Şatış Koşusu Nedir-Katılma Şartları

satış koşusu
Satış koşuların temel amacı at sahiplerinin satmak istedikleri atları görücüye çıkarmalarıdır.Yani satış koşularına katılan atların tamamı satılıktır.

Sartlı 11 sınıfına giren satış koşularında katılan atlara belirlenen satış fiyatlarına göre kilo ayarlamaları yapılmaktadır.

Eğer bu yarışa katılacak bir at hem bedeli hem de yarış ikramiyesi ödenerek alınırsa koşudan çıkarılır.

Satış koşuları kendi arasında 4 farklı kategoride koşulur.

Satış 1

Satış bedelleri maksimum 36 bin TL olan yarış atları katılabilmektedir.Satış bedeli 36 bin TL den azalan her 2 bin TL için ağırlıktan 1 kilogram indirilir.Satış 1 kategorisindeki en düşük jokey-apranti siklet limiti 50 KG dir.

Satış 2 : 

Satış bedelleri maksimum 46 bin TL olan yarış atları katılabilmektedir.Satış bedeli 46 bin TL den azalan her 2 bin TL için ağırlıktan 1 kilogram indirilir.Satış 2 kategorisindeki en düşük jokey-apranti siklet limiti 50 KG dir.


Satış 3 :

Bu yarışa satış bedelleri maksimum 60 bin TL olan safkanlar katılabilmektedir.Handikap puanı en düşük 40 olan atlar katılabilir.

Satış 4 : 

Bu yarışa satış bedelleri maksimum 100 bin TL olan safkanlar katılabilmektedir.Handikap puanı en düşük 60 olan atlar katılabilir...
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk