İstanbul at yarışı tahminleri 1 ocak 2014

1 ocak 2014 istanbul yarış programı
birinci ayak;

3 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede önceliğim yarış hayatlarının ilk koşularında tatminakar gözüken 7 numaralı Selahattinbey ve 1 numaralı Akalın'da.

Son çim pist yarışını kuma yansıtırsa 8 numaralı Decolte ve Halis Karataş faktörü ile 3 numaralı Behramkale yine yarışta söz sahibi olacak safkanlar.

Yarışın sürprizini 2 numaralı Ardaefe'den bekliyorum ihmal etmeyin.

ikinci ayak;

Arka arkaya üç yarış kazanan ve bu yarışlarında zor rakipleri geride bırakan 7 numaralı Lavanta kendisini tanıyan jokeyi Gökhan Kocakaya ile yüksek şansa sahip.

Bu safkan gününde olursa ve önceki koşularındaki performansı sergilerse yarışı kazanacaktır.Risk alacaklar banko olarak görebilirler.

Risk alamayanlara 3 numaralı Buzdenizi ve son koşusu ölçü olmayan 6 numaralı Korkut Şıvga'yı yazabilirler.

üçüncü ayak;

Çim pistte kazandığı yarış hayatının ilk koşusundan sonra kum pistte arka arkaya dört tabela yapan 11 numaralı Zülha ve kalitesini sahalara yansıtmakta zorluk çeken 1 numaralı Art Women eşit şans verdiğim safkanlar.

Bu safkanlar eksik koşarlarsa 8 numaralı Special Club ve 7 numaralı Ondörtbahar devreye girebilirler.

dördüncü ayak;

Her ne kadar Selim Kaya binmese ve 10 yaşına da gelse 3 numaralı Bayhan bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olmayı başarıyor.

Bu yarışta da önceliğim Bayhan'da.Riske girip kuponumda tek yazacağım.Tek atamayanlara da yarışta 3 farklı eküri olduğunu hatırlatmakta fayda var bu nedenle de rahatlıkla kapatılabilir.

Çünkü Bayhan gelmezse her atın şansı var gibi gözüküyor...

beşinci ayak;

Günün en önemli yarışı olan EASTERN STAR koşusunda kum pistte de iyi performans göstereceğini düşündüğüm 1 numaralı Başkan Nexia ve uzun süreden sonra dişine göre bir grup bulan 5 numaralı Mavi Kumsal öncelikli şans verdiğim isimler.

2800 metre de rahat kazandığı yarıştan sonra çok büyük bir düşüş gösteren 7 numaralı Sanzatu ve son koşusunu 63 kilo ile kazanan 11 numaralı Leave me Alone'de ihmale gelmez.

altıncı ayak;

3 numaralı Rodoplu,13 numaralı My Secret,2 numaralı Hayri Baba arasındaki mücadele yüksek ihtimalle birinciyi belirleyecektir.

günün kuponu;

1.ayak; 7,1,8,3,2
2.ayak; 7,3,6
3.ayak; 11,1,8,7
4.ayak; 3
5.ayak; 1,5,7,11
6.ayak; 3,13,2

kupon bedeli ; 36 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk