2 aralık ingiltere kempton park tahminleri


2 Aralık 2013 Pazartesi günü İngiltere'nin Kempton Park Hipodromu'nda düzenlecek yarış programı 7 yarıştan oluşuyor.

Yarışlar 16:50 de start alacak ,altılı ganyan ise saat 17:20 de başlayacak.

2 aralık kempton park yorumları;

1.AYAK: 2 yaşlı taylara ait maiden mücadelede koştuğu tek yarışında çok sert iki rakibe rastlayınca üçüncülükte kalan TWIN POINT (10) aynı yarışı tekrarlaması halinde bu yarışı kazanması gerekir.

2.AYAK: Bölünen maiden yarışın ikinci kısmında ise WARBROOK (9), MAIRISE (5), ROSKILLY (8), WESTERN HYMN (10), HOIST THE COLOURS (4), DAMASCENE (3) ayrımsız yazılmalıdır.

3.AYAK: İlk galibiyetini aldığı son koşusunda oldukça güçlü gözüken PRETTY BUBBLES (12) aynı pist ve mesafede yine çok şanslı olacaktır. Start aldığı son koşusunda ön sıralardan şans verdiğimiz NELINA (7) daha formda rakipleri yanında tatminkar bir yarış çıkarttı.

İlk kez koşacağı Kempton Park pistinde daha iyi uyum sağlamasını beklediğim safkana yine önlerde şans veriyorum.

Son koşularını kazanan SKIDBY MILL (14) ve PRINCESS SPIRIT (10), yavaş yavaş kazanacak kıvama gelen NIGHT' S WATCH (13), çok uzun aradan sonra 2.lik yapan PEARL RANSOM (5) ile birlikte ALL RIGHT NOW (2) ve WARBOND (3) koşuda şans verilebilecek diğer safkanlardır.

4.AYAK: Kısa bir müddet aranın ardından koştuğu son yarışında favori olarak verdiğimiz ancak düzlük üzerinde kapanmak zorunda kaldığı için beklentilerimizin uzağında kalan GO FOR BROKE (4) un daha uygun grupta kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK: Günü en zevkli geçmesi beklenen koşusunda, son koşusunda favorimiz olan JUBILEE BRIG (7), ilk kum deneyimine çıkacak olan GEORGE ROOKE (5), son koşusuyla çıkışa geçtiğini gösteren NASSAU STORM (2), az sayıda start almasına rağmen kalitesini gösteren TASRIH (3) ve son başarılı üçüncülüğü ile CORPORAL MADDOX (1) ilk plandaki şanslı isimler.

Kısa aranın ardından koşacak olan LIBERTY JACK (9), son koşusu ölçü olmayan BOWSTAR (13) ve PANTHER PATROL (12) sürpriz isimlerdir.

6.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 5 düzeyde handikap yarışında verdiği aranın ardından gördüğü yarış sonrası son startında 3. olurken oldukça etkili gözüken BAPAK BANGSAWAN (6)'ın nefes yönünden yeterli duruma geldiğini düşünüyorum.

İlk kez koşacağı Kempton pistine uyum sağlamsı halinde klas jokeyi ile kazanmaya hayli yakındır. Bir önceki yarışında Bapak Bagsawan'ı finiş önünde geçerek 2. olduktan sonra, nispeten daha formda rakiplerle koştuğu son yarışında tabela dışı kalan pist ve mesafenin tecrübeli ismi LUJEANIE (3)' nin formunun devam ettiğini düşünüyorum.

Aynı koşuda 4. olurken sonlarda güçlü gelen RIGOLLETO (8), son koşusunda Soutwell'in kaba kumuna uyum sağlayamamış gözüken FORTROSE ACADEMY (12) ve dikkat çekici son koşusu sonrası sevdiği Kempton pistine çıkan RAY OF JOY (10) koşudaki diğer şanslı isimlerdir. Bol Şanslar…

Kempton Park erken bahis oranları

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU145
2.KOŞU3-57-62-10-9
3.KOŞU58-36-7-9
4.KOŞU10-1214-35-13-2
5.KOŞU234
6.KOŞU3-78-15-9-12
7.KOŞU69-112-12

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk