3 Eylül Salı Adana At Yarışı Tahminleri

3 eylül salı adana tahminleri
1.Ayak;

Günün ilk ayağında 4 numaralı INVINCIBLE ROCK,5 numaralı SPEED RUNNER ve 1 numaralı HİROŞİMA arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

At yazmak isteyenlere 7 numaralı BLUSHING GHOST sürpriz olarak yazabilirler.

2.Ayak;

2 numaralı Titanic idmanlarında yaptığı derecelerle çok formda bir görüntü çizdiği için koşunun favori olarak öne çıkıyor.

Bu safkanın en ciddi rakipleri 5 numaralı Perinin Kızı ve eküri avantajıyla 1 numaralı Orfeus olacaklardır.

Son koşusunun kazanan ve formda görüntüsünü sürdüren 10 numaralı İzet Baba'ya grup sert gelmezse bombayı patlatabilir DİKKAT.

3.Ayak;

Son koşusundaki ikinciliği ile dikkat çeken 2 numaralı Kalanta ve 6 numaralı One by One arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

1 numaralı Hınzır ve 5 numaralı Laçin Baba bu safkanların en ciddi rakipleri olacaktır.

4.Ayak;

2 yaşlı ingilizlerin katılacağı maiden koşu da ilk koşusundan beşincilikle ayrılan 5 numaralı Karan Girl ve grubun tecrübeli safkanı 3 numaralı Bengülay arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkanın dışına çıkarsa her atın gelme şansı var diye düşünüyorum

5.Ayak;

İki başarılı birincilik elde ettikten sonra son koşusundan dördüncülükle ayrılan 2 numaralı Canik bu koşuyla birincilik serisine geri dönecektir ve günün bankosu olarak öneriyorum.

6.Ayak;

10 numaralı LOWMAN,9 numaralı NOVEMBER ve eküri avantajıyla 2 numaralı THELMA arasındaki mücadelenin birinciliğini düşünüyorum.

11 numaralı OVER GROWN boş kilosuyla koşunun bombasını patlatabilir DİKKAT

3 Eylül Salı Adana Tahmini 

1.Ayak; 4,5,1,7
2.Ayak; 2,5,1,10
3.Ayak; 2,6,5,1
4.Ayak; 5,3
5.Ayak; 2
6.Ayak; 10,9,2,11

Kupon Bedeli ; 25,60 TL

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk