At Yarışı İkramiyesi

at yarışı ikramiyesi
At yarışlarında altılının ilk ayağından sonra o gün için kaç para toplandığı ve yarışseverlere dağıtılıcak miktar açıklanır.

Yani altılı ganyanda tevzi tabir tutar vardır.mesela oynadığınız gün 1 milyon tl yarışseverlere dağıtılacak miktar olarak açıklanırsa o gün altılıyı 100 kişi tutturursa 1 milyonu 100 kişiye böldüğünüz zaman altılın verdiği parayı bulursunuz.

Altılı ganyanda yarışsever tutturacağı rakamı belirleyemez.Kısacası altılı ganyanda alacağınız miktar size bağlı değildir.

Bir örnet daha vermek gerekirse altılı ganyan da 1 milyon tl dağıtılcak olan açıklanırsa o gün altılıyı bir kişi bilirse o altılı bilen kişi 1 milyon tl kazanır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk