Ana Sayfa » , , » At Yarışlarında Protesto Nedir ? Neden Yapılır ? Bu koşuya Protesto Var

At Yarışlarında Protesto Nedir ? Neden Yapılır ? Bu koşuya Protesto Var

bu koşuya protesto var

At yarışlarında zaman zaman koşu içinde bilinçli ya da bilinçsiz olarak bazı ihlaller-fauller olmaktadır.Atların aksiyonları bozulduğu zaman tempoları düşer ve yavaşlarlar bildiğiniz gibi.

Komiserler kurulu koşu bittikten sonra yarış içinde sıralamayı etkileyecek bir durum olduğunda koşuyu incelerler.Bu inceleme sırasında koşunun sıralaması gayri resmidir.

Ve yayıncı kuruluş bu koşuya protesto var yazısını ekrana getirir ve sarı bayrak sallanır.İnceleme sonunda bir ihlal ya da faul olduğu kararlaştırılırsa sıralama değişir ve PROTESTO KABUL EDİLDİ yazısı yeşil fonda ekrana gelir.

Eğer sıralama değişmez ise Protesto Reddedildi yazısı ekrana verilir ve beyaz bayrak hipodromda dalgalanır.

Burda önemli bir hatırlatma gerekirse koşu bittiği gibi yattığınızı düşünüp kuponunuzu yırtmayın protesto  yapılıp koşu sonucu değişebilir bunun birçok örneği vardır.

En önemli protesto nedenleri ;
  • Yanlış Kulvar Değiştirme
  • Rakibe yakın kamçı kullanma


olarak belirtilebilir.


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk