Son Eklenenler

7 aralık 2013 ingiltere at yarışı tahmini


7 aralık 2013 cumartesi günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda düzenlenecek yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Altılı ganyan Saat 20:20 de başlayacak.

1.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 5 düzeydeki handikap mücadelede son iki yarışında çok iyi yarışlar yapan GEORGE FENTON (1), iki gün önceki yarışında trafik sorunu yaşamasına rağmen kazanmayı başaran RUN IT TWICE (6) ve uygun grupta çıkış yapabileceğini düşündüğüm EGOTIST (3) ilk planda ayrımsız düşünülmelidir. Ekonomik kuponlar için bu üç isim yeterlidir. HELLBENDER (2), STRONG MAN (4) ve HIERARCH (5)geniş kuponlarda bulunabilir.

2.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 6 düzeydeki handikap mücadelesinde peş peşe ve kolay kazandığı yarışlarının ardından formunu koruyan BE ROYALE (2)'ın normal şartlar altında bir kez daha kazanması gerekir.

3.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait uzun mesafeli maiden mücadelede rakiplerine oranla yüksek kan hatlarıyla dikkat çeken GWAEL (4) ve SUMMER SCHOOL (6) arasında bir koşu…

4.AYAK: 2 yaşlı tayların maideninde ise performans olarak sivrilen bir isim olmasa da dikkat çeken pedigrilere sahip taylar var ve bence ayrımsız yazılmalılar.

Bu taylar BEST TAMAYUZ (1), JOOHAINA (9), GOD' S SPEED (2), ROCKED THE BOAT (4), OUTLAWED (3) ve CHOICE OF DESTINY (7)…

5.AYAK: Class 2 düzeydeki uzun mesafeli handikap mücadelede çok çok uzun aranın ardından Kempton pistinde koştuğu yarışında çok etkili gözüken LITIGANT (2) bugün daha uygun rakiplerle mücadele edecek.

Ancak o yarışını dinçlikle yapmış olma ihtimalinden dolayı bugün eksik koşabilir ve eğer öyle bir durum yaşanırsa eküri avantajıyla GABRIAL'S KING (4), SWINGING HAWK (5), KAZLIAN (1) ve INCENDO (6)' nun hepsine şans doğar.

6.AYAK: Performansları yüksek tayları izleyeceğimiz bu koşuda kısa bir müddet aranın ardından koşacak olsa da sınıf bir isim olduğunu ve pisti çok seveceğini düşündüğüm SCRUFFY TRAMP (2) favorim.

Yine aradan sonra koşacak olmasına rağmen gücünün bu yarışı kazanmasına yetebilecek durumdaki WEE JEAN (3) ilk plandaki rakibidir.

Bu klasta koştuğu son yarışında piste fazlasıyla uyumlu gözüken ZALZILAH (4) ile yine bu pist, mesafe ve klasta koştuğu son yarışını kazanan POUND PIECE (5) sonraki ihtimallerdir.

Her ne kadar bu grubu geçecek düzeyde olmamasına rağmen son koşusunda önlerde şans verdiğimizi isimlerden olan ALFIE LUNETE (9)'yi sürpriz olarak yazabiliriz..

7 aralık 2013 cumartesi İngiltere erken bahis oranları;

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU15-24-3
2.KOŞU21-7-46-3
3.KOŞU43-61-5
4.KOŞU9-17-834-2
5.KOŞU25-71-6
6.KOŞU7-86-3-12-5

Adana at yarışı analizi 7 aralık 2013


1.Ayak: 

Tabelanın hemen dibinde bitirdiği son koşusunu tekrarlaması halinde ABAKAY’ın fotoyu önde geçmesini bekliyorum. Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen etkili formunu muhafaza eden AFFAN favorinin en ciddi rakibidir.

 Beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar alabilen CİHANEFE, ön tarafta boş kalması halinde ALTINYILDIZ, istikrarlı yarışlar koşan UÇANBİR, YAŞAR AMCA ve MERTKAL daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

2.Ayak: 

Her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan ve etkili ahır bakımı ile daha da iyi duruma gelen LULlABY kazanmaya en yakın isimdir.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren YENİ GELİN, gücü oranında kolan ICY KISS, kazandığı koşu ile moral bulan IMPRESSING, idmanlarını aksatmadan sürdüren NOVEMBER, tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu tatminkar olan DIDYME ve bu aralar bir patlama beklediğim BIG STREAM sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: 

Yaklaşık beş ay kadar ara verdikten sonra start aldığı koşusunu ikinci tamamlayan OĞLUM BUĞRA geliştirmeyi başardığı form ve kondisyonu ile benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

4.Ayak: 

Pist ayrımı yapmadan birbirinden başarılı sonuçlara imza atan LYRIC etkili binicisi ile start alacağı bu koşuda benim favorimdir.

Yılın başarılı isimlerinden olan KIRDEMİRKIR ve ilk iki startından da birincilikle ayrılmayı başaran yetenekli kısrak PETEKCAN favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

5.Ayak: 

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda AHUSENKIZ, HİSARGÜL, DOĞU FIRTINASI, İLKAYIM, YENİDÜNYA, AYGÜLÜM, HADİSE, ÇOKKAZANKIZI ve YAMANKIZ kuponlara ayırım yapılmadan yazılması gereken isimlerdir.

6.Ayak: 

Bir süredir start almamasına rağmen idmanlarını düzenli olarak sürdüren PANGO dişine göre rakipler ile start alacağı bu koşuda günün bir diğer bankosu olarak kuponlara yazılabilir.

Adana at yarışı tahminleri 7 aralık 2013


birinci ayak;

Hakettiği değeri ve performansı sahiplerinin sık koşturmasından dolayı alamadığını düşündüğüm 1 numaralı Mertkal kariyerinde ilk kez bu kadar dinlenme fırsatı buldu.

Safkan yaklaşık olarak 1 aydır start almadı bu nedenle de dinçlikle çok başarılı bir yarış görecektir ihmal etmemek lazım.

Bu tarz gruplarda her zaman çok iyi performanslar sergileyen 2 numaralı Affan ağır kilosuna rağmen yine etkili olacaktır.

7 numaralı Roket ve 9 numaralı Uçanbir olmadan da kupon yatırılmaz bu dört safkan altılı ganyanın ilk ayağı için yeterli olacaktır.

ikinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayağı günün tahmini en zor koşularından biri bu nedenle de fazla at yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Benim sıralamam;
  • Son kum yarışını ölçü almadığım 2 numaralı Thelma 
  • Arka arkaya süper yarışlar koşan 4 numaralı Lullaby
  • Her ne kadar form durumu düşük olsa da zaman zaman ters koşabilen 1 numaralı Buffa
  • Çim pistte başka koşan 9 numaralı Icy Kıss
  • Son koşusunda sert grupta iyi koşan 3 numaralı Didyme
üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede kum pist performansları yüksek 4 numaralı Karık Bey ve 5 numaralı Muson Rüzgarı eşit şans verdiğim isimler.

Bu iki safkanın mücadelesine Halis Karataş faktörü ile kum pisti yadırgamazsa 6 numaralı Oğlum Buğra'da katılabilir...

dördüncü ayak;

Günün en önemli yarışı olan Kız Kulesi koşusunda 8 numaralı Lyric'in bu gruptaki safkanları geride bırakacağını düşünüyorum.

Zor Adana programında altılıyı kurabilmek için biraz da risk alıp bu safkanı banko olarak öneriyorum.

Riske giremeyenlere Lyric'i son kum yarışında geride bırakan 6 numaralı Kırdemikır'ı kesinlikle kuponlara eklemelerini önereceğim.

beşinci ayak;

Altılı ganyanın ikinci ayakla beraber en zor mücadelelerinden birinin yaşanacağı ayağı bu koşu.

Birbirine yakın kalitede ve performansta safkanların yarışacağı koşu sürprizle bitebilir...

koşudaki sıralamam;
  • Ağır kilosuna rağmen 2 numaralı Doğu Fırtınası
  • Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım 3 numaralı İlkayım
  • Zaman zaman ters koşan 6 numaralı Hadise
  • formunda toparlanmalar olan 1 numaralı Hisargül
  • Yücel Bilik ile farklı koşacağını düşündüğüm 5 numaralı Aygülüm
altıncı ayak;

Kariyerinde Gazi ve Sait Akson gibi grup mücadeleerde start alma gibi bir başarıya sahip 1 numaralı Pango'nun uygun rakiplerini geçerek özlediği birinciliğe ulaşacağını düşünüyorum.

Ve günün bankosu olarak öneriyorum.

7 aralık adana altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,7,9
2.ayak; 2,4,1,9,3
3.ayak; 4,5,6
4.ayak; 8,6
5.ayak; 2,3,6,1,5
6.ayak; 1

kupon bedeli ; 30 TL

Adana altılı ganyan tahminleri 7 aralık cumartesi


birinci ayak;

2 numaralı Affan sevdiği pist ve mesafede uygun rakiplerinin yanında birinciliğe uzanacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

ikinci ayak;

9 numaralı Icy Kiss artan formu ve uygunlaşan kilosu ile yüksek şans verdiğim isim.

Bu safkanın en sert rakipleri olarak da 3 numaralı Lullaby ve 3 numaralı Didyme isimli safkanları görüyorum.

Koşunun bombasını 5 numaralı Aten Boy'dan bekliyorum.

üçüncü ayak;

6 numaralı Oğlum Buğra idmanlarında çok iyi dereceler yaparak maiden dan çıkacağının sinyallerini verdi.Bir aksilik olmazsa bu koşuyu kazanacaktır.

1 numaralı Erenağa,2 numaralı Ermeç isimli safkanlar sürpriz arayanlara önereceğim isimler.

dördüncü ayak;

9 numaralı Lyric,6 nuamralı Kırdemirkız ve Selim Kaya faktörü ile 3 numaralı High Tide arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Bu üç safkanın dışına çıktığı anda geride kalan bütün safkanlar yarışı kazanabilir...

beşinci ayak;

Kum pistte gösterdiği performansı çim pisttede sürdüreceğini düşündüğüm 8 numaralı Sedefkar ve son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı Aygülüm eşit şans verdiğim safkanlar.

Ağır kilodan etkilenmezse 2 numaralı Doğu Fırtınası devreye girebilir.

Yarışın sürprizini sonlarda sprint mesafesini ayarlayabilirse 3 numaralı İlkayım yapabilir.

altıncı ayak;

altılı ganyanın son ayağında Halis Karataş'ın tercih ettiği 2 numaralı Green Pus artan idman performansı ile favorim.

Bu safkanın en sert rakipleri 3 numaralı Best Wango ve 4 numaralı Yellow Apachy olacaklardır.

Gerçek gücünü yansıtırsa 1 numaralı Pango yarışın sürprizini yapabilir DİKKAT...

6 aralık ingiltere at yarışı tahminleri


6 Aralık 2013 cuma günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarış programındaki ilk koşu 18:00 da start alacak ; altılı ganyan 18:30 da başlayacak.

Altılı Ganyan dışında yedili plase,beşli ganyan,dörtlü ganyan ve üçlü ganyan da oynanabilecek.(birim fiyat 3 kuruş)

1.AYAK: 3 yaşlı safkanlara ait uzun mesafeli handikap mücadelede çok daha ciddi rakiplerle start aldığı son koşusunda güvenerek ilk sıradan şans verdiğimiz REBEL FORCE (1) her ne kadar kazanamamış olsa da hayli tatminkar bir yarış sergiledi. Ben o yarışındaki performansını yinelemesi halinde çok daha uygun bu rakipler yanında kazanacağını düşünüyorum.

2.AYAK: Kum pistte start aldığı son iki yarışında da çok etkili gözüken ve özellikle son yarışında çok daha ciddi rakibine finiş önünde teslim olan FROST FIRE (5) uygun grupta en şanslı isim. Son yarışlarında handikap mücadelelerde boy gösterip tatminkar yarışlar çıkartan HANALEI BAY (2) ciddi rakibidir.

3.AYAK: 3 yaşlıların CL6 handikap mücadelesinde yarışları her ne kadar vasat olsa da ilk kez kuma çıkan ve Wolverhampton'ın yavaş pistinde çok daha etkili koşabileceğini düşündüğüm BERKELEY STREET (4), uzun aradan sonra koştuğu ilk kum yarışında çok formda bir rakibe rastlayan HYPNOTISM (5), İngiltere' ye geldikten sonra formunu bulup arda arda etkili yarışlar çıkartan bahis şirketlerinin ağır favorisi BETTER VALUE (1)arasında bir yarış olmasını bekliyorum.

4.AYAK: Peş peşe kazandığı yarışlarının ardından daha ciddi rakipler yanında başarısız kaldığı son yarışını ölçü almadığım emektar safkan ONE WAY OR ANOTHER (6) kendi grubuna dönmesiyle yine en şanslı isim olacaktır. Formsuz görüntülerine rağmen grubun iyi isimleri diyebileceğimiz COMPLEXITY (3) ve PRIME EXHIBIT (4) öncelikli rakipleri olop son ikincilikleri ile CANTOR (5) ile PRAVDA STREET (8) koşunun sürpriz safkanlarıdır.

5.AYAK: Hayli vasat olarak nitelendirebileceğimiz 2 yaşlı tayların maiden mücadelesinde son koşuları itibariyle grubun en formda ve en güvenilir atı pozisyonunda olan COISTE BODHAR (2) en şanslı isim olup günün alternatif banko tercihi de olabilir. Son koşusunda Coiste Bodhar'ın uzak farklı gerisinde 4. olan SEVEN LUCKY SEVEN (4)' in yavaş pistlerde daha farklı koşabilecek görüntüsü var ve en ciddi rakibidir. İki kez start alıp kazanıra dahi girebilecek bir yarış yapmamış olsa da zayıf grupta çıkış yapabilecek bir yarış yapabileceğini düşündüğüm KINKOHYO (6) koşunun sürpriz ismidir.

6.AYAK: Günün en yüksek performanslı isimlerini izleyeceğimiz koşuda ayrım yapmadan tüm safkanlara şans vermeliyiz.

6 aralık İngiltere Wolverhampton tahminleri

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU435
2.KOŞU461
3.KOŞU521
4.KOŞU135
5.KOŞU846-3
6.KOŞU284-1
7.KOŞU835-6

tablo tjk'dan alıntıdır...

at yarışı kuponlarında pencere bırakmak nedir


At yarışının bilinen kurallarının yanında yarışseverlerinde kendi için oluşturdukları bazı kelimeler bulunmaktadır.

Bunların arasında en bilineni pencere bırakmak deyimidir.

At yarışlarında pencere bırakmak nedir ;

Bir ayakta yazdığınız atlar 1,2,4,5 gibi olursa burada 3'ü boş bıraktığınızda buna yarışçılık dilinde pencere bırakmak denir.

Bazı yarışseverler pencere bırakmaktan kaçınırlar ; veya pencere bıraktığında o atın geleceğini düşünürler.

Kısacası pencere bırakmak deyimi birçok yarışsever için büyük anlamlar içermektedir.

Bursa at yarışı tahminleri 6 aralık cuma

6 aralık bursa at yarışı programı
6 aralık 2013 cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarışlar 8 koşudan oluşuyor.

Bu yarışlar saat 12:30 da başlayacak ; altılı ganyan ise saat 13:30 da start alacak.

Kalabalık koşuların olduğu yarış programı yüksek ikramiyelere göz kırparken büyük sürprizleri yaşanabileceğini bir klasik bir Bursa günü olabilir.

6 aralık bursa altılı ganyan yorumları;

birinci ayak;

Son koşusunda bu gruptaki rakiplerinin bir bölümünü uzak farkla geride bırakan 1 numaralı Güne Bakış devam eden formu ile yüksek şansa sahip.

Son koşusunda Güne Bakış'ın arkasında ikincilik elde eden 4 numaralı Aygök bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Bu iki safkanın dışına çıkarsa bu ayak karışır diye tahmin ediyorum...

ikinci ayak;

Günün en karışık koşusu olarak gördüğüm altılı ganyanın ikinci ayağında sıralamam
  • mesafe uzun olmasına rağmen çok formda olan 2 numaralı Ice Fountain
  • formda binicisi akın sözen ile 6 numaralı Vedo
  • son ikiniliğini çok beğendiğim 10 numaralı Prodom
  • arka arkaya iyi koşan istikrarlı safkan 11 numaralı Eudemos
  • yarışın bombasını patlatabilecek olan 12 numaralı Fire of Karşıyaka
üçüncü ayak;

İstanbul'da start aldığı son koşusu olan Yeşilköy yarışında sert gruptan etkilenip kötü bir derece alan 1 numaralı Into Storm iyi koştuğu Bursa pistinde son koşusunu unutturacaktır.

Ağır kilo ile koşmaya alışkın olan bu safkanın dişine göre rakiplerinin olduğu bu koşuyu kazanacağını düşünüyorum ve banko olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Arka arkaya 3 yarış kazanan ve koştuğu beş yarışın dördünü birincilikle bitiren 4 numaralı Siverek Beyi her ne kadar günün en sağlam atı gibi gözükse de bu ayakta bir sürpriz olabileceğini düşünüyorum.

bu nedenle de Siverek Beyi'nin yanına 2 numaralı Külünkoğlu ve çok beğendiğim bir safkan olan 5 numaralı Amarillo'yu kuponlara eklemenizi öneriyorum.

beşinci ayak;

Bu yarışa 2 tane eküri avantajı ile katılan 2 numaralı GurbetKaya formda görüntüsü ile favorim.

En ciddi rakipleri olarak da yine yarışa eküri avantajı ile katılan sprinter safkan 1 numaralı Azimşah ve 11 numaralı Mirhaber olarak gözüküyor.

3 numaralı Guti ve 7 numaralı Ahlatlı bu safkanların eksik koşması halinde sürpriz yapabilirler....

altıncı ayak;

Son dört koşusunda çok iyi işler yapan 3 numaralı Legend Ring devam eden formu ile sevdiği pist-mesafede öncelikli şans verdiğim isim.

Son koşusunu kazanırken dikkat çeken 4 numaralı Büyük Amed ve 6 numaralı Gold Account etkili performans beklediğim isimler.

Yarışın kalabalık olması nedeniyle bu üç safkanın yanına bütçesi uygun olanlar 11 numaralı Flyind Dakota ve 7 numaralı Catch the Wind isimli safkanları da ekleyebilirler.

altılı kuponum;

1.ayak; 1,4
2.ayak; 2,6,10,11,12
3.ayak; 1
4.ayak; 4,2,5
5.ayak; 2,1,11,3,7
6.ayak; 3,4,6,11,7

kupon bedeli ; 37,50

günün dikkat çeken safkan ve bahisleri

günün bankosu ; Into Storm

günün sürprizi ; Amarillo

günün bombası ; Fire of Karşıyaka

günün çiftesi ; 1.koşu 8 numaralı Tumbul Yaprak / 2.koşu 6 numarlaı Romalı

günün ikilisi ; Siverek Beyi / Amarillo (6.koşu)

Bültenlerdeki galoplar dereceler neden farklı


Zaman zaman yarışseverlerin karşılaştıkları bir sorun hakkında birkaç şey söyleyeceğim.

At yarışlarını oynarken galoplar yani atların idmanlarındaki dereceleri çok önemli kıstaslardır.

Bu dereceler günlük at yarışı programlarını veren bültenlerde yer almakta ve yarış severlerin incelenmesi sağlanmaktadır.

bu galoplar sabahın erken saatlerinde yapıldığı için yarış bültenleri için safkanların idmanlarını takip eden çalışanlar bulunmaktadır.

Bu çalışanlar yarışlara katılacak safkanların derecelerini ve safkanın galobunu yaptığı durum (rahat-çalışarak-kenter) vb. şekilde belirtmektedirler.

Bu nedenle de bir yarış bülteninde bir safkanın yaptığı galop konusunda farklı dereceler ortaya çıkabilmektedir.

Yani X bir bültende Y isimli safkan

800 24,5 R galop yapmış gibi gözükürken

Z bir bültente Y isimli safkan

800 23,8 HR gibi yapmış gözükebiliyor.

Burada oluşan fark tamamen galopları takip eden çalışanların yorumlarından kaynaklanmaktadır.

Bu durumdan dolayı mağdur olmamak için yorumuna güvendiğiniz at yarışı bültenlerini tercih etmenizi öneriyorum.

İzmir at yarışı yorumları 5 aralık 2013

izmir yarış programı
birinci ayak;

7 numaralı Golden Weapon isimli safkanın bu gruptaki rakiplerinden çok daha kaliteli olduğunu ve bu yarışı kazanarak yükselişe geçeceğini düşünüyorum.

Jokeyi Halis Karataş ile çok uyumlu koşacağına ve fotoyu önde geçeceğini düşündüğümden banko GOLDEN WEAPON....

ikinci ayak;

Günün en karışık ayağı olduğunu düşündüğüm bu koşudaki sıralamam
  • eküri avantajı ile 6 numaralı Kibar
  • son koşusunu ölçü almadığım 5 numaralı Parista
  • son ikinciliği çok iyi olan 12 numaralı Detenaz
  • Ağır kilosuna rağmen kaliteli isim 1 numaralı Özçetin
  • sonlarda etkili gelecek olan 7 numaralı Fevziye
üçüncü ayak;

Son koşusundan büyük favori olarak girdiği yarışı sekizinci bitiren 5 numaralı Dağ Kedisi ve formunda düzelmeler olan 6 numaralı Step Sister eşit şans verdiğim safkanlar.

1 numaralı Arzucan ve 9 numaralı Providence daha sonraki ihtimaller olarak gözüküyorlar.

Yarışın bombasını ağır kilosuna rağmen 2 numaralı Kurling yapabilir aman ha....

dördüncü ayak;

İzmir yarış programının en önemli mücadelesinin yaşanacağı Muğla Koşusunda son yarışını ölçü almadığım ve bugünlerde çok formda olan Uğur Polat ile yarışa katılacak olan 8 numaralı Sevdalinka favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 9 numaralı GüzelSultan ve 7 numaralı Zencirbey olacaktır.

Yarışın sürprizini son koşusunda çok iyi koşan ve sert grupta beşincilik elde eden 6 numaralı Steel Horse yapabilir DİKKAT...

beşinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 11 numaralı Yörükkızı,6 numaralı Altütün ve 5 numaralı Melendiz rakiplerinde çok daha iyi durumdalar.

Bu üç safkandan birinin bu yarışı kazanacağını ve bu safkanların bu ayak için yeterli olacağını düşünüyorum...

altıncı ayak;

Son koşusunu kazanırken çok iyi durumda gözüken 3 numaralı MACHETE Halis Karataş ile yüksek şans verdiğim isim.

İdmanlarını çok beğendiğim 1 numaralı Green Sable bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Ancak bu yarışta yaklaşık 6 ay ara veren başarılı safkan 11 numaralı Wolf of Wind hafif kilosu ile dinçlik yarışı sergileyebilir ihmal etmemek lazım.

bunun yanında son yarışında hiç beklenmeyen derecede iyi koşan ve ikinci olan büyük bir bombanın kıyısından dönen 12 numaralı Adorable usta binicisi ile diğer bir dikkat edilecek safkan...

5 aralık izmir altılı kuponum;

1.ayak; 7
2.ayak; 6,5,12,1,7
3.ayak; 5,6,9,1,2
4.ayak; 8,9,7,6
5.ayak; 11,6,5
6.ayak; 3,1,11,12

5 aralık diyarbakır at yarışı tahminleri

5 aralık diyarbakır yarış programı
birinci ayak;

İki yarış üst üste kazandıktan sonra Elazığ'a giden ve bu durumdan sonra formu düşen 1 numaralı Özturgut idmanlarında toparlanmış gözüküyor.

Sevdiği pist ve mesafede dişine göre rakiplerinin yanında yüksek şansa sahip olduğunu ve tek atılabileceğini düşünüyorum.

Riske giremeyenlere ise formda safkan 5 numaralı Fikokaya ve son ikinciliğini çok beğendiğim 2 numaralı Sihirim isimli safkanları değerlendirebilirler.

ikinci ayak;

birbirinden vasat durumdaki 3 ve yukarı ingiliz atlarının katılacağı Handikap 13 koşuda yarışa katılan safkanları birbirinden ayırmak oldukça zor.

Ne idmanları ne de yarış performansları ile ön plana çıkan bir safkan yok.

Bu nedenle de yüksek ihtimalle sürpriz bitecek bu ayakta yatmamak için bu ayağı kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacğaı maiden mücadelede son üç koşusundan da ikincilik çıkaran,bu koşuların ikisinde birinciliği az farklarla kaçıran 7 numaralı Öncelkızı eküri avantajı ile günün en sağlam atı olarak gözüküyor.

Sevdiği mesafede bu safkanı banko olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Son iki koşusundan birincilikle ayrılan 5 numaralı Little Cat kendisini tanıyan jokeyi ve sevdiği mesafede favorim.

Ancak bu safkanın kariyeri boyunca koştuğu 53 yarışta sadece beş birinciliği olduğunu,kariyerinde birkez daha arka arkaya 2 yarış kazandığını daha sonra da uzun süreler boyunca birinci gelemediğini belirtmek gerekiyor.

Bu nedenle de Diyarbakır Belediye Başkanlığı koşusunda kalite safkan Kara Çocuk'un arkasında büyük bir sürpriz yaparak ikincilik elde eden 1 numaralı Best Commander ve ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 8 numaralı Yıkıla yıkıla isimli safkanları yazmakta fayda olacağı kanaatindeyim.

her ne kadar kum pistte başarısız gibi görünse de geçmişte bu pistte birincilikleri olan 7 numaralı Black Brow koşunun sürprizini yapabilir DİKKAT....

beşinci ayak;

1700 kum pistte kazandıktan sonra 1900 kumda ikincilik elde eden 10 numaralı Lyra yine kısalan mesafede favorim.

Ancak ve ancak 3 numaralı Çinikız tırnaklarının ucunda deniliyor bu nedenle de sakın bu safkanı yazmadan kupon doldurmayın.

Yarışın diğer şanslı isimleri 5 numaralı İnsafınKızı ve 7 numaralı Rikkat....

altıncı ayak;

1 numaralı ALWAYS DELFINA ve 5 numaralı SMALL HALO rakiplerinin çok önünde güç ve kaliteye sahipler.

Bu nedenle de normal şartlarda bu iki safkanın mücadelesi birinciyi belirler.Bu iki safkan bir şekilde gelemezse altılı ganyan büyük para yapar ilgililere duyurulur.

5 aralık diyarbakır altılı kuponum:

1.ayak; 1,5,2
2.ayak; H
3.ayak; 7
4.ayak; 5,1,8,7
5.ayak; 10,3,5,7
6.ayak; 1,5

kupon bedeli ; 28,80 TL

Talip Han artık aygır (aşım ücreti açıklandı)


2013 senesi içerisinde birbirinden önemli koşuları kazanma başarısı gösteren ve uzun süredir pistlerimizdeki göremediğimiz şampiyon safkanlardan biri olma yolunda ilerleyen Talip Han yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışseverleri üzmüştü.

İlgililerinin kararı doğrultusunda Talip Han'ın pistelere veda ettiği tescillendi...

Talip Han artık hayatına aygır olarak devam edecek.

2014 Aşım sezonunda TALİP HAN Karacabey pansiyon harada 6.000 TL bedelle 100 aşım yapacaktır.

Spy X Adana altılı ganyan tahmini 4 aralık

1.Ayak: 

Ankara’dan sonra Adana’da da gayet başarılı bir performans sergileyen SANCAKTEPE, çok iyi hazırlıklarla gireceği bu yarışta usta jokeyi ile risk edilip tek yazılabilir. Sağlamcılara bu safkanın yanına yazmalarını önereceğim safkanlar öncelikle ELOĞLU, GÜVENER ve RÜZGARIN RUHU… Özellikle RÜZGARIN RUHU’na bu aralar ciddi form sıçramaları gözlüyorum, gelirse Altılıyı ilk ayaktan büyük para yapar…

2.Ayak: 

2 Yaşlı Dişi tayların maiden mücadelesinde yorumlarıma sizlere mutlaka yazmanızı önereceğim 3 tayla başlamak istiyorum. Bu taylar; I NEED A HERO, VICTORY BOOK ve TORRENT… Bu üçlü içerisinde I NEED A HERO rakiplerine oranla bir adım önde şans verdiğim isim ama korkulu rüya görmemek için bu üç tayın ayırım yapılmadan yazılmasında fayda var. Daha sonra şans verdiğim safkanlar JUNON, IM A DREAMER ve BETOCAN…

3.Ayak: 

Bu mesafede daha rahat ve daha iyi koşacağına inandığım ÖZKURUŞ’a birincilikte ilk şansı tanıyorum. Ekonomik kuponlarda bu safkan günün banko atlarından biri olarak düşünülmelidir. Rakipleri sırasıyla SENBEN, KARSAVUL ATEŞİ, KÖKAĞA, PASTACI ve YALINAYAK olacaktır.

4.Ayak: 

Çok iyi tanıdığım bir safkan olmasa da Adana’da sürdürdüğü çalışmalarında çok beğendiğim CAZİP’i ilk at olarak önermek istiyorum. İyi durumunu bu yarış öncesinde de korumayı başaran UNICORNUS bu safkanın ilk rakibidir. Şanlıurfa’dan getirilen ve bu yarışta Halis Karataş ile start alacak olan OFSAYT ihmale gelmeyecek isimlerden. MERVEILLEUX da koşuya ağırlığını koyabilecek safkanlardan…

5.Ayak: Sürpriz bir sonuca son derece açık olarak gördüğüm Maiden yarışın bölünen ikinci ayağında ilk kez start alacak olan PRINCESS MARBLING, şahane bir hazırlık devresi geçiren TRUTHFUL GIRL, son ikinciliği ile göz dolduran LA BOMBA, ilk iki yarışında yetenekli bir isim olduğunu ispatlayan SILVER SHOES ve bir yarış gören THE ROAD TO VICTORY sağlam kuponlarda mutlak bulundurulması gereken safkanlar.

6.Ayak: 

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçmesini beklediğim günün son ayağında ekürilerinden OSMANBABA’nın kazanması bana göre normal sonuç olur. ALYETİŞ ve ÖZTUNÇ’u bu safkana yakın rakipler olarak görüyorum. AMAZONİK, CANATEŞ ve ATEŞKARTALI da fazlaca göz ardı edilmemesi gereken isimler.

Adana at yarışı yorumları 4 aralık çarşamba


birinci ayak;

Yarış hayatında katıldığı 7 koşunun altısını tabelada bitirmeyi başaran kum pistin başarılı safkanı 2 numaralı Sancaktepe usta jokeyi ile favorim.

4 numaralı YalnızKurt en az favorim kadar etkili bir yarış beklediğim safkan.

Bu iki safkanın bu ayak için yeterli olacağını düşünsem de 7 numaralı Ağabişkek koşunun sürpriz ismi olabilir dikkat...

ikinci ayak;

Bölünen maiden'ın ilk ayağında 7 numaralı I Need a Hero,13 numaralı Torrent ve 15 numaralı Victory Book eşit şans verdiğim safkanlar.

Bu safkanların yanına sürpriz arayanlar ilk koşusunda fazla sıkılmayan artan kondüsyonu ile 1 numaralı Açina'yı yazabilirler.

üçüncü ayak;

Uzun-kısa mesafe ayırt etmeden arka arkaya iki birincilik elde eden ve bu gruptaki birçok rakibini geride bırakan 3 numaralı Senben Halis Karataş ile favorim.

Formunda ilerlemeler olan 8 numaralı Pastacı ve 11 numaralı Özkuruş rakiplerinin hatasının kollayacaklar.

Koşunun sürprizini son koşusunu ölçü almadığım 1 numaralı Ensarhan yapabilir DİKKAT...

dördüncü ayak;

Son koşusunda altıncı olmasına rağmen çok ciddi rakipleri geride bırakan ve Sanzatu gibi bir isimli kafa kafaya fotoya girip az farkla 6. olan 2 numaralı Unicornus dişine göre rakiplerini geride bırakacaktır.

Bu safkanı usta jokeyi ile banko olarak öneriyorum

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı Bölünen maiden'ın ikinci ayapında son koşusunda büyük bir sürpriz yapan ve ikincilik elde eden 6 numaralı La Bomba ve kum piste yatkınlığı ile dikkat çeken 8 numaralı Lucky Su öncelikli şans verdiğim isimler.

3 numaralı Deli Servet,7 numaralı Leyla Nur ve Ahmet Çelik ile yarış hayatının ilk koşusuna çıkacak olan Princess Marbling daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

Uzun kısa mesafe ayırt etmeden birbirinden başarılı performanslar sergileyen 3 numaralı Osman Baba uygun rakiplerinin yanında eküri avantajıyla ilk tercihim.

1 numaralı Fakı Bey son koşusunda Monsoor'un arkasında güzel bir ikincilik elde etmiş ve Osman Baba'yı geride bırakmıştı devam eden formu ile yine etkili olur düşüncesindeyim.

Bu iki safkanın dışına çıktığı anda birçok safkanın birincilik şansı olduğunu düşünüyorum.

Sürpriz sıralamam ;
  • 15 numaralı Anadolukaya
  • 14 numaralı Sırra Kadem
  • 13 numaralı Amazonik

4 aralık 2013 diyarbakır at yarışı tahminleri


4 aralık 2013 çarşamba günü diyarbakır'da koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 12:45 de start alacak ; altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

Yarışa katılacak safkanların azlığı ile dikkat çeken programda birinci,üçüncü,dördüncü ve beşinci ayaklar kapatıldığında 90 TL lik bir kupon oluşuyor.(Aynı şekilde farklı ayakları kapatma tercihleri de yapılabilir)

Yani altılı tutturmak için iki teke ihtiyacınız olacak bu tarz bir kupon yapılırsa.Bütçesi geniş yarışseverlerin deneyebileceği bir kupon modeli olacağını düşünüyorum.

4 aralık diyarbakır yorumları;

birinci ayak;

Sondan bir önceki koşusunda çok başarılı olup birincilik elde eden ve bu koşudaki rakiplerinden bazılarını geride bırakan,son koşusunda ise Always Delfina'nın arkasında ikincilik elde eden 3 numaralı Camaraderie favorim.

bu safkanın bir aksilik olmazsa kazanacağını düşünsem de yarışların diyarbakır'da olması ve ilk ayakta yatmamak için son koşusunu uzak farkla kazanan 5 numaralı Borason'ı da kuponlara yazmakta fayda olacağını düşünüyorum.

Diğer bir seçenekte 5 atın katıldığı bu ayağı kapatmak olabilir ; tercih sizin...

ikinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan Malabadi koşusunda öncelik son koşularında büyük bir rekabete giren ve yarışı 1-2 bitiren 1 numaralı Hüsmen ve 2 numaralı Kırdemirkır'da.

Ağır kilolar ile koşmaya alışkın olan bu iki safkan arasında rakibinin arkasında ikinci olan 2 numaralı :Kırdemirkır'ı bu yarışta bir adım önde görüyorum.

Bu iki safkanın eksik koşmaları halinde kariyerinin en formda dönemini geçiren 4 numaralı Hastayım artan kilodan etkilenmezse yine iyi koşabilir.

Yarışın sürprizlerini ise rakiplerine göre kilo avantajları olan 11 numaralı Canbamka ve 12 numaralı Hakansoylu yapabilir dikkat.

üçüncü ayak;

Altılı ganyanın en zor ayaklarından biri olduğunu düşündüğüm bu koşuda 9 safkan mücadele verecek.Bana göre programı sürpriz olması en muhtemel ayağı olduğundan bu ayağı kapatmayı düşünüyorum.

dördüncü ayak;

Son koşusunda favori olmasına rağmen yarışı bu yarışta da rakibi olan Rojbaş'a geçilerek ikinci olan 6 numaralı Armina azalan kilosu ile son yarışın rövanşını alacaktır.

Bu safkanı sevdiği pist ve mesafede günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Yine birbirine denk safkanların katılacağı bu mücadelede ayağı kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum ve yine hepsi diyorum.

Ufak bir hatırlatma olarak yarışa eküri katılan safkanlardan birini yazıp maliyeti azaltacağız.

altıncı ayak;

Altılı ganyanın son ayağında sırasıyla son koşusunu kazanan 3 numaralı Garibim,9 numaralı Gülennur,11,numaralı Küçük Hisa ve 4 numaralı İvriz Gülü ayrım yapmadan yazmanızı önereceğim isimler.

4 aralık altılı kuponum;

1.ayak; 3,5
2.ayak; 1,2,4,11,12
3.ayak; H
4.ayak; 6
5.ayak; H
6.ayak; 3,9,11,4

3 aralık Marsilya at yarışı tahminleri


3 Aralık 2013 tarihinde salı günü Fransa'nın Marsilya / Pont de Vivaux Hipodromu’nda yapılacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 19:10 da başkayacak ; altılı ganyan ise saat 18:40 da başlayacak.

Altılı Ganyan ile birlikte; yedili plase, beşli, dörtlü ve üçlü ganyan oynanabilecek.Birim fiyat 3 Kuruş

3 aralık marsilya-fransa yorumları

1.AYAK: 3 yaşlı dişi safkanlara it uzun mesafeli handikap mücadelede rakiplerine oranla az sayıda start almasına rağmen yaptığı yarışlarla grubun en formda atı görünümündeki SHERGARA (2) favorim. Son koşularında beklenen yarışlarını yapamasa da tecrübesiyle uygun grupta etkili koşabilecek olan RUSSIAN REEL (1) en yakın rakibi. Son iki yarışıyla çıkışa geçen RADIATON (5), başarısız yarışlarının ardından toparlanma süreci içerisinde olan AUDACIEUX BERE (12), inişli çıkışlı performansına rağmen uygun grupta ARTISTE BERE (11)ve kısa aranın ardından koşacak olan MEDIA PEARL (13) koşuda şanslı olabilecek isimlerdir.

2.AYAK: Oldukça istikrarsız ve çoğunu maiden isimlerin oluşturduğu grupta formu ve son dönemlerdeki istikrarlı koşularıyla grubun bir adım önüne çıkan ROCKET PRIME (2) en şanslı safkan. Henüz maiden olmasına rağmen gününde olduğu zaman tatminkar yapabilen MELAMARE (8) en ciddi rakibi olup LADY OF LIGHT (10), LEARGAS (6), NABAA SPEED (7),BLACKSOU (9) ve ROYALITTA (1) koşunun sürpriz safkanlarıdır.

3.AYAK: 2 yaşlı safkanların uzun mesafeli koşusunda yarış yaşamına 1800 metre de kazanarak başlayan BANYU (6) uzayan her mesafede ve gün geçtikçe daha da etkili koşacak bir isim. Bugün bir kez daha kazanmasını bekliyorum.

4.AYAK: Günün bence en zorlu yarışı. Oldukça fazla ata şans verilmesi gereken koşunun mümkünse kapatılması taraftarıyım.

5.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların start alacağı handikap mücadelede son G3 yarışını görmezden geldiğim ve bu tip handikap yarışlarda devamlı başarılı olmuş bir isim olan CARNOUSTIE (7) ile bu sezon başladığı yarış yaşamında oldukça başarılı performans sergileyen LAGOA (4) arasında birincilik mücadelesi bekliyorum.

6.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanların uzun mesafeli handikap mücadelesinde güç ve performans olarak rakiplerinden farklı olan VILACCA (1) ve UN DE LA CANEBIERE (2) arasındaki mücadeleden koşunun galibinin çıkmasını bekliyorum.

Fransa Marsilya / Pont de Vivaux erken bahis oranları;

FAVORİPLASE  SÜRPRİZ
1.KOŞU13-14-3-112-10-6
2.KOŞU9-53-116-7-4
3.KOŞU9-111-8-210-4-7
4.KOŞU64-52-3-7
5.KOŞU84-26-5-3
6.KOŞU24-73-1
7.KOŞU512-3

Adana at yarışı tahminleri 3 aralık 2013


birinci ayak;

elazığ'da çok başarılı yarışlar koşan ancak büyük bir form düşüklüğü yaşayarak hayal kırıklığı yaratan 9 numaralı Panter idmanlarında toparlanmış gözüküyor.

bu safkana sevdiği mesafede yüksek şans tanıyorum.

Çim pistte gitmeyen safkanlardan biri olan 7 numaralı Emirsultan'ın son koşusunu bu nedenle ölçü almıyorum sevdiği pistte etkili bir yarış koşacaktır.

12 numaralı Çeliksoy ve 1 numaralı Akınalp ihmale gelmeyecek safkanlar.

Bu ayak için 4 safkanın yeterli olacağını düşünüyorum.

ikinci ayak;

Yarış hayatının ilk koşusunu kazanmayı başaran ve yarışa Halis Karataş ile katılan 8 numaralı Ben Ten pırıl pırıl görüntüsü ile favorim.

bu safkanın en ciddi rakipleri olarak son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Kuzey ve kum pistin başarılı safkanlarından biri olan 9 numaralı Compressor olacaktır.

10 numaralı Critical Score bu safkanların eksik koşması halinde devreye girecektir.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede çim pist performansı rakiplerinin önünde olan 8 numaralı Mine Hanım bu koşuyu kazanarak rakiplerini geride bırakacaktır.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Adana pistinde ilk startını 1300 metre çim pistte kazanmayı başaran 5 numaralı Mansoor devam eden formu ve jokey avantajı ile günün ikinci bankosu olacaktır.

beşinci ayak;

Günün en zor ve zevkli mücadelesinin yaşanacağını düşündüğüm koşuda son iki koşusunu kazanan 4 numaralı Princes Shehero,sonlarda etkili gelecek olan 7 numaralı No Stress,son koşusu ölçü olmayan 2 numaralı Bandidas,formunu geliştiren 5 numaralı Thelma ve 8 numaralı Dream of the Love isimli safkanlar ayrım yapılmadan kuponlara yazılmalıdır.

altıncı ayak;

Altılı ganyanın son ayağında önceliğim Gökhan Kocakaya ve Halis Karataş'ın eküri olarak katılacağı 2 numaralı Salford ve 12 numaralı Bandiero'da.

bu safkanlardan birinin bu koşuyu kazanması normal gibi gözükse de bu mesafelerin başarılı ismi 4 numaralı Karaka Moon ve arka arkaya iyi performanslar gösteren 14 numaralı Zeytunlu kesinlikle ihmale gelmezler.

8 numaralı Altınkaya ve 16 numaralı Penny Son ise koşunun sürpriz isimleri olabilirler DİKKAT.

3 aralık adana altılı kuponum;

1.ayak; 9,7,12,1
2.ayak; 8,7,9,10
3.ayak; 8
4.ayak; 5
5.ayak; 4,7,2,5,8
6.ayak; 2,4,14,8,16

kupon bedeli ; 20 TL

Spy X 3 aralık adana altılı ganyan tahminleri


 birinci ayak;

7 numaralı Emir Sultan,9 numaralı Panter ve 12 nuamralı Çeliksoy arasındaki mücadeleye 11 numaralı Şah Remo'nun katılabileceğini düşünüyorum.

ikinci ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım 7 numaralı Kuzey Gökhan Kocakaya ile yüksek şans verdiğim isim.

9 numaralı Compressor ve 4 numaralı Shark Attack en sert rakipleri olacaktır.

Koşunun sürprizini 2 numaralı Babaözgür'den bekliyorum.

üçüncü ayak;

Günün sürprize açık koşularından biri olduğunu düşündüğüm bu ayakta 8 numaralı Mine Hanım,10 numaralı Su Berak ve 3 numralı Aybirgen eşit şans tanıdığım safkanlar.

5 numarlaı İhsan Sultan ve 1 numaralı Ağa Gelin daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

Sevdiği pist ve mesafede 5 numaralı Mansoor Halis Karataş ile fotoyu önde geçecektir.Ancak yarış içinde huysuzlanırsa ve kötü koşarsa 7 numaralı Akarçay ve 2 numaralı Huysuz devreye girerler.

beşinci ayak;

Aprantisi ile bütünleşen ve arka arkaya iki birincilik elde eden 4 numaralı PRINCESS SEAHERO devam eden formu ile günün bankosu olarak önereceğim safkanı.

altıncı ayak;

Çok uzun bir dönem başarısız bir dönem geçiren ancak idmanlarını yarışa yansıtmaya başlayınca arka arkaya ikincilik elde eden 4 numaralı Karaka Moon yatkın olduğu mesafede favorim.

12 numaralı Bandiero artan formu ile bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

3 numaralı Hınzır,7 numaralı Desert Eagle ve 6 numaralı Mulan isimli safkanlardan çok başarılı performanslar bekliyorum.

Atlar nasıl çifleşir


Doğadaki bütün canlıların çiftleşme içgüdüsü bulunmaktadır.Atlarda ise çiftleşme özellikle ilgililerin nezaretinde gerçekleşmektedir.

Aygırlar,kan hatları vb. konularda dikkatli davranması gerekilen durumlar olduğu gibi kaliteli aygırların aşım ücretleri de oldukça pahalı olmaktadır.

Atların nasıl çiftleştiğini merak edenler videoyu izleyebilirler.

Atlar nasıl çifleşir 

Tercihli Start Nedir-Nasıl Belirlenir


Yarış atlarının start numaraları belirlenirken tercihli start isteyenler başvuruda bulunurlar.Bunun için ekstra bir ücret ödenir.

Eğer bir yarışta birden fazla tercihli start isteyen safkan varsa bu durumda yapılan kura sonucu safkanların start numaraları belli olur.

Tercihli starta başvuruda bulunmayan safkanların ise yine kura sonucu hangi starttan çıkacakları belirlenir.

Tercihli start alan safkanlar en dış kulvarlardan start alırlar.Aslını söylemek gerekirse tercihli startın sadece dış kulvarları kapsamasının nedenini merak ediyorum...

Yarıştan 2-3 gün önce yapılan bu belirlemeler sonucunda yarışa katılacak bütün safkanların start numaraları belirlenmiş olur.

Yarışlardan önce belirlendiği içinde at yarışı bültenlerinde tercihli start alacak safkanlarda belirtilmektedir.(Tercihli start alan safkanın yanında TS kısaltması ile belirtilir)

Tercihli start bazı safkanların ciddi anlamda yarış performanslarını etkileyen bir durum olduğu için at sahipleri ve antrenörlerin zaman zaman denedikleri bir avantajdır.

Günün Şanlıurfa at yarışı tahminleri


2 aralık 2013 pazartesi günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı 9 koşudan oluşuyor.Yarışlar 11:45 de star alırken altılı ganyan saat 13:15 de başlayacak.

Halil Parıldar'ın bir koşu kazanması halinde jokey olacağını hatırlatmakta fayda var ; büyük ihtimal bugün jokey olacaktır.

2 aralık şanlı urfa yorumları

1.Koşu: Günün ilk koşusunda kum pistteki son koşusunda dördüncü olan TUMBUL KASIM(6) iyi form durumu ile favorimizdir. SON MARTI(5) en güçlü rakibidir. TORUNADO(13) ve MİRZATAN(4) sonraki ihtimallerdir.

2.Koşu: Kum pistteki son koşuları başarılı geçen ALİYE ÇEÇAN(4) öncelikle değerlendirilmelidir. MAHBUBE(11) ve NAZLIGÜL(3) en yakın rakipleridir. KIRAÇ KIZ(2) sürpriz şansına sahiptir.

3.Koşu: Son koşusunda kum pistte ikinci olan ÖZGÜR MONİKA(12) artan formuyla favorimizdir. SİHİRİN KIZI(13) en güçlü rakibidir. BEKMEZKAYA(1) ve MİNİF KIZI(8) sürprizde değerlendirilebilir.

4.Koşu: Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunu kazanan DUMAN ALİ(3) iyi form durumu ile kazanabilir. PRINCE EMİR(6) ve TRENDSETTER(5) en yakın rakipleridir. OVER GROWN(11) sürpriz şansına sahiptir.

5.Koşu: Kum pistteki son koşusunda ikinci olan YAİR(11) iyi form durumu ile favorimizdir. THUNDER CLOUD(1) ve PALLADIUM(9-2) ihmal edilmemelidir. SEL SEBİL(4) sürprizde değerlendirilebilir.

6.Koşu: Start aldığı son koşusunda kum pistte dördüncü olan SURUÇKAN(6) artan formuyla favorimizdir. DİLŞADOĞLU(4) ve DENİZ ASLANI(3) en yakın rakipleridir. RIDVAN AĞA(5) sürpriz şansına sahiptir.

7.Koşu: Kum pistteki son iki koşusunu da kazanan BAWIKAL(1) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. GARDEN OF HEAVEN(5) en ciddi rakibidir. KAIZEN(9) ve COŞKUNGIRL(3) sonraki ihtimallerdir.

8.Koşu: Son koşularında iyi performans sergileyen BABAKEYA(11) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. ARDAKAYA(3) ihmal edilmemelidir. ANADOLU RÜZGARI(2) ve ALMİRHAN(13) sürprizde değerlendirilebilir.

9.Koşu: Günün son koşusunda kum pistte start aldığı son iki koşuyu da kazanan ORMAN(7) iyi form durumu ile favorimizdir. MUSTİ(4) ve ÇÖLAVI(8) en yakın rakipleridir. NAYİF BEY(1) sürpriz şansına sahiptir.

2 aralık ingiltere kempton park tahminleri


2 Aralık 2013 Pazartesi günü İngiltere'nin Kempton Park Hipodromu'nda düzenlecek yarış programı 7 yarıştan oluşuyor.

Yarışlar 16:50 de start alacak ,altılı ganyan ise saat 17:20 de başlayacak.

2 aralık kempton park yorumları;

1.AYAK: 2 yaşlı taylara ait maiden mücadelede koştuğu tek yarışında çok sert iki rakibe rastlayınca üçüncülükte kalan TWIN POINT (10) aynı yarışı tekrarlaması halinde bu yarışı kazanması gerekir.

2.AYAK: Bölünen maiden yarışın ikinci kısmında ise WARBROOK (9), MAIRISE (5), ROSKILLY (8), WESTERN HYMN (10), HOIST THE COLOURS (4), DAMASCENE (3) ayrımsız yazılmalıdır.

3.AYAK: İlk galibiyetini aldığı son koşusunda oldukça güçlü gözüken PRETTY BUBBLES (12) aynı pist ve mesafede yine çok şanslı olacaktır. Start aldığı son koşusunda ön sıralardan şans verdiğimiz NELINA (7) daha formda rakipleri yanında tatminkar bir yarış çıkarttı.

İlk kez koşacağı Kempton Park pistinde daha iyi uyum sağlamasını beklediğim safkana yine önlerde şans veriyorum.

Son koşularını kazanan SKIDBY MILL (14) ve PRINCESS SPIRIT (10), yavaş yavaş kazanacak kıvama gelen NIGHT' S WATCH (13), çok uzun aradan sonra 2.lik yapan PEARL RANSOM (5) ile birlikte ALL RIGHT NOW (2) ve WARBOND (3) koşuda şans verilebilecek diğer safkanlardır.

4.AYAK: Kısa bir müddet aranın ardından koştuğu son yarışında favori olarak verdiğimiz ancak düzlük üzerinde kapanmak zorunda kaldığı için beklentilerimizin uzağında kalan GO FOR BROKE (4) un daha uygun grupta kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK: Günü en zevkli geçmesi beklenen koşusunda, son koşusunda favorimiz olan JUBILEE BRIG (7), ilk kum deneyimine çıkacak olan GEORGE ROOKE (5), son koşusuyla çıkışa geçtiğini gösteren NASSAU STORM (2), az sayıda start almasına rağmen kalitesini gösteren TASRIH (3) ve son başarılı üçüncülüğü ile CORPORAL MADDOX (1) ilk plandaki şanslı isimler.

Kısa aranın ardından koşacak olan LIBERTY JACK (9), son koşusu ölçü olmayan BOWSTAR (13) ve PANTHER PATROL (12) sürpriz isimlerdir.

6.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 5 düzeyde handikap yarışında verdiği aranın ardından gördüğü yarış sonrası son startında 3. olurken oldukça etkili gözüken BAPAK BANGSAWAN (6)'ın nefes yönünden yeterli duruma geldiğini düşünüyorum.

İlk kez koşacağı Kempton pistine uyum sağlamsı halinde klas jokeyi ile kazanmaya hayli yakındır. Bir önceki yarışında Bapak Bagsawan'ı finiş önünde geçerek 2. olduktan sonra, nispeten daha formda rakiplerle koştuğu son yarışında tabela dışı kalan pist ve mesafenin tecrübeli ismi LUJEANIE (3)' nin formunun devam ettiğini düşünüyorum.

Aynı koşuda 4. olurken sonlarda güçlü gelen RIGOLLETO (8), son koşusunda Soutwell'in kaba kumuna uyum sağlayamamış gözüken FORTROSE ACADEMY (12) ve dikkat çekici son koşusu sonrası sevdiği Kempton pistine çıkan RAY OF JOY (10) koşudaki diğer şanslı isimlerdir. Bol Şanslar…

Kempton Park erken bahis oranları

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU145
2.KOŞU3-57-62-10-9
3.KOŞU58-36-7-9
4.KOŞU10-1214-35-13-2
5.KOŞU234
6.KOŞU3-78-15-9-12
7.KOŞU69-112-12

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk