Son Eklenenler

3 kasım 2013 pazar izmir tahminleri

02-11-2013 izmir yarıi programı
1.ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunda Ankara'da şartlı mücadelede burun farkıyla ikinci olan 11 numaralı İkibaki artan yarış tecrübesi ile çok etkili bir performans beklediğim safkan.

Güvenenlere tek atmalarını öneriyorum ; riske giremeyenlere de idmanlarını yarışa bir türlü yansıtamayan 3 numaralı Hakuna Matata ve yarış hayatının ilk koşusunu dördüncü bitiren 5 numaralı Panthera isimli safkanları öneriyorum.

2.ayak;

Birbirine denk safkanların mücadelesinde birçok safkanın kazanma şansı olduğunu düşündüğümde fazla at yazmakta fayda var kanaatindeyim.

1200 ve 1300 çim pistte arka arkaya zor da olsa yarışlar kazanan 2 numaralı Cartano ve son koşusunda yarış içinde sıkıntı yaşayan 3 numaralı Mavi Melek eşit şans tanıdığım isimler.

Son koşusunu bu mesafede kazanan 10 numaralı Nurluca bu safkanların hatasını kollayacaktır.

Arka arkaya iyi yarışlar sergileyen 12 numaralı Zehra Kız ve 4 numaralı Pamuk Abla daha sonraki isimler.

6 numaralı Kraliçe Karınca ise koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT.

3.ayak;

Bu mesafede etkili yarışlar sergilese de istikrar konusunda sıkıntıları olan 1 numaralı Absolute Star günün de olursa yine kazanabilir.

5 numaralı Aylara ve 8 numaralı Gelsen etkili performans sergileyecek isimler kuponlara işaretleyin.

Son yarışındaki performansı yinelerse 10 numaralı Rosignol fotoyu önde geçebilir ihmal etmemek lazım.

4.ayak;

Sert gruplarda start alan ve rakiplerine direnemese de tabeladaki yerini alan 4 numaralı CANBERKTAY uygunlaşan grupta ilk şansa sahip.

1 numaralı Haberal bir türlü patlayamadı ve bu koşu ona güvendiğim son yarış olacak bu koşuda da vasat bir performans gösterirse daha da kuponlarıma koymayacağım.

6 numaralı Üstünhan Mehmet Kaya faktörü ile devreye girebilir.

5.ayak;

Günün en önemli yarışı olan Güllük Koşusunda son katıldığı yarışta İzmirin yağmurunun yaradığı 2 numaralı Hızlı Tuğra Erhan Yavuz ile fotoyu önde geçmeyi başarmıştı.

Yine aynı jokeyle 300 metre daha uzun bir mesafede yarışacak olan safkan iyi koşacaktır diye düşünüyoum.

Sert gruptaki ücüncülüğü ile dikkat çeken 3 numaralı Seçkiner ve sorunları giderilen 6 numaralı Uçan Partı yarışta söz sahibi olacak isimler.

1 numaralı Devkaya idmanlarında kıpırdanmalar gösterdi aman dikkat.

6.ayak;

Bu grubun üstünde güç ve kaliteye sahip bir safkan olduğuna inandığım 4 numaralı FIRE OF ANATOLIA özlediği birinciliğe İzmir'de ulaşacaktır.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

3 kasım izmir altılı kuponum;

1.ayak; 11
2.ayak; 2,3,10,12,4,6
3.ayak; 1,5,8,10
4.ayak; 4,1,6
5.ayak; 2,3,6,1
6.ayak; 4

kupon bedeli ; 14,40 TL

Halis Karataş 6'da 5 yaptı


Türkiye'nin yetiştirdiği en önemli jokeylerden biri olan Halis Karataş 2 kasım 2013 İstanbul yarışlarına deyim yerindeyse damga vurdu.

Altılı Ganyan programındaki önemli koşuları kazanan atların jokeyliğini yapan Halis Karataş 6 koşunun beşinin kazanarak yine hafızalara kazındı.

Altılı ganyanın ilk ayağını kazandıktan sonra sırasıyla Kağıthane,Vali,Sakarya,Atıf Esenbel koşularını kazanan Halis Karataş altılı ganyanın son ayağında Tonya ile de ikinci olmayı başardı.

Halis Karataş'ın kazandığı yarış ve safkanlar:
  • İlk ayak : Life ise Live (24 bin TL)
  • Kağıthane : Gümbürgümbür (68 bin TL)
  • Vali Koşusu : Rast (110 bin TL)
  • Sakarya koşusu : Kuloğlu (147 bin TL)
  • Atıf Esenbel : El Conquerador (110 bin TL)
Sihirbaz lakabını sonuna kadar hakettiğini gösteren Halis Karataş bu başarıları ile kendisini acımasızca eleştiren bazı kişilere de en iyi cevabı sahada vermiş oldu diyebiliriz.

Ülkemizde meyve veren ağacın taşlanması sıradan bir olaydır bu nedenle de Halis Karataş'da bunun sıkıntısını yaşamaktadır diye düşünüyorum.

Halis Karataş'ın hayat hikayesi için tıklayın

2013 Santalin Koşusu-Elevato


2400 metre çim pistte düzenlenen 2013 Santalin koşusunu Elevato isimli safkan jokeyi Nurettin Şen ile kazanmayı başardı.

Bu önemli koşuyu Tonya isimli safkan ikinci,Blue Beads ve Divine River isimli safkanlarda atbaşı olarak tabelayı tamamladılar.

Yarışı kazanan Elevato'nun yarışı bitiriş derecesi 2.32.85 olurken ganyanı 5.85 da verdi.

2013 Santalin koşusu

2013 Atıf Esenbel koşusu-El Conquerador


2013 Atıf Esenbel koşusunu EL CONQUERADOR isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanarak arka arkaya üçüncü birinciliğine ulaştı.

Start verildiğini gibi liderliği alan safkan yarışı beyaz bayrak ayna yaparak rakiplerini yanına yaklaştırmadan çok rahat kazandı.

Bu önemli koşuyu Astorya isimli safkan koşuyu ikinci,Dutyfree isimli safkan üçüncü,Savurlu isimli safkan da koşuyu dördüncü bitirdi.

1400 metre mesafedeki koşuyu kazanan El Conquerador isimli safkanın yarışı bitiriş derecesi 1.22.74 olurken ganyanı da 1.75 verdi.

2013 Atıf Esenbel koşusu

2013 Sakarya Koşusunu Kuloğlu kazandı


2 kasım 2013 tarihinde İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Sakarya koşusunu Kuloğlu isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

Çaldıran koşusunda Blaze to Win isimli safkana geçilerek arka arkaya en fazla yarış kazanan safkan olma şansını kaçıran Kuloğlu böylelikle rakibinden rövanşı aldı.

Kurtar Baba ve Kırdemirkır isimli safkanların yüksek tempolarına ayak uydurmayan ve kendi temposunda grubu geride takip eden Kuloğlu akıllı bir yarış stratejisi ile kazandı diyebiliriz.

bu önemli koşuyu Blaze to Win isimli safkan ikinci,Hard Baby isimli safkan üçüncü,Rain over Me isimli safkan da dördüncü olarak bitirdiler.

1800 metre çim pistte koşulan Sakarya koşusunu kazanan Kuloğlu'nun yarışı bitiriş derecesi 1.49.37 olurken ganyanı da 1.65 verdi.

Bomba olarak önerdiğim Hard Baby'nin çok iyi bir performans gösterdiğini ve bu grubun bir altında çok iyi işler yapacağını da bir kenara not etmek gerekiyor.

2013 Sakarya koşusu

2013 Vali Koşusunu Rast kazandı


2400 metre çim pistte düzenlenen Vali Koşusunu Rast isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

Hisarbey'in tempo verdiği koşuyu son 200 metrede iç kulvardan güzel bir yol bularak sprinte kalkan Rast başarılı performansı ile fotoyu önde geçti.

Bu önemli koşuyu Bayhan isimli safkan ikinci,Hisabey isimli safkan koşuyu üçüncü,Dağaşan isimli safkanda dördüncü olarak tabelayı tamamladı.

2400 metre çim pistte koşuyu kazanan Rast'ın yarışı bitiriş derecesi 2.42.52 olurken,ganyanı da 3.00 verdi.

Özellike Ayçıra'nın sıkıştırmalarından dolayı çok yüksek tempoda yarışı önde götüren Hisarbey ve yarışta önünün kapanmasına rağmen ikinci olan 9 yaşındaki Bayhan'a ayrı bir parantez açmak gerekiyor yarışı kazanmış kadar koştular bana göre

2013 Vali koşusu-Rast

2013 Kağıthane koşusu atbaşı bitti


2 kasım 2013 cumartesi günü İstanbul veliefendi hipdoromunda koşulan Kağıthane Koşusunu Tulbarkan isimli safkan ve Gümbürgümbür isimli safkanlar atbaşı olarak koşuyu ile kazanmayı başardılar.

Bu önemli koşuyu Velicankızı üçüncü,Alişirinoğlu da dördüncü olarak tamamladılar.

Yarışı önde kurduğu sert temposuyla dikkat çeken Gökhan Kocakaya'lı Tulbarkan ve sonlarda etkili gelen Halis Karataş'lı Gümbürgümbür fotoyu aynı anda geçerek koşuyu kazandılar.

1400 metre çim pistteki mücadeleyi kazanan safkanların yarışı bitiriş derecesi 1.31.49 olurken,Tulbarkan'ın ganyanı 2.50 verirken ,Gümbürgümbür'ün ganyanı ise 1.15 verdi.

2013 Kağıthane koşusu

2 kasım 2013 Breeders Cup tahminleri

2 kasım breeders cup

1.ayak (Breeders Cup Turf Sprint)

Geçtiğimiz sene bu önemli koşuyu kazanan 12 numaralı MIZDIRECTION,geçen senenin ikincisi 1 numaralı JERANIMO ve geçtiğimiz senenin üçüncüsü 4 numaralı RENEESGOTZIP isimli safkanların rövanş mücadelesi olacağını düşünüyorum.

bu üç safkan dışında at yazmak isteyenlere yarış performansı çok istikrarlı olan 7 numaralı TIGHTEND TOUCHDOWN isimli safkanı öneriyorum.

2.ayak (Breeders Cup Juvenile)

Katıldığı iki koşuyu da kazanan 13 numaralı HAVANA ve Grup 1 Hopeful Stakes koşusunu galibiyetle bitiren 14 numaralı STRONG MANDATE öncelikle şans verdiğim isimler.

Yarış hayatının ilk koşusunu çok rahat kazanırken dikkatleri üzerine çeken 6 numaralı TAP IT RICH, ve Grup 1 FrontRunner Stakes galibi 5 numaralı BOND HOLDER en ufak hatayı affetmeyecek isimler.

10 numaralı WE MISS ARTIE ise koşunun sürprizinde değerlendirilebilir.

3.ayak (Breeders Cup Turf)

2013 yılında Avrupa yarışların çok iyi performanslar gösteren ve adından sözettiren son 2 koşusunda Grup 1 Yorkshire Oaks ve Grup 1 Irish Champion Stakes’i kazanan kısrak 7 numaralı THE FUGUE günün ilk bankosu.

4.ayak (Xpressbet Breeders Cup Sprint)

Son 6 koşunun dördünü kazanma başarısı gösteren Grup 2 True North Handicap galibi 8 numaralı FAST BULLET eküri avantajı ile favorim.

Başarıyı alışkanlık haline getiren ve yarış hayatında koştuğu 8 yarışın beşini kazanan 3 numaralı GENTLEMEN’S BET ve son koşusundan Grup 1 galibiyetle dönen 7 numaralı PRIVATE ZONE ciddi şansa sahip isimler.

12 numaralı LAUGH TRACK ise koşunun sürpriz yapma ihtimali yüksek safkanı olarak değerlendirilebilir.

5.ayak (Breeders Cup Mile)

Geçtiğimiz yıl bu koşuyu kazanan ve 2012 yılında amerika'da yılın atı seçilen kariyerinde start aldığı 26 koşunun 18’ini kazanan şampiyon safkan 8 numaralı WISE DAN günün ikinci bankosu olarak başarılarına bir yenisini ekleyecektir.

6.ayak (Breeders Cup Classic)

Festivalin en merak edilen yarışı olan 5 milyon dolarlı bu koşuda benim tercihim H yönünde.

2 kasım 2013 Breeders Cup kuponum;

1.ayak; 12,1,4,7
2.ayak; 14,6,5,10
3.ayak; 7
4.ayak; 8,3,7,12
5.ayak; 8
6.ayak; H

kupon bedeli ; 23,40 TL

Adana at yarışı yorumları 2 kasım 2013

02-11-2013 adana yarış programı
birinci ayak;

Bu grubun üstünde güç ve kaliteye sahip olduğunu düşündüğüm 7 numaralı MY PEGASUS bu koşuyu kazanacaktır diye düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

İlk ayağı tek atmayı riske edemeyenlere 5 numaralı Altınkaya ve 2 numaralı Mayan isimli safkanları öneriyorum.

ikinci ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacğaı maiden mücadelede yarış hayatının ilk koşusundan dördüncülükle ayrılan 7 numaralı Little Eagle favorim.

4 numaralı İkizdeniz ve 10 numaralı Serial Girl en ciddi rakipleri olacaktır.

3 numaralı Herogirl daha sonraki ihtimal.

üçüncü ayak;

5 numaralı Tuş Kilidi,14 numaralı Kubatoğlu,9 numaralı Seymenağa ve 2 numaralı Asil Gelin ayrım yapmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

dördüncü ayak;

2 numaralı Yandımayşe,3 numaralı Yunus Su,7 numaralı Adanalı,8 numaralı Edabalım bu ayak için şans verdiğim isimler.

beşinci ayak;

1 numaralı BELOVED idmanlarında çok iyi işler yaparak bu koşuya hazırlandı uygun rakipler yanında günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

Eküri avantajı ile 9 numaralı Şahserim ve 3 numaralı Burgaz Güzeli öncelikli şans verdiğim isimler.

10 numaralı Sim Sim ve 13 numaralı Uçan Gül en ufak hatayı affetmezler.

1 numaralı Alburak kızı daha sonraki ihtimal.

Adana altılı kuponum 2 kasım

1.ayak; 7
2.ayak; 7,10,4,3
3.ayak; 5,14,9,2
4.ayak; 2,3,7,8
5.ayak; 1
6.ayak; 9,3,10,13,1

kupon bedeli ; 16 TL

İstanbul at yarışı tahminleri 2 kasım 2013

02.11.2013 istanbul yarış programı
2 kasım 2013 cumartesi günü İstanbul Veliefendi hipodromunda düzenlenecek yarışlar saat 14:30 da başlayacak.

Birbirinde önemli koşuların yer aldığı programın bize göre en ön plana çıkan safkanı altılı ganyanın son ayağındaki Pan Amore isimli safkan.

Günün en önemli yarışları ise Vali,Sakarya,Kağıthane,Santalin,Atıf Esenbel koşuları;

2 kasım İstanbul at yarışı yorumları

birinci ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında maiden dan çıkamamasına rağmen yarış hayatında koştuğu yedi koşunun altısını tabelada bitiren ve dört ikincilik elde eden son koşusunu da boyun farkı ile ikinci bitiren 4 numaralı DIVINA COMMEDIA büyük şansa sahip.

Büyük beklentilerle yarış hayatına başlayan ancak ilk koşusu büyük hayal kırıklığı yaratan 5 numaralı Life is Life Halis Karataş faktörü ile hata kollayacaktır.

8 numaralı THE PROFESSIONEL idmanlarını yarışa yansıtırsa etkili olur kuponlara eklemekte fayda var.

3 numaralı Direhorse ise geniş kuponlar için önereceğim diğer safkan ters bir yarış çıkarabilir.

ikinci ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Kağıthane koşusunda senenin en başarılı safkanlarından olan 2 numaralı GümbürGümbür ve 3 numaralı Velicankızı arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

İki safkan eksik koşarsa altılı bu ayaktan para yapar diye düşünüyorum ve her ihtimale karşılık son koşusunu kazanan 5 numaralı Babür ve  7 numaralı Buzkaya'yı da bomba isim olarak kuponlara ekleme taraftarıyım.

üçüncü ayak;

Günün bir diğer önemli koşularından olan Vali koşusunda yaşı ilerlese de eküri avantajı ile 2 numaralı Bayhan ve 10 numaralı Rast öncelikle şans verdiğim isimler.

Patlamaya hazır bomba olarak gördüğüm ve bu koşuda bunu yapabilecek olduğunu düşündüğüm 5 numaralı Gezeroğlu,sprinter yapısı ile 13 numaralı Özfidan ve önce boş kalırsa 6 numaralı Hisarbey bu ayakta şans verdiğim diğer isimler.

12 numaralı Yürekkaya sık koşmasına rağmen ekürileri ile fotoyu önde geçebilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olan Sakarya koşusunda Kuloğlu ve Kırdemirkır önde kurma mücadelesi göstereceklerinde yarışın yüksek tempolarda geçmesini bekliyorum.

Bu da Çaldıran koşusunda sprinti ile göz kamaştıran 2 numaralı Blaze to Win isimli safkanı çok şanslı kılıyor.

Mesafenin de uzamasının bu safkanın avantajı olacağı kanaatindeyim bu nedenle de Blaze to Win isimli safkanı banko olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Atıf Esenbel koşusunda öncelik son iki koşusunu kazanırken çok iyi gözüken ve eski günlerine dönüş sinyalleri veren 5 numaralı EL CONQUERADOR isimli safkanda.

Ancak bu yarışta sprinter safkan 1 numaralı Astorya ve 3 numaralı DutyFree olmadan kupon yatırmak çok riskli olacaktır.

Ayrıca son koşusunu kazanırken harika gözüken 9 numaralı Savurlu'da ihmale gelmez.

altıncı ayak;

Altılı ganyanın son ayağında 12 numaralı PAN AMORE tonya'dan son koşunun rövanşını alacaktır diye düşünüyorum.

Uzayan mesafede son koşusundaki gibi erken sprinte kalkmazsa bu safkanın fotoyu önde geçmesini bekliyorum.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

2 kasım İstanbul at yarışı kuponum;

1.ayak; 4,5,8,3
2.ayak; 2,3,7,5
3.ayak; 2,10,5,13,6,12
4.ayak; 2 
5.ayak; 5,1,3,9
6.ayak; 12

kupon bedeli ; 19,20

Alternatif kuponum;

1.ayak; 8
2.ayak; 2,3,4,7
3.ayak; 2,6,10,12,13,17,20
4.ayak; 2,4,6,7
5.ayak; 1,3,5,8
6.ayak; 12

kupon bedeli ; 22,40 TL

Günün safkan önerileri;

günün bankosu ; Pan Amore

günün sürprizi ; Yürekkaya

günün bombası ; Hard Baby

labelsİstanbul at yarışı tahminleri 2 kasım 2013 cumartesi,istanbul tahmini tüyoları,yorumlar,bomba yarış tahminleri

1 kasım cuma Breeders Cup at yarışı tahminleri

Breeders Cup 1 kasım 2013 cuma
Dünyanın en büyük at yarışı festivallerinden biri olan Breeders' Cup yarışlarına bu sene bahis oynanabilecek.

1 - 2 Kasım Cuma ve Cumartesi günleri Amerika'nın Santa Anita Park Hipodromu'nda yapılacak Breeders' Cup yarışlarına dünyanın en kaliteli ve başarılı atları katılacak.

İki gün boyunca koşulacak 14 yarışta milyon dolarlık ikramiyeler dağıtılacak.

1 kasım 2013 Breeders Cup at yarışı tahminleri

1.ayak (Breeders Cup Marathon)

2800 kum pistte koşulacak koşuda G3 galibiyeti ile bu koşuya gelen 3 numaralı COMMANDER ve grubun en kariyerli atlarından biri olan 9 numaralı POOL PLAY öncelikli şans verdiğim isimler.

10 numaralı WORLDLY ve 6 numaralı INDIAN JONES kuponlarda olması gereken kaliteli safkanlar.

2.ayak (Breeders' Cup Juvenile Turf)

1600 metre çim pistte koşulacak 550 bin dolarlık koşuda 2 numaralı GIOVANNI BOLDINI form durumu ve kalitesi ile rakiplerinin bir adım önünde.

4 numaralı OUTSTRIP Grup 2 yarışı kazanırken gösterdiği performansı sergilerse bu koşuda da etkili olacaktır.

13 numaralı BASHART ve 9 numaralı WILSHIRE BOULEVARD yarışın diğer kazanma şansı verdiğim isimleri.

3.ayak (Breeders' Cup Dirt Mile)

Günün sonucu en merak edilen ve birbirine denk safkanların mücadele edeceği koşuda kariyerinde iki grup 1 galibiyeti bulunan 10 numaralı VERRAZANO,yine bu sene Grup 1 yarış kazanan 2 numaralı GOLDEN TICKET öncelikli şansa sahip isimler.

Grup 1 galibiyetleri bulunan 12 numaralı GOLDENCENTS 9 numaralı CENTRALINTELIGENCE çok formda ve kaliteli safkanlar ihmale gelmez kuponlara işaretlemek lazım.

4 numaralı BRUJO DE OLLEROS koşunun sürprizini yapabilir.

4.ayak (Breeders Cup Juvenile Fillies Turf)

Dişi ingiliz atlarının katılacağı 1600 metre çim pistteki koşuda 6 numaralı VORDA,14 numaralı MY CONQUESTADORY ve 8 numaralı CHRISELLIAM arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

5.ayak (Breeders Cup Distaff)

Katıldığı 21 koşunun 12’sini kazanan ve 4.69 Milyon $ kazancı bulunan 5 Grup 1 galibi şampiyon kısrak 4 numaralı ROYAL DELTA öncelikli şans verdiğim isim.

Katıldığı son 4 Grup 1 koşuyu  kazanan muhteşem 3 yaşlı dişi tay 6 numaralı PRINCESS OF SYLMAR ve geçtiğimiz yıl G1 BC Juvenile Fillies’i kazanıp yılın en iyi 2 yaşlı dişi tayı seçilen 3 numaralı CLOSE HATCHES en yakın rakipleri olurlar.

6.ayak (President of the United Arab Emirates Cup Invitational Stakes)

Eküri avantajı ile 11 numaralı SO BIG IS BETTER,ülkemizde kenter yaparak kazanan 5 numaralı NO PROBLEM AL MAURY,6 numaralı GRİLLA ve 10 numaralı MS DIXIE ayrım yapıldan kuponlara işaretlemenizi önereceğim isimler.

1 kasım cuma Breeders Cup altılı kuponum;

1.ayak; 3,9,10,6
2.ayak; 2,4,13,9
3.ayak; 10,2,11,9
4.ayak; 6,14,8
5.ayak; 4,6,3
6.ayak; 11,5,6,10

kupon bedeli ; 69,12 TL

1 kasım 2013 bursa at yarışı tahminleri

01.11.2013 bursa yarış programı
birinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede 9 numaralı Rengi Sudem isimli safkan idmanların iyi dereceler sergiledi bu nedenle favorim.

İlk koşusunda fazla sıkılmadan beşincilik elde eden 10 numaralı Sessizce isimli safkandan çok farklı bir yarış bekliyorum.

Eküri avantajı ile 8 numaralı Prences Rosalin ve yarış tecrübesi ile 6 numaralı Tahinciolu ihmale gelmeyecek safkanlar.

ikinci ayak;

Arka arkaya iyi yarışlar çıkaran ve birincilik zamanının geldiğini düşündüğüm 4 numaralı Görüntü ve Erhan Yavuz faktörü ile 3 numaralı Hürdağ eşit şans tanıdığım isimler.

Bu safkanlar eksik koşarsa 5 numaralı Muazzez ve yarış hayatının ikinci koşusunda maiden dan çıkan 7 numaralı Cerrah devreye girebilirler.

10 numaralı Muhtarınoğlu kalitesi ile devreye girebilir dikkat.

üçüncü ayak;

Son koşusunu 2100 kum pistte rahat bir şekilde kazanan 3 numaralı Legend Ring devam eden formu ile bu koşuyu da kazanacaktır Günün bankosu.

dördüncü ayak;

Veliefendi'de arka arkaya iki yarış kazanan ve Bursa'ya gelen 5 numaralı Özümtatar pisti yadırgamazsa yine koşuyu kazanabilir.

İzmir'den Bursa'ya gelen ve koştuğu yarışta üçüncülük elde eden 3 numaralı Şafakhanım koşunun iddialı isimlerinden.

Son koşusundan az farkla ikinci ayrılan 4 numaralı Erçeşmeli devam eden formu ile rakiplerinin hatasını kollayacaktır.

1 numaralı Karahanlı koşunun sürpriz ismi olabilir.

beşinci ayak;

Son koşusunu kazanan kalite safkan 6 numaralı Kum Baba eski günlerini hatırlatır bir performans sergilemişti.

Bu koşuda da etkili olacaktır diye düşünüyorum.

1 numaralı Çiftçibeyi,2 numaralı Mususi,5 numaralı Ice Mountain ihmale gelmeyecek isimler.

altıncı ayak;

Son koşusunda sert gruptan etkilenen 1 numaralı İLKAYHAN uygun grupta yarışı kazanacaktır diye düşünüyorum.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

1 kasım 2013 bursa altılı kuponum;

1.ayak; 9,10,8,6
2.ayak; 4,3,7,10
3.ayak; 3
4.ayak; 5,3,4,1
5.ayak; 6,1,2,5
6.ayak; 1

kupon bedeli ; 12,80

labels; 1 kasım 2013 bursa at yarışı tahminleri,bursa yorumları 1 kasım,altılı bursa kasım 1,bursa yarış tüyoları 1 kasım,cuma bursa

1 kasım İngiltere Wolverhampton tahminleri

1-11-2013 ingiltere yarışları
1 kasım 2013 cuma günü İngiltere Wolverhampton hipodromunda koşulacak yarışlar 8 koşudan oluşuyor.

İngiltere Wolverhampton yarışları saat 18:25 de start alacak altılı ganyan ise saat 19:25 de başlayacak.

(Birim fiyat : 3 kuruştur)

İngiltere Wolverhampton erken bahis oranları

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU52-13
2.KOŞU16-27-4
3.KOŞU3-59-110-4
4.KOŞU6-15-4-128-3-2
5.KOŞU2-35-14-7
6.KOŞU1-45-72-3
7.KOŞU10-98-4-21-3
8.KOŞU10-18-2-63-5

Şanlıurfa yarış günleri başlıyor


Sonbaharın gelmesi ile birlikte senenin bu dönemlerinde koşulan Şanlıurfa Yarış Sezonu start almaya hazırlanıyor.

4 kasım 2013 tarihinde pazartesi günü başlayacak Şanlıurfa yarışları Kasım ve Aralık aylarında koşulacak.

Sadece pazartesi günleri olacak Şanlıurfa yarış günlerinde toplam 63 koşu planlandı.

30 aralık 2013 pazartesi günü sonlanacak yarış günlerinin  yarışseverlere şans getirmesi dileğiyle

Kurtiniadis yarış atı kariyeri-resimleri-yarışları


At yarışı tarihimizin yakın geçmişindeki şampiyon safkanlardan biri olan Kurtiniadis çok büyük başarılar kazanarak sahiplerine büyük paralar kazandırmıştır.

Sabırlı,Ribella gibi safkanlarla aynı dönemde koşması nedeniyle çok daha büyük başarılar yakalamasına engel olmuştur diyebiliriz.

Kurtiniadis yarış atı kariyerine 4 ağustos 2005 tarihinde Şartlı 1 koşuda yarış yaşamına başlar, farklı biten yarışta kendi halinde bir 3.lük elde eder.

Henüz maiden iken, G3 II.İnönü koşusunu fotoda kaybeder. İlerleyen yıllarda çok farklı yarışlara imza atacağı Ankara pistinde aldığı ilk startın da ki İsimsiz G3 koşuda ilk birinciliği ile tanışır.

Ent/G2 Kraliçe II.Elizabeth koşusu galibiyeti ile kendisini kanıtlar.

 Ankara da G1 Çaldıran koşusuna favori olarak girer, Lovely Doyoun’un sürprizi ile sonuçlanan koşuda Anabelle ardında üçüncülükte kalır.

Bu mağlubiyet sonrası oldukça uzun bir süre Ankara pistinde yarış kaybetmeyecektir.

6 aylık bir ara sonrasında ilk startını G3 Preveze koşusu ile alır, Hizelbeyi ile olan mücadelesinde fotoya yakın ikinci kalırken 1600m mesafede 1.34- içerisindeki performans göz alıcıdır.

G1 Erkek Tay Deneme koşusunda Mummys Love’a, geçilerek ikincilikte kalır. G1 Anafartalar koşusu birinciliği ile güven tazeler.

Ankara da G2 Mehmet Akif Ersoy koşusunu kolay kazanır, G1 Fatih Sultan Mehmet koşusunda kendisinden yaşça büyük rakipler arasında girdiği mücadeleden şampiyon Sabırlı ardında ikincilik elde eder.

Ent.Topkapı koşusunda yabancı katılımcılar ve yine kendisinden yaşça büyük önemli isimler arasında tek 3 yaşlı tay olarak start alır, Ribella ve Kaneko ardında üçüncülük elde ederken Sabırlı ve konuk katılımcıları geride bırakmıştır.

Bursa da ki isimsiz G3 sonrasında, İstanbul da G3 Zühtü Erişen koşusunu kazanarak yılı kapatır.

6 ay kadar bir ara sonrasında KV8 TSYD koşusunda Sabırlı ile foto olur ve bir baş farkı ile ikincilikte kalır, ardından 2000 metre mesafede G2 İsmet İnönü koşusuna katılır boyun farkı ile Ribella ardında ikincilik elde eder.

Rakipler bir hayli güçlü ve şampiyon isimlerdir, önceki dönemin ve bir öncekinin, yeni jenerasyon ile gelen isimler ile birlikte Kurtiniadis şampiyonların gölgesinde kalmaz, en iddialı isimler ile en iyi mücadelelerin içindedir.

Çok sevdiği Ankara pistinde G2 Fevzi Çakmak koşusunu kazanır, G2 Adnan Menderes koşusunda Sabırlı, Cincinnati Kid ve Kurtiniadis mücadelesi çok az farklar ile sonuçlanmıştır.

Bu koşu sonrasında G1 Başbakanlık koşusuna çıkar, sürpriz sonuçla Prince Of Eulleup birinciliğe uzanırken, Annosh, Ribella, Arala biten sıralamada Kurtiniadis 5.olmuş ve ilk kez tabela dışında kalmıştır.

G2 Celal Bayar koşusunda Tiramisu ardında ikincilik elde eder, her mesafede başarılı neticeler elde etse de uzayan mesafelerde biraz daha eksik olduğunu söyleyebiliriz. Bu durum yaşın ilerlemesi ile biraz daha hissedilir seviyeye çıkacaktır.

Çok sevdiği Ankara pistinde kaybedecek gibi değildir, G3 KKTC koşusunu zorlanmadan kazanır. G1 TJK koşusunda Tiramisu ciddi rakipleri bir kez daha geride bırakmayı başarırken Kurtiniadis ikincilik elde eder.

G1 Byerley Türk koşusunda ilk kez kum piste çıkar, şampiyon Fairson’un Harputlu Gaggoş’a geçildiği koşuda Kurtiniadis beşinci olurken ikinci kez tabela dışında kalmıştır.

G3 Fetih koşusunda Çilli Çocuk kazanan isim olurken Kurtiniadis bu ikincilik ile yılı kapatır.

2008 yılına hızlı bir giriş yapar 1600m mesafede G3 Dünya Vet.Hek. Günü koşusu ile Ankara da yılın ilk startını alır, 1.33,82 derecesi ile pist rekoruna imza atarken pistindeki farkını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

G2 İsmet İnönü koşusu Salvatore, Sabırlı biterken Kuriniadis tabelayı tamamlayan isimdir. Yine Ankara da Fevzi Çakmak koşusu kolay kazanılır, bu koşu ile birlikte G1 Başbakanlık koşusu ve bir ilk gerçekleşir.

Ribella, Inspector, Salvatore gibi önemli isimler arasında Salvatore ve Kurtiniadis ikilisi mükemmel bir mücadeleye girer.

2.00,44 bitiriş derecesi ile koşu at başı olarak sonuçlanır.Mükemmel mücadelenin kazananı yoktur ve birinciyi fotofinish bile ayıramaz.

G1 Fatih Sultan Mehmet koşusunda bir burun ucu ile Sabırlı’ya geçilir, Ent.Topkapı koşusunda 3 yabancı iştirakçi ilk 3 sıralamayı oluştururken, Kurtiniadis tabelayı tamamlayan isimdir.

G3 Marmara koşusunu uzak fark ile kazanır, G2 Osmangazi koşusundaki sürpriz ikincilik ile yılı kapatır.

2009 yılına Dünya Vet.Hek Günü, G3 Vehbi Koç koşularını kazanarak başlar, isimsiz G1 de Sabırlı ardında ikincilikte kalır, G1 Başbakanlık koşusunda Inspector’e geçilir.

G1 Fatih Sultan Mehmet koşusunda bu kez fotoda gülen taraf olmuştur, şampiyon rakibi Sabırlıyı mağlup ederek birinciliğe uzanır.

G3 Marmara, G2 Osmangazi yıl içindeki diğer iki galibiyetidir. Sentetik kum pistteki G1 Byerley Turk koşusunu fotoda Dervişağa’ya kaybeder.

2010 yılı bu safkan için altın bir yıl olmuştur diyebiliriz

safkan 2010 yılında
  • İstanbul Belediye başkanlığı koşusu
  • Adnan Menderes koşusu,
  • İsmet İnönü koşusu
  • G1 Haliç koşusu
birinciliklerini elde etmiştir.

Kurtiniadis son startını 30 ekim 2011 tarihinde  almış ve koşuyu kazanarak 8 yaşında pistlere veda etmiştir.

Katılmış olduğu 58 koşudan, 22 birincilik elde ederek büyük bir başarı yakalamış ve bu koşularda sadece 3 kez tabela dışı kalmıştır.

Bu safkan yakaladığı başarıların büyük bir bölümünü Selim Kaya ile koşarken elde etmiştir.Ayrıca Mehmet Kaya ve Yalçın Akağaç ile de önemli birincilikleri bulunmaktadır.

önemli zaferleri
  • 4 Grup 1
  • 6 Grup 2
  • 8 Grup 3 
  • 1 A 3 
yarış neticeleri

(3211322112311221352125214112412112214112211113273335376321)

Kurtiniadis resimleri





Sabırlı'yı geçiyor

31 ekim altılı ganyan yorumları Spy X

31.10.2013 spy x yorumları
31 ekim 2013 diyarbakır altılı yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın başlangıcında İSMETİNOĞLU (2) favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumuyla AZYAZ (4) güçlü rakibidir. DERBEDER (5) ve BARAK OBA (6) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

2.ayak: Formda olan BARSBAY (6-14) ve AKTAŞOĞLU (5) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. CANKURUŞ (11) yakın takipçileri olacakken; PANTER (2) sürpriz şans verilebilecek isimdir.

3.ayak: İyi durumuyla NOBODY IS PERFECT (3) ve ekürisiyle SOUTH CENTER (9-2) koşudaki en şanslı isimlerdir. VARTİKA (10) yarıştaki ciddi rakipleri olacakken; WIND ROSE (11) diğer şans verilebilecek isimdir.

4.ayak: Formda olan ARLING (2) ve LITTLE CAT (5) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. CAMARADERIE (8) yakın takipçileri olacakken; FUNKY BOY (7) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

5.ayak: Artan formuyla YIKILA YIKILA (10) koşuda favori şans verilebilecek isimdir. İyi durumda olan ABJAR ACADEMY (8) ciddi rakibi olacaktır. JOYEUX (7) ve LE LUCO (3) sırasıyla diğer şans verilebilecek isimlerdir.

6.ayak: İyi durumda olan TEKELİHAN (2) ve GOBAK OĞLUYAM (1) yarışta birlikte şans verilebilecek isimlerdir. KAÇAR FEVZİ (3) güçlü rakipleri olacakken; RECEP AĞA (11) ihmal edilmemesi gereken isimdir.

31 ekim 2013 izmir altılı yorumları

1.ayak: İyi form durumuyla NATIVE STAR (5) ve ÖMER TURGAY (9) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. SON OF SEA (6) ciddi rakipleri olacakken; KURLING (1) diğer şans verilebilecek isimdir.

2.ayak: Artan formuyla ŞİRİNCE (2) ve ekürisiyle SU GÜZELİ (5-3) en şanslı isimlerdir. GÜLYAZI (1) güçlü rakipleri olacaktır. KIZIM BERNA (12) diğer şans verilebilecek isimdir.

3.ayak: İyi durumda olan SPRING RAIN (3) koşudaki ilk şans verilebilecek isimdir. İKRAN (4) en yakın takipçisi olacaktır. SUNNY SIDE (9) ve WESTERN LADY (5) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

4.ayak: Formda olan YAVUZSOY (2) ve MURATKAYA (6) koşuda birlikte şans verilebilecek isimlerdir. TANAÇAN (1) en yakın takipçileri olacaktır. BİRCANKAYA (4) sürpriz olarak şans verilebilecek isimdir.

5.ayak: İyi durumuyla GÖKLERİN YILDIZI (3) koşudaki en şanslı isimdir. Formda olan KRIZANTEM (4) ve TROPICAL THUNDER (9) ciddi rakipleri olacakken; QUICK STEP (1) diğer şanslı ismdir.

6.ayak: Artan formuyla CRACKEN (3) günün son koşusunda kazanmaya en yakın isimdir. FESTINA LENTE (7) en yakın takipçisi olacaktır. LİMONATA (14) ve KILLER RACE (4) ihmal edilmemesi gereken isimlerdir.

İzmir yarış tahminleri 31 ekim perşembe

31.10.2013 izmir yarış programı
birinci ayak;

5 numaralı Native Star ankara'da koştuğu yarışlardan sonra İzmir'e gelen ve bu pistte de iyi koşacağını düşündüğüm bir safkan bu nedenle de favorim.

Bu aralar kötü yarışlar sergilese de kalitesiyle bu tarz gruplarda iddialı olacağını düşündüğüm 3 numaralı West Wind ihmale gelmeyecek bir safkan.

6 numaralı Son of Sea ve 4 numaralı Alaf daha sonraki ihtimaller.

ikinci ayak;

Son koşusunu büyük bir sürpriz yaparak kazanan 2 numaralı Şirince devam eden formu ve uygun grup avantajı ile favorim.

Eküri avantajı ile 5 numaralı Su Güzeli ve 9 numaralı Destenaz etkili performans beklediğim isimler.

8 numaralı Hatunsuyu koşunun sürprizini yapabilir.

üçüncü ayak;

Uzun bir zaman sonra birincilik elde eden 3 NUMARALI Spring Rain bu koşuda da iyi koşacaktır.

1 umaralı Big Star,4 numaralı İkran ve 10 numaralı Happy Love ihmale gelmeyecek safkanlar.

dördüncü ayak;

Son koşusunda ağır kilodan etkilenen 6 numaralı MURATKAYA hafifleyen kilosu ile büyük avantaja sahip.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

7 numaralı Sprectacular Girl,8 numaralı Baloucat,5 numaralı My Queen ve 2 numaralı White Lady ayrım yapılmadan yazmanızı önereceğim isimler.

altıncı ayak;

2 numaralı Ezgican'ın beklenen patlamayı bu koşuyla yapacağını ve fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum günün ikinci bankosu.

31 ekim izmir altılı kuponum;

1.ayak; 5,3,6,4
2.ayak; 2,5,9,8
3.ayak; 3,1,4,10
4.ayak; 6
5.ayak; 7,8,5,2
6.ayak; 2

KUPON BEDELİ ; 12,80 TL

31 ekim Diyarbakır at yarışı yorumları

31.10.2013 diyarbakır yarış programı
birinci ayak;

Diyarbakır'da start aldığı iki yarışta da çok etkili performanslar gösterip bir birincilik bir de ikincilik elde eden 2 numaralı İsmetinoğlu sevdiği mesafede favorim.

Yine bu mesafelerde her zaman bir şekilde söz sahibi olmayı başaran 5 numaralı Derbeder bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

7 numaralı Small Halo ve son koşusu ölçü olmayan kalite safkan 4 numaralı Azyaz ihmale gelmeyecek safkanlar.

ikinci ayak;

son koşusunda kısalan mesafeden etkilenen ve kötü bir performans gösteren 2 numaralı Panter 2400 de çok etkili koşacaktır.

5 numaralı Aktaşoğlu bu tarz gruplarda iyi işler yapıyor ihmale gelmez.

Eküri avantajları ile 3 numaralı Servetkaya ve 6 numaralı Barsbay'ı da kuponlara ekleyip rahat bir yarış seyredilebilir.

üçüncü ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede idmanlarındaki dereceleri ile rakiplerinde daha iyi gözüken 3 numaralı NOBODY IS PERFECT favorim.

Son koşusu ölçü olmayan 8 numaralı Sessiz Çığlık ve arka arkaya çok iyi yarışlar koşan 9 numaralı Suoth Center eküri avantajı ile ihmale gelmeyecek safkanlar.

5 numaralı Delideli de bu koşuda sürpriz yapabilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Birbirine denk ve vasat safkanların yarışacağı bu koşuda 2 numaralı Arling,5 numaralı Little Cat,10 numaralı Unstoppable ve 4 numaralı Big moon lady ayrım yapılmadan kuponlara işaretlemenizi önereceğim safkanlar.

beşinci ayak;

Son iki koşusunda 1800 ve 1700 metre kum pistte birincilikler elde eden ve çok iyi durumda gözüken 13 numaralı Greengage bu koşuyu da kazanmasını beklediğim bir safkan.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

sevdiği pist ve mesafede yarışacak olan ve son üç koşusunda üçüncülük elde eden 3 numaralı Kaçar Fevzi favorim.

2 numaralı Tekelihan ve 8 numaralı Ceyar en ciddi rakipleri olurlar.

9 numaralı Efehaçım ve 4 numaralı Orfeus sürpriz şansı tanıdığım isimler.

31 ekim diyarbakır altılı kuponum;

1.ayak; 2,5,7,4
2.ayak; 2,5,3,6
3.ayak; 3,8,9,5
4.ayak; 2,5,10,4
5.ayak; 13
6.ayak; 2,3,8,9,4

kupon bedeli ; 38,40 TL

Secretariat yarış atı efsanesi

secretariat yarış atı
Bırakın at yarışı tarihini spor tarihinin en unutulmaz başarılarından birini yakalayan hayatı filmlere konu olan bir safkandır Secretariat.

Triple crown olarak adlandırılan ve dünyanın en başarılı safkanlarının katıldığı 3 koşuyu arka arkaya kazanan ve yarış dereceleri ile rekorlar bir safkandan bahsediyorum.

1973 yılında Triple crown'un son ayağı olan belmond stakes'i tam olarak 31 boy farkla kazanan safkan dünya literatüründeki rekorları alt üst etmiştir

1970 yılında dünyaya gelen ve sahibi olan ev hanımı tarafından yetiştirilen bu safkan kendisinden beklenmeyecek derecede büyük başarılar kazandığı gibi hayat hikayesi ile de hayranlık uyandırmıştır.

Babasının Azheimer hastalığı ve annesinin ölümü nedeniyle at yetiştiriciliğine başlayan Penny Chenery çiftliğindeki şampiyon bir aygırın doğumu ile borçları ödemeyi düşünmektedir.

Yapılan kura sonucunda Secretariat'ı seçen ev hanımı Penny Chenery çevresindeki herkesin önerilerine rağmen atı satmaya yanaşmaz.

Penny Chenery ile Secretariat arasında oluşan dostluk belki de dünya tarihinin en başarılı yarış atının sahne almasını sağlayacaktır.

Normal bir atın kalbinin tam üç kat büyüklüğünde bir kalbe sahip bu safkan tam 19 sene yaşamış ve Penny Chenery'e milyon dolarlar kazandırmıştır.

Adına heykeller dikilen Secretariat'ın dünya üzerinde hala daha hayranları bulunmakta ve yarış videoları izlenme rekorları kırmaktadır.

Secretariat filmini izlemek için tıklayın

secretariat resimleri



Penny Chenery
secretariat heykeli 
secretariat
31 boy fark

istanbul 6'lı ganyan tahmini 30 ekim çarşamba


1.AYAK: Grubun en hazır ve pişkin taylarından biri olan Shere Khan, düzgün eşkali ve süratli yapısıyla bir solukta bitirebilecek yeteneğe sahiptir.

Son haftalarda hız kazandırdığı idmanlarında pırıl pırıl bir görüntü ortaya koyan Ramaela, yeterli kondisyonuyla favorinin öncelikli takipçisi olacaktır. Geçtiğimiz hafta ekürisi Providence ile iç pistte yaptığı 800/49.2 galobunu ahırdaşının dışında fazla zorlanmadan gerçekleştiren ve karşı 1200’e kadar istekli bir şekilde giderek bir hayli dikkatimi toplayan Wow So Fast, yatkın olduğu pistte kesinlikle göz ardı edilmemelidir.

Bu günkü pilotu idaresinde eksiksiz bir şekilde hazırlanan ve Mihrimahal gibi oldukça kalite bir kısrağın anne kardeşi olan Kara İnci, kuponların olmazsa olmazlarından biridir. İç pistteki hazırlıklarında oldukça sıhhatli görünen Khalasar, kollanılması gereken bir diğer şanslı taydır.

2.AYAK: Bu pist ve mesafedeki son koşusunda son virajdan son 200’e kadar orta kulvardan bir türlü kendisine düzgün sprint yapabilecek kulvar bulamayarak oldukça zaman kaybeden ve bu metrelerden sonra en dış kulvara doğru açılarak yaptığı müthiş ataklarının ancak kendisine yakın aralarla 3.lük getirdiğini gördüğüm Torchy, sonrasında yaptığı hazırlıklarındaki kendinden emin görünümüyle tırnağının ucuna getirildiğini gözler önüne seriyor.

Ağırlaşan kilosuna rağmen süratli gidecek olan bu koşuda sprint mesafesini ayarlaması halinde kazanmaya en yakın safkan olacaktır.

 Büyük bir hayal kırıklığı yarattığı son koşusunu kesinlikle ölçü almadığım ve ardından yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle göz dolduran Sundance Kit’in tam mesafesinde bu kez kendisini affettirmesini bekliyorum. Ankara’dan üst düzey formda getirilen Robinho, kendisini tercihleyen etkili pilotu idaresinde her an devreye girebilecek güçtedir.

3.AYAK: Mesafe ayırt etmeksizin mücadele verdiği son koşularında birbirinden başarılı sonuçlar sergileyerek sınıf atladığını gözler önüne seren King Arda, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında da söz sahibi olacaktır.

Bu haftaki hazırlıklarında çok değiştiğini gördüğüm ve formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu altını çizerek belirtmek istediğim Mavi Kumsal, denk rakipleri yanında sınıfına yakışır bir sonuç sergileyebilir.

Koşunun süratli gidecek olması lehine görünen Ultramarine, uygun kilosuyla rakiplerinin en küçük bir hatasını lehine çevirmeye çalışacaktır. Ankara’daki son koşusunda sert rakiplerden olumsuz yönde etkilenen Marvelous Iron, muntazam idmanlarıyla devam ettirdiği güzel durumuyla fazlaca ihmale gelmemeli.

 4.AYAK: Katıldığı son 1400 metrelik kum koşusunun ilk 600’nü 35.0, 800’nü 46.9, 1000’ini 59, 1200’ünü 1.11.05 gibi süratli tempolarda götürmesinden dolayı son 100’den sonra ister istemez nefes yönünden etkilenen ve binicisinin enseye basması sonucunda gerilirde tamamlayan Laser Girl’ün kusursuz idman görünümü ve bu kez çok daha etkili koşabildiği pistte aynı hataya düşmeyerek biraz daha sabırlı olması halinde kazanabileceğini düşünüyorum.

Güçlü rakipler arasındaki son koşusunu fazlaca göz önünde bulundurmadığım Beaugazon ve son kez ekürisi Macaza ile birlikte yaptığı sprintinde ahırdaşının uzak farkla önünde fotoya istekli bir şekilde girerken yeşil ışık yakan Campio ikilisini favorinin en ciddi rakipleri olarak görmekteyim.

Ankara’dan çok iyi durumda getirilen Laguardia ise ilk kez çıkacağı İstanbul pistinde ve çimde beklenilenin üstünde bir performans ortaya koyabilecek yetenekte.

5.AYAK: Olumlu tedavisi ardından çimde üzerine fazla gidilmeden bir yarış gösterilen ve sonrasında sentetik pistte katıldığı iki koşusunda da birbirinden başarılı sonuçlar ortaya koyarak göz kamaştıran Göçmenhan, müsait kilosu ve kantarmasını iyi tanıyan jokeyi idaresinde yine üst sıralardaki yerini alacaktır. Sürekli kendisine tabela içerisinde şans yaratan Haşmet’in süratli isimlerin bir araya gelmesinden dolayı şansının artığı kesinlikle unutulmamalı.

Pist ayırt etmeyen Calliape, hazırlıklarındaki havasını performansına yansıtması halinde ekibinin yüzünü güldürecektir. Her geçen gün formunu çok daha yükseğe taşıdığı gözlerden kaçmayan Sleipnir, İzmir’den iddialı getirilen Lady Dramalı, idmanlarından çok farklı koşabilen Secred Fighter ve aşama kaydeden Miyuki denk güçlerin mücadelesine sahne olacak bu ayakta fazlaca ihmale gelmezler.

6.AYAK: Çok güçlü rakipler arasında iştirak ettiği son 1400 metrelik (G1) Haralar koşusunda fotoya kadar nefes kesen bir mücadeleye girişen ve 1.35.24’lük derecesiyle ekürisi Başseklavi, Demirdöven ve Derhadır üçlüsünün 1.5 boy gerisinde kendisine 4.lükte şans yaratırken bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Demir Reis, idmanlarındaki sıhhatli görünümü ve son koşusunu tekrarlaması halinde oldukça uygun bu grupta kazanmasının normal sonuç olmasını bekliyorum.

Alternatif teki olanlar ve bu ayağa at yazmak isteyenler ise; son çim yarışının muhakkak izlenilmesini önerdiğim Çirkinağa, Bursa’dan formda getirilen Dorabey ve sentetik pistte etkili koşan Tahire üçlüsünü değerlendirebilirler.

30 ekim altılı ganyan tahminleri sPy X

30-10-2013 çarşamba altılı programı
30 ekim İstanbul altılı yorumları

1.ayak: Yarış hayatına bu koşuyla başlayacak olan taylardan tecrübeli jokeyiyle KHALASAR (4), iyi form durumuyla KARA İNCİ (3) ve BERKAYHAN (1) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir. SHERE KHAN (5) ciddi rakipleridir.

2.ayak: İyi form durumlarını son koşularına da yansıtmış olan ROBINHO (8) ve TORCHY (4) etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. RODOPLU (11) ciddi rakipleri olup SUDE SULTAN (7) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız MARVELOUS IRON (7) usta jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken KING ARDA (1) ciddi rakibi olup ONLY (3) ve LUDOVICO (6) sonraki ihtimallerdir.

4.ayak: Aynı pist ve mesafeli ilk startında rahat bir birincilik elde etmiş olan FIRE AND ICE (7) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. CAMPIO (2) ciddi rakibi olup LAGUARDIA (1) sonraki ihtimaldir. DYMAXION (5) sürpriz yapabilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan HAŞMET (2) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. SECRED FIGHTER (6) ciddi rakibi olup hafif kilolu CALLIAPE (8) ve GÖÇMENHAN (9) ihmal edilmemelidir.

6.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan TAHİRE (2) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. DEMİR REİS (6) ciddi rakibi olup ilk kum startını kazanmış olan KİPOĞLU (13) ve HASKAN (12) sonraki ihtimallerdir.

30 ekim elazığ altılı yorumları

1.ayak: İyi bir form yakalamış olan hafif kilolu ALİYE ÇEÇAN (8) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. LYRA (5) ve EYYAR (1) ciddi rakipleri olup artan formuyla GEBZEBALI (4) sonraki ihtimaldir.

2.ayak: Kum pistteki son koşularında rahat birincilikler elde etmiş olan MİRAYBATUR (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. OFİON (7) ve CADALOZ (5) ciddi rakipleri olup GÜLSEREN KIZI (3) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: Kum pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken BİRDALKAN (2) kazanmaya en yakın isimdir. İyi form durumuyla KIŞ (7) ciddi rakibi olup COŞKUNTAY (3) ve THE FIRST FOAL (6) sonraki ihtimallerdir.

4.ayak: Kum pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ANAEL (3) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. PRENSES SARA (2) ciddi rakibi olup HADRA (4) sonraki ihtimaldir. KÜÇÜK ÜTÜCÜ (1) sürpriz yapabilir.

5.ayak: Kum pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken hafif kilolu MISS WILLISTON (8) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. BOSSY (10) ve AKYOSKA (5) ciddi rakipleri olup KAREAS (7) ihmal edilmemelidir.

6.ayak: Uzun aradan sonra start aldığı aynı mesafeli son koşusunu kazanmış olan HAKANSOYLU (9) ve son koşularıyla dikkat çeken VEYSİBABA (2) ilk şanslı isimler olup ekürili SIRRA KADEM (5-11) ciddi rakipleridir. ATAKANKAYA (7) sonraki ihtimaldir.

İstanbul at yarışı tahminleri 30 ekim 2013


birinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak olan 2 yaşlı ingiliz safkanlarının mücadelesinde öncelik 4 numaralı Khalasar isimli safkanda.

İdmanlarında iyi işler yapan 9 numaralı Wow so Fast ve orjini ile dikkat çeken 3 numaralı Kara İnci ciddi şans verdiğim isimler.

5 numaralı Shere Khan daha sonraki ihtimal.

ikinci ayak;

Son koşusunu uzak farklar çok rahat bir şekilde kazanan 8 numaralı Robinho "Halis Karataş" ında binmesiyle çok yüksek şansa sahip.

Eksik koşarsa 4 numaralı Torchy ve 5 numaralı Running Thunder devreye girebilirler.

13 numaralı Sundance Kit beklenen patlamayı bu koşuyla yapabilir dikkat etmek lazım.

üçüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan Basri Çiftkurt koşusunda 9 numaralı Artic Man'dan çok etkili bir yarış bekliyorum.

3 numaralı Only ve 7 numaralı Marvelous İron yarışın diğer iddialı isimleri olacaklardır.

Çok formda bir dönem geçiren 1 numaralı King Arda olmadan da kupon yatırmayın.

dördüncü ayak;

Günün bir diğer önemi koşusu olan Cevdet Sümer koşusunda yarış kariyerine çok iyi bir başlangıç yapan ancak Çaldıran koşusunda güçlü rakiplerinden etkilenen 4 numaralı BEAUGAZON uygun grupta fotoyu önde geçecektir.

Sevdiği pist ve mesafede etkili binicisi ile Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

5 numaralı Miyuki uzayan mesafe ile birlikte bu yarıştan öncelikli şans verdiğim isim.Safkan starttan geç çıksa da telafi edebilecek duruma geldi.

Yarış hayatında katıldığı 10 koşunun 9'unu tabela içinde bitiren ve koştuğu her yarışta etkili olmayı başaran 8 numaralı CALLIAPE en ufak hatayı affetmez.

6 numaralı Secred Fighter ve uygun rakipler yanında 2 numaralı Haşmet kesinlikle ihmale gelmezler.

3 numaralı Lady Dramalı bu koşunun sürprizini yapabilecek yetenekte bir safkan.

altıncı ayak;

Türkiye'nin teki 6 numaralı Demir Reis'i tek atmayacaksınız işiniz zor benim gibi.

7 numaralı Halisbey çok büyük umutlarla başladığı kariyerinde bir türlü istenilen duruma gelemedi ancak bu koşuda safkanın Fuat Çakar ile iyi koşacağını düşünüyorum.

1 numaralı Dorabey,2 numaralı Tahire ve 3 numaralı Tek Zulut ihmale gelmezler.

13 numaralı Kipoğlu çok formda iyi işler yapıyor sürpriz de değerlendirin.

30 ekim istanbul altılı kuponum;

1.ayak; 4,9,3,5
2.ayak; 8,4,5,13
3.ayak; 9,3,7,1
4.ayak; 4
5.ayak; 5,8,6,2,3
6.ayak; 6,7,1,2,3,13,

kupon bedeli ; 80 TL
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk