Ana Sayfa » » Jokey Atından Düşerse Ne Olur

Jokey Atından Düşerse Ne Olur

jokeyini düşüren at koşuyu kazanırken
At yarışlarında bildiğiniz gibi bazen bazı durumlarda jokeyler atlarından düşebilmektedirler.

Özellikle start çıkışında daha çok olan bu durumda koşan atın aldığı derece geçerli midir?.Bir atın koşuyu kazanması ya da derece yapması için jokeyin üstünde olması gerekmektedir.

Jokeyi üzerinde olmayan at koşuyu kazansa bile sonuncu sayılmaktadır.Foto finişi geçmeden bile jokey atından düşerse koşu kaybedilmiş sayılır.

Bir arkadaşımızın son ayakta altılısı 5 te 5 giderken tek attığı atın jokeyini düşürmesi sonucu altılısı yatmış ve hatırı sayılır bir para kaybetmişti.

Böyle kazaların ve şanssızlıkların olmaması dileğiyle diyerek jokeyini startta düşüren atın koşuyu nasıl kazandığını gösteren bir video paylaşıyoruz.

Jokeyi Düşürdü koşuyu kazandı
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk