İzmir at yarışı yorumları 14 kasım 2013

14 kasım izmir yarış programı
birinci ayak;

Yarış hayatlarının ilk koşusuna çıkacak 2 yaşlı ingiliz atlarının katılacağı şartlı koşu yine tahmini zor bir ilk ayak gibi duruyor.

Bu nedenle de ilk ayaktan yatmamak için fazla at yazarak riski minimuma indirmenizi tahmin ediyorum.

Benim sıralamama gelirsek 1 numaralı BAMBALERO ve 2 numaralı CHARISMA idmanlarındaki dereceleri ile rakiplerinin bir adım önündeler.

Ancak bir tay yarışı olduğu için 5 numaralı Güneş Bay,6 numaralı Reishan ve 3 numaralı Flood Empire isimli safkanları da ihmal etmemek gerekir kanaatindeyim.

ikinci ayak;

Son koşusunu 1300 metre çim pistte baş farkıyla kaçırsa da birinci olmuş kadar iyi koştuğunu düşündüğüm 4 numaralı Cananım ve son koşusunda ıslak kum pistten etkilenen 2 numaralı Korkut Ceylanı eşit şans verdiğim isimler.

7 numaralı Aygök son iki koşusunda tabela yaparak formunu yükselttiğini gösterdi yine etkili koşacaktır.

Ne zaman nasıl koşacağı belli olmayan 10 numaralı Destenaz ve bir süre ara veren 13 numaralı Sis ters bir koşu çıkarabilirler.

üçüncü ayak;

Koşuya eküri olarak katılan 2 numaralı Striker ve 5 numaralı Ironhide isimli safkanlardan birinin koşuyu kazanmaya yakın olduğunu düşünüyorum.

bu nedenle zor programda biraz da risk alarak ekürileri tek yazılabileceğini düşüyorum.

dördüncü ayak;

Bölünen şartlı yarışının ikinci ayağında gerek idmanları gerek orjini gerekse de binici ile 6 numaralı UNCLE favorim.

Okavango yavrusu olan 5 numaralı Trojan King,2 numaralı KasabalıTemel ve eküri avantajı ile 4 numaralı Pistolero etkili performans gösterek taylar ihmal etmemek lazım.

beşinci ayak;

Son koşusunda Adana pistini yadırgayan ve çok kötü bir performans sergileyen 4 numaralı Prensim kariyerindeki birçok yarışta jokeyi olan Cem Şen ile bu koşuyu kazanma şansı en yüksek safkanlardan.

2 numaralı Yalımsoy,6 numaralı Dönmezbey ve eküri avantajı ile 5 numaralı Alpkan bu safkanın kötü koşması halinde devreye gireceklerdir.

altıncı ayak;

Gazi koşusundan 15. olsa da çok ciddi rakipleri geri bırakan sonraki koşusu kazanan ancak kazandığı koşudan sonra form düşüklüğü yaşayan 2 numaralı Oğlum Melih normal şartlarda bu grubu geçecektir.

Günün bankosu olarak öneriyorum.

14 kasım altılı kuponum;

1.ayak; 1,2,5,6,3
2.ayak; 4,2,7,10,13
3.ayak; 2
4.ayak; 6,5,2,4
5.ayak; 4,2,6,5
6.ayak; 2

kupon bedeli ; 20 TL
Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Support : At Yarışı | Blogger | Altılı Ganyan Tahminleri At yarışı ülkemizin en çok oynanan şans oyunularından biridir.Aynı zamanda at yarışı tahminleri,seyis,antrenör,jokey vb. konularda pekçok kişinin çalıştığı 60 bin civarında insana iş alanı yaratan dev bir sektördür.Spy X ve bendenizin tahminlerini bu blogda bulabilirsiniz İyi şanslar 2008@mmk kullanılan içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz,kullanılan videolar Youtube.com dan alınmaktadır ve herhangi bir telif hakkı içermemektedir...At yarışı tahminleri kişisel yorumlarımızdır at yarışı oynamaya teşvik söz konusu değildir veya tutması garanti değildir.Yorumları değerlendirip at yarışı oynamak sizin tercihinizdir.Altılı ganyan en eski şans oyunlarından biridir ve binlerce kişiye iş imkanı sağlamaktadır. © 2013. At Yarışı Tahminleri - Altılı Ganyan Tahminleri - Yapan at yarışı mmk