Spy x 14 kasım İzmir altılı ganyan tahminleri


1.Ayak: İlk kez start alacak olan 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde İzmir’de saat tutan kondisyoner arkadaşlarımızın uzun zamandır muntazam hazırlandığını söylediği FLOOD EMPIRE’ı birinciliğin en şanslı ismi olarak görüyorum. GÜNEŞ BEY ve BAMBALERO yeterli düzeydeki hazırlıkları ile bu safkanın en yakın rakipleri olacaklardır. Tay yarışları her zaman büyük sürprizlere gebe olduğundan mümkün mertebe bu ayağa çok ta yazılması ve hatta kapatılması en mantıklı hareket olacaktır.

2.Ayak: Bana göre İzmir’de günün en zor yarışı olarak görünen bu koşuda İstanbul’da start aldığı son yarışlarında tabela içerisinde yer bulmayı başaran AYGÖK, dişine göre rakipler yanında kazanmaya en yakın isimdir. Son beşinciliği ile kıpırdamaya başladığını gösteren GÜNYÜZÜ ve tatminkar yarışları ile beğenimi kazanan CANANIM’ı bu safkana en yakın rakipler olarak görüyorum. ŞİRİNCE bu tip gruplarda ihmale gelmeyecek bir isimdir. GÜLEN ASLAN, DESTENAZ ve HATUNSUYU geniş kuponlarda göz ardı edilmemelidir.

3.Ayak: Son ikinciliği bu grupta başarılı olabilmesi için yeterli görünen YİĞİT OĞLUM, İzmir kum pistinde 1100 metreden 2000 metreye kadar değişik mesafelerde yarış kazanmayı başarmış bir safkan olup koşunun en şanslı ismidir. Çim pistteki başarılı ikinciliği ile form tutmaya başladığını gösteren IRONHIDE ve Ankara’dan İzmir’e geçtikten sonra koştuğu ilk yarışında tabelanın hemen arkasında beşincilik elde eden ASLI GİBİ en az YİĞİT OĞLUM kadar iyi koşmasını beklediğim diğer safkanlardır. SANTO DOMINGO ve GOLD TO GOLD bu üç safkandan hemen sonra düşünülmelidir.

4.Ayak: 2 Yaşlı İngilizlere ait bölünen Şartlı-1 yarışın bu ayağında Trojen Horse gibi İzmir kumunda harikalar yaratmayı başarmış bir safkanın anne kardeşi olan TROJEN KING favorim. Anne hattı efsane Amerikan kısrağı Zenyetta’ya kadar uzanan BEST IRISH’i bu taya en yakın rakip olarak tutuyorum. Bosporus ve Okawango temsilcileri PEARL OF BOSPHORUS ve KASABALI TEMEL bu iki tayın beklenen yarışlarını koşmaması durumunda devreye girebilecek ilk isimlerdir.

5.Ayak: İzmir’de bu grubun en istikrarlı ve en iyi performanslı safkanlarından biri olan ALPKAN, koruduğu formu ile koşunun en şanslı ismi olduğu gibi bana göre günün de en sağlam bankosu olarak kuponlara tek yazılabilir.

6.Ayak: Altılı Ganyanın kapanış ayağında sizlere iki safkan önereceğim. İstanbul’da koştuğu yarışlarda daha iyi rakiplerle mücadele edebilen TRIPLE BONUS ve İzmir pistinde başarılı yarışlar koşabilen GREEN SABLE bana göre bu ayak için yeterli olacaktır.
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk