Ana Sayfa » , » Ne yazık ki Racer uyutuldu

Ne yazık ki Racer uyutuldu


12 kasım 2013 salı günü Ankara hipodromuda koşulan 5.koşuda favori olarak start alan Racer ilk 300 metre sonunda tökezlemiş ve yarışı bitirememişti.

alınan haberler göre kırık olmamasına rağmen iç kanama geçiren safkanın uyutulduğu öğrenildi.

Yarış hayatı boyunca bu koşu ile birlikte dokuz kez start alan safkan yarış hayatının ilk 6 koşusunu kazanmış daha sonra ki iki koşuda da ikincilikler elde etmişti.

Özellikle Bursa pistinde büyük bir hegemonya kuran Racer'ın gelecekte de çok başarılı yavrular vereceği de düşünüldüğünde de yarışçılığımızda çok şey kaybetti diyebiliriz.

Böylesine başarılı bir safkanın daha 4 yaşındayken bu talihsizliği yaşaması çok üzüntü verici,sahiplerine ve ilgililerine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Racer'ın son koşusu

Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk