Ana Sayfa » , » Bültenlerdeki galoplar dereceler neden farklı

Bültenlerdeki galoplar dereceler neden farklı


Zaman zaman yarışseverlerin karşılaştıkları bir sorun hakkında birkaç şey söyleyeceğim.

At yarışlarını oynarken galoplar yani atların idmanlarındaki dereceleri çok önemli kıstaslardır.

Bu dereceler günlük at yarışı programlarını veren bültenlerde yer almakta ve yarış severlerin incelenmesi sağlanmaktadır.

bu galoplar sabahın erken saatlerinde yapıldığı için yarış bültenleri için safkanların idmanlarını takip eden çalışanlar bulunmaktadır.

Bu çalışanlar yarışlara katılacak safkanların derecelerini ve safkanın galobunu yaptığı durum (rahat-çalışarak-kenter) vb. şekilde belirtmektedirler.

Bu nedenle de bir yarış bülteninde bir safkanın yaptığı galop konusunda farklı dereceler ortaya çıkabilmektedir.

Yani X bir bültende Y isimli safkan

800 24,5 R galop yapmış gibi gözükürken

Z bir bültente Y isimli safkan

800 23,8 HR gibi yapmış gözükebiliyor.

Burada oluşan fark tamamen galopları takip eden çalışanların yorumlarından kaynaklanmaktadır.

Bu durumdan dolayı mağdur olmamak için yorumuna güvendiğiniz at yarışı bültenlerini tercih etmenizi öneriyorum.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk