2 Eylül 2013 Pazartesi Bursa At Yarışı Tahminleri

2 eylül bursa altılı ganyan tahminleri

2 eylül 2013 pazartesi bursa yarış programı birbirinden zorlu mücadelelere sahne olacak.

Günün en önemli koşusu olan Ethem Menderes koşusu'nda Yakupbey birinciliğin en önemli adayı olarak gözüküyor.

Bunun yanında Halis Karataş ve Gökhan Kocakaya'da Bursa yarışlarında at binecekler.

1.Ayak;

Son koşusu ölçü olmayan ve galoplarında başarılı dereceler yapan 3 numaralı NORTHERN WARRIOR öncelikli şansa sahip safkan.

Bu safkanın ciddi rakipleri 4 numaralı PRINCESS SEAHERO ve eküri avantajıyla 2 numaralı İTHAL GELİN olacaktır.

Koşunun bombasını son dördüncülüğü ile dikkat çeken 11 numaralı Satana yapabilir DİKKAT.

2.Ayak;

Günün ikinci koşusunda Halis Karataş faktörü ile 6 numaralı SERENAYCAN öncelikli şansa sahip safkanı.

En ciddi rakipleri 3 numaralı Çölrüzgarı,4 numaralı Lider ve eküri avantajıyla 9 numaralı Hasretimkaya olacaktır.

Koşunun sürprizini 2 numaralı Baykut bombasını ise hafif kilosuyla 15 numaralı Hisargül yapabilir.

3.Ayak;

5 numaralı SERKAN BEY,4 numaralı MIDAS TOUCH,7 numaralı BLACK BROW ve 8 numaralı İNCELER BEYİ arasındaki mücadele koşunun birincisini belirleyecektir.

4.Ayak;

Günün en önemli koşusu olan Ethem Menderes koşusunda idmanlarındaki görüntüsü ile bu koşuyu rahat kazanacağı izlenimini veren 7 numaralı Yakupbey'i günün bankosu olarak öneriyorum.

5.Ayak;

Son koşusunda sert grupta başarılı bir üçüncülük elde eden 1 numaralı Bayındırbey Bursa pistini yadırgamazsa koşuyu kazanacaktır.

Yanına at yazmak isteyenler son koşusunu kazanırken güzel bir görüntü sergileyen 6 numaralı Marka ve eküri avantajıyla 4 numaralı Güneş Batur'u yazabilirler.

6.Ayak;

Günün en kalabalık mücadelesinde sırasıyla son iki koşusunu kazanan 1 numaralı Akjolton,10 numaralı Elvis,2 numaralı Catch the Wind,4 numaralı Action Law,12 numaralı Fast Step ayrım yapılmadan yazılmalıdır.

Koşunun sürprizini idmanlarındaki dereceleri yaışa yansıtması halinde boş kiloyla yarışa katılacak olan 16 numaralı Miss Derya yapabilir DİKKAT.

2 Eylül 2013 Pazartesi Bursa Tahminleri;

1.Ayak;3,4,2,11
2.Ayak;6,3,4,9,2
3.Ayak;5,4,7,8
4.Ayak;7
5.Ayak;1
6.Ayak; 1,10,2,4,12,16

kupon bedeli ; 24 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk