Son Eklenenler

9 Temmuz 2010 bursa At Yarışı Tahminleri

at yarışı tahminleri

1. ayak= 1 numaralı Beyyahan kazandığı yarış sonrası formunu koruyor. Bize göre yarışın bir numaralı favorisi.- 4 numaralı Black Brow ve 5 numaralı Yücetay Beyyahan'ın en ciddi rakipleri olurlar.Koşunu bombasını da "Beşte Beş" patlatırsa kimse şaşırmasın....

2. ayak = 3 numaralı süratli safkan Volga Kızı 1400 mesafeli koşuyu çıktığı gibi bitirebilir.17 numaralı Işıltay 13 numaralı Kanbaykan Volga Kızı'nın en ciddi rakipleri olurlar. 8 numaralı Abakay'a dikkat bu aralar çok iyi durumda.

3. ayak=1 numaralı Green River ve 11 numaralı Petekşah arasındaki mücadele koşunun galibini belirler.Bu koşunun bombasını Mr. Patriot'ten bekliyoruz.

4. ayak= Yarış hayatının ilk koşusunu rahat bir tempoda kazanan 6 numaralı Memet ile üst üste iki birncilik elde eden Dağ Hakanı bu ayak için yeterli.Sürpriz arayanlar 3 numaralı Dilekkaya'yı değerlendirebilirler.

5. ayak = Günün güvenilir teki 2 numaralı Uçbeyi olacaktır.İç kulvarı seven Sanver Uçbeyi'nin en ciddi raki gibi gözükse de sizlere Uçbeyi'ni tek olarak öneriyoruz.

6. ayak = Bursa Altılı Ganyan gününün en zor koşusu olan altılının son ayağına sırasıyla 3 numaralı Gısabella,9 numaralı İlle de Mohi,11 numaralı WestWood Girl,14 numaralı Yurdanur, 17 numaralı Rigel ve 18 numaralı Uba bu karışık koşuya önereceğimiz atlar olacaktır.

Bütün yarışseverlere bol şanslar....

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk