Ana Sayfa » , , » Spy X 7 Eylül İstanbul At Yarışı Tahminleri

Spy X 7 Eylül İstanbul At Yarışı Tahminleri

spy x tahminleri
1.ayak;

Son startını müthiş sprinti ile kazanmayı başaran Cyrstal Clear artan form ve tecrübesiyle favorim.

Çok yetenekli ve pırıl pırıl bir tay olan Azurra ve form durumu her geçen gün daha iyi duruma gelen Divina Commedia bu safkanın en ciddi rakipleri olacaktır.

2.Ayak;

Geçen yıl bu koşuda üçüncülük elde ederken daha sert grupta koşan bu grubu rahat geçmesini beklediğim Arsaadi günün en şanslı safkanı sizlere günün bankosu olarak öneriyorum.

3.Ayak;

Sentetik pistte oldukça iyi koşular çıkaran My Secret ve idman durumunu yarışa yansıtırsa Tapit Girl arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Sonlardaki etkili sprinti ile Torun Setenay,Mara Despina,Tearra,Lady Dramalı ise daha sonraki ihtimaller.

4.Ayak;

Yürekkaya önde boş kalırsa bir çırpıda beyaz bayrak ayna yarışı yapabilir.Riske girmek isteyenlerde bu safkanı tek atabilirler.Tek atamayanlara ise bu koşuyu kapatmalarını öneriyorum.

5.Ayak;

Altılı ganyanın beşinci ayağı olan Anadolu koşusunda Çakal Carlos,Rampoldi,Danadana arasındaki mücadele koşunun birincisini belirleyecektir.

6.Ayak;

Günün son koşusu karışık bir koşu olacaktır bu nedenle Tekfur,Kaankerem,Mert,Altun Pınar,Burukkızı,Doğu Fırtınası isimli safkanlar ayrım yapılmadan yazılmalıdır. belirleyecektir.

Spy X İstanbul Altılı Kuponu;

1.Ayak;5,4,6,7
2.Ayak; 1
3.Ayak; 3,4,2,7,6,10
4.Ayak; 1
5.Ayak; 5,1,3,
6.Ayak; 6,14,8,4,10,13

Kupon Bedeli ;  21,60
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk