Ana Sayfa » , » Türkiye Genelinde At Hastaneleri

Türkiye Genelinde At Hastaneleri

at klinikleri
at hastanesi
Sadece Avrupa’nın değil, belki de Dünya’nın en modern At Hastanelerinin, 8 ayrı Hipodrom ile Haralara kurulması için gerekli tüm çalışmalar başlatıldı.

Hipodrom/Haralara kurulacak ve içinde son sistem her türlü alet ve edevatın bulunacağı hastanelerin ihale edilmesi işlemleri, geçtiğimiz ay içerisinde tamamlandı ve hastanelerin yapımına İzmir Şirinyer Hipodromundan başlandı.

Kamu İhale Kanunu’nın (KİK) 21.Maddesi (b) fıkrası kapsamında yapılan ihale sürecinde toplam 11 hastane 77.929.995 TL’ye 6 değişik firmaya ihale edildi.

İhalenin 21’e (B) maddesi uyarınca yani “ivedi” olarak yapılma sebebine dayanak olarak, Ankara’da yaşanan “influenza” hastalığının gösterildiği aldığımız duyumlar arasında.

Normal şartlarda bu tür “ivedi” ihalelerin yapılabilmesi için “Doğal afetler, Salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya idare tarafından önceden öngörülmeyen olayların ortaya çıkması” gerekmekdir.

Kısa bir süre önce “kısmi” bir karantina’nın uygulanmasına neden olan At Gribi’nin de Salgın hastalıklar kapsamında değerlendirilmiş olması, sanırız bu 11 hastanenin “ivedi” olarak ihale edilmesindeki en büyük etken.

Türkiye Genelinde yapımına başlanan At hastaneleri;
  • İstanbul Veliefendi Hipodromu At Hastanesi ve İzmit Pansiyon Harası At Hastanesi Yapım İşi
  • Adana Yeşiloba Hipodromu At Hastanesi ve Urfa Hipodromu At Hastanesi Yapım İşi  
  • Elazığ Hipodromu At Hastanesi ve Diyarbakır Hipodromu At Hastanesi Yapım İşi
  • Bursa Osmangazi Hipodromu At Hastanesi ve Karacabey Pansiyon Harası At Hastanesi
  • İzmir Şirinyer Hipodromu At Hastanesi
  • Eskişehir Pansiyon Harası At Hastanesi
  • Ankara 75. Yıl Hipodromu At Hastanesi 
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk