Ana Sayfa » , , » 30 ekim altılı ganyan tahminleri sPy X

30 ekim altılı ganyan tahminleri sPy X

30-10-2013 çarşamba altılı programı
30 ekim İstanbul altılı yorumları

1.ayak: Yarış hayatına bu koşuyla başlayacak olan taylardan tecrübeli jokeyiyle KHALASAR (4), iyi form durumuyla KARA İNCİ (3) ve BERKAYHAN (1) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir. SHERE KHAN (5) ciddi rakipleridir.

2.ayak: İyi form durumlarını son koşularına da yansıtmış olan ROBINHO (8) ve TORCHY (4) etkili jokeyleriyle ilk şanslı isimlerdir. RODOPLU (11) ciddi rakipleri olup SUDE SULTAN (7) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: Tabela dışı kaldığı son startını ölçü almadığımız MARVELOUS IRON (7) usta jokeyiyle ilk şansa sahiptir. Başarılı yarışlarıyla dikkat çeken KING ARDA (1) ciddi rakibi olup ONLY (3) ve LUDOVICO (6) sonraki ihtimallerdir.

4.ayak: Aynı pist ve mesafeli ilk startında rahat bir birincilik elde etmiş olan FIRE AND ICE (7) devam eden formu ve uyumlu jokeyiyle ilk şansa sahiptir. CAMPIO (2) ciddi rakibi olup LAGUARDIA (1) sonraki ihtimaldir. DYMAXION (5) sürpriz yapabilir.

5.ayak: Kum pistteki son koşularında başarılı neticeler elde etmiş olan HAŞMET (2) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. SECRED FIGHTER (6) ciddi rakibi olup hafif kilolu CALLIAPE (8) ve GÖÇMENHAN (9) ihmal edilmemelidir.

6.ayak: İyi form durumunu son koşularına da yansıtmış olan TAHİRE (2) etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. DEMİR REİS (6) ciddi rakibi olup ilk kum startını kazanmış olan KİPOĞLU (13) ve HASKAN (12) sonraki ihtimallerdir.

30 ekim elazığ altılı yorumları

1.ayak: İyi bir form yakalamış olan hafif kilolu ALİYE ÇEÇAN (8) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. LYRA (5) ve EYYAR (1) ciddi rakipleri olup artan formuyla GEBZEBALI (4) sonraki ihtimaldir.

2.ayak: Kum pistteki son koşularında rahat birincilikler elde etmiş olan MİRAYBATUR (1) devam eden formuyla ilk şansa sahiptir. OFİON (7) ve CADALOZ (5) ciddi rakipleri olup GÜLSEREN KIZI (3) sonraki ihtimaldir.

3.ayak: Kum pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken BİRDALKAN (2) kazanmaya en yakın isimdir. İyi form durumuyla KIŞ (7) ciddi rakibi olup COŞKUNTAY (3) ve THE FIRST FOAL (6) sonraki ihtimallerdir.

4.ayak: Kum pistteki son startında rahat bir birincilik elde etmiş olan ANAEL (3) devam eden formu ve etkili jokeyiyle ilk şansa sahiptir. PRENSES SARA (2) ciddi rakibi olup HADRA (4) sonraki ihtimaldir. KÜÇÜK ÜTÜCÜ (1) sürpriz yapabilir.

5.ayak: Kum pist koşularındaki performansıyla dikkat çeken hafif kilolu MISS WILLISTON (8) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. BOSSY (10) ve AKYOSKA (5) ciddi rakipleri olup KAREAS (7) ihmal edilmemelidir.

6.ayak: Uzun aradan sonra start aldığı aynı mesafeli son koşusunu kazanmış olan HAKANSOYLU (9) ve son koşularıyla dikkat çeken VEYSİBABA (2) ilk şanslı isimler olup ekürili SIRRA KADEM (5-11) ciddi rakipleridir. ATAKANKAYA (7) sonraki ihtimaldir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk