Son Eklenenler

20 Temmuz 2013 Ankara Tahminleri

1.Ayak ;

6 numaralı Tosunoğlu üzerinde Ahmet Çelik ile tek olabilir.Ama 63 kilolu Çıkmazhan önde boş kalırsa tehlikeli olur.Incıncible sürpriz arayanlar için önereceğimiz bir isimdir.

2. Ayak ;

Yarış hayatlarının ilk koşularına çıkan 9 numaralı Günizi ve 11 numaralı Yeso kensinlikle değerlendirilmelidir.8 numaralı Coffee Bean ve 2 numaralı Black Hunter de yazılırsa bu ayak için yeterli olacaktır.

3. Ayak;

Hülyacan'ı tek tutuyorum.Yanına at yazmak isteyenler 2 numaralı Atiktay ve 3 numaralı Kıyamet'i değerlendirsinler

4.Ayak;

Son koşusunu jokeyinin rahat tutumu ile kaybeden Kırdemirkır bir daha o hatayı yapmayacaktır ve koşuyu kazanacaktır.Ancak beni tek kaygılandıran isim 2 numaralı Hakeem isimli safkan.Nasıl koşacağı ve rakiplerine gücünün yetip yetmeyeceğini kimse öngöremiyor.

5.Ayak;

8 numaralı Libero ve 9 numaralı Mara Nehri bu ayak için yeterli olacaktır.

6.Ayak;

3 numaralı Hilmi Bey günün kalesi gibi görünse de ben bu ayağa çok at yazılması taraftarıyım.Sırasıyla 2 numaralı Yolcu Beyi,4 numaralı Legend Ring,4 numaralı Gold Dancer,8 numaralı Öztükel ve 10 numaralı Padme yazılmasını önereceğimiz safkanlardır.

ankara tahminleri

Çaykaşı Zafere Koşuyor

çaykaşı ahmet çelik
İstanbul Veliefendi hipodromunda koşulan Mehmet Kemal Karamehmet koşusunu Çaykaşı isimli safkan jokeyi Ahmet Çelik ile kazandı.

Günün bu önemli koşusunu Hayri Baba ikinci,Mavi Kumsal üçüncü,Time to Dance isimli safkan ise dördüncü olarak bitirdi.

Son viraj dönülürken yaptığı ataklarla liderliği alan ve Hayri Baba'nın tüm ataklarına başarılı bir şekilde karşılık veren Çaykaşı 1.35.89 luk yarış derecesi ile kazandı.

Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan ve kendisine güvenenleri hayal kırıklığına uğratan safkan sonunda gücünü gösterdi ve yarışı kazandı.

Gelecek koşularda göstereceği performans ile adından çok söz ettirmesini bekliyorum çünkü safkan gerçek anlamda ışıl ışıl.

Çaykaşı Ahmet Çelikle Zafere Gidiyor

Ankara Kalesi Koşusu - RAMPOLDİ

rampoldi
18 temmuz 2013 tarihinde ankara hipodromunda koşulan Ankara Kalesi koşusunu jokeyi Halis Karataş ile Rampoldi kazandı.

Bu önemli koşuyu kazanan Rampoldi'nin bitiriş derecesi 1.32.43 olurken ganyanı da 1,70 verdi.

Galactica ikinci,Aydemirhan üçüncü,Perfect Strike ise dördüncü oldu.Son metrelerde iç kulvardan yaptığı sprint ile koşuyu kazanan Rampoldi Halis Karataş ile koştuğu son 3 koşuyu kazanarak ne kadar formda olduğunu kanıtladı.

1500 metre kum pistte koşulan koşunun ikramiyesi 131 bin TL idi.

Ankara Kalesi Koşusu;



Jokey Turnuvasını Kaybettik

madalyasını alan Piere Johan STRYDOM
Piere Johan STRYDOM isimli güney Afrikalı jokey 30 puan toplayarak 5. kez düzenlenen jokey turnuvasını kazanmayı başardı.

Yabancı jokey takımı katıldığı 4 koşuda 85 puan toplarken , bizim jokey takımımız 75 puan toplayabildi ve yarışseverleri hayal kırıklığı yaşattı.

Özellikle Selim Kaya'nın gösterdiği düşük performans beklenmeyen bir durumdu Halis karataş ise jokey klasmanında 27 puanla ikinci olarak nispeten başarılı oldu.

Selim Kaya dışındaki jokeylerimiz birer koşu kazansalar da diğer koşularda tabelaya girmekte zorlanınca birinci olamadılar.

Kazanan jokey Piere Johan STRYDOM turnuvayı kazanarak 8 bin Euroluk ikramiyenin sahibi oldu.

8 jokey arasında en başarısız jokey selim Kaya olurken üçüncülüğü Stephane Pasquier kazandı...

Nacizane bir öneri olan ; Selim Kaya gibi başarıya doymuş jokeyler yerine tecrübe kazanacak genç ve gelecek vaadeden isimlerin böyle turnuvalara katılması daha yerinde bir karar olacaktır.

Günün Resimleri(tjk dan alıntıdır)
halis karataş ikincilik madalyası alırken

Queen Amidala jokeyi Piere Johan STRYDOM ile


birinci olan yabancı jokey takımı

Geliboluya Yapılan Fauller

gelibolu yarış atı uğur polat ile
17 Temmuz 2013 tarihinde Altılı ganyanın ilk ayağında koşulan Rüzgar 30 koşusunda 3 numaralı Gelibolu'yu deyim yerindeyse tost yaptılar.

Ne zaman sprinte kalksa birşekilde yapılan faullerle atın aksiyonu bozuldu.Müslüm Çelik'in bindiği 1 numaralı Kastal ile koşuyu kazanan Selim Kayalı Kurtel "Gelibolu"ya son virajda sürekli faul yaptılar.

Son virajı oldukça rahat dönen Gelibolu yarışı kazanacağının sinyallerini verirken koşuyu kazanan Kurtel son viraja kadar iterek önlerde yer buldu.

Ancak Gelibolu aksiyonları sürekli bozularak olası bir birinciliği elinden alındı.

Nitekim ibizim gördüğümüzü yetkililerde görüp koşuya protesto olsa da komiserler kurulu tarafından reddedildi.

Eğer bu koşuda da protesto kabul edilmeyecekse hangi koşuda edilecek.

Hem jokeyine,hem sahiplerine hem de Gelibolu'ya oynayanlara yazık değil mi.Bu adaletsizliğin sorumlusu kim ; biz yarışseverlerin gördüğünü yetkililer nasıl göremiyorlar.

Kısacası bütün yarışseverlerin gözlerinin önünde haksızlığın tavan yapıldığı bir koşu izledik.

Koşuyu izlemeyenler için (Gelibolu Kırımızı beyaz jokey formalı)

Talihli Yarışsever Çekini Aldı

yarışsever zengin oldu

Altılı ganyanı tek başına kazanarak yarış tarihine geçen yarışsever çekini alamaya gitti ve tjk ya röportaj verdi.

Metin Çelen isimli yarışsever 4 TL lik kuponla tutturduğu kuponla İstanbul'a gelerek Muhasebe Müdürü Metin Akça'dan çekini aldı.

''Doktor'' lakaplı Metin Çelen, birçok kez büyük ikramiye veren veya devreden 6'lılar da 5'te kaldığını belirtirken ilk kez bu derece ikramiye kazandığını söyledi.

700 TL aylık maaşla müteahhitlik firmasında taşeron işçi olarak çalıştığını belirten Çelen “8 çocuklu bir ailenin en küçük çocuğuyum.

Okumayı sevmeme rağmen maddi imkansızlıklardan dolayı okuyamadım. İçimde Altılı Ganyan'ı bir gün tek başıma bulabileceğim inancı vardı. "Kısmet bugüneymiş'' dedi.

''6'LI GANYAN HİSLE OYNANMAZ'' Metin Çelen daha sonra şunları söyledi: ''Ailem Romanya göçmeni. Kendim Diyarbakır doğumluyum.

Evli ve 3 oğlan çocuk babasıyım. Kazandığım bu para çocuklarım için çok iyi oldu. Çünkü onlara çok şey borçluyum. Her şeyin iyisi onlar için olacak.

Bu arada 25 yıldır oyun oynamama rağmen sadece 1 kez Diyarbakır Hipodromu'na gittim. Televizyonda seyretmek daha heyecanlı ve keyif verici. 6'lı oynarken uğura inanmam.

Takip ettiğim gazeteyi yada bülteni 4-5 saat galop ve sprintine varana kadar incelerim. Yarışseverlere tavsiyem tutmuş oldukları safkanları yarış içerisinde iyi takip etsinler.

O yarışta gelmediyse bırakmasınlar. Neden kazanamadığını araştırsınlar.'' Metin Çelen son olarak 'İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa yarışlarını diğer hipodromlara oranla daha çok seviyorum.

Çünkü burada start alan safkanlar daha kaliteli oluyor.'' dedi.

KAYNAK : TJK.ORG

Çevikberk'in Sprinti-KESİNLİKLE İZLEYİN

çevikberk efsane koşu
Dikkakli ve sürekli altılı ganyanı takip eden yarışseverler Çevikberk isimli safkanı kesinlikle hatırlayacaklardır.

6 boy geç başladığı koşuyu kelimelerle anlatılamayacak şekilde kazanan Çevikberk'in o koşusu bana göre en unutulmayan yarış karelerinden biridir.

Viraj sönüldüğünde koşuyu kenter bitireceği görülen Çevikberk arap atı rakiplerini bir ingiliz atı edasıyla geride bırakırken hafızalara kazındı.

Atın yetkililerini ve jokeyi Ömer Ahlat'ı da bizlere böylesine bir keyifli ve unutulmaz koşu izlettikleri için sonsuz teşekkürler.

Her yarışseverin multimedyasında olması gereken bir yarış ; iyi seyirler.

Çevikberk hızını alamadı

1 Kişi Altılıyı Tutturdu 4 TL ye 1.380.748,61 TL ALDI

15 temmuz bursa altılısı

15 Temmuz Pazartesi günü yine at yarışı tarihimizin unutulmaz sonuçlarından biri olarak tarih sayfalarında yerini aldı.

1.380.748,61 TL tevziye tabir olan yarış gününü en şanslı ve karlı ismi 4 liralık kuponu ile bütün ikramiyeyi kazanan yarışsever oldu.

Bugüne kadar kazanılan en yüksek ikramiyelerden biri olan bu miktarı tutturan kupon Diyarbakır'da bulunan bir ganyan bayiinde oynamıştır.

15 temmuz bursa at yarışı sonuçları;
  • 6 - POSTACI 4,35
  • 1 - FIRE PIECE 3,90
  • 3 - BURHANİYE 3,55
  • 14 - ZELİHA SULTAN 23,25
  • 5 - MARAL 3,95
  • 10 - ARİFHAN 7,70
Aslına bakarsanız bu kadar büyük bir ikramiye verecek kadar büyük ganyanlar olmasa da o gün altılı oynayan sadece 1 yarışsever tutturdu.

Yarışseverin 4 TL ye 1.380.748,61 kazanan kupon
  • 6,7
  • 1
  • 3
  • 1,2,4,5,6,7,8,9,10,14
  • 1,2,3,5
  • 10 
Zeliha Sultan 23.25 liralık ganyanla geldi

Hanbeş Mitico Mücadelesi 600 Metre Sürüyor.

hanbeş mi mitico mu

Halis Karataş ve Selim Kaya ülkemizde şu anda at binen jokeyler arasında farklı bir klasmandadırlar.Halis karataş kazandığı birinciliklerle Selim Kaya'nın önünde olsa da Selim Kaya da önemli koşulardaki zaferleri ile ön plana çıkmaktadır.

Bu iki jokeyin bindiği atlar genellikle favori olmaktadırlar.İkili arasında büyük bir rekabet olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu rekabet bazı koşularda o kadar net bir şekilde belli olmaktadır.Bunu örneklemek gerekirse Enternasyonel Boğaziçi koşusunda Mitico-Hanbeş rekabeti en iyi örnek olacaktır.

Selim kaya'nın bindiği Mitico ile Halis Karataş'ın bindiği Hanbeş yaklaşık 600-800 metre arasında bir mücadele veriyorlar.

3 atın koştuğu ve hiçbir yabancı atın katılmadığı Enternasyonel Boğaziçi koşusunun videosu aşağıdadır...Mücadeleyi fotoda Mitico kazanmayı başarmıştır....

Hanbeş-Mitico Mücadelesi

2013 Yavuz Sultan Selim Koşusu - BELMONT

2013 yavuz sultan selim koşusu BELMONT

Yavuz Sultan Selim adına düzenlenen koşuya birçok kaliteli ingiliz atları katıldı.Yarışın son metreleri büyük mücadeleye sahne olurken koşuyu Belmont isimli safkan jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

King Drok sonlardaki sprinti ile ikinci olurken, yarışı önde forse eden Fast Stars Line üçüncü,son günlerin formda ismi Astorya ise koşuyu dördüncü olarak bitirdiler.

Koşuyu kazanan Belmont'un bitiriş derecesi 1.32.47 olurken ganyanı ise 1,60 verdi.

Bu önemli koşunun hayal kırıklıkları ise tabelaya bile giremeyen Selim Kayalı Kalimdor ile Gökhan Kocakaya'lı White Ram isimli safkanlar oldu.

2013 yavuz sultan selim koşusu



 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk