Ana Sayfa » , » Plase İkili Nedir-Nasıl Oynanır

Plase İkili Nedir-Nasıl Oynanır

plase ikili nedir

Plase İkili Nedir ;

10 veya daha fazla atın katıldığı ve plase ikilinin aktif edildiği koşularda ilk üç dereceye girecek iki atın bilinmesi amacıyla oynanan bir bahis oyunudur.

Oynadığınız atların ;
  • Birinci veya ikinci 
  • Birinci veya üçüncü 
  • İkinci veya üçüncü
derecelerini alması durumunda ikramiye kazanırsınız.

Plase İkili Nasıl Oynanır;

Plase ikili birim fiyatı 2 TL dir.

Altılı ganyan kuponlarında bulunan PI kutucuğunu işaretledikten sonra Plase ikilinin aktif olduğunu koşu numarasını işaretlersiniz.

Tuttuğunuz atları yazıp misli yapacaksanız işaretleyip kuponu yazarsınız.

Plase İkili İkramiyesi;

Plase ikili oynadığınız koşu bittikten sonra eğer tahminleriniz tuttuysa makineye kuponunuzu verip kaç para kazandıysanız alabilirsiniz.

Bunun dışında yarış sonuçlandıktan sonra Plase ikili ganyanları da bildirilmektedir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk