Son Eklenenler

15 aralık izmir at yarışı tahmini


1.ayak; Altılı ganyanın ilk ayağında kum pistteki son koşusunda ikinci olan KALABALI(1) iyi form durumu ile favorimizdir. ÖZÇETİN(2) ve KAANHAN(8) en yakın rakipleridir. SONYAĞMUR(5-7) sürprizde değerlendirilebilir.

2.ayak; Kum pistteki son koşusunu kazanan GOLDEN WEAPON(1) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. SOUND OF STORM(13) en ciddi rakibidir. NOS(2) ve YEŞİL ELMA(8) sonraki ihtimallerdir.

3.ayak; Çim pistteki son koşusunda üçüncü olan SEKVENS(9) gelişen formuyla kazanabilir. WINNER SIRCLE(11) ve PATİSKA(8) en yakın rakipleridir. BENİM ZAMANIM(1) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak; Son koşusunda kum pistte ikinci olan DEMİRDÖVEN(4) artan formuyla favorimizdir. DORABEY(5) en güçlü rakibidir. ÇELİKPENÇE(3) ve SABRİHAN(10) sürprizde değerlendirilebilir.

5.ayak; Çim pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan DEMİRAY(3) öncelikle değerlendirilmelidir. ROYALBLUE(10) ihmal edilmemelidir. HADİ GÜLE GÜLE(6) ve MISS ONE LIFE(9) sonraki ihtimallerdir.

6.ayak; Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunu kazanan OĞLUM MELİH(7) iyi form durumu ile favorimizdir. DIVINE RIVER(2) ve CRACKEN(3) en yakın rakipleridir. GALAPACUS(1) sürpriz şansına sahiptir.

Diyarbakır tahminleri 15 aralık 2013


birinci ayak;

Bir türlü özlediği birinciliği elde edemeyen ancak çok kaliteli bir safkan olduğunu düşündüğüm 9 numaralı Divine Rain favorim.

İstikrarlı safkan 3 numaralı Ağaslan ve başarılı bir dönem geçiren 4 numaralı Küçük Ütücü etkili yarış beklediğim diğer safkanlar.

Koşunun sürprizini 5 numaralı Full Time Luck'den bekliyorum dikkat.

ikinci ayak;

Gerçekten böyle yarışlar veya bu yarışa katılan atlar yakışmıyor kanaatindeyim.Bu safkanlardan yarış performansı ile ayrılan 9 numaralı Miniroğlu kazanamazsa yarış karışır altılı para yapar.

Karar sizin ya Miniroğlu ya da kapatın...

üçüncü ayak;

Son koşusunu sekizinci bitiren ancak kalitesi ile bu koşuyu unutturacağına inandığım 1 numaralı Hüsmen ve ,aynı koşunun 2. si 5 numaralı Veysi Baba arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

dördüncü ayak;

birbirine yakın 6 safkanın katılacağı bu ayağı kapatarak rahat bir koşu izlemenizi öneriyorum.

beşinci ayak;

son 5 yarışından dört birincilik çıkaran 2 numaralı Uçarlım devam eden formu ile sevdiği pist-mesafede rakiplerini geçecektir.

altıncı ayak;

Her ne kadar form durumu düşük seyretse de kum pistte her zaman dikkat edilmesi gereken bir safkan olduğunu düşündüğüm 7 numaralı Yıkıla Yıkıla ve eküri avantajı ile 2 numaralı Little Cat yüksek şans verdiğim safkanlar.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde 1 numaralı Baba Taylan ve 5 numaralı Gaucho devreye girebilirler.

14 aralık adana at yarışı tahmini

14 aralık adana yarış programı
birinci ayak;

Altılı ganyanın ilk ayağında son çim yarışını ölçü almadığım 1 numaralı Açılım ve ilk koşusunda fazla sıkılmayan 3 numaralı Dağtekelihan arasındaki mücadele maiden'ın birincisini belirleyecektir.

ikinci ayak;

3 yaşlı 20 arap atının katılacağı Handikap 14 mücadele günün en karışık yarışlarından biri olarak gözüküyor.

bu koşu için sıralamam;
  • Arka arkaya 3 yarış kazanan ve eküri avantajı ile yarışa katılacak olan 3 numaralı Şahserim
  • Son koşusunu kazanırken çok iyi gözüken yine eküri avantajı olan 10 numaralı Meydan
  • formunu geri kazandığını düşündüğüm 6 numaralı Şanskaya
  • Kum pistte dönem dönem çok iyi performanslar sergileyen 1 numaralı Bir Sayfa
  • Son çim yarışını önemsemediğim 13 numaralı Songüz
  • Tabelaya yakın bitirdiği koşularla dikkat çeken 12 numaralı Uçan Gül
üçüncü ayak;

Son koşusunda büyük bir hayal kırıklığı yaratıp etkisiz bir performans gösteren ve koşuyu yedinci olarak tamamlayan 2 numaralı Osman Baba öncelikli şans verdiğim isim.

bu safkan yine eksik koşarsa yarışı kazanma şansı verdiğim diğer safkanlar 13 numaralı Özkuruş,14 numaralı Asilanecan ve 15 numaralı Ahusenkız...

dördüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olarak gözüken H.BASRİ KARABUCAK koşusunda benim çok beğendiğim bir safkan olan 5 numaralı King Drok Halis Karataş ve öldürücü sprinti ile bu yarışı kazanacaktır.

Her ne kadar karışık bir koşu olsa da ben kuponumda King Drok'u tek atacağım.

Tek atamayanlar Yücel Bilik ile uyumu dikkat çeken formda safkan 9 numaralı Fire Mambo,Adana'nın kaliteli ismi 10 numaralı Glendor'u ve Gazi koşan 7 numaralı Sanzatu'yu ihmale etmesinler.

beşinci ayak;

Daha sert gruplarda mücadele ederken iyi işler yapan 5 numaralı Dıdyme ve idmanlarını yarışa yansıtırsa 6 numaralı Aten Boy yüksek şans verdiğim safkanlar.

Kilo avantajı ile 11 numaralı Bossy ve kum performansını çime de yansıtırsa 4 numaralı Zeytunlu ihmale gelmeyecek isimler olurlar.

altıncı ayak;

Son iki koşusunu kazanan uyumlu jokeyi ile bu koşudaki rakiplerinin birçoğunu geride bırakan 15 numaralı Büyükbaş devam eden formu ile favorim.

Yarışa katılan safkan sayısının fazla olması nedeniyle 16 numaralı Sırkale,7 numaralı Digor ve 19 numaralı Kubatoğlu'nu da kuponlara eklemekte fauda var.

14 aralık adana kuponum;

1.ayak; 1,3
2.ayak; 3,10,6,1,13,12
3.ayak; 2,13,14,15
4.ayak; 5
5.ayak; 5,6,11,4
6.ayak; 15,16,7,19

kupon bedeli ; 38,40

Diyarbakır tahminleri 14 aralık 2013


11 aralık 2013 çarşamba günü ertelenen Diyarbakır yarışları 14 aralık 2013 cumartesi günü koşulacak.

hipodromunda koşulacak yarış programı 8 koşudan oluşuyor.Altılı ganyan dahilindeki koşularda çok az denilebilecek şekilde toplam 52 at katılacak.

Bu nedenle de benim tercihim 2 tekli 4 kapalı şeklinde bir altılı ganyan kuponu...

11 aralık diyarbakır kuponum;

1.ayak; H
2.ayak; 3
3.ayak; H
4.ayak; H
5.ayak; H
6.ayak; 9

Kupon bedeli ; 94,80

13 aralık wolverhampton ingiltere tahminleri


13 Aralık 2013 Cuma günü İngiltere'nin Wolverhampton Hipodromu’nda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 17:55 de başlarken altılı ganyan saat 18:25 de start alacak.

1.AYAK: 

2 yaşlı taylara ait handikap koşuda start aldığı son koşusunda uzak farklı ve kolay bir galibiyet elde eden NICE ARTY (1) rakiplerine kilo verecek olmasına rağmen bu yarışı da kazanacaktır.

2.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait Class 6 handikap mücadelede kısa aranın ardından gördüğü yarışlar sonrası son yarışını fotoda kaybeden DERFENNA ART (3)' ın ilk kez çıkacağı ve daha iyi koşmasını beklediğim Wolverhampton pistinde bu yarışını kazanmasını bekliyorum.

3.AYAK: 

Günün en iyi atlarını izleyeceğimiz bu koşuda, bugüne kadar sadece İrlanda pistlerinde koşup belli bir başarıyı yakalamış olan BACK BURNER (2) el değiştirip İngiltere' ye geldi.

Piste uyum sağlarsa kalitesiyle bu grubu geçebilir. Bundan önce daha alt gruplarda mücadele etmiş olan MAGIKA (7) rakipleri her ne kadar sertleşmiş olsa da formda olmasıyla bu gruba da diş geçirebilir.

Pist ve mesafenin aşina isimlerinden ALL THE WINDS (4), İrlanda' dan geldikten sonra birbirinden başarılı iki yarış koşan KNOCKGRAFFON LAD (6) ve aradan sonra koştuğu yarışı ölçü olmayan LEXINGTON BAY (5) koşunun ön planda tutulması gereken diğer isimleri olup aradan sonra koşacak olsa da MICA MIKA (1) ve NEXT EDITION (3)' a da sürprizde şans verilebilir.

4.AYAK: 

Vasat düzeydeki safkanların maiden mücadelesinde son dönemlerde grubun en iyi yarışlarını yapan en formda safkanı BUSY BIMBO (2)' ya ilk sırada şans vermeliyiz.

Özellikle son iki yarışında bu gruptan çok farklı rakiplere rastlayınca kazanamayan MID YORKSHIRE GOLF (5) eküri avantajıyla en ciddi rakibidir.

Çim pistte hayli tatminkar yarışlar yapan MOSS QUITO (1) uzun aradan sonra koşacak olsa da oldukça güçlü bir fiziğe sahip ve piste fazlasıyla uyum sağlayabilir.

Son koşuları istikrarlı DANEGLOW (3) ve son yarışı ölçü olmayan TWIST AND TWIRL (7) koşunun sürpriz isimleridir.

5.AYAK: 

Çok at yazılması gereken ayaklardan birisi de bu koşu. Son kez koştuğu maiden mücadelede çok daha ciddi rakiplerin ardından üçüncü olurken hayli aşama kaydetmiş görüntü sergileyen SERAPHIMA (9) başta olmak üzere son ikinciliği ile HARVEST MIST (6), aynı koşunun üçüncüsü EXCEEDEXPECTATIONS (2), son koşusunu kazanan AD VITAM (7), kısa aranın ardından koşu gören TARTAN TRIP (1) ile birlikte istikrarlı safkanlarPRIGSNOV DANCER (5), SWEET VINTAGE (12), LASTKINGOFSCOTLAND (10) ve PICCOLO EXPRESS (4) koşunun şanslı isimleridir.

6.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 7 düzeydeki handikap mücadelesi istikrarsız ve vasat düzeydeki isimlerin katılımıyla her türlü sonuca açık.

Her şeye rağmen pist ve mesafedeki tecrübelerine istinaden KATMAI RIVER (12), MEGLIO ANCORA (7) ve APPYJACK (11) ilk planda değerlendirilmelidir.

Son koşusunu görmezden geldiğim TORNADO BATTLE (10) bir önceki üçüncülüğünde son yüzlere kadar rahat geldi ve bugün daha iyisini yapabilir.

Uzun aradan sonra koşacak olmasına rağmen ZAVIER (1), istikrarsız koşularına rağmen STANLOW (4), aradan sonra koştuğu yarışını beğendiğim PENDLE LADY (2) ile birlikte CLASSY TRICK (6) ve ELLAAL (3) bu zor koşunun şans verilmesi gereken isimlerdir.

13 aralık ingiltere wolverhampton erken bahis oranları

FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU4-35-82-6
2.KOŞU12-76-3
3.KOŞU4-35-1-67-8
4.KOŞU7-26-51-4
5.KOŞU1-23-76-5
6.KOŞU7-2-64-5-110-12
7.KOŞU7-1211-1-10-23-5-4

Bursa at yarışı tahminleri 13 aralık 2013


birinci ayak;

3 ve yukarı ingiliz safkanlarının katılacağı Handikap 14 mücadelede sıralamam;
  • Kum pistteki son üçüncülüğü çok iyi olan 8 numaralı Mountain Warrior
  • Bir dolu bir boş koşan ters safkan 3 numaralı Büyük Amed
  • Çok iyi bir performans göstereceğini düşündüğüm 9 numaralı Starless
  • Ağır kilosuna rağmen 2 numaralı Exclusive
  • İstikrarlı yarışları ile 4 numaralı Tinno
ikinci ayak;

Birbirine yakın 3 yaşlı arap atlarının mücadelesinde sürpriz bir sonuç çıkabilir

sıralamam;
  • Kariyerindeki dört koşusunu tabelada bitirip,son koşusunu kazanan 6 numaralı Destan Yazan
  • Son koşusunda te önerdiğim ve büyük bir bomba patlatarak kazana 1 numaralı Kikkuli
  • İki koşu kazandıktan sonra koştuğu son iki koşusunda beklenenin çok altında koşan 3 numaralı Toros Kaplanı
  • Sert jokeyi ile iyi koşacağını düşündüğüm 4 numaralı Sevimli
  • Formda bir dönem geçiren 2 numaralı Adımnur
üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadeledeki sıralamam;
  • Eküri avantajı ile 5 numaralı Genç Arslan
  • Grubun tecrübeli safkanı 6 numaralı Mesudiyeli
  • İlk koşusunda fazla sıkılmayan 8 numaralı Lady Cool
dördüncü ayak;

4 yaşlı arap atlarının katılacağı Handikap 16 mücadeledeki sıralamam;
  • Kendisi gibi formda ekürisi ile 2 numaralı Akgiray
  • Son koşularında ikincilik serisi yakalayan 7 numaralı DeliRüzgar
  • Birtürlü beklenen patlamayı yapamayan 3 numaralı Guti
  • Yarışın sürprizini yapabileceğini düşündüğüm 6 numaralı Hırçınkaya
beşinci ayak;

sonlardaki etkili sprinti ile son iki koşusunu kazanmayı başaran 2 numaralı CHACHKOVA tahmin zor yarış programının en güvenilir safkanı olarak ön plana çıkıyor.

Günün bankosu olarak bu safkanı sizlere öneriyorum.

altıncı ayak;

4 ve yukarı yaşlı arap atlarının Kısa Vade 6 mücadelesinde sıralamam;
  • Arka arkaya çok iyi yarışlar çıkaran 5 numaralı Coşartay
  • Fuat Çakar ile farklı koşacağını düşündüğüm 9 numaralı Erçeşmeli
  • Son 5 koşusunda iki ikincilik,3 de dördüncülük çıkaran 11 numaralı Fatmasultan
  • İdmanlarında çok ters bir yarış koşabileceğini hissettiren 12 numaralı Karadeniz Güzeli
  • Yarışın bomba ismi olarak da ağır kilosuna rağmen 1 numaralı Filintay'ı öneriyorum.

12 aralık izmir yarış programı yorumları


6 koşulu 12 aralık izmir yarış programı yorumları

1.Koşu: Hafif kilo avantajıyla ERTANBEY (8), artan form durumuyla SON İMPARATOR (6) ve son startını ölçü almadığımız ONURSOY (5) öncelikle şans verdiğimiz isimler olup KIROĞLUM (3) ciddi rakipleridir.

2.Koşu: İyi bir form yakalamış olan ICEBIRD (7), GOLD ANWIL (10), son koşularında beklenileni verememiş olan ATTENTION (8) ve EYE OF THE WOLF (3) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

3.Koşu: Kum pistin başarılı isimlerinden GÜLENGÜL (3) devam eden formu ve usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. ASLIGIBI (10) ciddi rakibi olup GOLDEN VALLEY (6) ve son koşusunu ölçü almadığımız LADY ÖZGE (9) sonraki ihtimallerdir.

4.Koşu: İyi form durumuyla start aldığı son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan KOBRA SEL (2) usta jokeyiyle kazanmaya en yakın isimdir. Son yarışlarıyla dikkat çeken OVA (6) ciddi rakibi olup MUHRİP (5) sonraki ihtimaldir. YİĞİTASLAN (7) sürpriz yapabilir.

5.Koşu: Kum pistteki son koşularında uyumlu binicisiyle rahat birincilikler elde etmiş olan SAYDA (1) öncelikle şans verdiğimiz isimdir. Usta jokeyiyle KORAT (5) ciddi rakibi olup TOPRAKBAY (3) ihmal edilmemelidir. LIONEL (6) sonraki ihtimaldir.

6.Koşu: Son koşularında başarılı bir performans sergilemiş olan YÖRÜKEFE (6), son startını ölçü almadığımız ORKUNBEY (1), artan formuyla CANBERKTAY (15) ve TANAÇAN (2) öncelikle şans verdiğimiz isimlerdir.

11 aralık diyarbakır yarışları ertelendi


11 Aralık 2013 tarihinde çarşamba günü yapılması gereken Diyarbakır yarışları yoğun kar yağışı nedeniyle komiserler kurulu tarafından iptal edildi.

14 Aralık Cumartesi gününe ertelenmiştir.

Tjk'nın internet sitesinde yaptığı açıklamada ertelenen yarışları duyururken Oynanan müşterek bahis biletlerinin iadesine başlandığını da açıkladı.

Altılı ganyan tahminleri adana 11 aralık 2013

1.Ayak: 

Grubun en formda isimlerinden biri olan ve son yarışında başarılı bir ikincilik elde eden GÜLSEVİM’in kazanması bana göre normal sonuç olur.

KATI KAZAN, ÇAKI ve BEY RÜZGARI bu safkanın eksik koşması durumunda devreye girebilecek ilk isimlerdir.

2.Ayak: 

Birbirlerine yakın güçteki safkanların bir araya geldiği bu koşuda BURSIBUR bir adım önde ancak ben NOISY BOY, O BENİM OĞLUM ve TARGET LIFE’ın kolay rakip olmayacağını ve yarışın bu dört safkan arasında geçeceğini düşünüyorum.

3.Ayak: 

Rakiplerine oranla biraz daha ağır bir sıklet taşıyacak olmasına rağmen SILENT FORCE koşunun en şanslı ismidir.

MAGIC RAIN ve ROSE DAILY’nin bu safkana sıkı rakip olmalarını beklediğim yarışta MISS WILLISTON ve YELLOW APACHY de sağlam kuponlarda göz ardı edilmemesi gereken safkanlardır.

4.Ayak: 

3 Yaşlı Arap taylarının maidenden çıkma mücadelesinde KARIKBEY ve CEMBEY arasında bir birincilik mücadelesi olması beklenmesine rağmen ben bu mücadeleye ŞEN MÜRVET ve UMUNÇ’un da katılabileceğini düşünüyorum.

5.Ayak: 

8 Yaşındaki emektar safkan TÜMÖZBEY mükemmel formu ile sevdiği pist ve mesafede yine en şanslı isimdir.

Kendi jenerasyonunun en başarılı isimlerinden biri olan YALNIZEFE’yi bu safkana en yakın rakip olarak görüyorum.

Süratli giden yarışlarda etkili sprinti ile sonuca gidebilen TURABİ ve zaman zaman beklenenin çok üzerinde yarışlar çıkartabilen YAMANER de koşuya ağırlıklarını koymasını beklediğim safkanlar.

6.Ayak: 

İstanbul’dan sonra Adana’da yarış kazanmayı başaran MANZANILLO, mükemmel ahır bakımı sayesinde korumayı başardığı formu ile bu grupta da kazanmaya en yakın isim olup bana göre günün de en sağlam bankosudur.

Diğer Tahmin

1.Ayak: 

Yaklaşık 4 ay ara verdikten sonra gördüğü iki yarışla kondisyon açığını kapatan ve bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda mükemmel durumda görünen ÇAKI favorim.

Adana’da bu grubun en formda isimlerinden biri olan KATI KAZAN’ı bu safkana en yakın rakip olarak görüyorum. GÜLSEVİM ve starttan iyi çıkış yapması halinde çok ters koşmasını beklediğim PETRO’ya da dikkat…!

2.Ayak:

1500 metrede kazandıktan sonra 2000 ve 2200 metrelerde tatminkar üçüncülükler elde eden BURSIBUR, yarışın en formda ve sabah çalışmalarında en istekli görünen safkanı.

Ben büyük bir aksilik olmadığı taktirde bu safkanın birinciliğe uzanacağına inanıyorum. Ekonomik kuponlara banko olarak önereceğim bu safkanın rakipleri NOISY BOY, O BENİM OĞLUM, KALANTA, TARGET LIFE ve SILVERRAY olabilir…

3.Ayak:

Denk güçlerin mücadelesinde sizlere sırasıyla beş safkan önermek istiyorum. Bu safkanlar; SILENT FORCE, MISS WILLISTON, ROSE DAILY, YELLOW APACHY ve MAGIC RAIN… Kuponlarınızda bu safkanları ayırım yapmadan bulundurmanızda fayda var.

4.Ayak: 

3 Yaşlı Arap taylarının maiden mücadelesinde ağırlıklı olarak iki safkanın şansları diğerlerine oranla bence biraz daha fazla… Bu isimler CEMBEY ve KARIK BEY…

İkisi de bu yarışa çok iyi hazırlandılar ve büyük bir olasılıkla aralarında birincilik mücadelesi yapacaklar. Bu ikiliye bir tek uzayan mesafe nedeniyle UMUNÇ’un tehlike yaratabileceğini düşünüyorum.

5.Ayak:

Altılı Ganyanın beşinci ayağı bana göre günün en zor yarışı… TÜMÖZBEY, BALBEY, TURABİ, ORÇUN, YAKUPBEY, TAYCAN, YALNIZEFE ve SEZAR kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken safkanlar. Çok tehlikeli bir yarış olarak gördüğüm bu ayağa yazabildiğiniz kadar çok at yazın…

6.Ayak: 

Geçen yarışını 10 üzerinden 7 hazırlıkla giren MARVELOUS GIRL, bu defa 10 üzerinden 10 hazırlıkla gireceği yarışta bana göre kolay kolay geçilmeyecek bir isim.

Ben bu safkanın ekonomik kuponlara tek olarak yazılabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum. Ancak MANZANILLO başta olmak üzere süper galoplar yapan HAYIRLI, ŞASEMU ve CANIS MAJORIS’in de koşunun şanslı isimlerinden olduğunu söylemek lazım…

11 aralık 2013 adana at yarışı tahminleri


1.ayak;

Yarış kum pistte olsa düşünmeden 4 numaalı Katı Kazan'ı tek atın derim ancak çim pist olduğundan son çim pist yarışı harika olan 9 numaralı Gülsevim ve 5 numaralı Petro'yu da kuponlara eklemekte fayda var

2.ayak;

Kum pist performansları rakiplerine göre çok daha iyi olan 5 numarlaı Bursibur ve 4 numaralı Noisy Boy arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

Bu iki safkan eksik koşarsa işler karışır.

3.ayak;

Açıkcası ben bu koşunun 3 safkan arasında geçeceğini düşünüyorum.Fazla yoruma da gerek yok bu üç safkan şunlar;
  • 1 numaralı Magic Rain
  • 5 numaralı Miss Williston
  • 2 numaralı Silent Force
4.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış performansları rakiplerinin çok önünde olan 5 numaralı Karık Bey ve 8 numaralı Şen Mürvet eşit şansa sahipler.

Bu iki safkan eksik koşarsa çim piste yatkın orjini ile 2 numaralı Cembey devreye girebilir.

5.ayak;

Günün en önemli yarışı olan Ridaniye koşusunda 1 numaralı Yakupbey'in bu grubun üstünde bir kalitede olduğunu düşünüyorum.

Bu nedenle de riski grip tek atılabilir.

Riske giremeyenlere 3 numaralı Balbey ve eküri avantajı ile 16 numaralı YalnızEfe'yi öneriyorum.

Yarışın sürprizini ise 12 numaralı Sedatbey yapabilir DİKKAT.

6.ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım ve çok iyi yerlere geleceğini düşündüğüm 8 numaralı Rebellion ve Halis Karataş'ın tercih ettiği 4 numaralı Marvelous Girl eşit şans verdiğim safkanlar.

Son koşusunda bu gruptaki rakiplerini çok rahat geride bırakan 2 numaralı Manzanillo yine etkili koşacaktır.

13 numaralı Out of Passed yarışın bomba ismi olabilir altılı kuponlarınıza eklemenizi önerdiğim gibi ganyan da basabilirsiniz...

10 aralık salı fransa at yarışı tahminleri


10 aralık 2013 salı günü Fransa'nın Marsilya / Pont de Vivaux Hipodromu’da koşulacak yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Altılı ganyan saat 18:10 da start alacak ve altılı ganyan dışında beşli,dörtlü,üçlü ganyan da oynanabilecek...

1.AYAK;

2 yaşlı tayların uzun mesafeli koşusunda başarısız ilk yarışı sonrası koştuğu ikinci yarışında, koşunun kazanan ekürisinin ardından 4. bitiren SUPER MARIO (10) uzayan mesafelerde daha farklı koşabilecek kapasitede bir tay. İlk yarışlarına göre 200 metre daha uzayan mesafede bu kez kazanacağını düşünüyorum.

2.AYAK: 

4 ve yukarı yaşlı safkanların satış koşusunda grubun en potansiyelli ve en ciddi ismi olan CELEBRITY CHOICE (1) kazandığı yarışın ardından yine en şanslı isimdir. Grubun en tecrübeli ve en çok kazanan ismi TREIZE HEUREUX (6) uzun aradan sonra dikkat çeken bir yarış yaptı ve tecrübesi sayesinde bu kez galibiyete ulaşabilir.

Koştuğu her yarışta bir adım ileri giden PETITE HUMUS (11) aynı şarttaki son yarışında kazanacak pozisyona gelmesine rağmen baş, boyun farklarıyla tabela dışı kaldı.

Sprintinde bu kez geç kalmazsa kazanabilecek durumda. Son koşusuyla kıpırdayan isimlerden bir diğeri olan FOOTSTEPSINTHECITY (10) ile birliklte son koşusunu handikap grupta nihayet kazanan SOUND OF FREEDOM (7) ve bu sezon bir boş bir dolu koşan OLONIA (12) koşunun ön plandaki diğer safkanlarıdır.

3.AYAK:

Günün içinden çıkılması en zor olan koşusunda mümkünse bu ayağı kapatalım. Eğer kapatamayacaksak ayrım yapmadan ZAFORA (1), BLAMAR (2), SERSEDRA (3), ETENDARD D' OR (6), RED AND WHITE (7), SHORT STACK (10), DIABLE ROUGE (12) ve GUICHETIER (13)'i değerlendirebiliriz.

4.AYAK: 

Sorunları giderildikten sonra özellikle son bir kaç aydır ard arda etkili koşular yapmaya başlayan grubun en genç ve en formda isimlerinden ALGA DE RUSSIE (8) son koşularında hayli uyumlu gözüktüğü binicisi Tony Piccone ile bu yarışı da kazanmaya çok yakın.

Eğer bu safkan beklentileri karşılayamazsa, son iki koşusu çok ölçü alınmaması gereken SABLE D' OR (6) başta olmak üzere, aranın ardından koştuğu son yarışında etkisiz kalmış olsa da FOLLOW THE LAD (4), son iki ikinciliği ile çıkış içerisinde olan TOUCHING KINGS (5) ile yine son koşularında oldukça istikrarlı neticeler almayı başaran VESTRIS (3) koşuda şanslı olabilirler.

5.AYAK: 

3 yaşlı tayların mücadelesinde ise son ikinciliği ile öncesindeki iki kötü koşusunun izlerini silen AURORE BERE (4) en şanslı isim. Grunun formda isimlerinden ADJUDANT CHEF (5) ve son üçüncülüğü sonrası kısa bir müddet ara veren KHEFYN (7) en ciddi rakipleridir.

Son koşularında favorimizin uzak farklı gerisinde 3. ve 4. olan EARLY EMPEROR (3) ve NUMBER WINNER (2) sonraki ihtimaller olup, yine aynı koşunun beşincisi CARLETTI (10) koşunun sürprizidir.

6.AYAK:

3 yaşlı safkanların uzun mesafeli handikap mücadelesinde, uzayan her mesafede çok daha etkili olacağına inandığım PEGASUS BRIDGE (3)'in istikrarlı yarışlarının ardından formunu inkar etmeyerek bu grupta kazanmasını bekliyorum.

10 aralık fransa erken bahis oranları
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU1-1310-3-9-4-812-7-2
2.KOŞU2-1-58-7-411-6-13
3.KOŞU6-12-5-7-13-810-3-12
4.KOŞU7-5-36-8-11-910-1-4
5.KOŞU4-53-10-1-26-9-7
6.KOŞU1-32-10-89-7-4

Adana altılı ganyan tahminleri 10 aralık 2013 salı


1.Ayak: 

Üst üste tek kelime ile mükemmel yarışlar koşan PASTACI süper formu ile bir kez daha fotoyu önde geçmeye yakın görünüyor.

Grubun iyi performanslı isimlerinden olan SIRKALE ve yükselen form grafiği ile ASİLANECAN favorinin en ciddi rakipleridir.

Bu aralar eli kulağında olan MERTYUSUF, uzun aradan sonra yarış koşup kondisyon açığını gideren ZENGİN ADAM, inişli çıkışlı grafik çizen DAĞIVAR ve yeni yeni kendini bulmaya başlayan YUNUS SU daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır. 

2.Ayak: 

Uzun aranın ardından start aldığı iki koşusunda da tabela içerisinde kendisine yer bulmayı başaran ROBUSTO gelişen form ve kondisyonu ile favorim.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, istikrarlı DELİ ÇİRE, etkili binicisi ile EYMENİM, toparlanmaya başlayan İSMAİL BEY, İNCİR, CULPABLE ve WAGNER sırası ile devreye girebilirler.

 3.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şan tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinden bir adım önde olduklarını düşündüğüm isimler GRUMPY, HALL OF FAME ve İKİZDENİZ arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Kolay kazandığı koşu sonrası etkili formunu muhafaza etmeyi başaran ŞUBATINKIZI bir çoğunu daha önce geride bırakmayı başardığı rakipleri ile mücadele edeceği bu koşuda benim önereceğim günün ilk bankosu olacaktır.

6.Ayak: 

Adana pistinde start aldığı son iki koşusunda başarılı performans sergileyen ve dereceli galop yaparak bu koşuya hazırlanan PRESENT PERFECT günün bir diğer bankosu olarak kuponlarınıza yazılabilir.

Adana at yarışı tahminleri 10 aralık 2013

adana yarış programı
1.ayak;

sıralamam;
  • bu aralar çok iyi form tutan 4 numaralı Pastacı
  • istikrarlı yarışları ile dikkat çeken 1 numaralı Sırkale
  • çim pist performansını yarışa yansıtırsa 6 numaralı Asilanecan
  • formunda toparlanmalar olan 2 numaralı Win River
  • ters bir koşu beklediğim 8 numaralı Mavi Kurt
2.ayak;

sıralamam;
  • Grubun en istikrarlı ve başarılı safkanı 2 numaralı Robusto
  • Gökhan Kocakaya ile koşacak olan 6 numaralı Eymenin
  • Yarışın sürprizini yapabilecek kalitede olan 7 numaralı Warhead
3.ayak;

Bu grubun üstünde güç ve kalitede olduğunu düşündüğüm 9 numaralı Amazonik bu yarışı kazanacaktır günün bankosu olarak öneriyorum.

4.ayak;

sıralamam;
  • Çim pist performansı grubun üstünde olan 8 numarlaı İkizdeniz
  • Son üçüncülüğünü beğendiğim 5 numaralı Partner Score
  • Grubun en başarılı ve istikrarlı safkanı olan 3 numaralı Grumpy
5.ayak;

Son koşusunu aynı mesafe ve aynı jokeyi ile rahat kazanan 1 numaralı Şubatınkızı 2 kg azalan ağırlıyı ile daha önce geride bıraktığı rakiplerini yine geçecektir.

günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

6.ayak;

sıralamam;
  • Eküri avantajı ile 7 numaralı Burj
  • yarış kazanamasa da çok başarılı bir kariyeri olan 14 numarlaı Lion Rock
  • sonlarda etkili gelecek olan 8 numaralı Kiss of Steps
  • ağır kilosuna rağmen kaliteli safkan 1 numaralı Aydemirbey

9 aralık ingiltere at yarışı tahminleri


9 aralık 2013 pazartesi günü İngiltere'nin Wolverhampton hipodromunda koşulacak yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 16:40 da start alacak.

yorumları;

1.AYAK: 2 yaşlı tayların mücadelesinde henüz maiden olmasına rağmen özellikle bu pistte koştuğu yarışları hayli tatminkar olan DANCING SAL (2) belki de ilk kez bu kadar uygun bir grup buldu. Grubun kalabalık olmayışından da istifade edip çıktığı gibi bitirmesini beklediğim safkanı günün ilk alternatif bankosu olarak değerlendirebiliriz. Safkanı tek yazmayı riskli görenler son iki yarışında gözle görülür bir çıkış içerisinde olan EXCEEDING POWER (3)'ı değerlendirebilirler.

2.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 6 düzeydeki handikap yarışında böylesine rakipleri bulmuşken artık etkili bir yarış yapmasını beklediğim AUTHENTICATION (3) favorimdir. Son koşularında gerek yakalamış olduğu istikrar gerekse fiziksel olarak gösterdiği gelişim dikkat çeken LACEY (4) yine etkili olacaktır. Bu iki isim ekonomik kuponlar için yeterlidir. Daha geniş kuponlar GABRIAL THE HUG (5), VEXILLUM (1), RANCHO MONTOYA (6)'yı sürpriz için değerlendirebilirler.

3.AYAK: Son koşusundaki uzak farklı ve kolay galibiyeti maiden bir mücadele olsa da gücü bu grubu geçmesine de yeterli olduğunu düşündüğüm DISCUSSIONTOFOLLOW (8) koşudaki favorim. Aradan sonra koştuğu yarışı hayli tatminkar olan MARCIANO (1), etkisiz kaldığı son koşuları sonrası uygun grupta çıkış gösterebilecek olan DORBACK (3) en ciddi rakipleridir. Son dönemlerde sürekli iyi yarışlar yapan CAPE OF HOPE (4) ve POWERFULL PIERRE (7) ikilisi ile birlikte CARDINAL (6) ve LEXI'S HERO (9) koşunun diğer şanslı isimleridir.

4.AYAK: Vasatın çok üzerine çıkamamış safkanların uzun mesafeli koşusunda son iki aylık dönem içinde sürpriz bir çıkış gösteren TRACKS OF MY TEARS (3) çoğu formsuz rakiplerinin yanında yine en şanslı isimdir. Aradan sonra koşacak olan RAINFORD GLORY (4) her ne kadar istikrarsız bir isim olsa da bu grupta bu mesafede etkili koşabilecek düzeyde ve favorinin ciddi rakibidir.

Koştuğu yarışlarında hiç bir varlık gösterememiş olmasına rağmen bugün bu grupta sürpriz bir yarış yapabileceğini düşündüğüm SIR TYTO (1) da ihmal edilmemelidir. Son koşusunda favorimizin beş boy gerisinde kalmasına rağmen yarışı çokta kötü olmayan OUR GOLDEN GIRL (5) ile çok daha formda rakipleriyle koştuğu son yarışını bu grup için tatminkar bulduğum BIX (9) koşunun sürpriz isimleridir.

5.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı safkanların Class 4 düzeydeki handikap mücadelesinde start aldığı tek yarışı kazanma başarısı gösteren büyük şampiyon Bernardini'nin 300 bin dolarlık kızı, aynı zamanda Fransa' da G3 kazanan Abtaal ve Amerika' da bir kez G1, üç kez G2, bir kez G3 kazanan Vacare'ın anne kardeşi olan DOLDRUMS (4) bu grubu da geçebilecek güçte.

Günün ikinci alternatif bankosu olarak değerlendirebileceğimiz safkan şayet bekleneni veremezse yarış yaşamına bu pistte kazanarak başlayan ve daha sonrasında daha üst klaslarda başarılı da olmuş eküri avantajlı MODERNISM (1) devreye girebilir. Son koşusunda düzlüğe kazanır görüntüsünde çıkmasına rağmen kazanamayacak duruma geldiği anda jokeyi tarafından kendi haline bırakılan BERLUSCA (3) önlerde fazla prese maruz kalmazsa bu kez bitirebilir. Koşunun sürpriz ismidir.

6.AYAK: Start aldığı son koşusunda Kempton Park'ın süratli pistinde, çok çok daha sert gruplarda başarısız iki yarış koşan JALADEE bu kez yavaş piste çıkacak ve piste uyum sağlarsa etkili bir yarış koşabilir" şeklinde yorum yaptığımız JALADEE (3) bizleri yanıltmadı sonlardaki etkili hücumlarıyla kazanma başarısı gösterdi. JALADEE'nin bizi bugünde yanıltmayacağını düşünüyorum. 9 aralık wolverhampton erken bahis oranları 


FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU2-31-54-6
2.KOŞU41-35-6
3.KOŞU4-7-81-9-1011-5-2
4.KOŞU34-5-17-6
5.KOŞU1-42-63-7
6.KOŞU35-10-72-4-8

2013 Kanije koşusunu Gelibolu kazandı


2013 Kanije koşusunu Gelibolu isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazanmayı başardı.

8 yaşına gelmesine rağmen başarılı kariyerine devam eden Gelibolu sonlardaki etkili sprinti ile fotoyu önde geçti.

Bu önemli koşuyu Sonalp ikinci,Kaderşah üçüncü,Dağaşan ise dördüncü olarak tamamladılar.

Yarışı kazanan Gelibolu'nun yarışı bitiriş derecesi 1.52.62 olurken ganyanı da 1.70 verdi.

2013 kanije koşusu

9 aralık Şanlıurfa at yarışı tahminleri


9 aralık 2013 pazartesi günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki yarışlar saat 12:15 de start alırken ; altılı ganyan ise saat 13:15 de başlayacak.

9 aralık urfa yorumları

1.ayak: Altılı ganyanın ilk ayağında aynı pist ve mesafedeki son koşusunda ikinci olan GÖKHANINOĞLU(1) iyi form durumu ile kazanmaya yakındır. BOKSÖRKAYA(8) en ciddi rakibidir. YÜRÜBE(2) ve GÜLŞEN SULTAN(4) sonraki ihtimallerdir.

2.ayak: Kum pistteki son koşusunu kazanan USAGARA(7) gelişen formuyla kazanabilir. EYYUPBABA(2) ve ANADOLU RÜZGARI(3) en yakın rakipleridir. YİĞİTCANBEY(1) sürprizde değerlendirilebilir.

3.ayak: Son koşularında iyi performans sergileyen MOTAS(1) devam eden formuyla koşunun en şanslı ismidir. MOLU BEYİ(6) ve YAİR(11) ihmal edilmemelidir. EXHAUSTED SOLDIER(5) sürpriz şansına sahiptir.

4.ayak: Kum pistte start aldığı son koşusunda ikinci olan CEMİL BEY(2) artan formuyla favorimizdir. CEYHAN EXPRESS(3) en güçlü rakibidir. SARUHANBEY(6) ve TIME IS UP(9-5) sonraki ihtimallerdir.

5.ayak: Son koşusunda kum pistte dördüncü olan HAKANSOYLU(6) iyi form durumu ile favorimizdir. BİLBAY(4) ihmal edilmemelidir. SUALP(5) ve MİRZEYBİN(9) sürprizde değerlendirilebilir.

6.ayak: Günün son koşusunda kum pistteki son koşusunda üçüncü olan TITANIC(4) gelişen formuyla favorimizdir. TEKELİHAN(3) ve SURUÇKAN(9) en yakın rakipleridir. KAÇAR FEVZİ(1) sürpriz şansına sahiptir.

8 aralık amerika gulfstream at yarışı tahminleri


1.AYAK: 2 yaşlı dişi tayların maiden mücadelesinde fotoda kaybettiği ilk yarışı sonrası bir müddet geri alınan ZINDAYA (1) aradan sonra gireceği bu koşuya sıkı hazırlandı. Çoğu vasat düzeydeki rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyorum.

2.AYAK: 2 yaşlı erkek tayların satış özellikli maiden mücadelesinde ise daha ciddi maiden mücadelelerde zaman zaman oldukça başarılı yarışlar çıkartan TA BUENO (6) kazanabileceği bir grup bulmuş gözüküyor.

Eğer önde istediği tempo olursa sonlardaki etkili sprintiyle işi bitirebilir. Koşu görmüş rakiplerini geçeceğini düşündüğüm Ta Bueano'nun bence koşudaki tek rakibi ilk startına güzel hazırlıklarla girecek olan POINT ROCKY HOME (5) olur.

3.AYAK: Günün en önemli mücadelesinde aralarında Breeders Cup Sprint Koşusu da dahil olmak üzere, son koşularında sürekli Grup koşularda boy gösterip tatminkar yarışlar yapan grubun kalite ismi BAHAMIAN SQUALL (3) hayli uygun rakipler yanında en şanslı isimdir.

Gücü, kalitesi ve kariyeri bilinen JACKSON BEND (6) son koşularında nispeten daha uzun mesafelerde start alıp bekleneni verememişti. Bu kez en başarılı olduğu mesafede dişine göre rakipler yanında favorinin ciddi rakibidir.

Grubun yüksek performansa sahip isimlerinden FORT LOUDON (1) aradan sonra katılacağı bu yarışa sıkı hazırlıklarla girecek olup dinçlikle sert rakiplerini geride bırakabilir. Son olarak son iki yarışında ciddi derecede çıkış gösteren STAR HARBOUR (4) başlarda fazla prese maruz kalmazsa kariyerinin en iyi koşusunu yapabilir.

 4.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı dişi safkanların maiden mücadelesinde, ilk startına kusursuz hazırlanan SATISFACTION (4), grubun istikrarlı isimleri FRERE PILGRIM (1) ile SHAIKA (3) tatminkar ilk yarışı sonrası daha formda rakiplerle koştuğu son yarışını ölçü almadığım ROCKSIE LUCIE (9), bekleneni veremediği ilk yarışı sonrası ara veren GIANT DIAMOND (6), son koşusuyla toparlanmış gözüken HIT SQUAD (10) ve ilk startına çıkacak bir diğer isim BEST TRY (7) ayrımsız yazılmalıdır.

5.AYAK: 2 yaşlı dişi tayların satış özellikli koşusunda katıldığı ilk yarışı kazanmasının ardından ağır favori olarak girdiği son koşusunda start öncesi yaşadığı sorunlardan dolayı bugünkü rakiplerinden Liberty Fuze'ye geçilen DA WILDCAT GIRL (4) aynı sıkıntıları yaşamadığı takdirde çok şanslı olacaktır.

Son koşusunda nispeten daha ciddi rakipler yanında pek de başarılı olamayan LA CHUCHI (8), ilk startını kolay kazandıktan sonra sürekli daha ciddi gruplarda boy gösterip ilk kez satış koşusuna gelmesiyle şansını yüksek gördüğüm YA ESTA (9), favorimizi son koşusunda kolay tempoda geçen LIBERTY FUZE (2)ve süratli gidecek olan yarışta sprint yapma imkanı bulacağını düşündüğüm MAGIC LILY (3) sırasıyla rakipleridir.

 6.AYAK: 3 ve yukarı yaşlı erkek safkanların maiden mücadelesinde ise 4 yaşında olmasına rağmen yarış yaşamına bu sene başlayıp start aldığı iki koşusunda da ikincilik elde eden GRAND CICERO (9) grubun en formda atı olmasıyla ilk şanslı isimdir.

Sezon başında ağır favori olarak girdiği yarışı 4. tamamladıktan sonra uzun bir süre geri alınan ve bu yarışa idman yönünden kusursuz hazırlanan Pletcher'ın CELEBRATOR (8)' u en ciddi rakibidir.

Uzun aradan sonra iki yarış görüp, özellikle son koşusunda ağır favoriye geçilirken rağmen arka grubu rahat ekarte eden SOULSINGING (4), bugün çıkacağı hayatının ilk yarışına oldukça sıkı hazırlıklarla girecek olan Pletcher'ın diğer safkanı CRANE LODGE (6) ve istikrarlı yarışlarıyla dikkat çeken NO ITS NOT (1) koşunun diğer şanslı safkanlarıdır.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk