İzmir altılı yorumları 31 ocak 2014

1.Ayak: 

İzmir’de koştuğu her yarış sonrası biraz daha iyi duruma geldiğini gözlediğim QUEEN TAMARA bu grupta da bence en şanslı isim olacak.

Pist ayırt etmeden başarılı yarışlar koşabilen EXTRA GÜZEL ve son yarışında Queen Tamara’yı geride bırakan SUMMER LOVE sağlam kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken diğer safkanlar…

2.Ayak: 

Aynı aprantisi ile start aldığı son yarışında başarılı bir ikincilik elde eden SONKALELİM’i bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarda çok beğendim.

Büyük bir aksilik olmazsa ben bu safkanın buradaki rakiplerini kolaylıkla geride bırakıp, birinciliğe uzanmasını bekliyorum.

Bana göre bu günün en sağlam bankosu bu safkandır.

3.Ayak: 

Koşudaki diğer rakiplerine oranla daha iyi yarışlar çıkartan ve daha iyi bir forma sahip olan LADY SMITH, BAY ÇİFTÇİOĞLU ve SAN BLLESRT arasından, aprantisi en az hata yapan bana göre aynayı önde geçer.

Sağlam kuponlarda bu üç safkanın ayırım yapılmaksızın bulundurulmasında büyük fayda var.

4.Ayak: 

1600 ve 1400 metrelerde koştuğu son iki yarışından da ikincilikle ayrılan DESTAN AĞA, jokeyliğe birkaç yarışı kalan formda aprantisi ile favorim.

Son ikinciliğine oranla daha uygun bir sıklet ile piste çıkacak olan AKIŞLI bu safkanın ilk rakibidir.

Sihirbaz ile maidene veda eden PATİSKA, son yarışında uygun rakipler yanında kolay bir birincilik elde eden TOKOĞLU ve gücü oranında yarışlar çıkartan ALWAYS A ROSE sürprizde değerlendirilebilecek safkanlardır.

5.Ayak: 

İzmir’de üst üste kazandığı yarışlarla ne denli iyi bir form yakaladığını gözler önüne seren RAZYANA’nın bu yarışı da kazanmaması için hiçbir sebep yok.

Bence bu safkanın rakibi diğer safkanlardan öte ağırlaşan kilosudur.

Safkan şayet 50’den 59’a çıkan sıkletinden etkilenirse, başta en az RAZYANA kadar iyi durumda olduğunu arka arkaya kazandığı yarışlarla gösteren DOĞUHAN olmak üzere, ÖZGÜRÜNOĞLUI, ÖZGÜR BİKE ve UÇANKARINCA’dan biri devreye girer.

6.Ayak: 

İlk kez start alacak olmasına rağmen uzun zamandır sürdürdüğü muntazam idmanlar sayesinde çok iyi bir form yakalayan GELANA’yı sizlere başta önermek istiyorum.

Bu aralar idman pistinde sürekli olarak dikkatimi çekmeye başlayan CAPOLAVARO’dan her an ters bir yarış gelebilir. LADY MOON formunu devamlı olarak geliştiriyor.

HADİ GÜLE GÜLE ve CORDELYA STAR da bu ayağa çok at yazanların göz ardı etmemesi gereken safkanlar.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk