Son Eklenenler

İZMİR AT YARIŞI TAHMİNLERİ 29-03-2015


1. AYAK: Formsuz ve bir o kadar da vasat safkanların bir araya geldiği günün ilk ayağında bütçenizin el verdiği kadarıyla fazla isme şans vermelisiniz.

Benim sıralamam; Orijin Osman, Queen Dora, Salar Beyi, Impressing Girl, Malayah ve Zekoş şeklinde olacaktır.

2. AYAK: Son kez katıldığı G-3 1300 metrelik çim yarışında sonlarda iyi bindirerek 4.lükle ayrılan Wembley, sürekli üzerine koyan bir isim.

Kantarmasını iyi okuyan binicisiyle birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

Kısa bir süre istirahat ettirilen Serkancan ve kolay kolay tabeladan düşmeyen Zencirbey favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

 3. AYAK: Kazandığı son yarışının bir tesadüf olmadığını tamamladığı hazırlıklarında sergilediği derecelerle bir kez daha ispatlayan Akkurt, başta şans verdiğim safkandır. 1600 ve 1400 metrelik son iki kum koşusundan da galip ayrılan Sonkalelim, başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Ağır kilolarla koşmaya alışkın Bürebey, sonlardaki güçlü atakları ile sonuca ulaşabilir. Hızlıtuğra ve bomboş kilosuyla Dönmezbey hatalardan kendilerine pay çıkarabilirler.

4. AYAK: Form olarak birbirlerinden ayıramadığım Demirdöven ve Şahpazlı birincilik için son metrelere kadar kapışacaklardır.

İkili arasındaki mücadelede en az hata yapan taraf koşunun kazananını belirler.

5. AYAK: Günün bir diğer zorlu bu Maiden koşusunda; sorunlarından arındırılan Karamazof, çimci Spectacular Girl’ün anne kardeşi olan Ode To Joy, dengi rakipler arasında start alacak olan Deza ve kumda üzerine gidilmeden yarış gösterilen Salihli Güzeli gruptan sıyrılsalar da, Yılmaya ile Royal Begoviç gözden uzak tutulmamalı.

6. AYAK: 5 gün arayla katıldığı son 1400 metrelik kum koşusunu kazanırken buradaki çoğu rakibini de geride bırakmayı başaran Rüzgar Kanat, sürekli form çizelgesini yükselten bir safkan. Bu kez dinlendirilen safkanı sizlere günün en sağlam teki olarak öneriyorum.

29 MART 2015 ADANA AT YARIŞI TAHMİNLERİ


1. AYAK: Kumda bir türlü kendisinden beklenilen yarışları gerçekleştiremeyen Altınok, bu kez sevdiği çim pistte start alıyor.

Ekibinin çok güvendiği safkanın bende iddialı bir yarış çıkarmasını bekliyorum. Uzun aradan sonra kumda yarış gören Tacir, bu kez KAPALI GÖZLÜK takılan Can Yolu ve üzerindeki durgunluğu atma çabası içerisindeki Lorin birinciliği zorlayabilecek diğer şanslı safkanlar.

2. AYAK: Kaba kuma çıktıktan sonra oldukça güzel bir form sıçraması gösteren Nepal, 1000/1.11 – 400/29.4 R galobundaki sıhhatli görünümüyle formundaki artışın hala devam ettiğini ispatladı. Yine adından bahsettirmesini bekliyorum.

Buradaki ilk Kv-7 1200 metrelik kum koşusu grup için yeterli Heycan Bir, en az favori kadar şanslı olacaktır.

Süratli safkan Edebey, önde kuracağı sert temposuyla bir beyaz bayrak ayna yarışı çıkarabilir. Gücü nispetinde farklı koşabilen Büyükfırtına, kuponların olmazsa olmazlarından biri.

3. AYAK: İzmir kumundaki son yarışlarında harikalar yaratan Es Es Runner, erkenden getirildiği Adana pistinde tamamladığı hazırlıklarında da kusursuz bir tablo ortaya koyuyor. Ege derbisini kazanan safkan, Akdeniz derbisinde de iddialı olacaktır.

Mesafedeki son sınavını kolay kazanan Hot Chocolate, adeta bütünleştiği jokeyiyle sahaya çıkan Tilia For ve eski günlerine dönen Glendor en küçük bir hatayı affetmeyecekler.

4. AYAK: Ekibinin uzun süreden beridir bu koşuyu hedef yaptıklarını belirtmek istediğim Al Ginetta ve sürekli idmanlarına katılan Tatvan İncisi ikilisini bu ayak için yeterli görüyorum.

5. AYAK: İstim üzerine getirilen Dallıcalı, çimde farklı koştuğu unutulmaması gereken Dik Kafalı, tabela diplerindeki yarışları ışıltılı Ceres, istenilen düzeye getirilen Orcik, gününde olduğu zaman etkili olabilen Recepbey ve zaman zaman ters koşular çıkaran Sarıçam sizlere önerebileceğim isimlerdir.

6. AYAK: Yine bu rakipler arasındaki son 1400 metrelik kum koşusunu 60 kiloyla lehine çevirmeyi bilen Yağızemre, sonrasında yaptığı 1000/1.02.8 – 400/25.3 R güzel dereceli galobunda da beğenildi. Kendisini bir kez daha tercihleyen klas jokeyi idaresinde kuponlara tek yazılmalı.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk