Ana Sayfa » , » Savaş Atı-War Horse (2011-Savaş-At Filmi)

Savaş Atı-War Horse (2011-Savaş-At Filmi)

savaş atı 2010 filmi
savaş atı filmi izle
Filmin konusu;

Ünlü yönetmen Steven Spielberg'ün yönetmenliğini yaptığı 2011 yılında vizyona giren Savaş Atı filmi insanoğlu ile tarih boyunca en sadık hayvan olan atların dostluğunu anlatmaktadır.

Birinci Dünya Savaşı sırasında gelişen olaylarda ailesinin son parasını Joey ailesinin atı satmasını engellemek için çok uğraşır.

Ancak babası atını bir teğmene satar,çok sevdiği dostunun şavaşa gidecek olması ve büyük ihtimal ölecek olması Joey'i üzüntüye boğar.

Fakat kader onları bir araya getirmek için çok yoğun uğraş verecektir.

Joey ve dostunun sürekli olarak değişen yerlerde değişen hikayelerde birbirine yaklaşması ve sonunda kavuşması gözlerinizi dolduracak.

Atlarla ile ilgili yapılmış en kaliteli film olduğunu düşünüyorum izlemeyenlere de izlemelerini öneriyorum.

bilgiler;
yapım;2011-amerika
tür;Savaş-Dostluk
süre;2 saat 26 dakika
oyuncular;Benedict Cumberbatch,David Thewlis

Savaş atı filminden kareler
horse war at yarışı filmleri izlehorse war filmi

Savaş Atı filminin fragmanı izle
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk