Ana Sayfa » , , » Uçanoğlu Niğbolu Koşusunda Rövanşı Aldı

Uçanoğlu Niğbolu Koşusunda Rövanşı Aldı

uçanoğlu niğbolu koşusu
26 temmuz 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan niğbolu koşusunu Uçanoğlu isimli safkan jokeyi Gökhan kocakaya ile kazandı.

Bir önceki koşuda Baba Mevlüt'e geçilen Uçanoğlu uzayan mesafede rakibini çok rahat geride bırakarak bu önemli koşuyu galip bitirdi ve rakibinden rövanşı aldı.

Starttan iki boy geç çıkan Uçanoğlu doldurarak grubun içine girdi son 400 metrede oldukça etkili atakları ve yüksek temposu ile rakiplerine hakim oldu.

Baba Mevlüt ikinci,Thor üçüncü,Çılgın Selim ise bu önemli koşuyu dördüncü olarak bitirdirler.

Uçanoğlu bu koşudaki performansı ile gerçekten büyük sükse yaptı gelecek koşularda da bu performansı devam ederse bu rakiplerin atı geçmesi pek mümkün görünmüyor.

2400 metre çim pistte koşulan koşunun bitiriş derecesi 2.46.72 olurken Uçanoğlu'nun ganyanı da 1.80 verdi.

2013 Niğbolu koşusu

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk