Ankara at yarışı yorumları 12 kasım 2013

12.11.2013 salı ankara programı
12 kasım 2013 salı günü Ankara'da koşulacak yarışlara toplam 44 yarış atı katılacak.

Her ne kadar az at koştuğunda tahmini kolay gibi gözükse de birbirine denk safkanların bu mücadelerinde sürprizler yaşanabilir.

Ankara at yarışı yorumları

birinci ayak;

Ankara altılısı yine zor bir koşu ile başlıyor.6 ingiliz safkanının katılacağı şartlı-4 mücadelede önceliğimi 1.26.40 derecesiyle son koşusunu kazanan 3 numaralı Amarillo isim safkana veriyorum.

Kum pistte farklı koşan ve bu mesafede birincilikleri olan 1 numaralı Random Score favorinin en sert rakibi olacaktır.

4 numaralı Compressor son üç koşusunda güzel işler yaptı yatkın olduğu mesafede devreye girebilir.

ikinci ayak;

Son koşusunu yağmurlu bir İzmir gününde uzak farkla kazanan 8 numaralı Şafak Hanım devam eden formu ile dişine göre grupta ilk tercihim.

Kariyerine 7 koşuda 6 birincilik ile başlayan ve adından sözettiren ancak daha sonra düşüşe geçen 3 numaralı Saraycan son koşusunda iyi sinyaller vererek kazandı.

Geçmiş günlerde gibi bir birincilik serisi yakalayabilir ihmale etmemek lazım.

Yine son koşusunu kazanırken büyük bir sürpriz yapan ve toparlanan 1 numaralı Akınalp yine iyi koşabilir kuponlara eklemek lazım.

üçüncü ayak;

Favori olarak çıktığı son koşuyu ikinci olarak bitiren düzenli idmanlarında da iyi görünen 4 numaralı Magic Rain favorim.

Arka arkaya iki koşuda tabela yapmayı başaran 2 numaralı Kar ve Kaneko yavrusu olan 1 numaralı Petrino etkili yarış beklediğim diğer isimler.

dördüncü ayak;

bu koşu ile önümüzde iki seçenek var.Ya kariyerinde 8 koşuda 6 birinciliği bulunan 4 numaralı Racer'ı tek atmak ya da 6 safkanın start aldığı bu ayağı kapamak.

Benim tercihim eküri de olan bu ayağı kapatıp Racer'ı yıkmak.Altılı bu ayaktan para yapabilir düşüncesindeyim.

beşinci ayak;

Grubun kum piste en yatkın isimleri olan 6 numaralı Uçangül ve 3 numaralı Helincan'a eşit şans veriyorum.

Her ne kadar kum pistte hiç start almasa da son koşusunda muhteşem bir sprintle yarışı fotoda kaybeden ancak beğeni toplayan 4 numaralı Kraliçekarınca da kuponlarda olmalı.

altıncı ayak;

Son koşusunu 61 kilo ile 2100 metre de uzak farkla kazanan 6 numaralı Senben devam eden formu ve bir hayli azalan kilosu ile günün banko olarak önerebileceğim tek safkanı.

12 kasım ankara kuponum;

1.ayak; 3,1,4
2.ayak; 8,3,1
3.ayak; 4,2,1
4.ayak; H
5.ayak; 6,3,4
6.ayak; 6

kupon bedeli ; 18 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk