncü, Vakkas ise dördüncü olarak tamamladı. Koşunun favorisi Cangıl ise tabelaya giremeyerek yarışseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

2010 NİĞBOLU KOŞUSU

23 Temmuz İstanbul Altılı Ganyan Tahminleri

23 temmuz istanbul at yarışı tahminleri

1.Ayak = Altılı ganyanın ilk ayağında 1 numaralı Babayiğit , 3 numaralı JackBoot, 4 numaralı Boom Boom ve arka arkaya iki yarış kazanan 6 Yunus Efe sırasıyla yazılması gereken safkanlar.

Birbirleri ile koşmaya alışık bir grup olduğu için bu yazdığımız atların hepsinin kazanma şansı bulunuyor.

2. Ayak = Günün en karışık koşularından bir tanesi. Bizim tercihimiz 1 numaralı Parpali ,eküri avantajıyla 2 numaralı Prens Nalu ve 6 numaralı Babbosh.Koşunun sürprizini 4 numaralı Erkintay yapabilir DİKKAT...

3. Ayak = Sert gruptan etkilenerek kötü bir yarış koşan Cangıl bu grupta günün sağlam atlarından.Ama ben kendi adıma Cangıl'a fazla güvenmiyorum.

Bu nedenle Cangıl'ı bir defa geçen 12 numaralı Sarraf,eküri avantajıyla 3 numaralı Göktekin'i yazmanızı tavsiye ediyorum. 9 numaralı Orçun koşunun bombasını patlatabilir. DİKKAT

4. Ayak = Daha sert grupta 14 ganyan ile gelecekken fotoda yarışı veren Ocean Rain'in maidenden çıkma zamanı geldi. Günün en sağlam teki bizlere göre...

5. Ayak = 2010 Gazi Koşusunun 5. si 10 numaralı Mavi Kumsal koşunun favori atı bir aksilik olmazsa kazanacağını düşünüyorum.Yanına at yazmak isteyenler 5 numaralı kalite safkan Granikos ve yine Gazi koşusunu beklenenden daha iyi koşan 1 numaralı Black Point'i yazabilirler...

6.Ayak = Günün en kalabalık koşusunda 10 numaralı Fevziye bizlere göre günün ikinci teki.Eküri avantajıyla Fevziye'nin bu grubu geçeceğini düşünüyorum.

Fevziye'ye güvenemeyenler 2 numaralı ters bir at olan Tumbul Anzelha ve yavaş yavaş form tutan 13 Sadrazam'ı değerlendirebilirler.

23 Temmuz İstanbul Altılı Kuponu

1,3,4,6 - 1,2,4,6 - 1,3,9,12 - 2 - 1,5,10 - 10

9.60 TL tutarındaki kuponumuz oynayanlara bol şanslar....

Tjk-Tay Tv İnternet üzerinde izle

tjk tv izlemek için doğru adrestesiniz tay tv programlarını internet üzerinde takip et
tjk tv izle
Bildiğiniz gibi eskiden at yarışlarını devlet televizyonu olan Trt kanallarından izleyebiliyorduk.Genellikle trt 3 oluyordu bu kanal...

Ama at yarışı için özel bir kanal hazırlayan Jokey kulübü yayınlarını Tjk Tv üzerinden yapmaktadır.

Bu kanalın normal antenle izlenememesi uydu ve paralı dekoderlerden(d-smart-digiturk) izlenmesi nedeniyle internet yarışları takip eden yarışseverlerin sayısı oldukça fazla...

İnternetten "Tjk Tv ve Tay Tv" yi kesintisiz izlemek için ihtiyacınız olan tek şey bir internet bağlantısı ve bir bilgisayar.

Her ne kadar televizyon karşısında izlemek gibi olmasa da internet üzerinden de olsa yarışları takip edebilmek önemli.

bunun yanında uydu alıcı alarak yaklaşık 150 TL lik bir maliyetle televizyonunuzdan tjk ve tay tv yi takip edebilirsiniz.


TJK TV İZLE

2010 Başbakanlık Koşusu Katılacak Atlar

25 Temmuz Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu yine önemli bir koşuya sahne olacak.

25 Temmuz Pazar günü 59. Başbakanlık koşusu saat 17.00'da düzenlenecek.

Türk Yarışçılığında Başbakanlık koşuları büyük mücadelelere sahne olmaktadır.
59. Başbakanlık koşusuna katılacak safkanlar belli oldu.

2010 Başbakanlık koşusuna katılacak safkan ingiliz atları

1) INSPECTOR 60,5
2) KURTINIADIS 60,5
3) SALVATORE 60,5
4) ADONISE 60
5) INVINCIBLE SON 60
6) ATEŞİN KIZI 59
7) MOONŞEROSE 59
8) ROKOKO 58,5
9) AZARAKS 54

2000 metre çim pistte koşulacak koşunun ikramiyesi 260 bin tl olacak. Atlara binecek jokeyler cumartesi günü belli olacak.

Birbirinden kaliteli 9 safkanın mücadelesinde kazananın kim olacağı merakla bekleniyor.

Bize göre 2008 Başbakanlık koşusunu atbaşı iki kazanan safkanları KURTINIADIS ve SALVATORE arasında mücadeleye Adonise'nin de katılacağını düşünüyoruz.

Eğer bu safkanlar kötü koşarlarsa Gazi koşusunun hayal kırıklığı Azaraks ve 2007 Gazi şampiyonu Inspector devreye girebilirler.

Seyir zevki yüksek bu mücadelenin kazananı bakalım kim olacak....
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk