İstanbul at yarışı yorumları 16 kasım 2013

16 kasım 2013 istanbul yarışları
birinci ayak;

8 numaralı Bababora gerek idmanları gerekse de başarılı performans gösterdiği son koşularla bu koşuyu kazanabileceğinin sinyallerini verdi.

Riske girmek isteyenler tek atabilirler ; riske giremeyecekler 1 numaralı Esenalp,5 numaralı Babaali ve 6 numaralı Hulusibey isimli safkanları değerlendirebilirler.

ikinci ayak;

2 yaşlı dişi ingiliz safkanlarının katılacağı maiden mücadelede eküri avantajı ile 11 numaralı Patroness ve 8 numaralı Manicourt eşit şans verdiğim isimler.

5 numaralı Gianna ve 6 numaralı Joyfull ihmale gelmeyecek isimler.

üçüncü ayak;

Bursa'da arka arkaya çok iyi işler yapan 5 numaralı Legend Ring sevdiği pist ve mesafede favorim.

Sadettin Boyraz'ın ısrarla tercih ettiği 9 numaralı Radikal Star ve 4 numaralı Green Hawk favorinin en ciddi rakipleri olacaklar.

1 numaralı Bayındırhan sonlardaki etkili sprinti ile devreye girebilir DİKKAT.

dördüncü ayak;

Son koşusunu gösterişli bir şekilde kazanırken hayranlık uyandıran 6 numaralı Suharry kendisini tanıyan usta jokeyi ile fotoyu önde geçecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum ; yine bu safkanın yanına at yazmak isteyenlere bir türlü beklenen performansı gösteremeyen 1 numaralı Selected ve son koşusunu harika bir performans gösteren  2 numaralı Çalışkan isimli safkanları öneriyorum

beşinci ayak;

Arka arkaya 1500 metre kum pistte iki koşu kazanan daha sonra katıldığı Kız kulesi koşusunda sert gruptan etkilenip altıncı olan 1 numaralı MARSHMALLOW sevdiği pist ve mesafede uygun grup avantajı ile favorim.

2 numaralı Doctor son üçüncülüğü ile toparlanma sinyalleri verdi bu yarışta çok iyi bir performans bekliyorum.

4 numaralı Lady Kentucky Çankata koşusunda çok kötü bir performans gösterdi uygunlaşan grupta Halis karataş faktörü ile devreye girebilir.

9 numaralı Till I Collapse ve 3 numaralı Flaying Girl koşunun sürpriz yapabilecek safkanları.

altıncı ayak;

2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı maiden mücadelede ilk koşusunu az farkla ikinci bitiren 6 numaralı Girl from Leo artan yarış tecrübesi ve kendisini tanıyan jokeyi ile favorim.

Yarış hayatı boyunca katıldığı dört koşuyu da tabela da bitiren 7 numaralı Kakao ve yarış hayatının ilk koşusu olan şartlı koşudan üçüncülükle ayrılan 10 numaralı Mavi Mehtap favorinin ciddi rakipleri olurlar.

3 numaralı Dalia ve 2 numaralı Capolavoro ters bir yarış beklediğim isimler ihmal etmeyin.

16 kasım istanbul kuponum;

1.ayak; 8,1,5,6
2.ayak; 11,8,5,6
3.ayak; 5,9,4,1
4.ayak; 6
5.ayak; 1,2,4,9,3
6.ayak; 6,7,10,3,2
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk