Ana Sayfa » , » Ankara pistinde kral Ahmet Çelik

Ankara pistinde kral Ahmet Çelik


1 Ocak 2013 ve 31 Aralık 2013 tarihleri arasında Ankara 75.Yıl Hipodromunda at binen biniciler içerisinde en çok yarış kazanan jokey, bindiği 200 değişik safkanla 355 kez start alıp toplam 96 yarış kazanan AHMET ÇELİK oldu.

% 27 Birincilik yüzdesi ile at binen Çelik, en yakın rakibi Gökhan Kocakaya’nın kazandığı yarışların 2 katından fazlasını kazanırken, bindiği atlarla da 6.157.013 TL ikramiye kazandı.

Son dönemlerdeki büyük çıkışı ile Halis Karataş’ın ardından genel klasmanda da ikici sıraya yerleşen Çelik, Ankara’da IL NERO ile 5, INSEPTION, ARZUMCAN, LITTLE FACE, SEMADA YILDIZ ve LYRIC isimli safkanlarla 3’er yarış kazanmayı başardı.

İlk 10’daki diğer jokeyler

Ankara’da 2013 yılında en çok yarış kazanan ikinci jokey 42 birincilikle GÖKHAN KOCAKAYA olurken, bindiği atlarla en yüksek ikramiye kazanan ikinci jokey ise 4.675.350 TL ile HALİS KARATAŞ oldu.

ÖMER KAYA 36 birincilikle en çok yarış kazanan üçüncü jokey olurken, Halis Karataş 34 birincilikle dördüncü, Ayhan Kurşun 33 birincilikle beşinci, Ozan Bulut 32 birincilikle altıncı, Halil Parıldar 28 birincilikle yedinci, Müslüm Çelik 26 birincilikle sekizinci, Sadettin Boyraz 24 birincilikle dokuzuncu, Özcan Yıldırım ise 21 birincilikle onuncu sırada yer aldı…
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk