16 kasım İstanbul altılı ganyan tahmini


1.Ayak: Günün bana göre en zor koşusunda KIROĞLUM, KORKUT ŞIVGA, BABAALİ, NAZARAT, BABABORA, KAANKEREM, AYYÜCE, KAPLANGÖZÜ ve AKKURT ayırım yapılmadan kuponlarda bulundurulmalıdır.

2.Ayak: Koştuğu her koşu sonrası daha da iyi duruma gelmeye başlayan ve en az kendisi kadar formda ekürisi ile birlikte start alacan PATRONESS ve beklenilenin altında performans sergilediği son koşusunu gerçek gücüne ölçü almadığım MANICOURT arasında geçmesini beklediğim mücadeleden en az hata yapan galip çıkacaktır.

3.Ayak: Bursa pistinde start aldığı son üç koşusunda oldukça başarılı sonuçlar elde eden LEGEND RING sihirbaz jokeyi ile start alacağı bu koşuda ilk şansa sahip.

Yakın ara tabela dışı kaldığı yarışı oldukça ışıklı olan ve idman pistinde de beğenimi kazanan GREEN HAWK, sentetik pistte henüz tabela yapamamasına rağmen bu defa farklı bir performans sergilemesini beklediğim BUNGEE JUMPER ve iyi durumunu bir türlü yansıtamayan RADIKAL STAR favorinin en küçük bir hatasını affetmezler.

4.Ayak: Kazandığı koşunun ardından yapmış olduğu yarış hazırlıklarında daha da iyi duruma gelen SUHARRY birinciliğin en güçlü adayıdır. İlk iki startında ortaya koyduğu performansı ile dikkat çeken ÇALIŞKAN ve ilk koşusunu kolay kazanan HATTUŞAŞ favoriye zor anlar yaşatacaklardır.

5.Ayak: Ankara pistinde sert rakipler yanında start aldığı son yarışını tabela dışı tamamlayan ve tekrar İstanbul’a döndükten sonra idmanlarını aksatmadan sürdürerek formunu yükselten kalite kısrak LADY KENTUCKY uygun grupta start alacağı bu koşuda benim önereceğim günün en sağlam bankosu olacaktır.

6.Ayak: Sentetik pistte start aldığı tüm koşularını tabela içerisinde tamamlamayı başaran KAKAO maidenden çıkmaya bir hayli yakın görünüyor.

Hayatının ilk koşusunda ikincilikle ayrıldıktan sonra idmanlarını aksatmadan sürdüren GIRL FROM RIO, üçüncü olduğu ilk yarışının ardından form ve kondisyonunu geliştiren MAVİ MEHTAP ve gücü oranında yarışlar koşan ESERHATUN yarışta söz sahibi olabilecek diğer taylardır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk