Son Eklenenler

5 ocak 2014 İzmir at yarışı tahminleri

5 ocak izmir yarış programı
5 ocak 2014 pazar günü İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenecek yarış programı 7 koşudan oluşuyor.

Programdaki koşular saat 14:00 da başlayacak,altılı ganyan ise saat 14:30 da start alacak.

Günün bankosu olarak altılı ganyanın dördüncü ayapında,son koşusunda Gelibolu gibi şampiyon bir safkanı geride bırakan Koralay isimli safkanı öneriyorum.

günün kuponu;

1.ayak;  1,3,5,8
2.ayak; 1,2,3
3.ayak; 2,3,6,7
4.ayak; 3
5.ayak; 2,3,4,5
6.ayak; 5,9,13,1,2

kupon bedeli ; 36 TL

5 ocak 2014 Adana at yarışı tahminleri

5 ocak adana yarış programı
5 ocak 2014 pazar günü Adana Yeşiloba hipodromunda düzenlenecek yarış programı 8 koşudan oluşuyor.

Yarışlar saat 16:45 de start alırken,altılı ganyan da saat 18:00 da başlayacak.

Günün bankosu olarak Kurtuluş koşusunda Halis Karataş ile katılacak olan Dark Magic isimli safkan olarak gözüküyor.

Günün kuponu;

1.ayak; 1,7,9
2.ayak; 5,11,7
3.ayak; 1,3,8,12
4.ayak; 7
5.ayak; 1,2,6,10
6.ayak; 8,13,14,4,5,10

kupon bedeli ; 43,20 TL

2014 Ersoylu koşusunu Turabi kazandı


4 ocak 2014 tarihinde cumartesi günü Adana'da koşulan Ersoylu koşusunu Turabi isimli safkan jokeyi Mehmet Kaya ile kazanmayı başardı.

1500 metre kum pistte koşulan koşuyu kazanan Turabi'nin yarışı bitiriş derecesi 1.44.11 olurken ganyanı da 2.75 verdi.

Bu önemli koşuyu yarışın favorisi Orçun ikinci,Tunahanbey üçüncü,Ağınlı isimli safkanda koşuyu dördüncü olarak tamamladılar.

2014 ersoylu koşusu

Adana at yarışı yorumları 4 ocak 2014

adana yarış programı
1.Ayak: Pist ve mesafe ayrımı yapmayan ancak bir türlü de kazanamayan, grubun en istikrarlı ismi KARIK BEY, bu kez kazanarak maidene veda edecektir.

Koştuğu her yarış sonrası aşama kaydeden YILDIZ ECE ve bu kez uygun rakipler yanında şansı hayli fazla olan SU BERAK daha sonra kuponlara ilave edilebilirler.

2.Ayak: Bir süredir koşmamış olmasına rağmen sürekli idmanda olan BLUE FIRE, şartları dolduğu için istirahat ettirilmişti. Yeni yılla birlikte şartları açılan safkan bilinen güç ve kalitesiyle mesafesinde rakiplerine üstünlük sağlamasını beklediğim isim olup, favorimdir.

Yeni ilgililerinde yaklaşık 4 ay aradan sonra etkili bir performans sergileyen EXECUTE ve gece karanlıkta idmanlarını sürdüren SYMPHONIC RHYTHTM en yakın rakipleridir. MURATOĞLU ve EMPIRE CITY geniş kuponlara ilave edilebilirler.

3.Ayak: Ankara'dan sonra Adana'da da etkili performansı ile başarılı yarışlar çıkaran FIRE MAMBO'nun uygun rakipler yanında kazanmasını bekliyor, biraz risk alarak banko yazalım diyorum. Geniş kuponlar önce MAYAN, sonra ÇIKMAZHAN'ı ilave edebilirler.

4.Ayak: Oldukça ağır kilo ile koştuğu son yarışı ardından bu kez kilo kiloya koşacağı rakipler yanında ORÇUN kazanması gereken isim.

Beklenen performansı sergileyememesi durumunda, idman pistindeki sağlıklı ve formda görünümü ile KENANACO devreye girebilecek ilk isimdir. TURABİ bu safkanların ardından değerlendirilebilir.

5.Ayak: Son startında bekleneni veremeyen ancak bu kez daha hazırlıklı gördüğüm LYRIC ilk atım. Grup yarışlardaki başarılı performansı ile dikkat çeken WARRIOR PRINCESS ilk kez start alacağı Adana pistinde beğenilen hazırlıklara sahip.

Salı günü daha uygun koşuyu pas geçip bu yarışı hedefleyen VICTORY BOOK ters bir yarışla rakiplerini ekarte edebilir, dikkat. PIRILIM koşunun sürpriz ismi olacaktır.

6.Ayak: Çim pistteki başarılı yarışları ardından kuma çıkacak olan SURHATINKIZI, zor yarışta ilk şans verdiğim kısrak. ARASGÜLÜ en sert rakibi olacaktır.

Kısa bir süre dinlendirilen KIYAMET azalan sıkleti ile gözden uzak tutulmamalı. Her yarış sonrası azda olsa aşama kaydeden RUKİYE SULTAN dikkate alınmalı. SEVDAMSIN CAN, ALŞALLI ve ORFIA geniş kuponlara ilave edilmeliler.

Kocaeli-İzmit At yarışı tahminleri 4 ocak 2014

4 ocak izmit kocaeli yarış programı
birinci ayak;

3 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede ilk koşusundan dördüncülükle ayrılan ve iyi gözüken 5 numaralı Ultrason favorim.

Son koşusunu çok beğendiğim 1 numaralı Alpela ve 4 numaralı Shamrock favorinin en ciddi rakipleri olacaklar.

Koşunun sürprizini yarış tecrübesi rakiplerine göre daha yüksek olan 2 numaralı İzmit Fatihi yapabilir ihmal etmemek lazım...

ikinci ayak;

Uzun bir süredir patlama yapmasını beklediğim 2 numaralı Massai Mara dişine göre rakiplerinin yanında bu sefer fotoyu önde geçecektir.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

üçüncü ayak;

Son iki koşusunu rahat bir şekilde kazanan 1 numaralı Akgiray kendisini çok iyi tanıyan jokeyi ile birincilik serisine devam edecektir.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Günün sürpriz olmasını beklediğim koşusunda tercihim 5 safkan koştuğundan tercihim Hepsi yönünde.

beşinci ayak;

Son iki koşusunu kazanma başarısı gösteren 3 numaralı Kuklagil ve istikrarlı safkan 7 numaralı Denizsuyu eşit şans verdiğim isimler.

1 numaralı Canberktay ve 6 numaralı Power bu safkanların eksik koşması halinde devreye gireceklerdir.

Koşunun sürprizini 2 numaralı Çeliksoy yapabilir DİKKAT...

altıncı ayak;

Son koşusunu önerdiğim bir şekilde kazanmayı başaran 5 numaralı Haymaana ve 7 numaralı Ofion eşit şans verdiğim safkanlar.

1 numaralı Cebenur devreye girebilecek forma ulaştı ihmal etmeyin.

3 numaralı Garibim'in son koşusu fiyasko olsa da bu yrışta daha iyi koşacaktır kuponlara eklemekte yarar var.

günün kuponu;

1.ayak; 5,4,1,2
2.ayak; 2
3.ayak; 1
4.ayak; H
5.ayak; 3,7,1,6,2
6.ayak; 5,7,1,3

kupon bedeli ; 20 TL


Adana at yarışı tahminleri 4 ocak 2014

4 ocak adana yarış programı
birinci ayak;

Son 7 koşusunda kum-çim ayırt etmeden tabela yapan 4 numaralı Karık Bey'in artık maiden dan çıkma zamanının geldiğini düşünüyorum.

Bu safkanı riske girip tek atmanızı öneriyorum.

Riske giremeyenlere 11 numaralı Yıldız Ece ve 10 numaralı Su Berrak isimli safkanları ihmal etmemelerini öneriyorum.

ikinci ayak;

Günün en karışık koşularından biri olan bu yarışta sıralamam
  • formunda gelişmeler olan 15 numaralı Virgin Pearl
  • Halis Karataş faktörü ile 14 numaralı Empire City
  • Kum pistte farklı koşan 4 numaralı Execute
  • Grubun en formda isimlerinde olan 12 numaralı Blue Fire
  • Patlamaya hazır bomba olan 2 numaralı TinkerBell
üçüncü ayak;

Çok daha sert gruplarda güçlü rakipleri ile kıyasıya mücadele eden 8 numaralı Fire Mambo kendisini tanıyan jokeyi Yücel Bilik ile bu yarışı kazanacaktır.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

İki yarış arka arkaya kazandıktan sonra ikisi grup1 ,biri de grup3 olmak üzere önemli koşularda güçlü rakiplerine diş geçiremeyen 5 numaralı Sedatbey ve çok kaliteli bir safkan olan 3 numaralı Kenanaco arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Garanticilere Halis Karataş'ın tercih ettiği kariyeri başarılarla dolu olan 4 numaralı Orçun'u da kuponlara eklemelerini öneriyorum.

beşinci ayak;

8 başarılı ve ne zaman nasıl koşacağı belli olamayan 3 yaşlı ingiliz atının katılacağı bu mücadelede ben işin içinden çıkamadım.

Bu nedenle de kendi kuponumda HEPSİ işaretleyeceğim.kupon bütçenize göre fazla at yazmakta fayda var...

altıncı ayak;

Özlediği birinciliğe bir türlü ulaşamayan ve ikincilik serisine başlayan 13 numaralı Surhatınkızı ve eküri avantajı ile 15 numaralı Şen Mürvet öncelikli şanslı isimler.

 8 numralı Orfia çok iyi bir yarış koşmasını beklediğim bir isim.

Koşunun bombasını ise bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 17 numaralı Zaman Kızı'ndan bekliyorum DİKKAT...

günün kuponu;

1.ayak; 4,11,10
2.ayak; 15,14,4,12,2
3.ayak; 8
4.ayak; 3,5,4
5.ayak; H
6.ayak; 13,15,8,17

kupon bedeli ; 72 TL

Bursa altılısı 24 TL verdi


3 ocak 2014 cuma günü Bursa Osmangazi hipodromunda düzenlenen yarış programı sonucunda altılı ganyan 24,24 TL verdi.

Genel bültenlerde favori ve plase olarak şans verilen safkanların yarışları kazandığı günde;
  • beşli ganyan 6,78
  • dörtlü ganyan 0,52
  • üçlü ganyan 0,30 tl verdi.
günün sonuçları;

3 - YEGANE 2,30
1 - GRADE BOY 3,45 3
1 / 2 - TOROS KAPLANI - ELOĞLU 1,05
3 - SİVEREK BEYİ 1,20 5
5 / 9 - DENİZERİ - EMİRİM 1,60
9 / 1 - GENÇ ARSLAN - BAYRAMOĞLU

Bursa altılı ganyan tahminleri 3 ocak 2014

1.Ayak: 

Son yarışından birincilikle ayrılmayı başaran ve idmanlarını aksatmadan sürdürerek etkili formunu muhafaza etmeyi başaran RED REGENT’e ilk şansı veriyorum. İstikrarlı sonuçlar elde eden STAR OF STREET, yavaş yavaş kendini bulmaya başlayan yetenekli kısrak YEGANE ve bu aralar eli kulağında olan LADY TIFFANY favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

2.Ayak: 

Birbirlerine denk güçteki isimlerin bir araya geldiği bu koşuda kazandığı koşu sonrası formunu muhafaza eden AKJOLTOI, idmanlarına hız kazandırarak yeterli kondisyona ulaşan ASLAN KRAL, son ikinciliği tatminkar olan WHITE MIST, inişli çıkışlı grafik çizen GRADE BOY, toparlanmaya başlayan MALIBU STAR ve MIDAS TOUCH benim sırası ile şans verdiğim safkanlardır.

3.Ayak: 

Start aldığı koşularda bu grup için tatminkar sonuçlar elde eden ve eküri avantajı da bulunan ELOĞLU altılı ganyan kuponlarına günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir.

4.Ayak: 

Form ve performans olarak rakiplerinden bir adım önde olan safkanlar SİVEREKBEYİ ve KÜLÜNKOĞLU arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

5.Ayak: 

Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusu gerçek gücünü yansıtmayan YÖRÜKEFE birinciliğin en güçlü adayıdır. Etkili binicisi ile kendisine şans arayacak olan İLKAYHAN favorinin en ciddi rakibidir. Gücü oranında neticeler elde eden AKOĞUZ ve eküri avantajı bulunan DENİZERİ daha sonra değerlendirilmelidir.

6.Ayak: 

Dördüncü olduğu son yarışını tekrarlaması halinde FOREVER ATTACK’ın kazanarak maidene veda etmesini bekliyorum. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, GENÇ ARSLAN, MESUDİYELİ, METİNBABA, ÇİFTÇİ AĞA ve GALLOPING WISDAM sırası ile devreye girebilirler.

Bursa at yarışı tahminleri 3 ocak 2014


birinci ayak;

Son koşusunu kazanırken dikkat çeken 2 numaralı Red Regent ve arka arkaya başarılı yarışlar koşan 10 numaralı Star of Street eşit şans verdiğim safkanlar.

Bu iki safkan eksik koşarsa yarış karışır düşüncesindeyim.Bu nedenle de bu iki at dışında önereceğim bir isim yok

ikinci ayak;

Birbirine denk safkanların katılacağı bu ayak büyük ihtimal sürprizle son sonuçlanacak.Tahminim HEPSİ...

üçüncü ayak;

Bir anda büyük bir form düşüklüğü yaşayan sorunları giderildikten sonra yarış görüp beşinci olan 1 numaralı Toros Kaplanı eküri avantajı ile fotoyu önde geçecektir.

dördüncü ayak;

2 numaralı Külünkoğlu ve 3 numaralı Siverek Beyi arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

beşinci ayak;

Eküri avantajları ile 5 numaralı Denizeri, ve 6 numaralı İlkayhan öncelikli şans verdiğim safkanlar.

bu safkanların mücadelesine 7 numaralı Yöreükefe'de katılabilir.

altıncı ayak;

3 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede sıralamam

11 numaralı Mesudiyeli,9 numaralı Genç Arslan,12 numaralı Metin baba,2 numaralı Buluthan,14 numaralı Supertramp

günün kuponu;

1.ayak; 2,10
2.ayak; H
3.ayak; 1
4.ayak; 2,3
5.ayak; 5,6,7
6.ayak; 11,9,12,2,14

kupon bedeli ; 30 TL

İzmir at yarışı tahminleri 3 ocak 2014

3 ocak 2014 izmir programı
3 ocak 2014 İzmir Şirinyer hipodromunda koşulacak yarış programı 7 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 17:30 da başlayacak altılı ganyan ise saat 18:00 da start alacak.

altılı ganyan dahilindeki 6 koşuya toplam 44 gibi az sayıda safkan katılacak.İlk beş ayak kapatıldığında ve son ayak tek atıldığında 480 TL lik bir kupon bedeli ortaya çıkıyor.

Benim önerimde bu yönde olacak altılı ganyanın son ayağında da 9 numaralı Saldıran'ın bu koşuyu kazanıp maiden dan çıkacağını düşünüyorum.

Bu nedenle de imkanı olanların denemesi gereken bir kuponu sizlere öneriyorum...

günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; H
3.ayak; H
4.ayak; H
5.ayak; H
6.ayak; 9

kupon bedeli ; 480,20

2 ocak 2014 izmir at yarışı tahminleri


2 ocak 2014 tarihinde İzmir Şirinyer hipodromunda düzenlenen yarış programı 7 koşudan oluşuyor.Bu koşular saat 17:30 da start alırken ; altılı ganyan saat 18:00 da başlayacak.

İkinci ayakta Kum pistte arka arkaya iki ikincilik elde eden FLOOD EMPIRE maidendan çıkacak gibi gözüküyor günün ilk bankosu olacaktır.

İkinci bankoda altılı ganyanın beşinci ayağında Halis Karataş ile yarışa katılacak Temelhan....

günün kuponu;

1.ayak; 2,3,4
2.ayak; 6
3.ayak; 1,2,3,10
4.ayak; H
5.ayak; 3
6.ayak; 1,3,8,9

kupon bedeli ; 14,40 TL

2013 yılı at yarışı en başarılılar


2013 yılının sona ermesi ile birlikte mücadelesi yüksek,sakatlıkların damga vurduğu bir sezon olarak tarihin tozlu sayfalarındaki yerini aldı.

Yılın en çok ikramiye kazanan ingiliz safkanı Gazi birincisi Divine Heart olurken,Uçanoğlu arap atları arasında ve genel klasmanda en çok kazandıran safkan oldu.

Sezonun en çok yarış kazanan at sahibi ne yazık ki Remazan Kaya olurken,en çok kazanan jokey ise Halis Karataş oldu.

2013 yılı at yarışı başarıları
2013'ün En Başarılıları
 
 
En Çok İkramiye Kazanan İngiliz Atı
 DIVINE HEART
1.683.100 TL
En Çok İkramiye Kazanan Arap Atı
 UÇANOĞLU
2.556.600 TL
En Çok Yarış Kazanan İngiliz Atı
 YARAMAZ ÇOCUK
10 BİRİNCİLİK
En Çok Yarış Kazanan Arap Atı
 UÇANOĞLU
9 BİRİNCİLİK
En Çok İkramiye Kazanan At Sahibi
 REMAZAN KAYA
3.545.526 TL
En Çok Yarış kazanan At Sahibi
 REMAZAN KAYA
64 BİRİNCİLİK
Yetiştirdiği Atlar En Çok İkramiye Kzn. Yetiştirici
 KARACABEY
22.961.000 TL
Bindiği Atlar En Çok Yarış İkramiyesi Kzn. Jokey
 HALİS KARATAŞ
21.354.000 TL
En Çok Yarış Kazanan Jokey
 HALİS KARATAŞ
259 BİRİNCİLİK
En Çok Yarış Kazanan Antrenör
 FERDİ GEYİK
123 BİRİNCİLİK
Yavruları En Çok Yarış Kazanan İngiliz Aygır
 BOSPORUS (IRE)
133 BİRİNCİLİK
Yavruları En Çok Yarış Kazanan Arap Aygır
 HABERBATUR
88 BİRİNCİLİK
Yavruları En Çok İkramiye Kazanan İngiliz Aygır
 UNACCOUNTED FOR
7.448.900 TL
Yavruları En Çok İkramiye Kazanan Arap Aygır
 CAŞ
4.714.699 TL
Torunları En Çok Yarış Kzn. İngiliz Kısrak Babası
 MOUNTAIN CAT
91 BİRİNCİLİK
Torunları En Çok Yarış Kzn. Arap Kısrak Babası
 DEMİRKIR
88 BİRİNCİLİK
Torunları En Çok İkramiye Kaz. İngiliz Kısrak Babası
 MOUNTAIN CAT
5.773.325 TL
Torunları En Çok İkramiye Kzn.Arap Kısrak Babası
 DEMİRKIR
4.835.825 TL
Yavruları En Çok Yarış Kazanan İngiliz Kısrak
 LIL RED
11 BİRİNCİLİK
Yavruları En Çok Yarış Kazanan Arap Kısrak
 UÇANYÜZ, A.RUHİYE 22, EGE İNCİSİ, EBRUCAN,TÜRKAN 4
11 BİRİNCİLİK
Yavruları En Çok İkramiye Kazanan İngiliz Kısrak
 SULTANİYE
1.683.100 TL
Yavruları En Çok İkramiye Kazanan Arap Kısrak
 UÇANYÜZ
2.601.000 TL
tablo : yarış dergisi

1 ocak 2014 bursa at yarışı tahminleri


birinci ayak;

Yeni yılın ilk altılı ganyanın birinci ayağında 6 tane birbirine denk ve ne zaman nasıl koşacakları belli olmayan 6 ingiliz safkanı olduğundan bu ayağı kapatmayı tercih ediyorum.

Tahminim HEPSİ....

ikinci ayak;

4 yaşlı vasat arap atlarının katılacağı maiden mücadelede eküri avantajı ve form durumu ile bir adım önde olan 6 numaralı Atlıdereli favorim.

Yarış hayatının ilk koşusunda altıncılıkla ayrılan 8 numaralı Özlemcan ve formunu geliştiren 5 numaralı Cezve favorinin en sert rakipleri olacaklar.

Son koşusu tatminkar olan 3 numaralı Toydemir Batur koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT...

üçüncü ayak;

Eküri avantajıları ile 2 numaralı Çıldıroğlu ve 8 numaralı Doktorkaya arasında geçmesini beklediğim bir koşu bu nedenle de bu ayak için bu safkanlar yeterli olacaktır.

dördüncü ayak;

Çok daha zor gruplarda daha güçlü rakiplerle mücadeler gösteren 2 numaralı Almaata'nın uygun grupta rakiplerini geride bırakacağını düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Altılı ganyanın beşinci ayağında yine birbirine denk safkanların mücadelesine sahne olacak.Bu ayağı da kapatıp sürpriz beklemek mantıklı olacaktır.

Tahmin HEPSİ...

altıncı ayak;

Son iki koşusunu çok beğendiğim 9 numaralı Kutluhanım ve eküri avantajıyla 7 numaralı Gayeatlı arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesi normal sonuç olacaktır.

Günün kuponu;

1.ayak; H
2.ayak; 6,8,5,3
3.ayak; 2,8
4.ayak; 2
5.ayak; H
6.ayak; 9,7

kupon bedeli ; 28,80 TL

İstanbul at yarışı tahminleri 1 ocak 2014

1 ocak 2014 istanbul yarış programı
birinci ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede önceliğim yarış hayatlarının ilk koşularında tatminakar gözüken 7 numaralı Selahattinbey ve 1 numaralı Akalın'da.

Son çim pist yarışını kuma yansıtırsa 8 numaralı Decolte ve Halis Karataş faktörü ile 3 numaralı Behramkale yine yarışta söz sahibi olacak safkanlar.

Yarışın sürprizini 2 numaralı Ardaefe'den bekliyorum ihmal etmeyin.

ikinci ayak;

Arka arkaya üç yarış kazanan ve bu yarışlarında zor rakipleri geride bırakan 7 numaralı Lavanta kendisini tanıyan jokeyi Gökhan Kocakaya ile yüksek şansa sahip.

Bu safkan gününde olursa ve önceki koşularındaki performansı sergilerse yarışı kazanacaktır.Risk alacaklar banko olarak görebilirler.

Risk alamayanlara 3 numaralı Buzdenizi ve son koşusu ölçü olmayan 6 numaralı Korkut Şıvga'yı yazabilirler.

üçüncü ayak;

Çim pistte kazandığı yarış hayatının ilk koşusundan sonra kum pistte arka arkaya dört tabela yapan 11 numaralı Zülha ve kalitesini sahalara yansıtmakta zorluk çeken 1 numaralı Art Women eşit şans verdiğim safkanlar.

Bu safkanlar eksik koşarlarsa 8 numaralı Special Club ve 7 numaralı Ondörtbahar devreye girebilirler.

dördüncü ayak;

Her ne kadar Selim Kaya binmese ve 10 yaşına da gelse 3 numaralı Bayhan bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olmayı başarıyor.

Bu yarışta da önceliğim Bayhan'da.Riske girip kuponumda tek yazacağım.Tek atamayanlara da yarışta 3 farklı eküri olduğunu hatırlatmakta fayda var bu nedenle de rahatlıkla kapatılabilir.

Çünkü Bayhan gelmezse her atın şansı var gibi gözüküyor...

beşinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan EASTERN STAR koşusunda kum pistte de iyi performans göstereceğini düşündüğüm 1 numaralı Başkan Nexia ve uzun süreden sonra dişine göre bir grup bulan 5 numaralı Mavi Kumsal öncelikli şans verdiğim isimler.

2800 metre de rahat kazandığı yarıştan sonra çok büyük bir düşüş gösteren 7 numaralı Sanzatu ve son koşusunu 63 kilo ile kazanan 11 numaralı Leave me Alone'de ihmale gelmez.

altıncı ayak;

3 numaralı Rodoplu,13 numaralı My Secret,2 numaralı Hayri Baba arasındaki mücadele yüksek ihtimalle birinciyi belirleyecektir.

günün kuponu;

1.ayak; 7,1,8,3,2
2.ayak; 7,3,6
3.ayak; 11,1,8,7
4.ayak; 3
5.ayak; 1,5,7,11
6.ayak; 3,13,2

kupon bedeli ; 36 TL

2013 Gerede koşusunu Green Baron kazandı


Kocaeli hipodromunda koşulan Gerede koşusunu Green Baron isimli safkan jokeyi Kadir Tokaçoğlu ile kazanmayı başardı.

1600 metre kum pistte düzenlenen koşuyu kazanan Green Baron'un yarışı bitiriş derecesi 1.43.45 olurken,ganyanı da 4.35 verdi.

Bu önemli koşuyu My Life isimli safkan yarışı ikinci,Aydemirbey isimli safkan yarışı üçüncü,Arbond isimli safkan da koşuyu dördüncü olarak bitirdiler...

2013 Gerede koşusu

2013 Sapanca koşusunu Koyramert kazandı


İzmit-Kocaeli hipodromunda koşulan Sapanca koşusunu Koyramert isimli safkan jokeyi Mehmet Kaya ile kazanmayı başardı.

1400 metre kum pistte koşulanan koşuyu kazanan Koyramert'in yarışı bitiriş derecesi 1.37.38 olurken ganyanı da 5.25 verdi.

Bu önemli koşuyu Gençtay isimli safkan ikinci,Anılbey isimli safkan üçüncü,Göreme isimli safkanda yarışı dördüncü olarak tamamladılar.

2013 sapanca koşusu

Adana altılı ganyan tahminleri 31 aralık

1.Ayak: 

Bugün yine zor bir Altılı Ganyan bizleri bekliyor.

Öyle ki, daha ilk ayaktan tehlikeli bir yarışla karşı karşıyayız. Hangi at kazanırsa şaşırmamak lazım.

Ben bu yarışta sizlere öncelikle idman pistindeki tatminkar hazırlıkları ile dikkatimi çeken MEKTEPLİ, SURUÇKIZI ve KÜÇÜK FİDAN’ı önermek istiyorum. Bu üç safkan da gayet iyi durumdalar ve kuponlarda mutlaka bulundurulmalılar.

Ancak ÇÖL CEYLANI’nın formunda büyük gelişmeler var. Ben bu safkanın her an büyük bir bomba patlatabileceğini düşünüyorum.

Keza UNKARA ve GÜLŞİFA da koşuda birincilik mücadelesine katılabileceğini düşündüğüm isimler. Bu ayağa çok at yazmaya bakın…

2.Ayak: 

Bir süredir start almamış olmasına rağmen sabah çalışmalarında ayakları resmen yerden kesilen WOODY benim ilk şans verdiğim safkan.

Klasına güvenenler bu safkanı günün alternatif bankolarından biri olarak değerlendirebilirler. Bana göre bu safkanın çok sert üç rakibi var.

Bunlar; bu haftaki hazırlıklarında çok dikkatimi çeken SU PARTİZAN, iyi durumunu bu yarış öncesinde de korumayı başaran MISS WILLISTON ve yine grubun etkili isimlerinden BEST WANGO…

3.Ayak: 

Anne tarafı çok enteresan bir pedigriye sahip olan ve Adana’da gördüğü yarışlar sonrası formunu büyük ölçüde geliştirmeyi başaran JAMILA’yı, küçük bütçeli kuponlar için günün bankosu olarak öneriyorum.

Geniş kuponlarda bu safkanın yanına yazılması gereken ilk isim, çim pistteki başarısız son yarışını ölçü almadığım SUNNY CHILD olacaktır.

Yarış bu iki safkanın dışına çıkarsa zaten gelebilecek safkanı bulmak bir hayli zorlaşır…

4.Ayak:

Adana’da koştuğu her yarışta hemen hemen favori çıkmasına rağmen bir türlü fotoyu önde geçmeyi başaramayan SALFORD’un, en az kendisi kadar formda ekürisi BANDIERO ile birlikte eküri olarak start alacağı koşuda bu defa şanssızlığını kırarak birinciliğe uzanacağına inanıyorum.

DİLMAÇ ekürisi bana göre bugünkü Altılı Ganyanın en güvenilir isimleridir.

5.Ayak: 

Son yarışında hücumda geciktiği için kazanabileceği yarıştan ikinci olarak ayrılan PANGO kağıt üzerinde koşunun büyük favorisi.

Ancak safkanın bu yarıştaki şansı bence aprantisi Gökhan Yılmaz’ın nasıl bir performans sergileyeceği ile doğru orantılı

Aprantisi hatasız binerse elbette çok şanslı olur ama ben yine de bu ayağa çok at yazmak istiyorum. KÖYLÜM, MAGIC RAIN, KENSINGTON, STAR OF MELİH ve BIG STREAM bu ayağa yazmak istediğim safkanların başında geliyor…

6.Ayak: 

Yılın son yarışında büyük bir sürprizin yaşanma ihtimali bir hayli yüksek…

KÖKAĞA, PANTER, PÜSKÜLLÜ, SONGURTAY, ALPSOY, PASTACI, BİLGEALP ve AHUSENKIZ kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken safkanlar.

Bu ayağa sizler de kendi tuttuğunuz atları ilave etmeye çalışın

İzmit Kocaeli at yarışı tahmini 31 aralık

İLK AYAK:

Rakiplerine oranla daha uygun sıkletlerle start alacak olan 3 safkana birincilikte eşit şans tanıyorum. Bu safkanlar; ELBİ, DISTANT GREEN ve YANLIŞ ANLAMA…

ELBİ önde istediği tempoyu kurabildiği zaman düzlükte kolay teslim olmayan bir isim, ben İzmit pistinin bu safkanın çok lehine olacağını ve son virajı 1-2 boy avantajlı dönmesi halinde arkadan gelecek rakiplerine direnerek koşuyu kazanabileceğini düşünüyorum.

İstanbul ve Bursa’da start aldığı yarışlarda bu grup için hayli tatminkar dereceler gerçekleştiren DISTANT GREEN ve devamlı tabelanın içerisinde yer bulmasına rağmen bir türlü fotoyu önde geçemeyen ama bugün yani yılın son günü bunu gerçekleştirebilecek forma ulaşmış görünen YANLIŞ ANLAMA da kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken safkanlar.

Ağır kilolu MELEKOĞLU ve SPEAR’a sürprizde şans tanıyorum, KASABABEYİ ise bir türlü bizlerin beklediği yarışları ortaya koyamadığı ve ilk kez uzun mesafeye çıkacağı için zorlanacak diye düşünüyorum.

İKİNCİ AYAK:

Son yarışını genç jokeyinin yaptığı gereksiz şımarıklıklar nedeniyle kaybeden ANILBEY, bu defa etkili binicisi ile bence koşuya ağırlığını koyacak.

Geçen hafta vasatın çok altında rakipler yanında 5 saniye önde tutarak birinciliğe uzanırken derece olarak hayli tatminkar bir performans sergileyen ERCÜMENT bana göre bu safkanın en yakın rakibi olur.

Son yarışını kazanan GÖREME ve başarılı son ikinciliği ile iyi durumda olduğunu gösteren GENÇTAY bu iki safkandan hemen sonra düşünülmesi gereken safkanlar.

Ben KİKKULİ, KOYRAMERT ve FARUKHAN’în da yazılarak bu ayağın risk edilmemesini öneriyorum.

ÜÇÜNCÜ AYAK:

Diyarbakır’daki son yarışını kazanırken PRINCE EMİR’e bayılmıştım. Şayet bu safkan yol yorgunu değilse bana göre bugün de çok çok iyi koşabilir.

Yarış hayatının devam edebilmesi için bu aralar iyi koşması gereken ve geçen hafta fena sayılmayacak bir ikincilik elde eden REAL SWING, hafif kilo avantajını en iyi şekilde kullanmaya çalışacak.

NEW YORKER son yarışını tekrarlarsa yine şanslı olur. İzmir’de üçüncü ve Bursa’da altıncı olup Kocaeli’ne gelen MUSUSI bence bu yarışın sürpriz ismidir. Kazandığı yarışta New Yorker’ı 6 kilo farkla geçen HAVE A NICE FLIGHT’a eşitlenen kilo şartları nedeniyle sürprizde şans tanıyorum.

DÖRDÜNCÜ AYAK:

İstanbul’da zaman zaman bu grubun üzerindeki rakipler yanında bile kendini göstermeye çalışan BOLKARKIZI, genelde daha kısa mesafeleri tercih eden bir isim olmasına rağmen, bence hem grubun uygunluğu, hem de 49 kilo gibi oldukça uygun sıkleti ile koşunun en şanslı ismi hatta günün de en sağlam bankosu olarak kuponlara tek yazılabilir diye düşünüyorum.

BEŞİNCİ AYAK:

Kocaeli’nde sezonun önemli yarışlarından biri olan (KV-8) Gerede Koşusunda keyifli bir birincilik mücadelesi seyredeceğiz.

Kağıt üzerinde ARBOND ve MY LIFE yarışın en şanslı iki ismi olarak görünüyor. Hatta ARBOND’un bir adım önde olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ben bu ayağa az atla geçeceklere öncelikle 3 isim önermek istiyorum. Bu isimler; ARBOND, MY LIFE ve SOKOLLU…

ALTINCI AYAK:

Günün zor yarışlarından biri olarak gördüğüm Altılı Ganyanın kapanış ayağında uzun zamandır start almamasına rağmen bilinen kalitesiyle MY MOON FACE favorim. Ancak bu safkanın epeyce ara vermiş olması nedeniyle tek yazılmasının riskli olabileceğini düşünüyorum.

Bu nedenle yanına öncelikle her an büyük bir patlama yapmasını beklediğim DIVINE FLEIRS olmak üzere, İzmir’den bu yarışa gelen ve kısa mesafede çok daha iyi koşmasını beklediğim MAYA KISKA, koştuğu 3 yarışta henüz kendini gösteremeyen ve potansiyeli yüksek bir safkan olan LADY KITTENS ve grubun istikrarlı ismi AYBENİZ’in de yazılmasında büyük fayda var.

İzmit Altılı ganyan tahminleri 31 aralık 2013

31 aralık 2013 salı İzmit-Kocaeli programı
1.Ayak:

İstikrarlı yarışları ile göz dolduran ve etkili formunu muhafaza eden DISTANT GREEN ile bu koşu ile birlikte çıkışa geçeceğine inandığım KASABABEYİ arasındaki birincilik mücadelesi koşunun galibini belirleyecektir.

2.Ayak: 

Az farkla ikinci olduğu son koşusunun ardından daha da iyi duruma gelen ve bu defa etkili binicisi ile start alan ANILBEY’e ilk şansı veriyorum.

Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, toparlanmaya başlayan KOYRAMERT, her yarışını bir öncekinden iyi koşmaya başlayan GENÇTAY, beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar elde eden KİKKULİ, oldukça kolay kazandığı koşu ile göz dolduran ERCÜMENT ve grubun iyi performanslı isimlerinden olan GÖREME sırası ile devreye girebilirler.

3.Ayak: 

Kazandığı koşu ile şanssızlığını kıran HAVE A NICE FLIGHT bir kez daha birinciliğe yakın görünüyor. Son ikinciliği ile toparlanmaya başladığını gözler önüne sermeyi başaran ALBİTAY ve grubun formda isimlerinden olan NEW YORKER favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: 

Üst üste ikinci olduğu koşuları ile artık kazanacak kıvama geldiğinin sinyallerini veren müsait kilolu BOLKARKIZI benim favorim. Beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu ölçü almadığım AYGÖK ile son derece istikrarlı yarışlar koşan HATUNSUYU favorinin en ciddi rakipleri olacaklardır.

5.Ayak: 

Birbirlerine oldukça denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu koşuda ben tüm safkanlara eşit şans tanıyor ve bu ayağın kapatılmasında fayda görüyorum.

6.Ayak: 

Bir süredir start almamasına rağmen İstanbul pistinde idmanlarını hızlandırarak form grafiğini yükseltmeyi başaran MY MOON FACE dişine göre rakipleri ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır

31 aralık kocaeli izmit at yarışı tahminleri

31 aralık izmit-kocaeli yarış günü
2013 yılının son yarış gününde herkese bol kazançlar diliyorum...

birinci ayak;

Arka arkaya dört koşusunda da tabela yapab ve artık yarış kazanma zamanı geldiğini düşündüğüm 5 numaralı Distant Green günün bankosu olacaktır.

Safkan idmanlarındaki durumunu yarışa yansıtırsa uygun rakiplerini geride bırakıp özlediği birinciliğe ulaşacaktır.

ikinci ayak;

Günün önemli mücadelelerinden biri olan Sapanca koşusunda çim pist performansını kum piste yansıtırsa 2 numaralı Gençtay ve kum pistin başarılı ismi 3 numaralı Kikkuli eşit şans tanıdığım isimler.

5 numaralı KoyraMert ve son koşusunu kum pistte kazana 6 numaralı Ercüment ihmale gelmeyecek safkanlar kuponlarda olması gerekiyor.

üçüncü ayak;

6 numaralı Prince Emir ve 7 numaralı Real Swing arasındaki mücadelenin birinciyi belirlemesini bekliyorum.

Bu iki safkan kötü veya eksik koşarsa geride kalan bütün safkanlar birinciliğe ortak olabilir.

dördüncü ayak;

Günün en zor ve karışık koşusu olarak gördüğüm bu ayakta sıralamam
  • arka arkaya iki ikincilik elde eden 6 numaralı Bolkarkızı
  • kaliteli safkan 2 numaralı Queen
  • son koşusunu kazanırken beğeni toplayan 8 numaralı Hatunsuyu
  • hafif kilosu ile 7 numaralı Aygök
  • son koşusunu ölçü almadığım 3 numaralı Alyetiş
beşinci ayak;

Günün bir diğer önemli yarışı olan Gerede Koşusunda 8 numaralı My Life jokeyi Yücel Bilik ile fotoyu önde geçecektir.

Form durumu ve uygun rakiplerinin yanında günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

altıncı ayak;

birbirine denk safkanların mücadelesinde bu ayağı kapatmanın mantıklı olacağını düşünüyorum;Tahminim HEPSİ...

günün kuponu;

1.ayak; 5
2.ayak; 2,3,5,6
3.ayak; 6,7
4.ayak; 6,2,8,7,3
5.ayak; 8
6.ayak; H

kupon bedeli ; 18 TL

31 aralık 2013 salı adana at yarışı tahminleri

adana yarış günü 31 aralık 2013
2013 yılının son yarış programı olan Adana'da altılı ganyan dahilindeki koşulara 90 safkan katılıyor.Bir hayli yüksek bu rakamdan dolayı yarışların tahmini ve tutturma şansı oldukça zor gözüküyor.

Altılı ganyan saat 18:00 da başlayacak...

birinci ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede ilk yarışında fazla sıkılmadan bir sekincilik elde eden 4 numaralı Çöl Ceylanı artan yarış kondüsyonu ve tecrübesi ile bu yarışa ağırlığını koyacaktır.

Zor altılı programında uygun ve vasat rakiplerinin yanında bu safkanı banko olarak öneriyorum.

ikinci ayak;

Senenin en başarılı safkanlarından olan 1 numaralı Best Wango her ne kadar yarış kazanma konusunda çok başarılı olmasa da uygun grupta ve jokey avantajı ile favorim.

Son ikinciliği ile dikkat çeken 2 numaralı Miss Williston ve formda bir dönem geçiren 3 numaralı Aten favorinin en ciddi rakipleri olacaktır.

Uzun bir süredir büyük bir patlama yapmasını beklediğim 6 numaralı Royal Tozan ve 15 numaralı Molniya koşunun sürpriz isimleri olabilirler ihmal etmeyin...

üçüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz taylarının katılacağı Şartlı mücadelede son çim yarışında hayal kırıklığı yaratan 3 numaralı Rocks sevdiği pist-mesafede eküri avantajı ile favorim.

7 numaralı Sunny Child kariyerinde çok başarılı bir safkan olacak izlenimini veriyor sakın ihmal etmeyin.

9 numaralı Jamila ve son koşusunu kazanıp yarışseverleri yatıran 14 numaralı Princess Marbling koşunun diğer şanslı isimleri

dördüncü ayak;

günün en önemli mücadelesi olarak görünen Kozan koşusunda sırasıyla 2 numaralı Hınzır,1 numaralı New Partner,8 numaralı Salford,13 numaralı Bursibur,12 numaralı Cyrpto isimli safkanları kuponlara eklemekte fayda var.

beşinci ayak;

uzun süredir birincilik hasreti olan 2 numaralı PANGO ve sonlarda etkili gelecek 3 numaralı TURKISH ATTACK arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

altıncı ayak;

arka arkaya başarılı yarışlar çıkaran 2 numaralı Pastacı,etkili sprinti ile son yarışlarında harikalar yaratan 16 numaralı Ahusenkız ve 1 numaralı Büyükbaş arasındaki mücadele yüksek oranda birinciyi belirler.

günün kuponu;

1.ayak; 4
2.ayak; 1,2,3,6,15
3.ayak; 3,7,9,14
4.ayak; 2,1,8,13,12
5.ayak; 2,3
6.ayak; 2,16,1

kupon bedeli ; 30 TL

İzmir de 2013 yılına Mahmut Sav damga vurdu


1 Ocak 2013 ve 31 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Şirinyer Hipodromunda en çok kazanan jokey Mahmut Sav oldu.

İzmir Şirinyer hipodromunda 2013 yılı boyunca 284 değişik safkanla toplam 434 kez start alan Sav, bu yarışlarında 65’inden birincilikle ayrılırken, 138 kez de tabela içerisinde kendisine yer bulmayı başardı.

Mahmut Sav toplam 2.436.600 TL kazandı

2013 yılı İzmir de en çok kazanan jokeyler

1-Mahmut Sav
2-Halis Karataş
3-Cem Şem
4-Sinan Özen
5-Fatih Vurucu
6-Mehmet Kaya
7-Uğur Polat
8-Mustafa Çiçek
9-Sadettin Boyraz
10-Halil Kalınyılmaz

Ankara pistinde kral Ahmet Çelik


1 Ocak 2013 ve 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Ankara 75.Yıl Hipodromunda at binen biniciler içerisinde en çok yarış kazanan jokey, bindiği 200 değişik safkanla 355 kez start alıp toplam 96 yarış kazanan AHMET ÇELİK oldu.

% 27 Birincilik yüzdesi ile at binen Çelik, en yakın rakibi Gökhan Kocakaya’nın kazandığı yarışların 2 katından fazlasını kazanırken, bindiği atlarla da 6.157.013 TL ikramiye kazandı.

Son dönemlerdeki büyük çıkışı ile Halis Karataş’ın ardından genel klasmanda da ikici sıraya yerleşen Çelik, Ankara’da IL NERO ile 5, INSEPTION, ARZUMCAN, LITTLE FACE, SEMADA YILDIZ ve LYRIC isimli safkanlarla 3’er yarış kazanmayı başardı.

İlk 10’daki diğer jokeyler

Ankara’da 2013 yılında en çok yarış kazanan ikinci jokey 42 birincilikle GÖKHAN KOCAKAYA olurken, bindiği atlarla en yüksek ikramiye kazanan ikinci jokey ise 4.675.350 TL ile HALİS KARATAŞ oldu.

ÖMER KAYA 36 birincilikle en çok yarış kazanan üçüncü jokey olurken, Halis Karataş 34 birincilikle dördüncü, Ayhan Kurşun 33 birincilikle beşinci, Ozan Bulut 32 birincilikle altıncı, Halil Parıldar 28 birincilikle yedinci, Müslüm Çelik 26 birincilikle sekizinci, Sadettin Boyraz 24 birincilikle dokuzuncu, Özcan Yıldırım ise 21 birincilikle onuncu sırada yer aldı…

30 aralık amerika at yarışı tahminleri

1.AYAK: 

Bugüne kadar sadece bir kez kazanabilmiş safkanların katılabildiği satış özellikli bu handikap mücadelede son yarışında eyeri kaydığı için yarışa karışmayan ve en son sırada gelen RAE JET (3)'in bu koşusunu ölçü almıyor ve önceki koşularında daha ciddi gruplarda başarılı yarışlarından dolayı ilk sırada öneriyorum.

Son startında daha ciddi rakipler yanında başarısız olan CHEOPS (2) denk rakipler yanında ilk rakibidir. Yaklaşık bir sene üstüne, ilk kez kapalı gözlük takarak koştuğu son startını çok uzak farkla ve kolay kazanan BOROVO (6) devam eden formuyla aynı yarışını tekrarlayabilir.

Bu sezon hemen hemen tüm yarışlarında başarılı olan TURINI (8), eküri avantajı ve istikrarlı koşularıyla SIR NEWCASTLE (1) ile birlikte LINDA' S LAST (5) ve ROYAL SHAMUS (4) koşunun diğer şanslı safkanlarıdır.

2.AYAK:

Vasat düzeydeki dişi safkanların mücadelesinde öne sarkmakta gecikmezse grubun en formda atı görünümündeki BUGSKY (12) kazanmaya yakın. İstikrarlı koşuları sonrası, koşu içinde sorun yaşadığını düşündüğüm son startını ölçü almadığım COLORFUL IMAGE (7) tek rakibidir. 

3.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı safkanlara ait bir diğer handikap mücadelede Parx pistinin deneyimli safkanlarından LOOKINGATLANGFUHR (3) grubun kalabalık olmasından dolayı muhtemelen süratli gidecek olan yarışta sprint yapabilme şansını yakalayacağından en şanslı isim olup günün alternatif tek adayıdır.

Daha sert rakiplerle koştuğu son yarışını çok beğendiğim VASTEN (11) ile bu sezonki yarışları birbirinden başarılı olan SET TO GO (12) en ciddi rakipleridir.

Parx pistindeki ilk yarışında bekleneni veremeyen DANCING LION (1) ilk kez kapalı gözlük kullanacak ve kulvar avantajıyla çıktığı gibi bitirebilir. Koşunun sürpriz ismidir.

4.AYAK: 

3 ve yukarı yaşlı erkek safkanlara mahsus handikap mücadelede, tatminkar son koşuları sonrası idman pistindeki dereceli işleriyle formunu devam ettirdiğini gösteren MAGIC LION (1)'un son koşusundaki gibi öndeki rakiplerini fazla beklemeden zamanında yapacağı hücumlarla bu kez kazanmasını bekliyorum.

5.AYAK:

Daha ciddi rakiplerle koştuğu son yarışında önde istediği yüksek tempoyu bulamayınca başarısız kalan BIG BLUE NATION (4) daha kalabalık olan bu grupta muhtemelen istediği sürati bulacak ve son metrelerde koşuya ağırlığını koyup kazanabilir.

Koşuya uzun aradan sonra katılacak olan DOS ORO (5) nefessizlikten etkilenmezse en az rakibi kadar şanslı olacaktır.

Üst grupta koştuğu son yarışında starttan iyi çıkamayanca şansını baştan yitiren ve en son sırada gelen ROAR OF ROHAN (8) başta olmak üzere, istikrarlı son koşularıyla CUBAN DEVIL (3) ve CHEDDAR CHUB (9) bu zor koşunun şans verilmesi gereken diğer isimleridir.

Son koşusunda sprint atmakta geciken KIWI STORM (6) sprintini yerinde atabilirse koşunun sürprizini yapabilir.

6.AYAK: 

Birbirine denk güçteki safkanların mücadelesinde LOVER'S DREAM (1), NATHAN'S MOM BACKY (4), TETHERBALL (5), SHE CRAVES CAPITAL (7), TSUNAMI STRIKER (8), R BABY BELLS (9) ve PRIMO VIA (10) ayrımsız kuponlarda bulunmalı.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk