Ana Sayfa » , » 29 Eylül 2013 Adana At Yarışı Tahminleri

29 Eylül 2013 Adana At Yarışı Tahminleri

29.09.2013 adana yarış programı değerlendirmesi
29.09.2013 adana yarış programı
1.Ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunu kazanan ALAZ(5) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. TINKERBELL(11) en ciddi rakibidir. ARGONOT(1) ve LION ROCK(8) sonraki ihtimallerdir.

2.Ayak;

Son koşusunda çim pistte üçüncü olan CEBENUR(4) artan formuyla favorimizdir. UÇAN GÜL(11) ve PİKE(9) en yakın rakipleridir. ÜNKARA(12) sürpriz şansına sahiptir

3.Ayak;

Kum pistteki son koşuları başarılı geçen BLUSHING GHOST(10) iyi form durumu ile favorimizdir. ZEYTUNLU(5) en güçlü rakibidir. MULAN(1) ve BURJ(4) sonraki ihtimallerdir.

4.Ayak;

Son koşusunda kum pistte dördüncü olan TÜMÖZ BEY(2) öncelikle değerlendirilmelidir. TURABİ(8) ihmal edilmemelidir. BALBEY(3) ve HIZLITAY(1) sürprizde değerlendirilebilir.

5.Ayak;

Kum pistteki son koşusunda dördüncü olan YAMAN ÜLKÜ(11) artan formuyla favorimizdir. KAMERAY(2) ve GÜNYALAZ(1) en yakın rakipleridir. ADANALI(3) sürpriz şansına sahiptir.

6.Ayak;

Gecenin son koşusunda aynı pist ve mesafedeki son koşusunu kazanan DEUX EX MACHINE(3-7) eküri avantajı ile favorimizdir. BARINTOM(12) ve DANZAI(16) ihmal edilmemelidir. EMİRHAN BEY(8) sürprizde değerlendirilebilir.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk