Ana Sayfa » , » Jokey Turnuvasını Kaybettik

Jokey Turnuvasını Kaybettik

madalyasını alan Piere Johan STRYDOM
Piere Johan STRYDOM isimli güney Afrikalı jokey 30 puan toplayarak 5. kez düzenlenen jokey turnuvasını kazanmayı başardı.

Yabancı jokey takımı katıldığı 4 koşuda 85 puan toplarken , bizim jokey takımımız 75 puan toplayabildi ve yarışseverleri hayal kırıklığı yaşattı.

Özellikle Selim Kaya'nın gösterdiği düşük performans beklenmeyen bir durumdu Halis karataş ise jokey klasmanında 27 puanla ikinci olarak nispeten başarılı oldu.

Selim Kaya dışındaki jokeylerimiz birer koşu kazansalar da diğer koşularda tabelaya girmekte zorlanınca birinci olamadılar.

Kazanan jokey Piere Johan STRYDOM turnuvayı kazanarak 8 bin Euroluk ikramiyenin sahibi oldu.

8 jokey arasında en başarısız jokey selim Kaya olurken üçüncülüğü Stephane Pasquier kazandı...

Nacizane bir öneri olan ; Selim Kaya gibi başarıya doymuş jokeyler yerine tecrübe kazanacak genç ve gelecek vaadeden isimlerin böyle turnuvalara katılması daha yerinde bir karar olacaktır.

Günün Resimleri(tjk dan alıntıdır)
halis karataş ikincilik madalyası alırken

Queen Amidala jokeyi Piere Johan STRYDOM ile


birinci olan yabancı jokey takımı

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk