Son Eklenenler

2010 Enternasyonel Topkapı Koşusu



2010 yılında koşulan enternasyonel koşulara yabancı atlar damgasını vurmuştu.Gerek Malazgirt gerekse bu koşularda atlarımız tabelaya giremediler...

Enternasyonel koşusunda da Hayri Baba,Kurtiniadis,Deha gibi kaliteli atlarımız koşmasına rağmen koşuda varlık gösteremediler.

Koşuyu Pressing isimli safkan kazanırken yarışın son 100 metresi oldukça zevkli bir yarış oldu.


2010 Enternasyonel Topkapı

2010 Enternasyonel Malazgirt Koşusu



2010 Enternasyonel Malazgirt Koşsunda Kafkaslı ve Mertkal dışındaki 3 at yabancı atlardan oluşuyordu.


Kafkaslı ve Merkal yarışta bir varlık gösteremezken Turbo'nun rahat geçtiği General koşuyu kazandı.


Yarışın son 200 metresi oldukça zevki bir mücadeleye sahip olurken Kafkaslı ve Mertkal bu mücadeleye dahil olamadılar...

2010 Enternasyonel Malazgirt Koşusu

24 Mart İzmir At Yarışı Tahminleri


24 mart İzmir Şirinyer hipodromunda 6 koşulu bir yarış programı var.Klasik İzmir koşularından farklı bir yarış programı karşımıza çıkıyor.


Koşular kalabalık değil en fazla 10 yarış atı mücadele verecek.Yani nispeten kolay bir yarış günü bizleri bekliyor.

Tahminlerimize gelirsek;

İlk ayakta son koşularında toparlanan 2 numaralı Taptuk ve 5 numaralı Abhuzba öncelikle değerlendirilmesi gereken atlar.Sürpriz olarak Erdi Gökçe'nin bindiği Dramalı Gökçe'yi değerlendirin.

İkinci ayakta birbirine yakın kaliteli arap atlarının katıldığı bir yarış.Bu ayakta sürpriz olma ihtimalini yüksek görüyoruz.Sırasıyla 5 numaralı Engizek,6 numaralı SavaşArslan,4 numaralı Akçabey,1 numaralı Emsalsiz yazılmalı.Sürpriz ve bomba arayanlar 8 numaralı Yavuzarslan ve 10 numaralı Son Kale yi yazabilirler.

3. ayakta Halis Karataş faktörü ile 2 numaralı Peksimet günü en sağlam atı olarak ön plana çıkıyor.Peksimet geçilirse bunu Özcan Yıldırım'ın bindiği Consiglieri geçer.İki atı da yazanlar bu koşuyu rahat izleyebilirler.

4.ayakta Bu rakiplerine pekçok kez üstünlük kuran Lady Liz'in bu koşuyu rahat kazanacağını düşünüyoruz.Yine de bu koşuda Lady Liz'in kötü koşması halinde bütün atlar devreye girebilir.Ya Lady Liz Ya Hepsi seçenekleri bu koşu için uygundur.

5.ayakta günün en karışık koşularından biri.Bu ayakta imkanı olanların çok atla geçmelerini tavsiye ediyoruz.Bizim tercihimiz öncelikle 4 numaralı Haberkan ,7 numaralı Sonalp,2 numaralı Enginhan , 8 numaralı Uçbeyi ve arka arkaya iki birincilik elde eden Bireda yazılmalıdır.Koşunun bombasını Niagara yapabilir DİKKAT...

Yarış kazanmamış ingiliz atlarının maiden koşusunda Mehmet Kaya ile Nos altılı ganyanın tek olabilecek atlarından biri.Güvenemeyenler 10 numaralı Splatter House ve 1 numaralı Celentano'yu değerlendirsinler.Koşunun bombasını 5 numaralı Ertekin Beyi yapabilir.

Kuponumuz ;

1.ayak : 2 - 5 - 8 
2.ayak : 5 - 6 - 4 - 1 - 8 - 10
3.ayak : 2
4.ayak : 1
5.ayak : 4 - 2 - 8 - 9 - 7 - 6
6.ayak : 7 - 10 - 1 - 5 

Muzo'dan 21 Mart Şanlıurfa At Yarışı Tahminleri

21 Mart Şanlıurfa at yarışı gününde toplam 8 koşu bulunmaktadır.At yarışının ilk ayağı 14:15'de başlıyor.


At yarışı dışındaki koşuların ilkinde 4 numaralı Hilvanlı Zeyno ; ikicisin de ise 5 numaralı Hacı Dayı ganyan oyunlarında değerlendirilebilir.


Altılı Ganyana gelirsek bugün sizlerle iki kupon paylaşacağım.

Altılı Ganyanı bu tekler aşağıdaki teklere göre kurmanızı tavsiye ediyorum.

1.Ayak : 3
2.Ayak : 2
3.Ayak : 1
4:Ayak : 3
5.Ayak : 1
6:Ayak : 1


Bizim Hazırladığımız Kupon 1

1.Ayak : 3 - 6 - 10
2.Ayak : 2 - 10 - 13 - 4 - 5 - 12
3.Ayak : 1 - 2 - 3 - 4 - 9 - 10 - 12
4.Ayak : 3 - 5 - 10 - 11 - 1
5.Ayak : 1
6.Ayak : 1 - 13

2.Kuponumuz : 

1.Ayak : 3
2.Ayak : 2
3.Ayak : 1
4.Ayak : 3
5.Ayak : HEPSİ
6.Ayak : HEPSİ
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk