Adana at yarışı tahminleri 4 ocak 2014

4 ocak adana yarış programı
birinci ayak;

Son 7 koşusunda kum-çim ayırt etmeden tabela yapan 4 numaralı Karık Bey'in artık maiden dan çıkma zamanının geldiğini düşünüyorum.

Bu safkanı riske girip tek atmanızı öneriyorum.

Riske giremeyenlere 11 numaralı Yıldız Ece ve 10 numaralı Su Berrak isimli safkanları ihmal etmemelerini öneriyorum.

ikinci ayak;

Günün en karışık koşularından biri olan bu yarışta sıralamam
  • formunda gelişmeler olan 15 numaralı Virgin Pearl
  • Halis Karataş faktörü ile 14 numaralı Empire City
  • Kum pistte farklı koşan 4 numaralı Execute
  • Grubun en formda isimlerinde olan 12 numaralı Blue Fire
  • Patlamaya hazır bomba olan 2 numaralı TinkerBell
üçüncü ayak;

Çok daha sert gruplarda güçlü rakipleri ile kıyasıya mücadele eden 8 numaralı Fire Mambo kendisini tanıyan jokeyi Yücel Bilik ile bu yarışı kazanacaktır.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

İki yarış arka arkaya kazandıktan sonra ikisi grup1 ,biri de grup3 olmak üzere önemli koşularda güçlü rakiplerine diş geçiremeyen 5 numaralı Sedatbey ve çok kaliteli bir safkan olan 3 numaralı Kenanaco arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

Garanticilere Halis Karataş'ın tercih ettiği kariyeri başarılarla dolu olan 4 numaralı Orçun'u da kuponlara eklemelerini öneriyorum.

beşinci ayak;

8 başarılı ve ne zaman nasıl koşacağı belli olamayan 3 yaşlı ingiliz atının katılacağı bu mücadelede ben işin içinden çıkamadım.

Bu nedenle de kendi kuponumda HEPSİ işaretleyeceğim.kupon bütçenize göre fazla at yazmakta fayda var...

altıncı ayak;

Özlediği birinciliğe bir türlü ulaşamayan ve ikincilik serisine başlayan 13 numaralı Surhatınkızı ve eküri avantajı ile 15 numaralı Şen Mürvet öncelikli şanslı isimler.

 8 numralı Orfia çok iyi bir yarış koşmasını beklediğim bir isim.

Koşunun bombasını ise bir türlü beklenen patlamayı yapamayan 17 numaralı Zaman Kızı'ndan bekliyorum DİKKAT...

günün kuponu;

1.ayak; 4,11,10
2.ayak; 15,14,4,12,2
3.ayak; 8
4.ayak; 3,5,4
5.ayak; H
6.ayak; 13,15,8,17

kupon bedeli ; 72 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk