Ana Sayfa » , , » Kocaeli-İzmit At yarışı tahminleri 4 ocak 2014

Kocaeli-İzmit At yarışı tahminleri 4 ocak 2014

4 ocak izmit kocaeli yarış programı
birinci ayak;

3 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede ilk koşusundan dördüncülükle ayrılan ve iyi gözüken 5 numaralı Ultrason favorim.

Son koşusunu çok beğendiğim 1 numaralı Alpela ve 4 numaralı Shamrock favorinin en ciddi rakipleri olacaklar.

Koşunun sürprizini yarış tecrübesi rakiplerine göre daha yüksek olan 2 numaralı İzmit Fatihi yapabilir ihmal etmemek lazım...

ikinci ayak;

Uzun bir süredir patlama yapmasını beklediğim 2 numaralı Massai Mara dişine göre rakiplerinin yanında bu sefer fotoyu önde geçecektir.

Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

üçüncü ayak;

Son iki koşusunu rahat bir şekilde kazanan 1 numaralı Akgiray kendisini çok iyi tanıyan jokeyi ile birincilik serisine devam edecektir.

Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

dördüncü ayak;

Günün sürpriz olmasını beklediğim koşusunda tercihim 5 safkan koştuğundan tercihim Hepsi yönünde.

beşinci ayak;

Son iki koşusunu kazanma başarısı gösteren 3 numaralı Kuklagil ve istikrarlı safkan 7 numaralı Denizsuyu eşit şans verdiğim isimler.

1 numaralı Canberktay ve 6 numaralı Power bu safkanların eksik koşması halinde devreye gireceklerdir.

Koşunun sürprizini 2 numaralı Çeliksoy yapabilir DİKKAT...

altıncı ayak;

Son koşusunu önerdiğim bir şekilde kazanmayı başaran 5 numaralı Haymaana ve 7 numaralı Ofion eşit şans verdiğim safkanlar.

1 numaralı Cebenur devreye girebilecek forma ulaştı ihmal etmeyin.

3 numaralı Garibim'in son koşusu fiyasko olsa da bu yrışta daha iyi koşacaktır kuponlara eklemekte yarar var.

günün kuponu;

1.ayak; 5,4,1,2
2.ayak; 2
3.ayak; 1
4.ayak; H
5.ayak; 3,7,1,6,2
6.ayak; 5,7,1,3

kupon bedeli ; 20 TL


Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk