Son Eklenenler

İzmir at yarışı tahminleri 2 şubat 2014

izmir at yarışı
izmir at yarışı
2 şubat 2014 günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken altılı ganyan ise saat 14:30 da başlayacak.

Günün bankoları olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan GümbürGümbür ile beşinci ayağında start alacak olan Oğlum Melih isimli safkanları öneriyorum.

Son koşusunu jokeyi yüzünden kaybeden GümbürGümbür bu kez Kadir Tokaçoğlu ile start alacak ve dişine göre rakiplerini geride bırakacaktır.

İzmir pistinin başarılı safkanı Oğlum Melih ise son koşusunu kazandıktan sonra formunu korudu Sadettin Boyraz ile fotoloyacaktır.

Günün kuponu;

1.ayak; 1,2,3,7
2.ayak; 2,7,10,11,3
3.ayak; 2,3,9,8
4.ayak; 3
5.ayak; 8
6.ayak; H

kupon bedeli ; 44 TL

Adana at yarışı tahminleri 2 şubat 2014

adana at yarışı
2 şubat 2014 tarihinde pazar günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

programdaki koşular saat 17:30 da start alırken altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Uzun süredir özlenen Selim Kaya ve Halis Karataş mücadelesine sahne olacak yarış programı çok zevkli geçmeye aday...

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında mücadele edecek olan Kırdemirkır isimli safkanı öneriyorum.

Çukurova Belediye Başkanlığı koşusunda Selim kaya ile start alacak olan Kırdemirkır'ın denk rakiplerini geçeceğini düşünüyorum.

Her ne kadar son koşusunda beklenen performansı gösteremese de bu koşuda eski gücünü göstereceğini düşündüğümde günün bankosu olarak öneriyorum.

günün kuponu;

1.ayak; 1,7
2.ayak; 3,6,8,9
3.ayak; 3,4,6
4.ayak; 5
5.ayak; 1,2,8,6
6.ayak; 6,7,10,1,5,8

kupon bedeli ; 28,80 TL

Eşkbarağa isimli safkan rakiplerini ısırdı-VİDEO


1 şubat 2014 cumartesi günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenen 3.koşuda yani altılı ganyanın ilk ayağında eşine az rastlanır bir olay gerçekleşti.

11 numaralı Eşkbarağa isimli safkan son 200 metrede 1 numaralı Huysuz'u iki defa,7 numaralı Pastacı isimli safkanı da bir kez ısırdı.

Ben kendi adıma bir atın rakiplerini ısırdığını veya ısırmaya çalıştığını bu kadar net şekilde ilk kez görüyorum.

Isırdığı iki atın arkasında yarışı üçüncü bitiren Eşkbarağa eğer rakiplerini ısırmasaydı aksiyonu bozulmayacaktı ve muhtemelen yarışı kazanacaktır.

Bu nedenle de bu safkanı bir sonraki koşusunda değerlendirmek gerekiyor.

Bu yarışı izleyen yarışseverlerinde yüzlerinde gülümseme yarattığını düşünüyorum bu nedenle de yarışı videosunu ölümsüzleştirmek adına sizlerle paylaşıyorum.

işte o koşu

Gökhan Göktaş jokeyliği bıraksın


1 şubat 2014 tarihinde kocaeli'de düzenlenen yarış programının dördüncü ayağında Morışık isimli safkana binen Gökhan Bektaş ekürilerin yarışı kazanması için yapması gerekeni yaptı.

Oldukça rahat bir tempoda yarışa devam eden Morışık isimli safkana uyarı kamçısı bile atmayan Gökhan Bektaş yarışseverlerin yatmasına sebep oldu.

Yarışın favorisine binen Gökhan Bektaş yarış içinde doğru düzgün çalışmadı buna rağmen  Morışık'ın yarışı boyun farkıyla kaybetti.

Morışık'ın ilgililerine çağrı yapıyorum bir daha bu jokeyi atlarınıza bindirmeyin.

Gökhan Bektaş'ın ilerleyen dönemlerde Remazan Kaya'nın atlarına binip binmeyeceğini çok merak ediyorum bekleyip göreceğiz.

İsyanım Yarışseverlerin paralarının gasp edilmesine

o koşu

Adana altılı ganyan tahminleri 1 şubat 2014

1.Ayak: 

Bugün Adana’da ilginç bir programla karşı karşıyayız.Altılı Ganyanda neredeyse bütün Türkiye’nin tek yazacağı 2 ayak ile adeta kapatılmak zorunda kalınabilecek 4 ayak var.

Bu tespiti yaptıktan sonra geçelim günün ilk ayağına; Bursa’dan geldikten sonra Adana’da süper galoplar sergileyen CUCİ, şayet sabah çalışmalarındaki iyi durumunu yarışına yansıtabilirse bence büyük şansa sahip olur.

Son yarışında güzel bir üçüncülük elde eden ARAPKIR ve bu yarış için çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren ÇELİKKAZIK bana göre Cuci’nin bu koşudaki en sert rakipleri olacaklar.

BÜYÜKBAŞ, DAĞIVAR, ASİL DESA ve HUYSUZ ilk ayağa çok at yazmak isteyenlerin göz ardı etmemesi gereken safkanlar.

2.Ayak: 

Tedavi gördükten sonra 2 hafta içerisinde 2 yarış gösterilip kondisyon açığı giderilen YILDIZBATUR, sorunları olmasa bu grubu sırtına alıp gelebilecek kapasitede bir safkan.

Ben safkanın artan yarış tecrübesi ve her geçen gün biraz daha iyiye giden formuyla bugün için çok şanslı olabileceğini düşünüyorum.

İdman pistinde yapmış olduğu hazırlıklarda sürekli olarak dikkatimi çeken MİNE HANIM bu safkanın en yakın rakibidir.

İstikrarlı KOZAN GÜLÜ ihmal edilmemesi gereken bir başka safkandır.

GÜLŞİFA, SU BERAK ve ÜNKARA ise geniş kuponlarda düşünülmelidir.

3.Ayak: 

Adana’da 6 yarış koşan ve bu yarışlarda 3 birincilik, 2 ikincilik ve 1 kere de üçüncülük elde eden GLENDOR, tartışmasız Adana’nın en başarılı ve en formda safkanlarının başında geliyor.

Bu mesafeleri çok iyi koşan safkanın, harika form durumu ile bugün de kazanması en normal sonuç olacaktır.

İdman pistinde aşama içerisinde gördüğüm DISTANT RISING bu safkanın beklenen yarışını koşamaması durumunda devreye girebilecek ilk isimdir.

4.Ayak: 

Adana’da 1500 metre kum pistte koştuğu son 3 yarışını da kazanan ve bunlardan özellikle sonuncusunda 1’32”47 gibi inanılmaz iyi bir derece sergileyen GEMİCİ, usta binicisi ile bu grupta da şüphesiz koşunun en şanslı ismi, günün de bir başka bankosudur.

Çok iyi bir form yakalayan LASER GIRL ve bu yarışta takıları olmadan start alacak olan ABRAJ, favorinin hata yapmasını bekleyecek safkanlardır.

5.Ayak: 

Belli bir istikrarlı yakalayan ve bu çizgisini bu yarışta da korumayı sürdüreceğini düşündüğüm SALFORD ve bu yarış için yapmış olduğu galoplarında adeta ayakları yerden kesilen FIRST EVER’a birincilikte eşit şans tanıyorum.

NEW PARTNER, PETİNA ve EMPIRE CITY bu atlardan hemen sonra dikkate alınması gereken safkanlar.

6.Ayak:

Kasım ayında start aldığı iki yarışın ardından bir süre geri alınıp kısa süreli bir tedavi gören ARTVİNLİ, idman pistindeki iyi durumunu yarışına yansıtabildiği an bu grupta son derece etkili olabilecek yetenekte bir safkan olup bana göre koşunun en şanslı ismidir.

İHSAN SULTAN ve ZENGİNLİ gerek tecrübeleri gerekse tatminkar hazırlıkları ile bu safkanın hatasını kollarlar. ALPAKKIZI ve ALHARİKA da geniş kuponlarda göz ardı edilmemelidir.

Dikkat edilecek safkanlar 1 şubat 2014

Dikkat edilecek safkanlar
Dikkat edilecek safkanlar

1 şubat 2014 cumartesi günü Adana-İzmit şehirlerinde yarış programları düzenlenecek. 

Spy X analizleri sonucunda bazı safkanları ön plana çıkardı ve bu safkanları kuponlara yazmanızı öneriyor ihmal etmeyin. 

Kocaeli-İzmit dikkat edilecek safkanlar;

1.ayak; SPRİNG BREEZE(3)
2.ayak; NEVER LOOK BACK(10)
3.ayak; ALBİTAY(2)
4.ayak; SEVDALİNKA(7)
5.ayak; YUNAK CANAVARI(7)
6.ayak; MALİBU STAR(4)

Adana dikkat edilecek safkanlar;

1.ayak; FAKI BEY(4)
2.ayak; SU BERAK(9)
3.ayak; ALWAYS MARJU(5)
4.ayak; LASER GİRL(5)
5.ayak; FATHER MOUNTAİN(9)
6.ayak; ARTVİNLİ(3)

İzmit kocaeli at yarışı tahminleri 1 şubat 2014


1 şubat 2014 tarihinde cumartesi günü İzmit Kocaeli Kartepe hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 14:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında mücadele edecek olan 4 numaralı Mor Işık isimli safkanı öneriyorum.

Son dört koşusundan üç birincilik çıkaran ve bu gruptaki rakiplerinin birçoğuna üstünlük kuran Morışık'ın yine fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

Tahmini zor yarış programında öne çıkan başka bir safkan gözükmediği için Morışık üzerine kupon kurmak mantıklı olacaktır.

İdmanların iyi işler yapan ve toparlandığını gösteren montana sky isimli safkan günün bombası olabilir ihmale etmeyin...

günün kuponu;

1.ayak; 1,2
2.ayak; 1,7,8,9,11
3.ayak; 1,3,7,2
4.ayak; 4
5.ayak; 1,2,4,5,7
6.ayak; 3,5,6,1,9

kupon bedeli ; 50 TL

Adana at yarışı tahminleri 1 şubat 2014


1 şubat 2014 tarihinde cumartesi günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Yarış otoritelerinin de birçoğunun tamamının da söylediği gibi programın iki tane yıkılmaz safkanı bulunuyor.

Bunlar altılı ganyanın üçüncü ayağında Glendor ve dördüncü ayağında Gemici.

İki safkanda çok önemli koşuları birincilikle tamamlamayı başardılar ve çok üst düzey performanslar sergilediler.

1 şubat programının da en güvenilir isimleri olarak gözüküyorlar.Bu iki safkanda yıkılırsa altılıyı tutturmak oldukça zorlaşacaktır.

Bu nedenle de maliyeti düşük kuponlar bu iki safkanı tek atacaklardır.Benim düşüncemde bu iki safkanın geçilmeyeceği yönünde.

günün kuponu;

1.ayak; 3,4,6
2.ayak; 6,7,8,9
3.ayak; 3
4.ayak; 2
5.ayak; 1,3,4,5,6,7,9,13
6.ayak; H

kupon bedeli ; 62,40 TL

Ayhan Kurşun'a asker ocağında sürpriz ziyaret

14 Ocak Salı günü İzmir Foça’daki birliğine teslim olan jokey Ayhan Kurşun’un, 1 Şubat Cumartesi günü bir süredir ayrı kaldığı yarış pistlerinden misafirleri vardı.

İzmir’de at binen başarılı jokeyler Nurettin Şen ve Sinan Özen, henüz 2 haftalık asker olan meslektaşlarını ziyaret ettiler.

Ellerinde tatlılarıyla kendisini ziyarete gelen arkadaşlarını karşısında gören Kurşun’un, bu ziyaretten çok mutlu olduğu gözlerinden okunuyordu.

Ayhan Kurşun' hayırlı teskereler diliyoruz...

İzmir altılı yorumları 31 ocak 2014

1.Ayak: 

İzmir’de koştuğu her yarış sonrası biraz daha iyi duruma geldiğini gözlediğim QUEEN TAMARA bu grupta da bence en şanslı isim olacak.

Pist ayırt etmeden başarılı yarışlar koşabilen EXTRA GÜZEL ve son yarışında Queen Tamara’yı geride bırakan SUMMER LOVE sağlam kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken diğer safkanlar…

2.Ayak: 

Aynı aprantisi ile start aldığı son yarışında başarılı bir ikincilik elde eden SONKALELİM’i bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda çok beğendim.

Büyük bir aksilik olmazsa ben bu safkanın buradaki rakiplerini kolaylıkla geride bırakıp, birinciliğe uzanmasını bekliyorum.

Bana göre bu günün en sağlam bankosu bu safkandır.

3.Ayak: 

Koşudaki diğer rakiplerine oranla daha iyi yarışlar çıkartan ve daha iyi bir forma sahip olan LADY SMITH, BAY ÇİFTÇİOĞLU ve SAN BLLESRT arasından, aprantisi en az hata yapan bana göre aynayı önde geçer.

Sağlam kuponlarda bu üç safkanın ayırım yapılmaksızın bulundurulmasında büyük fayda var.

4.Ayak: 

1600 ve 1400 metrelerde koştuğu son iki yarışından da ikincilikle ayrılan DESTAN AĞA, jokeyliğe birkaç yarışı kalan formda aprantisi ile favorim.

Son ikinciliğine oranla daha uygun bir sıklet ile piste çıkacak olan AKIŞLI bu safkanın ilk rakibidir.

Sihirbaz ile maidene veda eden PATİSKA, son yarışında uygun rakipler yanında kolay bir birincilik elde eden TOKOĞLU ve gücü oranında yarışlar çıkartan ALWAYS A ROSE sürprizde değerlendirilebilecek safkanlardır.

5.Ayak: 

İzmir’de üst üste kazandığı yarışlarla ne denli iyi bir form yakaladığını gözler önüne seren RAZYANA’nın bu yarışı da kazanmaması için hiçbir sebep yok.

Bence bu safkanın rakibi diğer safkanlardan öte ağırlaşan kilosudur.

Safkan şayet 50’den 59’a çıkan sıkletinden etkilenirse, başta en az RAZYANA kadar iyi durumda olduğunu arka arkaya kazandığı yarışlarla gösteren DOĞUHAN olmak üzere, ÖZGÜRÜNOĞLUI, ÖZGÜR BİKE ve UÇANKARINCA’dan biri devreye girer.

6.Ayak: 

İlk kez start alacak olmasına rağmen uzun zamandır sürdürdüğü muntazam idmanlar sayesinde çok iyi bir form yakalayan GELANA’yı sizlere başta önermek istiyorum.

Bu aralar idman pistinde sürekli olarak dikkatimi çekmeye başlayan CAPOLAVARO’dan her an ters bir yarış gelebilir. LADY MOON formunu devamlı olarak geliştiriyor.

HADİ GÜLE GÜLE ve CORDELYA STAR da bu ayağa çok at yazanların göz ardı etmemesi gereken safkanlar.

Altılı ganyan tahminleri bursa 31 ocak 2014


1.Ayak: Aralarında büyük güç farkları olmayan safkanların ilk ayaktaki mücadelesinde, mesafeye yatkınlığı ve son istikrarlı yarışları ile RAIL BIRD favorim.

Bu tip gruplarda her zaman tabelanın üst sıralarını zorlayabilen SEA SPARKLE ve kazandığı yarış sonrası iyi durumunu koruyan REAL SWING bu safkanın en ciddi rakipleri olacaklardır.

TRALLES GIRL başta olmak üzere, PRINCESS SUREYYA, SANGRIA, ATALANTE ve SECRET STORY geniş kuponlarda sırasıyla değerlendirilmesi gereken isimlerdir.

2.Ayak: İstanbul, Bursa ve İzmir’de start aldığı yarışları genellikle tabelanın hemen arkasındaki yerlerde bitiren ev bugüne dek bir türlü kazanmayı başaramayan DALIA, ilk kez Kapalı Gözlük takarak koşacağı yarışta bana göre koşunun en şanslı ismidir.

Yarış hayatının ikinci startında ikinci olurken formunu önemli ölçüde geliştirdiğini gösteren LEYLASU’nun en az DALIA kadar şanslı olduğunu düşünüyorum.

Gücü oranında tatminkar dereceler gerçekleştiren LADY MINIKO bu iki safkandan hemen sonra şans verdiğim isim. PRENSES NAZ, STARIN KIZI ve BLACK SHEET de gözden uzak tutulmaması gereken safkanlar.

3.Ayak: Büyük bir olasılıkla baştan sona iki safkan arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinde, ben değişen kilo şartlarını da dikkate alarak ÇİKOKBEYİ’nin rakibi GENÇ ARSLAN’a üstünlük sağlayacağını düşünüyorum ve günün bankosu olarak ÇİKOKBEYİ’nin tek yazılmasını öneriyorum.

4.Ayak: Yaklaşık 3 ay kadar ara verdikten sonra start aldığı ilk yarışında sıkıştırılmadan yarış gösterilen ASLAN KRAL ve Bursa kum pistinin en başarılı safkanlarından biri olan ARBOND arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 3 Yaşlı Dişi İngiliz taylarına ait bölünen Maiden yarışın bu ayağında, ALTINSOY ve ACTION PERFECT ikilisi diğer rakiplerine oranla oldukça avantajlı görünen safkanlar.

Form grafikleri yükselmeye başlayan bu iki safkanın Altılı Ganyan kuponları için yeterli olacağını düşünüyorum.

6.Ayak: İkinci olduğu son yarışında kazanan safkan kadar parlak bir performans ortaya koyan ŞERO ŞERO, yakaladığı güzel formunu birincilikle süsleyecek durumda görünüyor.

İleride adından daha sık söz ettireceğini düşündüğüm aprantisi Doğan Kılıç ile piste çıkacak olan bu safkanı ben koşunun en şanslı ismi olarak görüyorum.

BEYAZATLI, RANA ATEŞİ ve DELİORMANLI bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda devreye girerler.

Bursa at yarışı tahmini 31 ocak 2014 cuma


31 ocak 2014 tarihinde cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenecek yarış programı sekiz koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:00 da start alırken,altılı ganyan ise saat 14:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın ikinci ayağında start alacak olan Lady Miniko isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkanın idmanlarında artan performansi ile artık gerçek gücünü yarışa yansıtacağını ve maiden dan çıkacağını düşünüyorum.

Günün dördüncü ayağında da 1 numaralı Grade Boy ve 2 numaralı Arbond arasındaki mücadele büyük ihtimal birinciyi belirleyecektir.

bursa at yarışı tahmini

1.ayak; 1,4,7
2.ayak; 4
3.ayak; H
4.ayak; 1,2
5.ayak; 1,3,4,8
6.ayak; 1,4,5,6,10

kupon bedeli ; 18 TL

İzmir at yarışı tahmini 31 ocak 2014 cuma


31 ocak 2014 tarihinde cuma günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da start alacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak söylenebilecek bir safkanı ön plana çıkmıyor.Bu nedenle de bütçemize göre her ayağa birden fazla safkanı işaretlemenin mantıklı olacağını düşünüyorum.

Birbirine denk safkanların start alacağı yarış programının hatırı sayılır bir ikramiye vereceğini düşünüyorum.

izmir at yarışı tahmini;

1.ayak; 3,4
2.ayak; 1,2,5,8,9
3.ayak; 1,2,3
4.ayak; 1,5
5.ayak; 1,2,6
6.ayak; 8,9,11,12,4

kupon bedeli ; 45 TL

30 ocak 2014 şanlıurfa at yarışı tahminleri


30 ocak 2014 tarihinde perşembe günü Şanlıurfa hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:15 de başlarken,altılı ganyan ise saat 13:45 de başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 2 numaralı Usagara isimli safkanı öneriyorum.

Her ne kadar safkan mesafe biraz kısa gibi gözükse de son beş koşusundan dört birincilik çıkaran Usagara'nın yine fotoyu önde geçeceğini düşünüyorum.

şanlıurfa at yarışı tahmini

1.ayak; 3,4,7,8
2.ayak; 2,3,4,8
3.ayak; 4,5,6,7
4.ayak; 2
5.ayak; 4,9,2,8,1
6.ayak; 6,13,10,9,3,1

kupon bedeli ; 46,80 TL

İzmir at yarışı tahminleri 30 ocak 2014


30 ocak 2014 tarihinde perşembe günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek olan yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında koşulacak olan SEDAT EVLİYAZADE koşusunda mücadele edecek olan Sayda isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan son beş koşusundan da zaferle ayrılmayı başarırken İzmir pistinin en başarılı safkanlarında da biri oldu.

izmir at yarışı tahmini

1.ayak; 3,4,5,6
2.ayak; 2,3,5,6
3.ayak; 1,2,4,6
4.ayak; 4
5.ayak; 1,3,6
6.ayak; 1,2,3,4,10,5

kupon bedeli ; 57,60 TL

Sorulmamış Sorular programı-Selim Kaya


Halis Karataş ile birlikte günümzde yarışseverlerin en beğendiği ve haliyle en çok eleştirdiği jokey olan Selim Kaya Tjk Tv ekranlarının yeni programının ilk bölümüne konuk oldu.

Barış Düzmez ile Sorulmamış Sorular adlı programa katılan Selim Kaya kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap veriyor.

Bir dönem yaptığı açıklamalar ve terör ilişkisi haberleri nedeniyle sansürlenen Selim Kaya ile Tjk arasındaki sorunlarında tamamen çözülmesi de bu programla tescillenmiş oldu diyebiliriz.

Program 2 şubat pazar günü saat 12:00 de tjk ve tay tv den takip edilebilecek.

fragman

İstanbul altılı ganyan tahminleri 29 ocak 2014


1.AYAK: Bu pist ve mesafede mücadele verdiği son koşusunda sabırlı bir bekleme gerçekleştiren, son düzlükte 12. durumda iken dış kulvara açılarak yaptığı oldukça diri ataklarıyla büyük bir ara kapatarak 2.06.05 gibi gayet başarılı bir dereceyle kendisine tabela sonunca şans bulan Epoca, sonrasında her ne kadar biraz ara verse de ciddiyet kazandırdığı idmanlarında her geçen gün daha iyi duruma ulaştığı gözlerden kaçmıyor.

Dinçlikle gireceği bu sınavında aprantisi tarafından iyi idare edilmesi halinde Epoca'nın üst sıralardaki yerini almasını bekliyorum.

Çok daha güçlü rakipler arasında mücadele verdiği son yarışında dikkat çekici bir 6.lık sergileyerek tırnağının ucuna geldiğini gözler önüne seren Saygılı, makineden düzgün çıkması halinde dereceli galoplarla hazırlandığı sınavında birinciliğe ortak olabilir.

Bu günkü aprantisi idaresinde iç pistte gerçekleştirdiği 1400/1.30.5 galobunun sonunun 400/23 HÇ çalışarak olmasıyla istim üzerine getirildiğini ispatlayan Green Bell, yatkın olduğu pist ve mesafede en küçük bir hatayı affetmeyecektir. 

Feride Ana ve Asteria ise sağlam kuponlar için düşünülebilir.

2.AYAK: İlk kez dilbağı takıldığı Kocaeli pistindeki son koşusunda gayet güzel bir mücadele örneği sergileyerek 1700 metre kumda 2.04.97'lik derecesiyle tatminkar bir 3.lük sergileyerek formunda önemli derecede gelişmeler olduğunu ispatlayan Yolver, muhafaza ettiği güzel durumuyla yine adından bahsettirebilir.

Bir süre aradan sonra üzerine fazla gidilmeden İzmir'de bir yarış gösterilerek açıklarını gideren Süzülentay, gelişen kondisyonu ve Pesen gibi oldukça inatçı bir karaktere sahip bulunan safkanın kardeşi olduğu kesinlikle unutulmamalı.

Gücü nispetinde başarılı yarışlar ortaya koyabilen Gastin, hazırlıklarında olumlu izlenimler veren Erperi ve formunu sürekli yükselten Cordoba hatalardan en iyi şekilde istifade edebilecek diğer safkanlardır.

3.AYAK: 2000 ve 1500 metre mesafede katıldığı son iki kum koşusunu da üst üste kazanırken buradaki birçok rakibini geride bırakan Bulut Reis, ilgilileri tarafından aynı titizlikle hazırlandığı bu sınavında ve daha önce kendisine 5 kez binen bunlardan 3'nü kazanırken sadece bir kez tabela dışında tamamlayan adeta bütünleştiği pilotu Özcan Yıldırım idaresinde başarılarına bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

4.AYAK: İlk 1200 metrelik kum koşusunu 1.12.91'lik derecesiyle usta atlar gibi koşarak çok kolay kazanan sonrasında kendisinden çok daha tecrübeli rakipleri arasında iştirak ettiği 1400 metre mesafeli kum yarışını da 1.26.38'lik derecesiyle sermayeli bir şekilde fotoya rahat uzanırken daha iyi gruplarda bile iş yapabileceğinin izlenimlerini yaratan Tony Montana temsilcisi Al Neri, gayet güzel bir şekilde hazırlandığı bu sınavında da birinciliklerine bir yenisini eklemeye çalışacaktır.

Yarış yaşamı boyunca sentetik pistte iştirak ettiği 8 koşusundan 4'nü kazanan ve sadece G3 Sahir Kurutluoğlu yarışında yakın aralarla 5.likle ayrılan Son Of Peace, her ne kadar kısa bir süre dinlendirilse de hız kazandırdığı idmanlarında ortaya koyduğu derecelerle istenilen düzeye geldiğini gösteriyor.

Bu ikili arasındaki mücadelede en az hata yapan tarafın koşunun birincisini tayin etmesini bekliyorum.

5.AYAK: İştirak ettiği son 1500 metrelik kum koşusunda son virajdan sonra dış kulvardan sıklaştırdığı ataklarıyla 250'de lider bulunan Babyguska'nın dışına daha kolay bir şekilde gelerek farklı kazanacakmış gibi bir hava vermesine rağmen binicisinin yoğun çabalarına rağmen bir türlü rakibini geçemeyerek 2.likle ayrılan Aykal'ın uzun sprint yapamadığı gözlerden kaçmadı.

Kendisini ısrarla tercihleyen jokeyi Gökhan Kocakaya idaresinde Aykal bu kez kısa sprintini sonlara saklaması halinde gruba üstünlük sağlayabilir.

Beklentilerin çok üstünde koştuğu son yarışında büyük bir sürprize imza atarak kazanma başarısı gösteren Babyguska, bu sınavı için yaptığı hazırlıklarında ortaya koyduğu derecelerle o koşusunun bir tesadüf olmadığını kanıtlar gibi.

Sınıf olarak bu grubun üzerinde olduğunu düşündüğüm Gazi 3.sü Başkan Nexia'nın anne kardeşi Miss Aleyna, yeterli görünen çalışmalarıyla üst sıralardaki yerini alacaktır.

Aradan sonra katıldığı Kocaeli pistindeki yarışında açıklarını gideren ve sonrasında tekrar getirildiği İstanbul pistinde ciddi bir hazırlık dönemi geçiren Müyessers Girl'in ilgililerinin bir hayli iddialı olduklarını belirtmekte yarar görüyorum.

Son iki koşusunda makineden çıkmadığından dolayı derecesiz tamamlayan Antiyokus'un bu problemi giderildiği takdirde bu rakiplerle baş edebilecek güçte olduğu unutulmamalı. Formunda gelişmeler olan Meserret ise sürpriz şansına sahiptir.

6.AYAK: Problemleri giderildikten sonra katıldığı ilk 1400 metrelik kum koşusunda startla birlikte ön tarafta iyi bir tempo kuran ve yarışın tüm yükünü çekmesine rağmen az farkla kendisine tabela dibinde şans yaratırken bir hayli beğenimi toplayan Rüzgar Eto, gelişen nefesiyle dengi bu rakipleri arasında çok farklı bir sonuç ortaya koyabilir.

Her geçen gün daha iyi bir duruma ulaştığını gördüğüm Şeker Ağa, yarış içerisindeki ciddi rakipleriyle arasındaki kilo farkını bu kez en iyi şekilde lehine çevirebilir.

Kazandığı son yarışında Fast Stars Line gibi oldukça kalite bir safkanı geride bırakan Nearly Green, dereceli galoplarla hedeflerdiği bu koşusunda da üst sıralardaki yerini alacaktır.

İç pistte yaptığı 1000/1.01.8 süper dereceli galobuyla gördüğü koşusu ardından eski günlerine dönmeye başladığını ispatlayan Distant Flight, çok daha hazır gireceği sınavında kalitesine yakışır bir sonuç sergileyebilir.

Süratli isimlerin bir araya gelmesi şanslı bir hayli artıran Hayri Baba, sprinter yapısıyla sonuca ulaşabilir.

Başarılı bir sezon geçiren My Secret ve aşama kaydeden Tearra en küçük bir hatayı affetmeyecek diğer şanslı isimlerdir

29 ocak 2014 bomba atlar-SPY X


28 ocak 2014 çarşamba günü Bursa ve İstanbul olmak üzere 2 yarış programı bulunuyor.Bu programlarda sürpriz yapabilecek safkanları sizlerle paylaşıyorum.

Bu safkanlar Spy X'in araştırmaları sonucunda tespit edilmiştir hiçbir garantisi bulunmamaktadır.

Bursa kuponunun olmazsa olmazları ;

1.ayak; KORKUT EBRU
2.ayak; KARAKA MOON
3.ayak; GÖREME
4.ayak; AKOĞUZ
5.ayak; CLOSE RELATED
6.ayak; HOZOPİN

İstanbul kuponunun olmazsa olmazları ;

1.ayak; EPOCA
2.ayak; ROT BALANS
3.ayak; GEZEROĞLU
4.ayak; SON OF PEACE
5.ayak; MC GİLL
6.ayak; TEARRA

29 ocak 2014 bursa at yarışı tahminleri


29 ocak 2014 tarihinde çarşamba günü Bursa Osmangazi hipodromunda koşulacak yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 14:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan Karabedir isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan geçen hafta Demirdöven'e diş geçiremese de iyi bir performansla ikinci olmuştu.

Sık koşmaktan ve şehir değiştirmekten etkilenmez ise uygun rakiplerini geride bırakacaktır kanaatindeyim.

bursa at yarışı tahmin kuponum;

1.ayak; 3,6
2.ayak; 1,2,3,4,5,7
3.ayak; 1,2,5
4.ayak; 1
5.ayak; 1,4,5
6.ayak; 1,3,4,14,16,7

kupon bedeli ; 19,50 TL

İstanbul at yarışı tahminleri 29 ocak 2014


29 ocak 2014 tarihinde çarşamba günü İstanbul Veliefendi'de koşulacak yarış programı yedi koşuda oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da start alırken,altılı ganyan ise saat 18:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın üçüncü ayağında kantarmasını tanıyan jokeyi Özcan yıldırım start alacak olan 1 numaralı Bulut Reis isimli safkanı öneriyorum.

Son iki koşusunu kazanma başarısı gösteren ve bu gruptaki birçok rakibini geride bırakan bu safkanın yine kazanacağını düşünüyorum.

istanbul at yarışı kuponu;

1.ayak; 1,2,6
2.ayak; 8,9,2,12
3.ayak; 1
4.ayak; 1,2
5.ayak; 1,2,3,5,8,9
6.ayak; 8,10,11,1,2,3,5

kupon bedeli ; 33,60 TL

İki bankolu 28 ocak adana altılı analizi


1.Ayak: Ankara ve Adana’da koştuğu 4 yarışta dördüncü ve beşincilikler elde eden SUMMER STORM, bana göre bu grubun çok üzerinde olana ancak şu ana kadar bir türlü henüz gerçek gücünü yarışlarına yansıtamayan bir isim.

Şayet bugün biraz havasında olursa, uzayan mesafenin de avantajı ile ben bu safkanın birinciliğe uzanacağını düşünüyorum.

DISCERNIBLE, KEREMİN ATI, ABAZIN THAMADA, MATADOR ARAP ve HERO STAR tatminkar performansları ile SUMMER STORM’un beklenen yarışını yapamaması durumunda devreye girebilecek isimler.

2.Ayak: Birbirleri arasında büyük güç farkları olmayan safkanların bir araya geldiği bu koşu bana göre günün en zor koşularından biri.

YENİ GELİN, LABEZERIN, GOLD DANCER ve DREAM OF MY LOVE, bu ayağı az atla geçmek isteyen yarışseverlere öncelikle önereceğim safkanlar.

YELLOW APACHY, VAVEYLA, GREEN ALLEY, ROSE DAILY, MÜHÜR, KILIÇ PRENSES ve SPEED RUNNER’dan herhangi birinin kazanması da beni fazla şaşırtmaz. Dediğim gibi çok zor ve çok dikkat edilmesi gereken bir yarış…

3.Ayak: Yaklaşık 3 ay aradan sonra Adana’da koştuğu iki yarışla kondisyon açığını gideren TUMBUL ANZELHA, bana göre artık kazanacak kıvama geldi.

İdeal pist ve mesafesinde start alacak olan bu kısrağı, ben günün ilk bankosu olarak sizlere önermek istiyorum.

4.Ayak: Mükemmel bir form yakalayan GRAND EXPECTATIONS, bu yarış öncesinde yapmış olduğu sabah çalışmalarında yine kusursuz bir görüntü sergiledi.

Şayet pist şartlarından olumsuz etkilenmezse bence kolay kolay geçilmez. Günün ikinci bankosu olarak bu safkanı tek yazabilirsiniz düşüncesindeyim.

5.Ayak: Az atlı ama start alacak hemen hemen tüm safkanların birincilik şansının bulunduğu bir yarış…

Ben sizlere bu yarışta öncelikle KÖKAĞA, CİHANEFE ve KOŞANGÜZEL, daha sonra KARELİN, ÖZMUTLU, SİNANAĞA ve FIRTINAHAN diyeceğim. Bana göre bu ayakta bu atların tamamın bulundurulması en doğru hareket olacaktır.

6.Ayak: Beşinci olduğu yarışından sonra idman pistinde mükemmel bir görüntü sergilemeye başlayan ADAM’ı, alternatif banko arayan yarışseverlerin tek yazabileceğini düşünüyorum.

SARI TİMUR, YALNIZKURT ve ASİRUH bu safkanın bana göre en ciddi rakipleri olacaklar. Büyük sürpriz arayanlar KABAKÇI ve PATRONKAYA’yı değerlendirsinler

İki tekli izmit kocaeli altılı kuponu 28 ocak 2014


1.Ayak: Üst üste kazanma başarısı gösteren ve idmanlarını da aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza eden BALDURA bir kez daha birinciliğin en güçlü adayıdır.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, tabelanın hemen dibinde tamamladığı son koşusu dikkat çekici olan YUNAK CANAVARI, kazandığı koşu ile moral bulan YESARİ, formda isim MUSON RÜZGARI, toparlanma sürecine giren ERCÜMENT ve ÜÇORTAK sırası ile devreye girebilirler.

2.Ayak: İstanbul pistinde start aldığı koşularda bu grup için tatminkar sonuçlar elde eden PRINCESS ADA formda binicisi ile favorim.

Her geçen gün daha iyi duruma gelen ve son derece müsait kilo ile start alacak olan MAYA KISKA favorinin en ciddi rakibi olacaktır.

İstikrarlı kısrak COSMIC FEELINGS, rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen formda isim GOLDEN BIRD, gücü oranında yarışlar koşan LIFES LONG FOR RUN ve bir müddet aradan sonra yarış koşup kondisyonunu geliştiren AYELLA koşuda ihmale gelmeyecek diğer kısraklardır.

3.Ayak: Kocaeli pistinde start aldığı koşularda oldukça başarılı sonuçlar elde eden atımız ÇÜRÜKSULU’nun dişine göre rakipleri yanında bir kez daha fotoyu önde geçmesini bekliyor ve günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

4.Ayak: İstikrarlı yarışları ile göz dolduran AKJOLTOI, Haşmet'in büyük bir olasılıkla start almayacağı yarışta benim önereceğim günün bir diğer bankosu olacaktır.

5.Ayak: Koştuğu iki yarışı ile kondisyon açığını tam olarak gideren ve son derece iyi bir orijine sahip olan SERAY KIZI favorim.

Son koşusu ölçü olmayan ve eküri avantajı bulunan ATLIDERELİ, grubun istikrarlı isimlerinden olan HAKİDEM, toparlanmaya başlayan ÇÖL CEYLANI ve yükselen form grafiği ile NAZANIM daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

6.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda benim sıralamam KAMBER, KULALIGİL, NESRETTİN DAYI, KORYÜREK, BÜYÜLÜ GÖL, SÖMEK ve ZEYBEKHAN şeklinde. Bol Şanslar... ALTILI GANYAN TAHMİNİM

Haşmet yarıştan çıkabilir


Bugün Kocaeli’de yapılacak olan 5.Koşuda 4 Numaralı ile kayıtlı olan ve otoriteler tarafından koşunun büyük favorisi olarak gösterilen HAŞMET yarıştan çıkabilir.

Safkan dün akşam gezintisi sırasında Ahırlar Bölgesinde kaçmasından dolayı tedbiren bugünkü yarıştan çıkartılması söz konusu..

Kuponlarınızı yatırmadan önce koşmayan atları kontrol etmeyi unutmayınız…

28 ocak 2014 izmit kocaeli at yarışı tahminleri


28 ocak 2014 tarihinde salı günü İzmit-Kocaeli Kartepe hipodromundaki yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:30 da start alırken altılı ganyan ise saat 14:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında start alacak olan 1 numaralı Çürüksulu isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan son dört koşusunda çok iyi performans göstererek üç birincilik bir de ikincilik çıkardı devam eden formu ile uygun grupta en şanslı isim olacaktır.

Diğer yandan altılı ganyanın son üç ayağı büyük sürprizlerin yaşanabileceği koşular olarak gözüküyor mümkün olduğunca bu ayaklara fazla at yazın...

günün kuponu;

1.ayak; 1,4
2.ayak; 1,2,3
3.ayak; 1
4.ayak; H
5.ayak; 1,2,12,7,8
6.ayak; 4,5,8,13,9

kupon bedeli ; 37,50 TL

28 ocak 2014 adana at yarışı tahminleri


28 ocak 2014 tarihinde salı günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:30 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayağında Toraman koşusunda mücadele edecek olan 3 numaralı Fire Mambo isimli safkanı öneriyorum.

Bu safkan dişine göre gruplarda mücadele ettiğinde kesinlikle kum-çim ayrım yapmadan fotoyu önde geçiyor bugünde bu durumun değişmeyeceğini düşünüyorum.

günün kupon;

1.ayak;  2,5,4
2.ayak; 5,8,3,2,1,11
3.ayak; 1,2,8
4.ayak; 3
5.ayak; 2,3,9,1
6.ayak; 1,2,5,6,7

kupon bedeli ; 54 TL

Şanlıurfa altılı yorumları-Teksiz kupon(27 ocak)

1.Ayak: 

Başarılı geçen Elazığ sezonu ardından kısa bir süre dinlendirilen BİRDALKAN, uygun rakipler yanında dinçlikle koşuya ağırlığını koymasını beklediğim isimdir.

Koştuğu 3 yarışta da tatminkar dereceler gerçekleştiren ve gördüğü bu yarışlar sonrası artan bir tecrübeye sahip olan CEYHAN EXPRESS bu safkanın en yakın rakibidir.

Bu mesafeleri daha iyi koştuğunu düşündüğüm AĞARANTAN’ı bu ikiliye en yakın rakip olarak görüyorum. COŞKUNTAY ve SANADEĞER geniş kuponlarda mutlak bulundurulmalı.

MAG STAR ve ALTUNGÜMÜŞKAN sürprizde değerlendirilmeli.

2.Ayak: 

Urfa pistinde start aldığı yarışların neredeyse tamamında belli bir istikrarı korumayı başaran SON MARTI ve son yarışında biraz mesafeden etkilendiğini düşündüğüm ÇİFÇİ BAŞI arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine, istikrarlı YAHYA REİS ve son yarışlarında gayet başarılı dereceler gerçekleştiren SAHA KIRAN da katılmaya çalışacaklardır.

3.Ayak: 

Ankara, İstanbul, Adana ve Şanlıurfa’da koştuğu yarışlarda buradaki rakiplerinden daha iyi bir performans ortaya koyan OFSAYT’ın normal şartlarda bu grubu geride bırakmasını bekliyorum.

Ankara’da Temmuz ayında koştuğu yarışın ardından bir süre ara veren ve sonrasında Urfa’da harika bir başlangıç yapan HAYAL ile Diyarbakır’daki son yarışlarında kayda değer dereceler gerçekleştiren VARTİKA bu koşuda OFSAYT’ın en ciddi rakipleri olacaklardır.

4.Ayak: 

Son yarışında ilk viraj dönülürken pistin içinde gördüğü malzemelerden korkarak dışarıya doğru hamle yapan ve bu sırada Ömer Kaya’yı üzerinden düşüren FOBİ ile Adana’dan tırnaklarının ucunda Urfa’ya geçen SARAYCAN arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Günün en zor yarışı olarak gördüğüm bu koşuya fazla at yazmakta yarar var. OVER GROWN, ALWAYS DELFİNA, UNSTOPPABLE, MERTTUĞ, SILENCER, TESTA CESTA, SPONGE TEXT, NAZLICAN KIZI ve AYŞENİL benim sizlere sırasıyla tavsiye edeceğim safkanlar.

6.Ayak: 

Kasım ayı ile birlikte çıkışa geçen ve son yarışlarında istikrarlı ve başarılı bir görüntü sergileyen TUMBULHİLALKIZI favorim. Ara verdikten sonra koştuğu iki yarışla nefes açığını gideren OYUN’un bu safkana yakın rakip olmasını bekliyorum.

ELEMGÜL ve TATGÜZELİKIZI ana kuponda bulundurulması gereken diğer safkanlar. SİTARA, BETÜLEY, ATMOSFER, NAZLIGÜL ve GÜLSEREN KIZI daha sonra şans verdiğim isimler. Bol Şanslar…

27 ocak 2014 ingiltere at yarışı tahminleri


27 ocak 2014 tarihinde pazartesi günü ingiltere'nin wolverhampton hipodromunda koşulacak yarış programı 6 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 17:10 da başlayacak.

tahminler;


1.AYAK: 3 yaşlı tayların satış koşusunda, maiden bir isim olmasına rağmen gününde olduğu zaman bu grup için hayli tatminkar yarışlar yapabilen CLAPPERBOARD eğer bugünde günündeyse bu kez kazanmaması için hiç bir sebep yok. Son koşularını kesinlikle görmezden geldiğim safkan bugün ilk kez kapalı gözlük deneyecek.

Az atlı grupta ön tarafta yerini almakta zorlanmayacağını düşündüğüm safkan çok uygun rakipler yanında en şanslı isimdir. Yaklaşık beş ay önce ilk yarışını dört atlık grupta çok çok uzak farklı geride sonuncu bitiren OUR RED DEVIL’in bu koşusunu ölçü almıyorum.

Bugün çok zayıf grupta ve çok uygun şartlar altında koşacak olan safkan kapalı kutu gizi gözükse de pist ve mesafeye yatkın bir pedigrisi var. Farklı bir koşu beklediğim safkan favorinin en ciddi rakibidir.

2.AYAK: 3 yaşlı tayların maiden mücadelesinde koşu görmüş taylar içerisinde gruptan farklı gözüken bir isim olmadığından ilk kez koşacak safkanlara öncelik vermek istiyorum.

Önemli bir antrenörün elinde olan ve kum pistte iki koşu kazanmayı başarmış bir kardeşi olması referansına sahip FITZGERALD ilk atım. Yine ilk kez koşacak isimlerden 70.000 pounda el değiştirmiş ABOODY ve annesi sürat koşularının başaltı atlardan birisi olan SHADE OF SILK ilk rakipleridir.

İlk iki startında başarısız neticeler almış olmasına rağmen bugün bu pist ve mesafede ve de bu grupta çıkış yapabileceğini düşündüğüm COSQUILLAS ile koşu gören rakipler içerisinde diğerlerine göre öne plana çıkan UPHOLLAND sonraki ihtimallerdir.

3.AYAK: 3 yaşlı İngilizlerin bu kez uzun mesafeli satış koşusunda çok fazla yoruma gerek yok aslında. Eküri safkanlar KANTARA CASTLE ve BOOGANGOO’nun rahatlıkla ilk iki sırada bitirmesi gereken bir koşu.

4.AYAK: 3 yaşlı safkanların start alacağı bu koşuda aradan sonra koşmuş olduğu koşusunda o gün için sert rakibine yakın ara kaybeden SIR CHARLIE KUNZ daha iyi koşacağı bu mesafede çok şanslıdır.

Son koşusunda uzun mesafeden az da olsa etkilendiğini gördüğüm LESHA ideal mesafesinde en ciddi rakibidir.

Kazandığı koşu sonrası bir müddet ara veren ARAMADYH yaş aldıkça ve zaman geçtikçe üstüne koyacak görüntüde bir isim. Dinçlikle iyi koşmasını beklediğim safkan en az rakipleri kadar şanslıdır.

5.AYAK: 4 ve yukarı yaşlı safkanların handikap mücadelesinde, kazandığı son yarışında çok beğendiğim PERSIAN PATRIOT en şanslı isim.

İlk yarışını kazandıktan sonra gelecek adına büyük umutlar beslenen ancak sonrasında hayal kırıklığı yaratan DOLDRUMS ilk kez böylesine uygun rakipler yanında koşacak.

İhmal etmemek gerekir. Son üç koşusunu ard arda kazanarak hayatının en iyi durumunda olduğunu gösteren THE BLUE DOG, piste ve mesafeye yatkın gözüken PAINTED TAIL ve başarısız son iki koşusu sonrası kısa bir müddet geri alınıp dinlendirilen REMIX koşunun sırasıyla şanslı isimleridir.

6.AYAK: Birbirine denk güçteki 4 yukarı safkanların handikap mücadelesinde koşan tüm safkanlara şans vermemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu ayak için tercihim HEPSİ

Programdaki koşuların değerlendirmelerini ve puanlarının ortalamasını alarak yayınlanan erken bahis oranları açıklandı.

Erken bahis oranları;
FAVORİPLASESÜRPRİZ
1.KOŞU21-5-43
2.KOŞU7-81-2-9-1110-12-5
3.KOŞU12-34
4.KOŞU1-43-2-65
5.KOŞU15-2-34-7
6.KOŞU3-75-10-9-116-8-4

25 Ocak urfa tahminleri Always Delfina çok şanslı


27 ocak 2014 pazartesi günü Şanlıurfa hipodromundaki yarış programı yedi koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 13:15 de başlarken,altılı ganyan ise saat 13:45 de start alacak.

Günün bankosu olarak kalabalık bir koşu olsa da altılı ganyanın dördüncü ayağınaki Always Delfina isimli safkanı öneriyorum.

kupon bedeli;

1.ayak; 3,5,1,9
2.ayak; 2,3,5,7
3.ayak; 10,13,6,7
4.ayak; 1
5.ayak; 1,8,11
6.ayak; 4,11,15
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk