Son Eklenenler

17 kasım 2013 pazar izmir at yarışı tahmini

17 kasım izmir yarış programı
birinci ayak;

Son koşusunu 2000 metre kum pistte 58 kilo ile kazanan,bu koşuya 52,5 kilo ile katılan 5 numaralı Altun fırtınası sevdiği mesafede yüksek şans verdiğim isim.

Bu safkanın bu yarışta tek ciddi rakibinin 3 numaralı Sabo Bey olacağı kanaatindeyim.

ikinci ayak;

6 numaralı Esedayı,7 numaralı Parista,2 numaralı Guti ve 10 numaralı Burgazbeyi ayrım yapılmadan kuponlarda olması gereken isimler.

Bu dört safkanın mücadelesinin birinciyi belirlemesi normal sonuç olacaktır.

üçüncü ayak;

Günün en önemli koşusu olarak görünen Selçuk Koşusunda son yarışı etkili sprinti ile kazanan 1 numaralı GümbürGümbür kendisini tanıyan jokeyi Halis karataş ile birincilik serisine devam edecektir.

Günün bankosu olarak gözükse de sonuçta son koşusunda GümbürGümbür ile güzel bir mücadele gösterip atbaşı olarak koşuyu kazanan 2 numaralı Tulbarkan'ı da ihmal etmemek gerekiyor.

dördüncü ayak;

Yarış hayatının ilk koşusundan ikincilikle ayrılan 8 numaralı Tear Drop ve 3 numaralı İkibaki eşit şans tanıdığım safkanlar.

Hayal kırıklığı yaratmaya devam eden 4 numaralı Madridli Fuat Çakar ile farklı koşabilir ihmal etmeden bu safkanı bir daha deneme taraftarıyım.

beşinci ayak;

Son koşusunda ağır kilo ile uzun mesafeyi kaldıramayıp yarıştan dokuzuncu ayrılan 3 numaralı ŞahŞamil kısalan mesafe ve azalan kilosu ile favorim.

Başarılı yarışlarının ardından sorunlar yaşayan ve kötü dereceler alan 4 numaralı Altınkılıç bu koşu ile eski günlerine dönebilir.

7 numaralı Sertboğaç ve 10 numaralı Karahisar da her an devreye girebilecek potansiyele sahipler.

altıncı ayak;

Arka arkaya üç birinciliğinden sonra büyük bir form düşüklüğü yaşayan başarısız performanslar gösteren 4 numaralı West Wind idmanlarında iyi gözüktü yeniden iyi koşacağını düşünüyorum bu nedenle de favorim.

9 numaralı Dağ Kedisi Halis Karataş ile bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

5 numaralı Sugar Loaf,6 numaralı Silver Plane ve 1 numaralı Step Sister her zaman bu gruplarda yarışı kazanbilirler ihmal etmemek gerekiyor.

17 kasım izmir kuponum;

1.ayak; 2,5
2.ayak; 6,7,2,10
3.ayak; 1,2
4.ayak; 8,3,4
5.ayak; 3,4,7,10
6.ayak; 4,9,5,6,1

Adana at yarışı tahminleri 17 kasım 2013


birinci ayak;

2100 ve 2000 kum pistte olmak üzere son iki koşusunu kazanan 7 numaralı Doctor Socrates ve bu safkanın arkasında son koşusunu ikinci bitiren 6 numaralı Kartacalı eşit şans verdiğim isimler.

Bu iki safkanın eksik koşması halinde Ahmet Çelik ile yarışa katılacak sprinter safkan 5 numaralı My Pegasus devreye girebilir.

Bu üç safkanın bu ayak için yeterli olacağını düşünüyorum.

ikinci ayak;

Bir dönem oldukça sık koşturulan ve başarısız neticeler alan 2 numaralı İlkayım son kazandığı koşudan sonra yaklaşık 2 haftalık bir dinlenme sürecine girdi.

Bu safkanın bu arada dinlendiğini ve düzenli idmanları ile formunu koruduğunu düşünüyorum dolayısıyla etkili bir performans bekliyorum.

Arka arkaya tabela yaptığı koşularla dikkat çeken 8 numaralı Sedefkar ve son koşusunu ölçü almadığım 9 numaralı Özümülkü etkili koşacaklardır.

11 numaralı Şambeyatlı'dan ters bir koşu bekliyorum ihmal etmeyin gelirse büyük sürpriz olur.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede 5 numaralı Oğlum Buğra ve 8 numaralı Cincorta isimli safkanlara yüksek şans tanıyorum.

Eküri avantajı ile 2 numaralı Ihlara Beyi ve yarış tecrübesi yüksek 3 numaralı Katı Kazan bu safkanların eksik koşması halinde fotolayabilirler.

dördüncü ayak;

Günün önemli koşularından biri olan İbrahim Özekici koşusunda inanılması güç bir şekilde son 6 koşusunu ikinci bitiren 1 numaralı Lion Rock ve son koşusunda sert gruptan etkilenen 2 numaralı Chantalle Rua öncelikle değerlendirilmesi gereken safkanlar.

5 numaralı Pasifika ve 6 numaralı Royal Tozan zaman zaman ters performanslar sergileyen isimler yine yarışseverleri yakabilirler aman dikkat.

beşinci ayak;

Çok şeyler beklenen yarış hayatına iki birincilikle başlayınca umutları arttıran ancak daha sonra sert gruplarda kötü neticeler alan 6 numaralı Laser Girl uygun grupta birinciliğe uzanacaktır diye düşünüyorum.

Günün bankosu olarak değerlendirilebilir.

altıncı ayak;

3 numaralı Mansoor,4 numaralı Fakı Bey ve 5 numaralı Osman Baba arasında geçmesi muhtemel koşuda fazla at yazmanın mantıklı olmayacağını düşünüyorum.

Gerek kaliteleri gerekse de form durumları ile bu üç safkan rakiplerinin bir hayli önünde,yarışı kazananda büyük ihtimal bu üçlüden biri olacaktır.

17 kasım adana kuponum;

1.ayak; 7,6,5
2.ayak; 2,8,9,11
3.ayak; 5,8,2,3
4.ayak; 1,2,5,6
5.ayak; 6
6.ayak; 3,4,5

kupon bedeli ; 28.80 TL

16 kasım İstanbul altılı ganyan tahmini


1.Ayak: Günün bana göre en zor koşusunda KIROĞLUM, KORKUT ŞIVGA, BABAALİ, NAZARAT, BABABORA, KAANKEREM, AYYÜCE, KAPLANGÖZÜ ve AKKURT ayırım yapılmadan kuponlarda bulundurulmalıdır.

2.Ayak: Koştuğu her koşu sonrası daha da iyi duruma gelmeye başlayan ve en az kendisi kadar formda ekürisi ile birlikte start alacan PATRONESS ve beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu gerçek gücüne ölçü almadığım MANICOURT arasında geçmesini beklediğim mücadeleden en az hata yapan galip çıkacaktır.

3.Ayak: Bursa pistinde start aldığı son üç koşusunda oldukça başarılı sonuçlar elde eden LEGEND RING sihirbaz jokeyi ile start alacağı bu koşuda ilk şansa sahip.

Yakın ara tabela dışı kaldığı yarışı oldukça ışıklı olan ve idman pistinde de beğenimi kazanan GREEN HAWK, sentetik pistte henüz tabela yapamamasına rağmen bu defa farklı bir performans sergilemesini beklediğim BUNGEE JUMPER ve iyi durumunu bir türlü yansıtamayan RADIKAL STAR favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: Kazandığı koşunun ardından yapmış olduğu yarış hazırlıklarında daha da iyi duruma gelen SUHARRY birinciliğin en güçlü adayıdır. İlk iki startında ortaya koyduğu performansı ile dikkat çeken ÇALIŞKAN ve ilk koşusunu kolay kazanan HATTUŞAŞ favoriye zor anlar yaşatacaklardır.

5.Ayak: Ankara pistinde sert rakipler yanında start aldığı son yarışını tabela dışı tamamlayan ve tekrar İstanbul’a döndükten sonra idmanlarını aksatmadan sürdürerek formunu yükselten kalite kısrak LADY KENTUCKY uygun grupta start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: Sentetik pistte start aldığı tüm koşularını tabela içerisinde tamamlamayı başaran KAKAO maidenden çıkmaya bir hayli yakın görünüyor.

Hayatının ilk koşusunda ikincilikle ayrıldıktan sonra idmanlarını aksatmadan sürdüren GIRL FROM RIO, üçüncü olduğu ilk yarışının ardından form ve kondisyonunu geliştiren MAVİ MEHTAP ve gücü oranında yarışlar koşan ESERHATUN yarışta söz sahibi olabilecek diğer taylardır.

16 kasım Adana altılı ganyan tahminleri


1.Ayak: Altılı Ganyanın ilk ayağında sizlere başta önereceğim safkan, aynı zamanda günün alternatif teklerinden biri olabileceğini düşündüğüm LION KING… İstanbul’da gayet tatminkar yarışlar koşup Adana’ya gelen bu tay, burada yapmış olduğu 1000 metrelik galobunda harika bir görüntü sergiledi. Yine sabah çalışmalarında son derece iyi durumda olduğunu gördüğüm MARANTZ ise bu tayın bu koşudaki bana göre en yakın rakibi. PRESIDENT HERO, KURTKAN ve KING JENYA daha sonra geniş kuponlarda düşünülmesi gereken isimler.

2.Ayak: Grubun en formda safkanlarından biri olarak gördüğüm SAĞNAKHAN ve çim pistte koştuğu yarışlarda başarılı olamayıp bana göre kum pistte çok farklı koşacak olan ASİRUH birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar. Yakaladığı güzel form sayesinde üst üste kazanan ŞAHSERİM ve bu haftaki hazırlıklarında göz dolduran TEKELİHAN bu iki safkanın kötü koşmaları halinde devreye girebilecek ilk isimler.

3.Ayak: Bu yarış öncesi Adana’da yapmış olduğu hazırlıklarda gayet iyi durumda olduğunu gösteren DREAMS OF MY LOVE koşuda ilk şans verdiğim isim. Ağır sıkletine rağmen koşuya ağırlığını koymasını beklediğim ZEYTUNLU ve İzmir ve Bursa’nın ardından geldiği Adana’da birincilikle tanışan PRINCESS SEAHERO bu safkanın en yakın rakipleridir. YENİ GELİN geniş kuponlarda sürprizde düşünülebilir.

4.Ayak: Rakiplerine oranla daha ağır bir kilo taşıyacak olmasına rağmen kalite isim UNICORNUS’un bu gruba üstünlük sağlamasını bekliyorum. Günün alternatif teklerinden biri olarak düşünülebilecek bu safkanın en yakın rakibi son haftalarda formunda gözle görülür gelişmeler olan IMPASSIONED olabilir.

5.Ayak: Kum pistte çok farklı işler yapabilen PRESENT PERFECT kazandığı yarıştaki koruduğu formu ile bana göre bugün de kazanmaya bir hayli yakın… Günün bir diğer alternatif bankosu olabilecek bu safkanın rakipleri; USAIN, ALAZ, MULAN, MURATOĞLU, TINKERBELL, WHOS NEXT ve MÜŞFİK HOCA… Bu ayağa ya PRESENT PERFECT’i tek yazmak, ya da yukarıda saydığım safkanların tamamını kuponlara eklemek lazım.

6.Ayak: Günün son ayağı biraz tehlikeli…Bu ayağa çok dikkat edin… Ben sizlere bu ayakta sırasıyla; KARELİN, ASİL GELİN, ASLIYAR, EFEKAN, MERTYUSUF, BİLGEALP ve SİHİRBAZ’ı önermek istiyorum ama bu ayağa ne kadar çok at yazarsanız bence o kadar iyi olur…

İstanbul at yarışı yorumları 16 kasım 2013

16 kasım 2013 istanbul yarışları
birinci ayak;

8 numaralı Bababora gerek idmanları gerekse de başarılı performans gösterdiği son koşularla bu koşuyu kazanabileceğinin sinyallerini verdi.

Riske girmek isteyenler tek atabilirler ; riske giremeyecekler 1 numaralı Esenalp,5 numaralı Babaali ve 6 numaralı Hulusibey isimli safkanları değerlendirebilirler.

ikinci ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede eküri avantajı ile 11 numaralı Patroness ve 8 numaralı Manicourt eşit şans verdiğim isimler.

5 numaralı Gianna ve 6 numaralı Joyfull ihmale gelmeyecek isimler.

üçüncü ayak;

Bursa'da arka arkaya çok iyi işler yapan 5 numaralı Legend Ring sevdiği pist ve mesafede favorim.

Sadettin Boyraz'ın ısrarla tercih ettiği 9 numaralı Radikal Star ve 4 numaralı Green Hawk favorinin en ciddi rakipleri olacaklar.

1 numaralı Bayındırhan sonlardaki etkili sprinti ile devreye girebilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Son koşusunu gösterişli bir şekilde kazanırken hayranlık uyandıran 6 numaralı Suharry kendisini tanıyan usta jokeyi ile fotoyu önde geçecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum ; yine bu safkanın yanına at yazmak isteyenlere bir türlü beklenen performansı gösteremeyen 1 numaralı Selected ve son koşusunu harika bir performans gösteren  2 numaralı Çalışkan isimli safkanları öneriyorum

beşinci ayak;

Arka arkaya 1500 metre kum pistte iki koşu kazanan daha sonra katıldığı Kız kulesi koşusunda sert gruptan etkilenip altıncı olan 1 numaralı MARSHMALLOW sevdiği pist ve mesafede uygun grup avantajı ile favorim.

2 numaralı Doctor son üçüncülüğü ile toparlanma sinyalleri verdi bu yarışta çok iyi bir performans bekliyorum.

4 numaralı Lady Kentucky Çankata koşusunda çok kötü bir performans gösterdi uygunlaşan grupta Halis karataş faktörü ile devreye girebilir.

9 numaralı Till I Collapse ve 3 numaralı Flaying Girl koşunun sürpriz yapabilecek safkanları.

altıncı ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede ilk koşusunu az farkla ikinci bitiren 6 numaralı Girl from Leo artan yarış tecrübesi ve kendisini tanıyan jokeyi ile favorim.

Yarış hayatı boyunca katıldığı dört koşuyu da tabela da bitiren 7 numaralı Kakao ve yarış hayatının ilk koşusu olan şartlı koşudan üçüncülükle ayrılan 10 numaralı Mavi Mehtap favorinin ciddi rakipleri olurlar.

3 numaralı Dalia ve 2 numaralı Capolavoro ters bir yarış beklediğim isimler ihmal etmeyin.

16 kasım istanbul kuponum;

1.ayak; 8,1,5,6
2.ayak; 11,8,5,6
3.ayak; 5,9,4,1
4.ayak; 6
5.ayak; 1,2,4,9,3
6.ayak; 6,7,10,3,2

Adana at yarışı tahminleri 16 kasım 2013 cuma

16 kasım 2013 adana gece yarışları
birinci ayak;

Adana hipodromunda başarılı yarışlar sergileyen 7 numaralı Total Score yüksek şans verdiğim isim.
m
Ahmet Çelik faktörü ile 4 numaralı Lion King ve eküri avantajı ile 5 numaralı Marantz ihmale gelmeyecek isimler.

6 numaralı President Hero daha sonraki ihtimal.

ikinci ayak;

1400 ve 1200 metre kum pist olmak üzere iki yarış arka arkaya kazanan 10 numaralı Şahserim ve arka arkaya iyi performanslar sergileyen 3 numaralı Sağnakhan eşit şans verdiğim isimler.

son üç koşusundan iki ikincilik bir de birincilik elde eden 5 numaralı Yalnızkurt ve 11 numaralı Ermeç etkili performans beklediğim diğer isimler.

üçüncü ayak;

4 numaralı Princess Sehero,2 numaralı Fate ve 7 numaralı Icy Kiss arasındaki mücadele yüksek ihtimalle birinciyi belirleyecektir.

Bu nedenle de bu üç safkanı ayrım yapmadan kuponlara eklemenizi öneriyorum.

dördüncü ayak;

2 numaralı UNICORNUS ve 4 numaralı IMPASSIONED rakiplerinden çok daha güçlü ve formdalar bu nedenle de bu iki safkandan birinin yarışı kazanacağını düşünüyorum.

beşinci ayak;

Adana hipodromunda koştuğu son iki koşuyu kazanan 1 numaralı Usain ve 2 numaralı Alaz eşit şans tanıdığım safkanlar.

4 numaralı Kareas ve 5 numaralı Present Perfect bu safkanların hatasını değerlendirirler.

3 numaralı Mulan ve 6 numaralı Whos Next daha sonraki ihtimaller.

altıncı ayak;

3 numaralı Peyami,5 numaralı Asil Gelin,11 numaralı Mertyusuf ve 1 numaralı Efekan bu yarış için önereceğim safkanlar.

16 kasım adana altılı kuponum;

1.ayak; 7,4,5,6
2.ayak; 10,3,5,11
3.ayak; 4,2,7
4.ayak; 2,4
5.ayak; 1,2,4,5,3,6
6.ayak; 3,5,11,1

15 kasım 2013 cuma bursa 6'lı ganyan tahminleri


1.Ayak: Birbirlerine denk güçteki isimlerin mücadele edeceği bu yamak koşusunda, her geçen gün daha iyi duruma gelen BULUTAĞA, yakın ara tabela dışı kaldığı yarışı dikkat çekici olan AHLATLI, bu aralar kıpırdanmaya başlayan BEYAZATLI, formda aprantisi ile şansını deneyecek olan SEZGİNŞAH, eküri avantajı bulunan ARZUKIZ, kısa aradan sonra yarış görüp kondisyon açığını gideren EZRA ve gücü oranında yarışlar koşabilen ONURSOY sırası ile şans verdiğim safkanlardır.

2.Ayak: Yüksek tempoda götürdüğü uzun mesafeli son koşusunu tabela dışı tamamlayan CEBELTAY’a kıa mesafeli bu koşuda ilk şansı veriyorum. Tabelanın hemen dibinde tamamladığı son yarışı ile artık geliyorum sinyalleri veren WALKS IN DARK ve üst üste kazandığı koşular ile ne denli formda olduğunu gözler önüne seren MOONSHINE CORAL favorinin en ciddi rakipleridir.

Rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olmasına rağmen formunda gözle görülür bir yükseliş olan ESCAPE TO VICTORY ile kazandığı yarış ile moral bulan SPEED FREAK daha sonra değerlendirilmeye alınmalıdır.

3.Ayak: Üçüncü olduğu son koşusunun ardından idmanlarını aksatmadan sürdürerek daha iyi duruma geldiğini gözlemlediğim GÜLERANA ilk şansa sahip. Bu safkanın beklenen yarışını yapamaması durumunda, bu kez farklı bir performans sergilemesini beklediğim KIRIMKIZ, İstanbul’dan formda gelen ASİNEHİR ve toparlanmaya başlayan PAMUK ABLA devreye girebilirler.

4.Ayak: Uzun zamandır bu koşuya ciddi şekilde hazırlık yapan ve iyi bir kan hattına sahip olan Pİ ANGEL ile start aldığı iki koşuda da bu grup için oldukça tatminkar sonuçlar elde eden ÇİFTÇİ KIZI arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesinden en az hata yapan galip çıkacaktır.

5.Ayak: Mesafe ayırımı yapmadan istikrarlı yarışlar koşan ÇİFTÇİ BEYİ etkili formu ile birinciliğin en ciddi adayıdır. Kazandığı koşu ile kendine gelen kalite isim MIDAS TOUCH, grubun iyi performanslı isimlerinden olan CLOSE RELATED, kısa bir süre ara vermesine rağmen uzun galoplar yaparak hazırlanan ARBOND ve beklenmedik zamanlarda ters sonuçlar alabilen DEEP FOREST favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

6.Ayak: Bu pist ve mesafede start aldığı son yarışını ikinci tamamlayan ICE FOUNTAIN’ın dişine göre rakipler ile start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

Bu nasıl jokey Jorge Carreno


16 mayıs 2004 tarihinde düzenlene ve 2800 metre çim pistte düzenlenen koşuda bir jokeyin yaptığı büyük hata ortaya unutulmaz görüntüler çıkardı.

Amerika'nın Arizona hipodromunda düzenlenen koşuda ikinci viraj dönülürken atının temposunu arttıran yarışın sonlarının geldiğini düşünen atın temposunu arttırıyor.

Uzak farkla birinci geldiğini düşünürken bindiği atın enerjisini sonuna kadar kullanan Jorge Carreno diğer yaptığı hatayı farkettiğinde atlar ile mücadele edemeyeceğini anlayarak atı tutuyor.

Böylelikle yarış tarihi boyunca yapılan en büyük jokey hatalarından birine imza atıyor ve birinci bitirdiği koşuyu sonuncu bitiriyor.

bu nasıl jokey 

15 kasım bursa at yarışı tahminleri


birinci ayak;

Ağır kilosuna rağmen 1 numaralı GurbetKaya,eküri avantajı ile 2 numaralı Soku,3 numaralı Ahlatlı ve 8 numaralı ezra isimli safkanları ayırmadan kuponlara yazın.

ikinci ayak;

Son iki koşusunu Bursa'da 1400 metre kum pistte zorlanmasına rağmen kazanan 7 numaralı MOONSHINE CORAL etkili binicisi ile bir birincilik daha alabilir.

Ancak 200 metre kısalan mesafe bu safkanın performansını etkileyebilir.

8 numaralı STARLESS sevdiği pist ve mesafede birinciliği zorlayabilir.Bu safkanın Moonshine coral'ın arkasında yarım boyla ikinci olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Bu iki safkan eksi koşarsa 2 numaralı Speed Freak ve 4 numaralı Flaying Arion devreye girip sürpriz yapabilirler.

üçüncü ayak;

Son koşusunu dördüncü bitirmesine rağmen çok yakın aralarla birinciliği kaçıran 3 numaralı Pamuk Abla sert ve kendisini tanıyan jokeyi ile favorim.

6 numaralı Güler Ana dişine göre grupta yine söz sahibi olacaktır.

Son koşusunu ölçü almadığım 1 numaralı Nurluca ve son üç koşusunu tabelada bitiren 5 numaralı Atlı Dereli daha sonraki ihtimaller.

dördüncü ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede idmanlarında iyi görünen ve kantarmasını tanıyan jokeyi Özcan Yıldırım ile 2 numaralı Çiftçi Kızı bu rakiplerini geçip maiden dan çıkacaktır.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Son koşusunu kazanarak uzun süredir hasret kaldığı birinciliği ulaşan 6 numaralı Midas Touch devam eden formu ile favorim.

5 numaralı Çiftçi Beyi bu tarz gruplarda her zaman etkili olabilecek kalitede isim ihmal edilmemelidir.

1 numaralı Closed Related ve 3 numaralı Arbond rakipleri eksik koşarsa devreye girerler.

altıncı ayak;

Son ikinciliği ile formunu yeniden kazandığını gösteren 5 numaralı Kartepeli ve bilinen kalitesiyle 4 numaralı Kum Baba eşit şans verdiğim isimler.

6 numaralı Last Dragon bu safkanların hatasını kollayacaktır.

11 numaralı Fire of Karşıyaka ve hafif kiloları ile 15 numaralı Princess Sürayya,16 numaralı Exlusive sürpriz yapabilecek isimler.

15 kasım bursa altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,3,8
2.ayak; 7,8,2,4
3.ayak; 3,6,1,5
4.ayak; 2
5.ayak; 6,5,1,3
6.ayak; 5,4,6,11,15,16

15 ekim Güney Afrika at yarışı tahminleri


15 ekim 2013 cuma günü Güney Afrika'da düzenlenecek Turffontein yarışlarına ganyan oynanabilecek.

7 koşulu yarış programı saat 17:00 de start alacak altılı ganyan ise 17:40 da başlayacak.

Güney Afrika'nın Johannesburg kentindeki, Turffontein Hipodromu’nda yapılacak yarışların erken bahis oranları da açıklandı.

Turffontein yarışları için erken bahis oranları 

1.ayak   favori ;3-1plase ;4-2sürpriz ;5-7
2.ayak  favori ;10      plase ;8-3-1-4     sürpriz ;11-6-7
3.ayak   favori ;1-5    plase ;3-11-4   sürpriz ;8-7-9
4.ayakfavori ;8  plase ;2-4-7     sürpriz ;1-6-11
5.ayak   favori ;7-5   plase ;14-1-8        sürpriz ;3-4-9-10
6.ayak   favori ;9-3 plase ;2-4-6      sürpriz ;5-10-11

Spy x 14 kasım İzmir altılı ganyan tahminleri


1.Ayak: İlk kez start alacak olan 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde İzmir’de saat tutan kondisyoner arkadaşlarımızın uzun zamandır muntazam hazırlandığını söylediği FLOOD EMPIRE’ı birinciliğin en şanslı ismi olarak görüyorum. GÜNEŞ BEY ve BAMBALERO yeterli düzeydeki hazırlıkları ile bu safkanın en yakın rakipleri olacaklardır. Tay yarışları her zaman büyük sürprizlere gebe olduğundan mümkün mertebe bu ayağa çok ta yazılması ve hatta kapatılması en mantıklı hareket olacaktır.

2.Ayak: Bana göre İzmir’de günün en zor yarışı olarak görünen bu koşuda İstanbul’da start aldığı son yarışlarında tabela içerisinde yer bulmayı başaran AYGÖK, dişine göre rakipler yanında kazanmaya en yakın isimdir. Son beşinciliği ile kıpırdamaya başladığını gösteren GÜNYÜZÜ ve tatminkar yarışları ile beğenimi kazanan CANANIM’ı bu safkana en yakın rakipler olarak görüyorum. ŞİRİNCE bu tip gruplarda ihmale gelmeyecek bir isimdir. GÜLEN ASLAN, DESTENAZ ve HATUNSUYU geniş kuponlarda göz ardı edilmemelidir.

3.Ayak: Son ikinciliği bu grupta başarılı olabilmesi için yeterli görünen YİĞİT OĞLUM, İzmir kum pistinde 1100 metreden 2000 metreye kadar değişik mesafelerde yarış kazanmayı başarmış bir safkan olup koşunun en şanslı ismidir. Çim pistteki başarılı ikinciliği ile form tutmaya başladığını gösteren IRONHIDE ve Ankara’dan İzmir’e geçtikten sonra koştuğu ilk yarışında tabelanın hemen arkasında beşincilik elde eden ASLI GİBİ en az YİĞİT OĞLUM kadar iyi koşmasını beklediğim diğer safkanlardır. SANTO DOMINGO ve GOLD TO GOLD bu üç safkandan hemen sonra düşünülmelidir.

4.Ayak: 2 Yaşlı İngilizlere ait bölünen Şartlı-1 yarışın bu ayağında Trojen Horse gibi İzmir kumunda harikalar yaratmayı başarmış bir safkanın anne kardeşi olan TROJEN KING favorim. Anne hattı efsane Amerikan kısrağı Zenyetta’ya kadar uzanan BEST IRISH’i bu taya en yakın rakip olarak tutuyorum. Bosporus ve Okawango temsilcileri PEARL OF BOSPHORUS ve KASABALI TEMEL bu iki tayın beklenen yarışlarını koşmaması durumunda devreye girebilecek ilk isimlerdir.

5.Ayak: İzmir’de bu grubun en istikrarlı ve en iyi performanslı safkanlarından biri olan ALPKAN, koruduğu formu ile koşunun en şanslı ismi olduğu gibi bana göre günün de en sağlam bankosu olarak kuponlara tek yazılabilir.

6.Ayak: Altılı Ganyanın kapanış ayağında sizlere iki safkan önereceğim. İstanbul’da koştuğu yarışlarda daha iyi rakiplerle mücadele edebilen TRIPLE BONUS ve İzmir pistinde başarılı yarışlar koşabilen GREEN SABLE bana göre bu ayak için yeterli olacaktır.

İzmir at yarışı yorumları 14 kasım 2013

14 kasım izmir yarış programı
birinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak 2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı şartlı koşu yine tahmini zor bir ilk ayak gibi duruyor.

Bu nedenle de ilk ayaktan yatmamak için fazla at yazarak riski minimuma indirmenizi tahmin ediyorum.

Benim sıralamama gelirsek 1 numaralı BAMBALERO ve 2 numaralı CHARISMA idmanlarındaki dereceleri ile rakiplerinin bir adım önündeler.

Ancak bir tay yarışı olduğu için 5 numaralı Güneş Bay,6 numaralı Reishan ve 3 numaralı Flood Empire isimli safkanları da ihmal etmemek gerekir kanaatindeyim.

ikinci ayak;

Son koşusunu 1300 metre çim pistte baş farkıyla kaçırsa da birinci olmuş kadar iyi koştuğunu düşündüğüm 4 numaralı Cananım ve son koşusunda ıslak kum pistten etkilenen 2 numaralı Korkut Ceylanı eşit şans verdiğim isimler.

7 numaralı Aygök son iki koşusunda tabela yaparak formunu yükselttiğini gösterdi yine etkili koşacaktır.

Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 10 numaralı Destenaz ve bir süre ara veren 13 numaralı Sis ters bir koşu çıkarabilirler.

üçüncü ayak;

Koşuya eküri olarak katılan 2 numaralı Striker ve 5 numaralı Ironhide isimli safkanlardan birinin koşuyu kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum.

bu nedenle zor programda biraz da risk alarak ekürileri tek yazılabileceğini düşüyorum.

dördüncü ayak;

Bölünen şartlı yarışının ikinci ayağında gerek idmanları gerek orjini gerekse de binici ile 6 numaralı UNCLE favorim.

Okavango yavrusu olan 5 numaralı Trojan King,2 numaralı KasabalıTemel ve eküri avantajı ile 4 numaralı Pistolero etkili performans gösterek taylar ihmal etmemek lazım.

beşinci ayak;

Son koşusunda Adana pistini yadırgayan ve çok kötü bir performans sergileyen 4 numaralı Prensim kariyerindeki birçok yarışta jokeyi olan Cem Şen ile bu koşuyu kazanma şansı en yüksek safkanlardan.

2 numaralı Yalımsoy,6 numaralı Dönmezbey ve eküri avantajı ile 5 numaralı Alpkan bu safkanın kötü koşması halinde devreye gireceklerdir.

altıncı ayak;

Gazi koşusundan 15. olsa da çok ciddi rakipleri geri bırakan sonraki koşusu kazanan ancak kazandığı koşudan sonra form düşüklüğü yaşayan 2 numaralı Oğlum Melih normal şartlarda bu grubu geçecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

14 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,5,6,3
2.ayak; 4,2,7,10,13
3.ayak; 2
4.ayak; 6,5,2,4
5.ayak; 4,2,6,5
6.ayak; 2

kupon bedeli ; 20 TL

Diyarbakır at yarışı tüyoları 14 kasım 2013


birinci ayak;

Diyarbakır'da koştuğu üç koşudanda da galip ayrılan daha sonra elazığ'da yarış gören ve beşincilik elde eden 7 numaralı Miraybatur sevdiği pist ve mesafede favorim.

Bu safkanın en ciddi rakipleri olarak 2 numaralı Bir Sayfa ve 4 numaralı Didimoğlu isimli safkanları öneriyorum.

Son koşusunu kazanırken dikkat çeken 3 numaralı Beceağa daha sonraki ihtimal.

ikinci ayak;

3 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede 1 numaralı Fırtına Ercan ve 2 numaralı Nobody is Perfect isimli safkanlar uygun grupta yüksek şansa sahip isimler.

8 numaralı Gümüştınaz son koşusunda uzun mesafeden etkilendi ilk kez start alacağı Diyarbakır'da sürpriz yapabilir.

üçüncü ayak;

Şanlıurfa Belediye başkanlığı koşusunu uzak farkla kazanan 1 numaralı Kara Çocuk şimdi de Diyarbakır Belediye başkanlığı koşusunda yarışacak.

Bu safkan önde istediği gibi gittiğinde çok rahat birincilikler elde ediyor.Bu nedenle de ne kadar kaliteli olursa olsun rakiplerinin yarış stratejisi de belirleyici oluyor.

Ayrıca Kara Çocuk son koşusundan 4 kilo fazla ağırlıkla koşacak bu nedenle de 5 numaralı Best Commander ve 9 numaralı Yıkıla Yıkıla isimli safkanları da kuponlara eklemenizi tavsiye ediyorum.

dördüncü ayak;

Elazığ'da 3 startını hepsini birincilikle bitiren ardından Adana'daki yarışında çok kötü koşup dokuzuncu olan 7 numaralı Neriman Hanım Diyarbakır'da koştuğu son iki koşusunu ikinciliklerle tamamladı.

Bu safkanın iyi performanslar sergilediği Diyarbakır pistinde artık birinciliğe ulaşacağını düşünüyorum ve günün bankosu olarak öneriyorum.

beşinci ayak;

Son koşusunu ölçü almadığım senenin başarılı safkanlarından biri olan 2 numaralı Greengage ve 3 numaralı Ağaslan eşit şans tanıdığım isimler.

Son iki koşusunu Elazığ'da kazanan 4 numaralı Anael ve 6 numaralı Spite Cat bu tarz gruplarda her zaman söz sahibi olabilecek kalitedeki isimler.

altıncı ayak;

7 numaralı Hastayım,10 numaralı Son Kale,11 numaralı Evrenoğlu ve 1 numaralı Kesenağa ayrım yapılmadan kuponlarda olması gereken isimler.

14 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 7,2,4,3
2.ayak; 1,2,8
3.ayak; 1,5,9
4.ayak; 7
5.ayak; 2,3,4,6
6.ayak; 7,10,11,1

kupon bedeli; 17,28

Ne yazık ki Racer uyutuldu


12 kasım 2013 salı günü Ankara hipodromuda koşulan 5.koşuda favori olarak start alan Racer ilk 300 metre sonunda tökezlemiş ve yarışı bitirememişti.

alınan haberler göre kırık olmamasına rağmen iç kanama geçiren safkanın uyutulduğu öğrenildi.

Yarış hayatı boyunca bu koşu ile birlikte dokuz kez start alan safkan yarış hayatının ilk 6 koşusunu kazanmış daha sonra ki iki koşuda da ikincilikler elde etmişti.

Özellikle Bursa pistinde büyük bir hegemonya kuran Racer'ın gelecekte de çok başarılı yavrular vereceği de düşünüldüğünde de yarışçılığımızda çok şey kaybetti diyebiliriz.

Böylesine başarılı bir safkanın daha 4 yaşındayken bu talihsizliği yaşaması çok üzüntü verici,sahiplerine ve ilgililerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Racer'ın son koşusu

Foto önünde devrilen safkan



Yurt dışında düzenlenen bir yarışta rakiplerinin önünde fotoyu rahat bir şekilde geçmesi beklenen safkan büyük bir talihsizlik yaşıyor.

Fotoyu önde geçmesine en fazla 10-20 metre kalan safkan tökezleyerek devriliyor.

At yarışı ile izlediğim en ilginç videoların başında gelen bu görüntüleri kaçırmamanınızı tavsiye ediyorum

kısmetsz

13 kasım istanbul at yarışı yorumları

13 kasım 2013 istanbul yarışları
birinci ayak;

Son koşusunu fotoda kazanmayı başaran 1 numaralı Mara Despina uzun süredir kazanamama sorununu da bitirmiş oldu.

Halis Karataş faktörü ile favorim.

5 numaralı La Santa Muerte ve 2 numaralı Calliape bu tarz gruplarda her zaman etkili olabilirler ihmale gelmezler.

11 numaralı VICTORIAS SILENCE idmanlarında çok iyi durumda gözüktü koşunun sürprizini yapabilir yazın yazın yazın

ikinci ayak;

Son koşusunda starttan 7-8 boy geç çıkan buna rağmen fotoyu önde geçen 5 numaralı Ozican ağırlaşan kilosuna rağmen favorim.

Eğer starttan geç çıkmazsa "eküri"si ile birinciliğin en güçlü adayı olacaktır.

10 numaralı Kobra Sel çok başarılı bir dönem geçiriyor daha önce bu koşudaki rakiplerinin birçoğunu geride bırakmıştı yine etkili olacaktır.

Kobra Sel'in arkasında ikinci bitirdiği koşuda iyi sinyaller veren 9 numaralı Mirhaber ve 4 numaralı Tumbul Samurum daha sonraki ihtimaller.

üçüncü ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede yarış performansları ve tecrübeleri rakiplerine göre yüksek olan 10 nuamralı Nurayası ve 8 numaralı Meydan eşit şans tanıdığım isimler.

12 numaralı Win Kız Win bu koşu ile beklenen patlamayı yaratabilir aman dikkat.

Eküri avantajıyla yarış hayatının ilk koşusuna çıkan 2 numaralı Can Zehra ve 3 numaralı Coşkunkız kuponlarda olması gereken isimler.

dördüncü ayak;

Çok çok uzun zamandır grup koşulara katılan ve türkiye'nin günümüzdeki en iyi ingiliz atları ile mücadele eden 2012 erkek tay deneme koşusu galibi 2 numaralı FAST STARS LINE bu grubu rahat geçecektir.

Gücünün altında rakiplerle mücadele edecek safkan Türkiye'nin bankosu olacak gibi gözüküyor

Bu nedenle de bu safkan yıkılırsa altılı ganyan para yapacaktır.

Yıkmak isteyenlere son yarışında kantarmasını ısıran ve avantaj kaybeden 8 numaralı Yenisei'yi değerlendirsinler.

beşinci ayak;

Son koşusunda sert gruptan etkilenen ve yedinci olan 1 numaralı Gökmener uygunlaşan rakiplerinin yanında iyi bir performans gösterecektir.

3 numaralı Şahenşah ve 5 numaralı Kızgınlav bu tarz gruplarda istikrarlı sonuçlar alıyorlar değerlendirmek gerekiyor.

koşunun sürprizini 11 numaralı Morışık'tan bekliyorum.

altıncı ayak;

2 numaralı KOYRAMERT isimli safkandan uzun zamandır bir patlama bekliyordum.Kısmetin bu güne olduğunu düşünüyorum ve tek olarak yazmanızı öneriyorum.

13 kasım istanbul tahminim;

1.ayak; 1,5,2,11
2.ayak; 5,10,9,4
3.ayak; 10,8,11,2,3
4.ayak; 2,8
5.ayak; 1,3,5,11
6.ayak; 2

kupon bedeli ; 32 TL

13 kasım 2013 kempton park tahminleri

13 kasım 2013 kempton park yarışları
13 kasım 2013 çarşamba günü yurtdışı programın bulunan Kempton park hipodromundaki program 7 koşuda oluşuyor.

Kempton Park programındaki koşular saat 18:20 de,altılı ganyan ise 18:50 de start alacak.3 maiden,2 handikap bir tane de şartlı koşudan oluşan program sürprize mücait gözüküyor

Yurtdışı bahis sitelerinin ortalamaları alınarak yayınlanan erken bahis oranlarına göre ;

1.ayak;

Son dört koşusunu kazanan 10 numaralı PERFECT PASTURE favori

8 numaralı SILKEN EXPRESS,4 numaralı FITZ FLYER,3 numaralı EVEN STEVENS plase şans verilen isimler olurken

7 numaralı LOVE ISLAND sürpriz

5 numaralı BERN ME BABY bomba

2.ayak;

2 yaşlı ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede

2 numaralı CONFLICTING ve 1 numaralı CINCUENTA PASOS eşit şans verilen isimler.

3 numaralı FURAS ve 5 numaralı GOBERTIER favorilerin en ciddi rakipleri olarak görülüyor

6 numaralı ACERTAINPLACE koşunun sürpriz ismi.

3.ayak;

7 numaralı ORIENTAL RELATION ve 3 numaralı DONNCHA eşit şans verilen safkanlar.

1 numaralı BOUNTIFUL ve 7 numaralı SIN ITSNOWCATO plase isimler

10 numaralı JOLIE BLONDE koşunun sürpriz ismi.

4.ayak;

4 numaralı MORNING WATCH koşunun mutlak favorisi durumunda

6 numaralı SPECTATOR ve 3 numaralı LUCKY JIM plase şansa sahipler

7 numaralı THIRD STRIKE koşunun sürpriz ismi olarak değerlendiriliyor

5.ayak;

12 numaralı JAZZY LADY ve 1 numaralı TIZLOVE REGARDLESS eşit şans verilen safkanlar.

10 numarlaı BAJAN REBEL ve 4 numaralı THE WALLACE LINE etkili koşması beklenen safkanlar

3 numaralı BLACK VALE sürpriz şans verilen isim.

6.ayak;

3 numaralı HARRISON GEORGE favori

5 numaralı MAGIC CITY ve 2 numaralı GREY MIRAGE plaseler olurken 6 numaralı I'M BACK koşunun sürpriz ismi.

Ankara altılı ganyan tahminleri 12 kasım 2013


1.Ayak: Son dönemlerde yıldızı parlamaya başlayan genç binicisi ile AYŞENAZ’ın yatkın olduğu pist ve mesafede kazanmasını bekliyorum.

Ağır sıkletine rağmen bu yarışa iddialı hazırlanan RANDOM SCORE en az AYŞENAZ iyi koşmasını beklediğim bir diğer isim. Ben yarışın büyük ölçüde bu iki safkan arasında geçmesini bekliyorum. COMPRESSOR bu ikiliden hemen sonra düşünülmeli.

2.Ayak: İdman pistindeki çok iyi durumu ile SARAYCAN birinciliğe en yakın gördüğüm isim. IŞILILGAZ’ın çok iyi hazırlıklarla gireceği bu yarışta SARAYCAN’a çok sıkı rakip olmasını bekliyorum.

Ekonomik kuponlara öncelikle bu iki safkanı önereceğim yarışta sağlamcılar ASİL DESA, ŞAFAKHANIM, KOÇARLI, ERÇEŞMELİ, AKINALP ve KAYA PINARLI’yı da yazarak sürprize son derece açık görünen bu ayağı garantiye alsınlar

3.Ayak: Başarılı son ikinciliğinin ardından daha iyi duruma gelen MAGIC RAIN ve bir süre geri alınıp sorunları giderildikten sonra koştuğu ilk yarışında başarılı bir performans ortaya koyan KAR arasında geçmesini beklediğim mücadele bana göre koşunun galibini belirleyecektir.

4.Ayak: Bir yıldan fazla bir süre ara verdikten sonra Bursa’da koştuğu yarışta şahane bir ikincilik elde eden ve bu yarışın ardından muntazam idmanlarını sürdürdüğünü ve hatta bu yarıştan hemen önce İstanbul’da iç pistte 1200/1’16”9 – 1’02”5 – 23”9 Rahat süper bir galop yaptığını öğrendiğim RACER’ın, bilinen güç ve kalitesiyle rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

5.Ayak: Bana göre günün en zor yarışı olan bu ayakta hemen hemen tüm safkanların birincilik şansı var. Ben KRALİÇEKARINCA ve HELİNCAN’ı diğer safkanlara oranla bir adım önde tutmakla birlikte bu ayağın kapatılmasında büyük fayda görüyorum.

6.Ayak: Altılı Ganyanın kapanış ayağı yine zor bir yarışla gerçekleşecek… MAVİKURT start alacak olan safkanlar içerisinde bu aralar en çok beğendiğim isim.

ELPECAN ve SIRKALE’yi bu safkana en yakın rakipler olarak görüyorum. SEMETEY OĞLU ve GUTİ de geniş kuponlarda mutlaka bulundurulması gereken safkanlar.

Ankara at yarışı yorumları 12 kasım 2013

12.11.2013 salı ankara programı
12 kasım 2013 salı günü Ankara'da koşulacak yarışlara toplam 44 yarış atı katılacak.

Her ne kadar az at koştuğunda tahmini kolay gibi gözükse de birbirine denk safkanların bu mücadelerinde sürprizler yaşanabilir.

Ankara at yarışı yorumları

birinci ayak;

Ankara altılısı yine zor bir koşu ile başlıyor.6 ingiliz safkanının katılacağı şartlı-4 mücadelede önceliğimi 1.26.40 derecesiyle son koşusunu kazanan 3 numaralı Amarillo isim safkana veriyorum.

Kum pistte farklı koşan ve bu mesafede birincilikleri olan 1 numaralı Random Score favorinin en sert rakibi olacaktır.

4 numaralı Compressor son üç koşusunda güzel işler yaptı yatkın olduğu mesafede devreye girebilir.

ikinci ayak;

Son koşusunu yağmurlu bir İzmir gününde uzak farkla kazanan 8 numaralı Şafak Hanım devam eden formu ile dişine göre grupta ilk tercihim.

Kariyerine 7 koşuda 6 birincilik ile başlayan ve adından sözettiren ancak daha sonra düşüşe geçen 3 numaralı Saraycan son koşusunda iyi sinyaller vererek kazandı.

Geçmiş günlerde gibi bir birincilik serisi yakalayabilir ihmale etmemek lazım.

Yine son koşusunu kazanırken büyük bir sürpriz yapan ve toparlanan 1 numaralı Akınalp yine iyi koşabilir kuponlara eklemek lazım.

üçüncü ayak;

Favori olarak çıktığı son koşuyu ikinci olarak bitiren düzenli idmanlarında da iyi görünen 4 numaralı Magic Rain favorim.

Arka arkaya iki koşuda tabela yapmayı başaran 2 numaralı Kar ve Kaneko yavrusu olan 1 numaralı Petrino etkili yarış beklediğim diğer isimler.

dördüncü ayak;

bu koşu ile önümüzde iki seçenek var.Ya kariyerinde 8 koşuda 6 birinciliği bulunan 4 numaralı Racer'ı tek atmak ya da 6 safkanın start aldığı bu ayağı kapamak.

Benim tercihim eküri de olan bu ayağı kapatıp Racer'ı yıkmak.Altılı bu ayaktan para yapabilir düşüncesindeyim.

beşinci ayak;

Grubun kum piste en yatkın isimleri olan 6 numaralı Uçangül ve 3 numaralı Helincan'a eşit şans veriyorum.

Her ne kadar kum pistte hiç start almasa da son koşusunda muhteşem bir sprintle yarışı fotoda kaybeden ancak beğeni toplayan 4 numaralı Kraliçekarınca da kuponlarda olmalı.

altıncı ayak;

Son koşusunu 61 kilo ile 2100 metre de uzak farkla kazanan 6 numaralı Senben devam eden formu ve bir hayli azalan kilosu ile günün banko olarak önerebileceğim tek safkanı.

12 kasım ankara kuponum;

1.ayak; 3,1,4
2.ayak; 8,3,1
3.ayak; 4,2,1
4.ayak; H
5.ayak; 6,3,4
6.ayak; 6

kupon bedeli ; 18 TL

Adana at yarışı tahminleri 12 kasım salı

12.11.2013 salı adana yarışları
1.ayak;

3 yaşlı arap atlarının katılacağı maiden mücadelede Ankara'da koştuğu son koşuda yarım boyla ikincilikte kalan ancak performansı ile kazanmış kadar iyi gözüken 8 numaralı Mine Hanım yüksek şans verdiğim safkan.

Son koşusunda yarıştan erken kopan ve deyim yerindeyse terlemeden koşuyu bitiren 4 numaralı Helin Fırtınası yarış içinde sorunlar yaşamıştı.

Bir süre geri çekilen ve sorunları giderilen Helin Fırtınası'ndan çok etkili bir performans bekliyorum.

10 numaralı Şen Mürvet Ahmet Çelik faktörü ile bu iki safkanın eksiklerini değerlendirebilir.

2.ayak;

Ankara'da start aldığı son koşuda favori olmasına rağmen çok kötü koşan ve beşinci olan 3 numaralı Sabır Oğlum dişine göre grupta son koşusunu unutturacaktır.

Çok yüsek beklentileri bir türlü karşılayamayan sadece zaman zaman ters koşular çıkaran 9 numaralı Paradise River ihmale gelmez.

Son ikinciliğini çok beğendiğim 6 numaralı Icy Kiss ve 12 numaralı Rhaya daha sonraki ihtimaller.

3.ayak;

Günün en önemli koşusu olan Taşköprü koşusu birbirine yakın safkanların mühtiş mücadelesine sahne olacak gibi gözüküyor.

Şanlıurfa Belediye Başkanlığı koşusunu Kara Çocuk'un arkasında ikinci bitiren ve Hammurabi gibi bir ismi uzak farkla geride bırakan 2 numaralı Kafkaslı ve kalitesi herkesçe malum 5 numaralı Akdeniz Ateşi favorilerim

Önde istediği tempoyu kurduğu zaman neler yapabileceğini son koşusu ile gösteren yarışı fotoda kaybeden 3 numaralı Always Marju ve Seymenler koşusunun üçüncüsü 13 numaralı Grand Expectation daha sonraki ihtimaller.

4.ayak;

Son koşusunu Ankara hipordomunda kazanırken çok beğendiğim 5 numaralı CRITICAL SCORE bu grubu geçecektir.Günün bankosu olarak öneriyorum.

5.ayak;

Dişi arap atlarının katılacağı maiden mücadelede son dört koşusunda 2 ikincilik iki de üçüncülük elde eden 10 numaralı Sabıkakızı favorim.

4 numaralı Cebenur,8 numaralı Küçük Fidan,5 numaralı Daldagül ve 2 numaralı Artvinli etkili performanslar beklediğim isimler.

6.ayak;

4 numaralı DEUX EX MACHINE ve 6 numaralı HAZARHAN arasındaki mücadele birinciyi belirleyecektir.

altılı kuponum;

1.ayak; 8,4,10
2.ayak; 3,9,6,12
3.ayak; 2,5,3,13
4.ayak; 5
5.ayak; 10,4,8,5,2
6.ayak; 4,6

kupon bedeli ; 24 TL

Şanlıurfa at yarışı yorumları 11 kasım 2013


birinci ayak;

3 numaralı Small Halo ve 4 numaralı Ceyhan Beyi eşit şans verdiğim isimler.

8 numaralı Yesss son üçüncülüğü ile dikkat çekti hata kollayacaklardır.

1 numaralı Ekslaransların Kızı daha sonraki ihtimal.

ikinci ayak;

1400 kum pistteki son koşusundan ikincilik ile ayrılan 1 numaralı Suruçkan ve son koşusunu kazanan 6 numaralı Orman form durumları ile dikkat çekiyorlar.

4 numaralı Dilşadoğlu ve 13 numaralı Recep Ağa hata affetmezler.

2 numaralı Yahya Reis koşunun sürpriz ismi olabilir DİKKAT.

üçüncü ayak;

2000 metre kum pistteki yarışını uzak farkla ikinci bitiren 1 numaralı Rojbaş zayıf grupta birinciliğe ulaşacaktır kanaatindeyim.

dördüncü ayak;

Bursa'da start aldığı son koşuda ekürisine fedai koşan 1 numaralı Ferzan yarışı kötü dereceyle bitirse de ekürisinin ikinci almasına yardımcı olmuştu.

Uygun grupta şanslı olacaktır.

Biri Elazığ'da biri de Diyarbakır'da olmak üzere iki ikincilik elde eden 4 numaralı Hafsa sevdiği mesafede yine iyi koşacaktır.

Son koşusunda 63 kilodan etkilenen ve sekizinci olan 3 numaralı Nazligül hafifleyen kilosuyla söz sahibi olabilir.

2 numaralı İnsafın Kızı rakipleri eksik koşarsa fotolayabilir dikkat.

beşinci ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede grubun yarış tecrübesi en yüksek safkanlarından biri olan 10 numaralı Mavi Fırtına favorim.

Koştuğu dört koşudan üç tabela çıkaran ve son koşusunu ikinci bitiren 7 numaralı Garden of Heaven bu safkanın en ciddi rakibi olacaktır.

Eküri avantajı ile 5 numaralı Mag Star ve 6 numaralı SanaDeğer ihmale gelmezler

altıncı ayak;

Son koşusunda favori olmasına rağmen dokuzuncu olarak hayal kırıklığı yaratan 9 numaralı Doğancık ve kilo avantajı ile 11 numaralı Anadolu Rüzgarı eşit şans tanıdığım isimler.

5 numaralı Yunus Su,10 numaralı Acar Kırnıç ve 7 numaralı Sualp daha sonraki isimler.

11 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 3,4,8,1
2.ayak; 1,6,4,13,2
3.ayak; 1
4.ayak; 1,4,3,2
5.ayak; 10,7,5,6
6.ayak; 9,11,5,10,7

kupon bedeli ; 48 TL

11 kasım İngiltere Kempton Park tahminleri


11 kasım 2013 pazartesi günü İngiltere Kempton Park Hipodromunda düzenlenecek program 8 koşudan oluşuyor.

Yarışlar 16:15 de altılı ganyan ise saat 17:20 de başlayacak.

Yurdışı bahis sitelerinin bu program için verdiği puanların ortalaması alınarak yayınlanan erken bahis oranlarına göre;

İngiltere Kempton Park erken bahis oranları;

1.ayak;

1 numaralı DIPLOMATIC ve 12 numaralı AUDEN yarışın favorileri

3 numaralı WOOLSTON FERRY ve 14 numaralı CATCH THE CIDER plase isimler

2 numaralı WILFRED PICKLES ve 7 numaralı WHINGING WILLIE ise sürpriz şansı tanınan isimler

2.ayak;

4 numaralı GO FOR BROKE favori

8 numaralı TAUTIRA ve 10 numaralı GOWER PRINCESS plaseler

2 numaralı KINLOSS ve 11 numaralı KISS FROM A ROSE sürpriz

3.ayak;

5 numaralı SHARAREH,3 numaralı COCONELL ve 4 numaralı RUSSIAN LINK isimli safkanlar arasında geçmesi beklenen bir koşu.

Zaten bu yarışa 6 safkan katılıyor

4.ayak;

6 numaralı CAPTAIN CAROLINE,5 numaralı WALL STREET ve 1 numaralı BOSS GAMBLE bahis sitelerinin yüksek şans verdiği isimler.

5.ayak;

5 numaralı COMMISSAR ve 3 numaralı CERTAVI favoriler.

12 numaralı MALLORY HEIGHTS ve 1 numaralı SPORTING GOLD plase isimler

8 numaralı HECTOR'S CHANCE ve 4 numaralı KENT RAGSTONE sürpriz isimler

6.ayak;

6 numaralı LITTLE INDIAN,7 numaralı NEW RICH ve 2 numaralı OASIS SPIRIT bahis sitelerinin şans verdiği isimler.
 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk