Ana Sayfa » » Spicer Cub hem şaşırttı hem de büyüledi

Spicer Cub hem şaşırttı hem de büyüledi

spicer cub yarış atı
spicer cub
Amerika yarışlarında koşulan bir yarıştaki Spicer Cub isimli safkanın yarış stili izleyicileri şaşırtırken seyri çok ilginç görüntüleri de ortaya çıkardı.

Yarışa normal seyrinde devam eden Spicer Cub bir anda dışa savruldu.

Jokeyinin teşvikleri ile tekrar durumu toparlayan safkan tam işler yoluna girdi diye düşünülürken yeniden dışa doğru sapıyor.

Rakiplerine göre büyük avantaj kaybeden Spicer Cub akıl almaz sprinti ile rakiplerini fotoda yakalayan safkan yarıştan ikinci ayrılsa da at yarışı tarihinin en unutulmaz yarışlarından birine imzasını atmayı başarı.

Spicer Cub efsanesi
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk