Son Eklenenler

Kısrak Koşusunu Mystical Storm Kazandı

Gazi Koşusu öncesi dişi ingiliz tayları için en önemli deneme koşularından bir olan kısrak koşusunu Mystıcal Storm isimli safkan jokeyi Erhan Yavuz ile kazandı.

Mystıcal Storm 2.15.61 lik dercesi ile diğer rakiplerini geride bırakarak koşuyu kazandı.

Dişi taylar arasında ön plana çıkan daha önceki dişi tay deneme koşusunu da kazanan Mystıcal Storm isimli safkan Gazi Koşusunun en önemli favorilerinden biri olduğunu gösterdi.

Uzun mesafeli bir koşu olmasına rağmen koşuyu çıktığı gibi bitiren dişi tay son metrelerde rakiplerinin ataklarına direnerek koşunun birinciliğini kazandı ve sahiplerine 230.00 tl lik ikramiyeyi kazandırdı.Prencess Zahra ikinci,Automatic Control üçüncü, Colones Love ise dördüncü olarak tamamladı.

Sait Akson Koşusunu Akdeniz Ateşi Kazandı

Sait Akson Türk yarışçılığının sembol isimlerinden biridir.

Türk Jokey kulübünün kuruluşunda ve at yarışının bugunlere gelmesindeki payı unutulmazdır.

Bu sebeplerden dolayı her sene Sait Akson adına koşu düzenlenir.

Gazi Koşusundan önceki son prova yarışlarının en önemlisi Sait Akson Koşusunu Akdeniz isimli safkan kazandı.

Yağmurlu bir günde Azarak'ın favori olduğu koşuda birinciliğe uzanarak kalitesini gösterdi.Akdeniz Ateşi isimli safkan koşuyu Akın Sözen ile 2.21.27 lik dereceyle kazandı.Koşunun ikincisi Miliç,üçüncüsü Hakkar,dördüncüsü ie Azaraks oldu.


Koşunun startıyla birlikte liderliği alan Akdeniz Ateşi son 400 metreye kadar liderliğini korudu.Son 400 metreden sonra rahat tempoda gelen Azaraks Akdeniz Güneşi'ne hakim oldu bu dakikadan sonra koşunun favorisi Azaraks'ın yarışı rahat kazanacağını düşünen herkes yanıldı.

Akdeniz Ateşi son 100 metreden sonra birkez daha temposunun arttırdı ve koşuyu kazandı.İnatçı karakteri ile Akdeniz Ateşi Gazi Koşusununda önemli atlarında biri olacağını gösterdi.

İsmet İnönü Koşusunu Kurtiniadis Kazandı

İsmet İnönü Türk yarışçılığında çok önemli bir rol üstlenen unutulmaz bir insandır.

Bu sebeple İsmet İnönü için her şene koşu düzenlenmektedir.

Bu koşu at sahipleri ve jokeyler için prestiji yüksek bir koşudur.

6 Haziran'da koşulan İsmet İnönü koşusunu Kurtiniadis isimli safkan jokeyi Selim Kaya ile kazandı.

İsmet İnönü koşusunun ikincisi Salvatore, üçüncüsü İnspector,dördüncüsü ise Çakılhan oldu.


İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan koşuyu rahat bir şekilde kazanmıştır. 2000 metre çim pistteki koşuda Kurtiniadis 2.04.87 lik bir dereceyle kazandı.

Inspector liderliği ile geçilen ilk metrelerden sonra Kurtiniadis son virajdan sonra rahat bir şekilde liderliği aldı ve koşuyu kazandı.

Salvatore'nin son andaki ataklarına çok rahat bir şekilde cevap veren Kurtiniadis bu önemli koşuyu kazandırdı.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk